'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Όταν ήταν άγνωστος...!!!!

Μετά από 60 χρόνια ανάμεσα σε παλιές ελαιογραφίες βρέθηκε και αυτή ενός γυμνού άνδρα που αποδείχθηκε ότι ήταν ο Σον Κόνερι όταν ακόμη έκανε τον γαλατά για να ζήσει.

Έχουν περάσει σχεδόν 60 χρόνια όταν ο Ράμπ Γουέμπσερ ζωγράφισε τον άγνωστο εκείνη την εποχή Σόν Κόνερι.

Ο καλλιτέχνης  ο οποίος πέθανε το περασμένο μήνα σε ηλικία 83 ετών ποτέ δεν πίστευε όταν ζωγράφιζε το γυμνό πορτραίτο ενός άνδρα ότι αυτός θα ήταν ο πιο διάσημος Τζέιμς Μπόντ της ιστορίας.

Ο Νίκ Μπίχελ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την ανιψιά του Ράμπ, είπε στην Ντέιλι Τέλεγκραφ "Υπήρχαν μερικά σκίτσα του Σόν Κόνερι. Η ελαιογραφία ήταν στοιβαγμένη μαζί με άλλα έργα στο στούντιο το οποίο χρησιμοποιούσε".

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η αξία του πίνακα είναι πολύ μεγάλη παρ' όλο που ο καλλιτέχνης δεν είναι γνωστός και δεν είχε εκθέσει ποτέ έργα του.

Το πρώτο του επάγγελμα του Κόνερι ήταν γαλατάς.  Ακολούθως κατατάχθηκε στο Βασιλικό Ναυτικό, αλλά απολύθηκε λόγω προβλημάτων υγείας και επέστρεψε στην παλιά του δουλειά κάνοντας διάφορες εργασίες όπως οδηγός λεωφορείου, εργάτης, μοντέλο για το κολλέγιο Καλών Τεχνών του Εδιμβούργου, στιλβωτής φέρετρων και μπόντι μπίλντερ.

http://news247.gr/kosmos/news/vrethhke_portreto_toy_koneri.621473.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου