'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

13χρονος πυροβόλησε τον γυμναστή του!!!

Σοκ έχει προκαλέσει, ο πυροβολισμός του 39χρονου κ.Τζόνς από έναν μαθητή του, στη μικρή κοινωνία του Μπρέκον της Νότιας Ουαλίας.  

Ο μαθητής που το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε τον καθηγητή του γιατί δεν ήθελε να λάβει μέρος στην προπόνηση ράγκμπι που θα γινόταν εκείνη την ημέρα.

Το περιστατικό συνέβη στο γραφείο του γυμναστή. Ο κ Τζόνς βρισκόταν στο γραφείο του και ενώ ήταν...

σκυμμένος και έδενε τα κορδόνια των παπουτσιών του άκουσε την πόρτα του γραφείου του να ανοίγει. 


Σήκωσε το βλέμμα του και έντρομος αντίκρισε την κάνη του αεροβόλου όπλου, το οποίο κρατούσε ο μαθητής. Κλάσματα του δευτερολέπτου μετά άκουσε έναν εκκωφαντικό ήχο. «Συνειδητοποίησα ότι κάποιος είχε πυροβολήσει. Σηκώθηκα, και είδα τον 13χρονο μαθητή μου να φεύγει τρέχοντας από το γραφείου μου. 

Ο μαθητής βλέποντας ότι ο γυμναστής τον αναγνώρισε, κατευθύνθηκε και πάλι προς το γραφείο του και έστρεψε για δεύτερη φορά το αεροβόλο προς το μέρος του. Ο κ Τζόνς αυτή τη φορά πρόλαβε και κρύφτηκε πίσω από το γραφείο του . Λίγα λεπτά αργότερα ο μαθητής συνελήφθη από την αστυνομία.

Ο κ. Τζόνς μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο. Οι θεράποντες ιατροί που τον εξέτασαν κατέληξαν ότι τα τραύματα του ήταν ευτυχώς επιφανειακά.


http://katse-kala.blogspot.com/2010/11/13.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου