'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Παπάς έκλεβε την ενορία για να αγοράσει πορνό DVD !!!

Ένας αμερικανός αγγλικανός ιερέας κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 83.000 δολάρια από το ταμείο της ενορίας του κυρίως για να αγοράσει DVD πορνογραφικού περιεχομένου, όπως αποκάλυψε εφημερίδα της Μασαχουσέτης.

Ο αιδεσιμότατος Κι ΛεΜπλαν της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή της μικρής πόλης Χάβερβιλ στις βορειοανατολικές ΗΠΑ,

Αρχίζει η απόσυρση των αυτοκινήτων

Ανοίγει ο δρόμος εντός της εβδομάδας, για περίπου 2.500.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, μετά και την ανακοίνωση από τον υφυπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Κουσελάς ότι εντός της εβδομάδας θα υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου, όσοι έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητο που τέθηκε για πρώτη φορά στην κυκλοφορία πριν το 1999

Απίστευτο! Κάνουν "πιάτσα" σε κεντρική πλατεία στην Λαμία και "ψωνίζουν" ηλικιωμένους!!!

Αυτό συμβαίνει στην πλατεία Πάρκου της πόλης μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και πολλές φορές και ανήλικων παιδιών αλλά κανείς δεν κάνει κάτι...

Εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλοδαπές "κυρίες" κάνουν πιάτσα και "ψωνίζουν" κυρίως ηλικιωμένους, σύμφωνα με το LamiaReport, στο κεντρικότερο σημείο της αγοράς.

Είμαστε 30οι στον κόσμο σε χρυσό!!

Το μισό απόθεμα όμως… παραθερίζει
 
Σε Αγγλία, ΗΠΑ και Ελβετία φυλάσσεται το ήμισυ του αποθέματος χρυσού της χώρας μας και μόλις το υπόλοιπο μισό...
βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους, και συγκεκριμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τραγωδία με 8χρονο αγόρι στο Ηράκλειο...

Θρήνος στην Κρήτη! Ένα αγοράκι μόλις οκτώ χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε ένα φρεάτιο όπου είχε πέσει ενώ έπαιζε... με συνομήλικά του παιδιά στην περιοχή Καμαράκι, στο κέντρο του Ηρακλείου. 

Μετά από πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, το άτυχο παιδί ανασύρθηκε νεκρό.

Έλληνες κροίσοι, ζουν έξω ...χρωστούν στην εφορία

Στο μικροσκόπιο της εφορίας μπαίνουν εκατοντάδες οφειλέτες του δημοσίου, που διαβιούν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις διασταυρώσεις του υπουργείου Οικονομικών, εντοπίστηκαν 382 οφειλέτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές συνολικού ποσού 5,8 εκ. ευρώ και ακίνητη περιουσία ανά την επικράτεια αντικειμενικής αξίας 283,8 εκ. ευρώ.

Γάμους ομοφυλοφύλων ετοιμάζει ο Μπουτάρης

Τ


ην πιο προοδευτική συνέντευξη -έως τώρα τουλάχιστον- έδωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, ο οποίος τάχτηκε υπέρ του γάμου των ατόμων ιδίου φύλου και τις υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

«Το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από την δική μας», είπε συγκεκριμένα στο μηνιαίο περιοδικό

ΠΑΤΡΑ: Πωλούσε κοπέλα... για 1500 ευρώ

Έ

χουν ξεπεράσει κάθε όριο οι προαγωγοί. Ένας 22χρονος πριν δύο χρόνια είχε φέρει στην Ελλάδα μια κοπέλα μόλις 19 χρόνων (τότε) λέγοντάς της 
 ότι της έχει βρει δουλειά σε μια αγροτική περιοχή. 

Όταν η κοπέλα ήρθε στην Αθήνα συνειδητοποίησε ότι ο συμπατριώτης της την είχε παγιδεύσει. 

Τι φυλάγανε οι φύλακες στη "ΔΩΔΩΝΗ";;

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε όταν λέγαμε εδώ και δύο βδομάδες ότι η διοίκηση της "ΔΩΔΩΝΗΣ" ξεκινάει την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας από την ασφάλεια, αναθέτοντάς τη στη Group 4. 

Η διάρρηξη των γραφείων της κάθε άλλο παρά "αθώα" είναι και η διοίκηση της εταιρίας πρέπει να απαντήσει άμεσα, τι ακριβώς πήραν οι διαρρήκτες.

Το φιάσκο της ανεκδιήγητης διοίκησης συνεχίζεται. 

Η πρώτη κλοπή στα χρονικά της εταιρίας έγινε τρεις μέρες μετά την

Να αποδοθούν ευθύνες ζητά η οικογένεια του νεκρού σκιέρ

Ευθύνες και ενόχους είναι αποφασισμένη να αναζητήσει η οικογένεια του 23χρονου σκιέρ από την Άρτα που έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή στο χιονοδρομικό κέντρο του Μετσόβου.

Η οικογένεια του θύματος, σοκαρισμένη και συντετριμμένη φυσικά τελεί εν αναμονή του πορίσματος, αλλά και της ιατροδικαστικής έκθεσης, που θα ρίξει φως

Συλλήψεις στις κινητοποιήσεις των αγροτών στις Σέρρες

Σε συλλήψεις μελών της παράταξης των αδέσμευτων αγροτών, που πέρασαν τον αποκλεισμό των ΜΑΤ λίγο πριν τον κόμβο Πετριτσίου, προχώρησαν άνδρες της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, μετά από εντολή του Ταξίαρχου Δημήτρη Τσώτα.

Οι αγρότες που συνελήφθησαν κατάφεραν, μέσω αγροτικών

Τις "έφαγε" από συνάδελφό του μέσα στην αίθουσα συνταξης του Άlter o Ν.Τσιαμτσίκας


Ο γνωστός ρεπόρτερ ήρθε στα χέρια με άλλο δημοσιογράφο του καναλιού του αλλά έπεσε σε ...γυμνασμένο!!!


Σύμφωνα με το

"Σήκωσε" από ρωσική τράπεζα 10 εκατ. δολάρια μέσω διαδικτύου

Την ενοχή του παραδέχτηκε ένας 27χρονος Ρώσος, ο οποίος έκλεψε 10 εκατομμύρια δολάρια από την πρώην Βασιλική τράπεζα... της Σκωτίας το 2008, μπαίνοντας σε λογαριασμούς, μετέδωσε τη Δευτέρα το RIA News.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι ο Γεβγένι Ανίκιν ήταν μέλος ενός διεθνούς δικτύου χάκερς που αντέγραφε

Η αναταραχή στην Αίγυπτο φέρνει Ρώσους τουρίστες σε Ελλάδα και Κύπρο

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας προς την Ελλάδα και την Κύπρο... θα μπορούσαν να στραφούν οι Ρώσοι τουρίστες, που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Αίγυπτο.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως λόγω των ταραχών στην Αίγυπτο ήδη αυξήθηκαν κατά 10-15 % στη ρωσική αγορά οι τιμές για τα τουριστικά πακέτα της περιόδου προς τους πιο ήσυχους

Σύνδρομο Αργεντινής φοβάται ο Παπανδρέου

* Σε κυβερνητικό τσουνάμι μετατρέπεται το «δεν πληρώνω» * Ο Παπανδρέου τρέμει το κίνημα ανυπακοής των πολιτών.  
 
Να μην πληρώνουν τους φόρους, τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ και τις συγκοινωνίες * Δόθηκε εντολή στους υπουργούς για φιλολαϊκά ...
προγράμματα, σε αντιστάθμισμα των σκληρών μέτρων * Δίλημμα:

"Δεν θα περικοπούν 13ος - 14ος μισθός"

"Καταφέραμε με τις έντονες προσπάθειες της κυβέρνησης και τους αγώνες και τις θυσίες του πολίτη να σταθούμε όρθιοι, να βάλουμε τα δημοσιονομικά μας σε μια σειρά, να επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας και να κερδίσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να προωθήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Πάγκαλος: Να γίνουν οι Έλληνες, "Αλβανοί"!!!

Νέες φωτιές πυροδοτεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει να γίνουμε… Αλβανοί, από την άποψη της σκληρής εργασίας.

«Πιστεύω ότι ζούµε µια εποχή που ο παραδοσιακός τρόπος σκέψης υφίσταται ριζική αλλαγή, µέσα από µια πολύ επώδυνη διαδικασία. Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο.

Ευθύνες σε Τούρκους δημόσιους λειτουργούς για τη δολοφονία δημοσιογράφου

Νέα έρευνα για το φόνο δημοσιογράφου ξεκίνησε η τουρκική εισαγγελία σε βάρος περίπου τριάντα δημοσίων λειτουργών, μεταξύ των οποίων ο πρώην κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης.

Οι δημόσιοι λειτουργοί ερευνούνται για πιθανή αμέλεια στο πλαίσιο της υπόθεσης δολοφονίας του Χραντ Ντινκ, αρμενικής καταγωγής, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2007 στην

80 χρόνια πίσω μας πάει η Τρόικα!

Περισσότερες και φθηνότερες απολύσεις αλλά και περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων ζήτησαν οι επικεφαλής της τρόικα κατά τη συνάντηση, που είχαν με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στη συνάντηση προσήλθαν πρώτοι οι αξιωματούχοι της τρόικα και μετά η κ. Κατσέλη και ο κ. Κουτρουμάνης, που βρίσκονταν στην κυβερνητική σύσκεψη για το μεταναστευτικό. 

Παπανδρέου σε Χριστόφια: «Δημήτρη δεν μπορώ, βάζουν βέτο οι Τούρκοι»

Προ διμήνου η νορβηγική εταιρεία ερευνών για ορυκτό πλούτο, NBG ανακάλυψε τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου ανατολικά της Πάφου και σχεδόν πάνω στη διαχωριστική γραμμή της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης Ελλάδας και Κύπρου.

Την περασμένη Πέμπτη ο πρόεδρος της Κύπρου κ. Δημήτρης Χριστόφιας όταν συνάντησε τον Έλληνα πρωθυπουργό στην

Αθίγγανος λήστεψε 85χρονή στην Καρδίτσα

Το ποσό των 1.300 ευρώ απέσπασε ένας 40χρονος αθίγγανος από το σπίτι 85χρονης, στην Καρδίτσα.

Ο άγνωστος αθίγγανος, που εισήλθε στο σπίτι προφασιζόμενος τον πωλητή λευκών ειδών (κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα), ζήτησε από την 85χρονη ένα ποτήρι νερό. Όταν η παθούσα πήγε στην κουζίνα της για να του το προσφέρει, ο δράστης,

Πολιορκία από τρακτέρ, γιατρούς και φαρμακεία

Ακόμη μία εβδομάδα ταλαιπωρίας για τους ασθενείς, καθώς οι γιατροί του Ι.Κ.Α. εξακολουθούν να απέχουν από τα καθήκοντά στους, κλιμακώνοντας σαφώς την κόντρα τους με την κυβέρνηση.
 
Οι γιατροί, συνεχίζοντας την απεργία, χαρακτηρίζουν «απεργοσπαστικό μηχανισμό» το σχέδιο της κυβέρνησης και καλούν τους ασφαλισμένους

Σκληρή απάντηση ετοιμάζει ο Ακης σε όσους τον εμπλέκουν σε μίζες για 4 υποβρύχια

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel εμπλέκει τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε υπόθεση ύποπτων διαδρομών 55 εκατ. ευρώ για την αγορά τεσσάρων υποβρυχίων την περίοδο 2002-2004.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρώην υπουργός είναι φοβερά ενοχλημένος απο το δημοσίευμα

Αλτ τις ει; Εφοριακός για έλεγχο ΦΠΑ. Παρασύνθημα : Να φύγετε να πάτε αλλού!!!

''Πόρτα'' κατάμουτρα τρώνε οι εφοριακοί που τολμούν να πηγαίνουν για έλεγχο απόδοσης ΦΠΑ στα ΚΨΜ στρατοπέδων και στα στρατιωτικά πρατήρια όπου παρατηρείται μεγάλη φοροδιαφυγή.

Μάλιστα σύμφωνα με το Έθνος, η διεύθυνση οικονομικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, εξέδωσε

Η πιο ομορφη πολη της Ευρωπης!!!

Το Colmar είναι μια μικρή πόλη στη βορειοανατολική Γαλλία, με πληθυσμό περίπου 65.000 κατοίκους. Είναι γνωστή για τα μουσεία της αλλά και για τα πολλά αρχιτεκτονικά της μνημεία.
Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το Colmar είναι η πιο όμορφη πόλη στην Ευρώπη. Και βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι δύσκολο να διαφωνήσει με αυτό!

πηγη: perierga.gr
http://asinithisto.blogspot.com/

Χανιά: Το Τζόκερ μοίρασε 1,8 εκατομμύρια ευρώ!!!

Η θεά τύχη έχει "εγκατασταθεί" για τα καλά στα Χανιά την τελευταία εβδομάδα αφού στις τρεις τελευταίες διαδοχικές κληρώσεις έκανε αρκετούς ανθρώπους πιο πλούσιους!

Στη χθεσινή κλήρωση, το ένα από τα δυο τυχερά δελτία με 5 + 1 επιτυχίες που κερδίζουν από 400 χιλιάδες ευρώ παίχτηκε σε πρακτορείο του Οργανισμού στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.

Είχαν οπλοστάσιο πατέρας και γιός

Στα χέρια της αστυνομίας στα Χανιά έπεσαν σήμερα το πρωί, ένας 49 χρόνος από τα Σφακιά και ο γιος του 19 χρόνων, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν σφαίρες, ένα όπλο και είδη οπλισμού.

Το πρωί, αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι των δυο συλληφθέντων στο Φραγκοκάστελο Σφακίων.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ προαγωγών η δολοφονία του ειδικού φρουρού

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών που εμπλέκονται σε κύκλωμα σεξουαλική εκμετάλλευσης γυναικών πιθανολογείται ότι εμπλέκεται ο ειδικός φρουρός που σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα της επίθεσης έπεσαν στην ενέδρα εκείνων που εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου.

Και οι δύο άνδρες ήταν άοπλοι και αιφνιδιάστηκαν σε τέτοιο βαθμό αφού δεν πρόλαβαν ούτε να σκύψουν όταν τους πυροβόλησαν με καλάζνικοφ, και είκοσι περίπου σφαίρες γάζωσαν το αυτοκίνητο στο πίσω και δεξί μέρος του.



http://www.zougla.gr/

Εμπλέκουν τον Τσοχατζόπουλο σε μίζες για 4 υποβρύχια

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel εμπλέκει τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε υπόθεση ύποπτων διαδρομών 55 εκατ. ευρώ για την αγορά τεσσάρων υποβρυχίων την περίοδο 2002-2004.

Το Der Spiegel επικαλείται έρευνα της γερμανικής Δικαιοσύνης και αναφέρεται με λεπτομέρειες σε μια ομάδα που είχε δημιουργηθεί από τη

Νεαρός σκότωσε τη μητέρα του και την έβαλε στο ψυγείο

Απίστευτο έγκλημα στο Λος Αντζελες

Σοκ έχει προκαλέσει στην πόλη Maywood, στο ανατολικό Λος Άντζελες, της Καλιφόρνια, η ειδεχθής δολοφονία μιας μητέρας από τον 19χρονο γιο της, ο οποίος όπως ομολόγησε στην αστυνομία, αφότου τη

Αυτοκτόνησε χήρα Πακιστανού που σκοτώθηκε από Αμερικανό

Πίστευε ότι ο δράστης θα αφεθεί ελεύθερος

Μια 18χρονη, χήρα ενός από τους δύο Πακιστανούς που σκότωσε Αμερικανός στη Λαχόρη, αυτοκτόνησε, πιστεύοντας ότι ο δράστης θα αφεθεί ελεύθερος επειδή είχε διπλωματική ασυλία.

Καταδίκασαν νεαρή γιατί παρέδωσε στρατιωτικά έγγραφα στη δημοσιότητα

Όταν υπηρετούσε τη στρατιωτική της θητεία

Νεαρή Ισραηλινή κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο του Τελ Αβίβ για παράδοση σε δημοσιογράφο απόρρητων στρατιωτικών πληροφοριών όταν υπηρετούσε τη στρατιωτική της θητεία.

Θεσσαλονίκη: Συμμορία Αλβανών βούτηξε το χαρτζιλίκι και έγδυσε 16χρονο μαθητή!

Ο μαθητής είχε στην τσέπη του μόνο 2€ για να ψωνίσει κάτι από το κυλικείο του σχολείου του...

O 16χρονος μαθητής βρέθηκε αντιμέτωπος με 3 Αλβανούς, στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες, που συνελήφθησαν και κρατούνται στην ασφάλεια, ακινητοποίησαν τον ανήλικο και με απειλές πήραν το μικρό χαρτζιλίκι και το κινητό τηλέφωνο από τις τσέπες του.

Φεύγοντας μάλιστα υποχρέωσαν να τους παραδώσει και το μπουφάν που φορούσε. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα οι δύο από τους δράστες διαμένουν παράνομα στην Ελλάδα...


newsit
sarotiko

Στόχος τα προποτζίδικα λόγω... Κυριακής

Στις αυξημένες εισπράξεις λόγω αγωνιστικής φαίνεται πως υπολόγιζαν οι δράστες που χτύπησαν δυο φορές μετά τις οκτώ το βράδυ

Και τα δύο χτυπήματα έγιναν μέσα σε 20 λεπτά. Πρώτα οι δράστες χτύπησαν στην οδό Δράμας στην Αθήνα. Οι δυο ληστές μπήκαν με τα όπλα στα

Έριξε αναίσθητη τη γιαγιά για να τη ληστέψει

Πάγωσαν οι κάτοικοι στη λεωφόρο Ιωνίας στα Πατήσια όταν αντίκρισαν αιμόφυρτη, πεσμένη μπροστά στην είσοδο του σπιτιού της την 81χρονη γυναίκα

Μόλις είχε πέσει η νύχτα. Η άτυχη γυναίκα είχε βγει από το σπίτι για να αγοράσει κάτι και επέστρεφε.

Θεσσαλονίκη: Πήγαν να ''σηκώσουν'' έπιπλα από έκθεση με κλεμμένο φορτηγό!

Καναπέδες, πολυθρόνες και άλλα έπιπλα, προσπάθησαν να «σηκώσουν» από μεγάλο κατάστημα - έκθεση, δύο άτομα τα οποία συνελήφθησαν από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ...

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες, ηλικίας 42 και 27 ετών, κατηγορούνται ότι διέρρηξαν

Άλλες δύο εκκλησίες διέρρηξαν ιερόσυλοι στην Ηλεία

Πριν ακόμη κοπάσει ο θόρυβος από την λεηλασία των ταμάτων στο μοναστήρι των αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στο Λαμπέτι Ηλείας, άλλες δύο εκκλησίες έγιναν στόχοι ιερόσυλων διαρρηκτών στην περιοχή!

  Όμως, αυτή τη φορά η λεία τους ήταν πενιχρή, με αποτέλεσμα να… εκνευριστούν!

Έγκλημα! Στις 370.000 ευρώ τα έξοδα για την ασφάλεια στην Τούμπα!!!

Άλλο να το φαντάζεσαι και άλλο να… βλέπεις το νούμερο του ποσού που δαπανήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ!

Διαβάστε λεπτομέρειες…

Σοκ! Γνωστό μοντέλο στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό από «άνθρωπο» του συντρόφου της-Αποκλειστικές δηλώσεις

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο έρωτας αυτός που έχει απασχολήσει τον τελευταίους 2 περίπου μήνες τη showbiz θα είχε μια τέτοια κατάληξη. Απίστευτο και όμως συνέβη και αυτό....
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

Αχαϊα: Την απογοήτευσε ο εραστής και επέστρεψε στον άντρα της!

Eρωτεύτηκαν, κλέφτηκαν, άφησαν πίσω τους οικογένειες με παιδιά, αλλά λίγες μέρες μετά γύρισαν στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν σκηνές απείρου κάλλους...

Ο λόγος για το παράνομο ζευγάρι από το δήμο Ερύμανθου που σύμφωνα με το dete.gr, κλέφτηκε πριν από μερικές μέρες συγκλονίζοντας τη μικρή τοπική κοινωνία.

Νεκρός από τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας....

Ένας 67χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα το απόγευμα, στο κέντρο της Πάτρας, ύστερα από τροχαίο που σημειώθηκε επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ένα αυτοκίνητο, μάρκας Toyota, που οδηγούσε 26χρονος τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 17:05, στο ύψος της Αγυιάς.


Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία. 


http://www.zougla.gr/

Συνολικά 3.173 συλλήψεις σε ένα μήνα

Πλούσια η μηνιαία δραστηριότητα των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου 2011.

Συνολικά συνελήφθησαν 3.173 άτομα για διάφορες παραβατικές πράξεις.


• Τρία (3) άτομα για ανθρωποκτονία.

• Ένα (1) άτομο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Ρεζίλι» στα μάτια των Βρετανών για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις..

Ως παράδειγμα προς… αποφυγή παρουσιάζει μερίδα του βρετανικού Τύπου την Ελλάδα, τη χώρα όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όσον αφορά την «ολυμπιακή κληρονομιά» της, μετά τη διοργάνωση του 2004.

Στην καθημερινή βρετανική εφημερίδα «London Evening Standard» ο συντάκτης, Matthew Beard, προειδοποιεί τους Βρετανούς να μην υποπέσουν στα τραγικά λάθη της Ελλάδας, η οποία άφησε τα ολυμπιακά έργα «στο έλεος» των καιρικών συνθηκών και του χρόνου.

Ομερτά για να καλύψουν τον αρχισυνδικαλιστή

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για περίεργες συμφωνίες και δουλειές που έκαναν κάποιοι υπάλληλοι και συνδικαλιστές της ΔΕΗ εις βάρος της επιχείρησης και του δημοσίου χρήματος.

Η έρευνα της τηλεοπτικής Ζούγκλας και του Κίτρινου Τύπου, που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες, φέρνει στο φως παράνομες δραστηριότητες υπαλλήλων που πλούτισαν εκμεταλλευόμενοι τη θέση και την ανοχή της διοίκησης.