'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώνει έτοιμος για πρόωρες εκλογές

 Έτοιμος για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δηλώνει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ο Φώτης Κουβέλης- παίρνοντας αφορμή...

...από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Real News- επέκρινε την κυβέρνηση για τη συνεχόμενη εκλογολογία, λέγοντας ότι «βλάπτει τη χώρα». Και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο οι αρνητικές συνέπειες στους οικονομικούς σχεδιασμούς που προκαλούν αυτή την ασταμάτητη εκλογολογία. Είναι κυρίως η απαράδεκτη νοοτροπία ότι οι εκλογές διεξάγονται ως προνόμιο του εκάστοτε πρωθυπουργού και πάντα στον ορίζοντα των μικροκομματικών συμφερόντων».

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Πολιτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές εξελίξεις, επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα του σταθερά υποστηρίζει την οικονομική διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Αυτή, όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει με βίαιο τρόπο, με ασφυκτικούς όρους των δημοσιονομικών περιορισμών και ανατροπή του κοινωνικού ευρωπαϊκού προτύπου, όπως προβλέπεται από το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας που προωθεί η Α. Μέρκελ», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Επιπλέον ο κ. Κουβέλης πήρε αποστάσεις από το λεγόμενο κίνημα «δεν πληρώνω», επισημαίνοντας ότι «η αποσπασματική έκφραση της κοινωνικής δυσαρέσκειας είναι δυνατόν να οδηγήσει σε μια διάχυση των διεκδικήσεων και των αιτημάτων, να τροφοδοτήσει τον «κοινωνικό αυτοματισμό» και εντέλει αυτή η δυσαρέσκεια να απορροφηθεί και να ενισχύσει τη συντηρητική πολιτική».




real.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου