'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Σκληρή απάντηση ετοιμάζει ο Ακης σε όσους τον εμπλέκουν σε μίζες για 4 υποβρύχια

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel εμπλέκει τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε υπόθεση ύποπτων διαδρομών 55 εκατ. ευρώ για την αγορά τεσσάρων υποβρυχίων την περίοδο 2002-2004.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρώην υπουργός είναι φοβερά ενοχλημένος απο το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού. Σε λίγη ώρα θα απαντήσει μέσω γραπτής ανακοίνωσης, διαψεύδοντας το περιεχόμενο του δημοσιεύματος. Σκέφτεται μαλιστα και το ενδεχόμενο να προσφύγει κατά του περιοδικού στην γερμανική δικαιοσύνη, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2004 για την υποθεση των Leopard, υπόθεση για την οποία δικαιώθηκε.

Τι γράφει το γερμανικό περιοδικό


Το Der Spiegel επικαλείται έρευνα της γερμανικής Δικαιοσύνης και αναφέρεται με λεπτομέρειες σε μια ομάδα που είχε δημιουργηθεί από τη γερμανική εταιρεία κατασκευής υποβρυχίων με αποκλειστικό σκοπό τη χρηματοδότηση Ελλήνων αξιωματούχων.


Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία στοιχεία για την εμπλοκή Άκη Τζοχατζόπουλου φέρεται να έχουν καταθέσει υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, ενώ το δημοσίευμα αναφέρεται σε εμπλοκή και της Μαργαρίτας Μαθιοπούλο, πρώην συμβούλου γερμανικής εταιρειών εξοπλισμού.


Την υπόθεση ερευνά και η ελληνική Δικαιοσύνη και ήδη δυο Έλληνες εισαγγελείς έχουν μεταβεί στη Χάγη, όπου αντάλλαξαν στοιχεία με Γερμανούς συναδέλφους τους.


newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου