'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τι φυλάγανε οι φύλακες στη "ΔΩΔΩΝΗ";;

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε όταν λέγαμε εδώ και δύο βδομάδες ότι η διοίκηση της "ΔΩΔΩΝΗΣ" ξεκινάει την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας από την ασφάλεια, αναθέτοντάς τη στη Group 4. 

Η διάρρηξη των γραφείων της κάθε άλλο παρά "αθώα" είναι και η διοίκηση της εταιρίας πρέπει να απαντήσει άμεσα, τι ακριβώς πήραν οι διαρρήκτες.

Το φιάσκο της ανεκδιήγητης διοίκησης συνεχίζεται. 

Η πρώτη κλοπή στα χρονικά της εταιρίας έγινε τρεις μέρες μετά την ανάθεση της φύλαξης σε σεκιουριτάδες. Λίγες μέρες πριν, δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των εργαζόμενων που εργάζονταν ως φύλακες.

Και τι ειρωνεία, οι λόγοι της διοίκησης που επέλεξε για να ιδιωτικοποιήσει την φύλαξη είναι το κόστος φύλαξης- που ήδη επιβαρύνεται με απώλειες 22000 ευρώ λόγω κλοπής - και η απουσία της διοίκησης στους παλαιούς φύλακες!!!Φυσικά δεν θα μας εκπλήξει το γεγονός η κλοπή να προκαλέσει φαινόμενα “σοκ και δέος” για περαιτέρω μέτρα φύλαξης και ουσιαστικά καταστολής και επενδύσεων- κάμερες..κτλ- με τα αντίστοιχες δωρεές σε κουμπάρους...Αλήθεια, πόσο θα μας δουλεύουν ακόμη ο κ. Κόντος και η πασοκική παρέα του; 

Είναι ήδη ένοχοι για τη συνέχεια της κατρακύλας της εταιρίας και την απαράδεκτη συμπεριφορά τους προς τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς.Πρέπει να παραιτηθεί τώρα η δοτή διοίκηση στην οποία ανάθεσε η κυβέρνηση την απαξίωση της ΔΩΔΩΝΗΣ για να πουληθεί τελικά σε ιδιώτες.Πρέπει να δώσει άμεσα αναφορά η εταιρία:Πώς μπήκαν διαρρήκτες σε φυλασσόμενο χώρο; 

Τι έκανε η σεκιούριτι που προσέλαβε με χρήματα των παραγωγών και των καταναλωτών την περασμένη Παρασκευή;Αν η διοίκηση δεν απαντήσει άμεσα, ευθέως και σαφώς θα προκαλέσει και θα συντηρήσει ύποπτα σενάρια για την κλοπή της προηγούμενης Παρασκευής.

ΔΡΑΣΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου