'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Οι sexy φοιτήτριες-βίζιτες από την Πάτρα is back!!!

Επανέρχονται οι πασίγνωστες φοιτήτριες- βίζιτες, Εύη και Λιζέτα, καθώς ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του ροζ κυκλώματος στην Πάτρα, η ροζ αγγελία τους εμφανίστηκε και πάλι σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Πριν από ένα χρόνο, σάλος είχε ξεσπάσει με ροζ φοιτήτριες-βίζιτες στην Πάτρα που πουλούσαν σεξουαλική ικανοποίηση σε κυρίους άνω των 45 χρονών με γερά πορτοφόλια. Η ροζ αγγελία με τις φοιτήτριες είχε δημοσιευτεί για πρώτη φορά στις 2 Οκτωβρίου 2009 σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών και μάλιστα, με γυμνή φωτογραφία των κοριτσιών.

Η ίδια ροζ αγγελία με φοιτήτριες ανέβηκε πρόσφατα σε άλλο δημοφιλές τσοντο-site. Το περιεχόμενό της δεν σηκώνει την παραμικρή αμφισβήτηση: «Είμαστε δυο 18χρονες Ελληνίδες φοιτήτριες κουκλιά και ζητάμε γνωριμία με πολύ γενναιόδωρο και σοβαρό κύριο άνω των 45 ετών από την περιοχή της Πάτρας για ελεύθερη σχέση και πολύ όμορφες στιγμές». Μόνο που αυτή τη φορά στην αγγελία υπάρχει και η ακόλουθη επισήμανση: «Παρακαλούμε όταν μας απαντάτε να φαίνεται το email σας».

Είναι άγνωστο αν πρόκειται για τις ίδιες φοιτήτριες-βίζιτες που προκάλεσαν σάλο με τη ροζ δράση τους και έπεσαν στα δίχτυα της Αστυνομίας. Επέστρεψαν δριμύτερες αποδεικνύοντας ότι δεν έβαλαν μυαλό από τη σύλληψή τους; Ή μήπως είναι άλλες φοιτήτριες που ζήλεψαν από τη δράση της Εύης και της Λιζέττας, αλλά θέλουν να κρυφτούν πίσω από τα ονόματα αυτών που πέρυσι τέτοια εποχή έκαναν θραύση στην Πάτρα;

Άλλωστε, το συγκεκριμένο «επάγγελμα» είναι πολύ προσοδοφόρο και ουκ ολίγες sexy φοιτήτριες, που αρέσκονται στο εύκολο χρήμα και στη μεγάλη ζωή, ενδίδουν σ’ αυτό. Και όχι μόνο στην Πάτρα.
Πάντως, όποια κι αν είναι η βάσιμη ερμηνεία για τη συγκεκριμένη αγγελία, γεγονός είναι ότι αυτή τη φορά οι φοιτήτριες-βίζιτες είναι πολύ προσεκτικές στην αναζήτηση πελατών, αφού ζητούν από τους ενδιαφερόμενους να φαίνεται η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους. Προφανώς για ευνόητους λόγους και για να αποφύγουν τυχόν παγίδες.

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αγγελία είχε δεχθεί μέχρι αυτή τη στιγμή 4.251 επισκέψεις. Φαίνεται λοιπόν οτι οι ροζ φοιτήτριες-βίζιτες έχουν μεγάλη πέραση. Είτε πρόκειται για την Εύη και τη Λιζέττα είτε για άλλες.

http://www.dailyfucks.gr/?p=2756

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου