'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αυτοκτόνησε χήρα Πακιστανού που σκοτώθηκε από Αμερικανό

Πίστευε ότι ο δράστης θα αφεθεί ελεύθερος

Μια 18χρονη, χήρα ενός από τους δύο Πακιστανούς που σκότωσε Αμερικανός στη Λαχόρη, αυτοκτόνησε, πιστεύοντας ότι ο δράστης θα αφεθεί ελεύθερος επειδή είχε διπλωματική ασυλία.


Η νεαρή κατανάλωσε ποντικοφάρμακο και πέθανε στο νοσοκομείο του Φαϊζαλαμπάντ, όπως δήλωσε ο γιατρός Γιασίν Χασμί. Τον θάνατό της επιβεβαίωσε και η αστυνομία της πόλης.

Ο Αμερικανός, Ρέιμοντ Ντέιβις, ο οποίος σύμφωνα με την Ουάσινγκτον είχε διπλωματικό διαβατήριο και είναι "μέλος του διοικητικού τεχνικού προσωπικού" του αμερικανικού προξενείου στη Λαχόρη, κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε στις 27 Ιανουαρίου δύο νεαρούς που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και οι οποίοι, όπως δήλωσε, προσπάθησαν να του επιτεθούν.


Ο Ντέιβις είχε διπλωματικό διαβατήριο, αλλά όχι και άδεια οπλοφορίας, επισήμανε η πακιστανική αστυνομία, η οποία παραδέχτηκε πως τα δύο θύματα οπλοφορούσαν.


Ο θάνατος των δύο νεαρών έχει προκαλέσει έντονα αντι-αμερικανικά αισθήματα ανάμεσα στους Πακιστανούς, οι οποίοι με διαδηλώσεις ζητούν να καταδικαστεί ο δράστης σε θάνατο. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Λαχόρης απαγόρευσε στην κυβέρνηση να παραδώσει τον Ντέιβις στις αμερικανικές αρχές εν αναμονή της δίκης του.


Η 18χρονη είχε τις αισθήσεις της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δήλωσε μπροστά στις κάμερες της πακιστανικής τηλεόρασης ότι ήταν συντετριμμένη από τις φήμες που ήθελαν τον δολοφόνο του συζύγου της να απελευθερώνεται.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου