'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Εδινε 50 ευρώ... σε όποιον τον πατούσε!!!!!!

Ά
ναυδους άφησε ένας 35χρονος τους θαμώνες καφετέριας στο κέντρο της Πάτρας όταν μπήκε μέσα και άρχιζε να δίνει 50 ευρώ σε όποιον προσφερόταν να τον πατήσει! 
 
Μάλιστα, δύο κοπέλες άδραξαν την ευκαιρία παίρνοντας του 50 ευρώ η καθεμιά, αφού προηγουμένως τον πάτησαν δεόντως!


Όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος μπήκε στην καφετέρια και σε όσους εκείνη τη στιγμή έπιναν τον καφέ τους είπε ότι είναι από το πανεπιστήμιο, δηλώνοντας παράλληλα ότι «κάνει μια έρευνα για να δει πόσο φθείρονται τα υλικά»!


Στη συνέχεια, δείχνοντας ένα μπουφάν, είπε με απόλυτη σοβαρότητα:

Το σεξ χρόνια δεν κοιτά...!!!

Ο
ι ηλικιωμένοι νοιάζονται για το σεξ, λένε οι επιστήμονες.
 
Όπως υποστηρίζουν, η τεστοστερόνη, συνδέεται άμεσα με το πόσο συχνά ένας άνδρας άνω των 75 διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις και οι γιατροί επιβάλλεται να προχωρήσουν σε επιπλέον μελέτες για να διαπιστώσουν εάν μία θεραπεία υποκατάστασης ορμονών πιθανόν να ωφελήσει τους ηλικιωμένους άνδρες.

Καραµανλής: "Δεν µπορώ να ελέγξω τις µίζες, ούτε κάνω για πολιτικός"....!!!!

Μετά τις αποκαλύψεις της περασµένης εβδοµάδας για το «βαθύ λαρύγγι» του Μεγάρου Μαξίµου που ενηµέρωνε τακτικά τον Herr Siemens ακόµα και για την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης του κ. Κώστα Καραµανλή, νέα «intelligence reports» έρχονται να αναστατώσουν τον πρώην πρωθυπουργό και τους στενούς του συνεργάτες. 

 Συγκεκριµένα, όπως προκύπτει από το περιεχόµενο του σκληρού δίσκου της Αικατερίνης Τσακάλου, στο ενηµερωτικό δελτίο που η δηµοσιογράφος στέλνει στις 17.6.2006 αναφέρει:

Έκαναν «εξυπηρέτηση» κατέληξαν με χειροπέδες!!!!

Στην σύλληψη τριών αλλοδαπών για την μεταφορά και προώθηση ομοεθνή τους λαθρομετανάστη, προχώρησε σήμερα το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

Ο εντοπισμός των αλλοδαπών, αλβανικής υπηκοότητας, που επέβαιναν σε Ι.Χ ιδιοκτησίας του ενός εξ’ αυτών, έγινε στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Γρεβενών-Τρικάλων .

Ποιοί και γιατί επιδιώκουν την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων;;;;

  • Μεθοδευμένα και με σταθερή τακτική επιχειρείται η μείωση και ο ευτελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων
  • Με τακτικές ψυχολογικού πολέμου βάλλονται τα στελέχη, αλλά και ο ρόλος και ο λόγος ύπαρξης του Ελληνικού Στρατού
  • Σταματείστε να χτυπάτε τον Ελληνικό Στρατό!

Με επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία αποστάλθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλο, σε εφημερίδες της χώρας και ταυτόχρονα γνωστοποιήθηκε σε ιστολόγια, ο υποστράτηγος ε.α. Δρ. Ιωάννης Παρίσης ζητά από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να τοποθετηθεί στο

Γι αυτο το σκάνδαλο ποιός ήταν υπευθυνος; Ποιος υπέγραφε; Ποιος θα μπεί φυλακή;;

Σκάνδαλο με κατάστημα χαλιών του Υπουργείου Υγείας

Σκάνδαλο, με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, ξέσπασε στο υπουργείο Υγείας και αφορά την πώληση χαλιών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα" που....

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΟΠΡΙΤΕΣ "ΧΩΝΕΙ" Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

Την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2010 θα έχει ολοκληρωθεί η επιλογή των συμβασιούχων δημοσιογράφων που θα εργαστούν με ετήσιες συμβάσεις στην ΕΡΤ. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η τελική λίστα περιλαμβάνει σε ποσοστό 40% πρώην συμβασιούχους(περίπου 80 δημοσιογράφοι δηλαδή) , σε ποσοστό 20% ανέργους και πολύτεκνους συναδέλφους (περίπου 50 δημοσιογράφοι) και φυσικά το υπόλοιπο 40% όπως όλοι καταλαβαίνετε είναι τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ που θα αντικαταστήσουν τα γαλάζια παιδιά του Ρουσόπουλου. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ: Θα είναι ο εφιάλτης της χώρας....!!

Κ
υβέρνηση και αντιπολίτευση συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή θα εκτινάξει την ανεργία πάνω από το 25% και τον πληθωρισμό ακόμα και πάνω από το 100%! 

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, είναι σχεδόν καθολική η πεποίθηση ότι η αποχώρηση από την ευρωζώνη θα καταστρέψει την οικονομία και θα καταδικάσει την κοινωνία να επιστρέψει στις δεκαετίες του ΄20 και του ΄30. 

Γ. Μανιάτης: “O ορυκτός πλούτος της χώρας εκτιμάται σε 30 δισ. ευρώ”...!!!!

Κύκλο επαφών με τους επιστήμονες των Πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων της χώρας μας που έχουν γνώση σε θέματα πετρελαίου ξεκίνησε η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ενόψει της προετοιμασίας των ερευνών που θα πραγματοποιηθούν, μετά από διαγωνισμούς, στη χώρα μας, αρχής γενομένης από τη Δυτική Ελλάδα.

Αυτά ανέφερε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ κ. Γιάννης Μανιάτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, την Παρασκευή, στο "Ράδιο 9",

Τουρκικά…αντίποινα:150 λαθρομετανάστες μέσα σε μία νύχτα από τον Έβρο!!!!

Η επισημάνσεις του Έλληνα πρωθυπουργού για τις τουρκικές προκλήσεις και η σκληρή κριτική του τουρκικού Τύπου στον Τ.Ερντογάν έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στην Άγκυρα,ο οποίος εκδηλώθηκε με τις δηλώσεις-απειλές του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου,περί “απώλειας της τουρκικής υπομονής στο θέμα της Κύπρου”.

Όχι όμως μόνο μ΄ αυτές. Στον Έβρο τη νύχτα που πέρασε είχαμε μία μαζική “εισβολή’ λαθρομεταναστών.


Περίπου 150 εντοπίστηκαν να μπαίνουν από δύο διαφορετικά σημεία του Έβρου. Είναι δεδομένο ότι από την απέναντι πλευρά του Έβρου, δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για συνεργασία στο θέμα των λαθρομεταναστών,παρά τις δημόσιες δηλώσεις. Ειδικά μετά και τα όσα έγιναν στο Ερζερούμ, η αδιαφορία αυτή φαίνεται ότι θα έχει και τη μορφή “αντιποίνων”.

πηγη

http://nationalpride.wordpress.com/

Πως ξεπουλήθηκε ο Παρνασσός....!!

Στα χέρια της εισαγγελέως Λιβαδειάς βρίσκεται υπόθεση που αφορά χαρακτηρισμούς ως οικόπεδα φιλέτα, δασικών δημόσιων εκτάσεων στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.

Ο πρώην Δασάρχης Λιβαδειάς, κ. Ιωάννης Γρίβας, σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, προέβη σε αποχαρακτηρισμούς δασικών εκτάσεων, συνολικής έκτασης 120 στρεμμάτων ή 120.000 τ.μ.

Ναυτικός πιάστηκε με ναρκωτικά...!!!!

Είπε να κάνει την θητεία του και έκανε την «φυτεία» του… 

Ο λόγος για έναν 40χρονο ναυτικό στη Σύρο ο οποίος συνελήφθη το πρωί στην πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας στην Ερμούπολη, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, ο ναυτικός είχε στο πορτοφόλι του, φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 3,4 γρ.

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με σύριγγα στη μέση του δρόμου για 50€!!!!

Ακόμα μία νύχτα τρόμου με θύματα ανυποψίαστους πεζούς - Σε άλλη υπόθεση οι δράστες έβγαλαν μαχαίρι για ένα κινητό τηλέφωνο...

Η αρχή έγινε στην στάση Ιασωνίδου, στην περιοχή της Εγνατίας. Οι δύο δράστες που είχαν στρατοπεδεύσει στην περιοχή πλησίασαν λίγο πριν τις

Ρέθυμνο: Ψάχνουν τώρα και σε μοναστήρια για την αγνοούμενη φοιτήτρια!!!!

Η οικογένεια της αγνοούμενης Αγγελικής εμφανίζεται σίγουρη ότι η φοιτήτρια δεν αυτοκτόνησε - Διαβάστε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας και ποια νέα στοιχεία ήρθαν στο φως...

Όπως γράφει το ''Έθνος της Κυριακής'', έναν χρόνο μετά το συμβάν κι αφού οι έρευνες

"Στενό μαρκάρισμα" από το ΣΔΟΕ σε δύο πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας...

Νέα σημαντικά στοιχεία εις βάρος πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας έχουν προκύψει από τις έρευνες του ΣΔΟΕ που ξεκίνησαν με αφορμή την αγορά κατοικίας σε ακριβή περιοχή του κέντρου. Για τον συγκεκριμένο «έχουν προκύψει σημαντικά επιβαρυντικά στοιχεία που μπορούν να θεμελιώσουν κατηγορίες για σοβαρές παραβάσεις», καθώς οι συντονισμένες έρευνες για το «πόθεν έσχες» του συγκεκριμένου πολιτικού έχουν αποδώσει.
 
Επίσης εξετάζεται και δεύτερος πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ο οποίος ελάμβανε εικονικά πολυετή δάνεια από τράπεζες για να δικαιολογεί στο "πόθεν έσχες" τις αγορές

Ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Πάγκαλο για το ρεβεγιόν της χλιδής - Τι απάντησε

- Το βασιλικό μενού έπεσε βαρύ στην κυβέρνηση
- Στα όριά του ο πρωθυπουργός με τις συνεχείς προκλήσεις εκ μέρους του αντιπροέδρου
- "Με κάλεσαν στο ξενοδοχείο. Δεν πλήρωσα τα αστρονομικά ποσά που λέγονται", απαντά ο κ. Πάγκαλος

Το Χολυγουντιανό ρεβεγιόν που έκανε ο αντιπρόεδρος - μαζί τα φάγαμε- της κυβέρνησης και αποκάλυψε η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το Μέγαρο Μαξίμου.

Βουλευτίνα διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον άντρα της φίλης της!!!!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία μετά τη χθεσινή ομολογία μιας βουλευτού του κυβερνητικού Συντηρητικού κόμματος ότι διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον άντρα της φίλης της.

Πρόκειται για την Ναντίν Ντόρρις ή αλλιώς η Μπρίτζετ Τζόουνς του Ουέστμίνστερ όπως την αποκαλούν πλέον στη Βρετανία, συγκρίνοντάς την με την ηρωίδα της ομώνυμης ταινίας με τη Ρενέ Ζελβέγκερ.

Η Ελλάδα προσεύχεται για τον Θανάση Βέγγο! !!!!

Για 22η ημέρα παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού ο Θανάσης Βέγγος.

Η υγεία του σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.


Σημειώνεται ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και έχει και αιμάτωμα στον εγκέφαλο.


newsit
 http://www.ierosagon.org/

16χρονη κοπέλα: ''Με μέθυσε και με βίασε''!!!!!

Μια 16χρονη κοπέλα πήγε μόνη σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το βιασμό της - Διαβάστε τι είπε στους αστυνομικούς και σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες...

Η 16χρονη πήγε τα ξημερώματα σε αστυνομικό τμήμα και ζήτησε να μιλήσει με τον αξιωματικό βάρδιας. Όταν εκείνος την δέχτηκε στο γραφείο του, η ανήλικη του είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού από

Πάνε και για νέο ψαλίδι σε μισθούς και συντάξεις...

Στην κόψη του ξυραφιού εξακολουθεί να βρίσκεται η τέταρτη δόση του δανείου κυρίως όμως η περαιτέρω μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος το 2011, με κυβερνητικούς παράγοντες να μην αποκλείουν την επιβολή νέων έκτακτων μέτρων εις βάρος μισθωτών και συνταξιούχων, ακόμα και στις... αρχές της άνοιξης, που θα προκαλέσουν νέες κοινωνικές εντάσεις.

Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν, το πρόγραμμα των διαρθρωτικών αλλαγών και του περιορισμού της σπατάλης από τη

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE !!!!

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  LIVE !!!!





ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:



LINK-1
LINK-2
LINK-3

Απόστρατος αστυνομικός εγκέφαλος κυκλώματος!!!

Σε παράνομο κέντρο τζόγου είχε μετατρέψει το πατάρι ενός ίντερνετ καφέ στη Θεσσαλονίκη ένας απόστρατος αστυνομικός. 

Χθες όμως η παράνομη δράση του έλαβε τέλος αφού συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω ύστερα από έφοδο της αστυνομίας... 

Δήμευση περιουσιών πρώην υπουργών στο στόχαστο...!!!

Αποφασισμένη να πιέσει για δήμευση περιουσιών πρώην υπουργών που «μπλέχτηκαν» σε σκάνδαλο και το «πόθεν έσχες» τους δεν δικαιολογεί τα πλούσια περιουσιακά τους στοιχεία είναι όπως αναφέρει η Real News η κυβέρνηση.

«Θέλω απάντηση γιατί κανένας δεν μπαίνει φυλακή. Δεν αντέχω άλλο να μην έχω απάντηση γιατί κάποιος δεν μπαίνει φυλακή.

Πέθανε εν πλω....

Άκαρπη στάθηκε η επιχείρηση που έστησε τα ξημερώματα το λιμενικό για τη άμεση μεταφορά 57χρονου επιβάτη του πλοίου ««SUPER FAST XI», σε νοσοκομείο. 

Το πλοίο που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο  Ανκόνα - Ηγουμενίτσα –Πάτρα, αφού ενημέρωσε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού, Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού, ότι μετέφερε επιβάτη ο

Σώζει ζωές η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!!!


Σ

το πλαίσιο της προληπτικής δράσης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίσθηκαν το 2010 στο διαδίκτυο 59 Έλληνες και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν την πρόθεση να αυτοκτονήσουν. 

Οι παραλίγο αυτόχειρες ήταν χρήστες του Διαδικτύου και μέσω αυτού (Twitter, Facebook κ.ά.) δήλωσαν την πρόθεσή τους με

Επιχειρηματίας έστειλε μπιτονάκι με λάδι σε πολιτικούς!!!

Τ
ο σχετικό σχόλιο ανάρτησε ο Θόδωρος Γιοβάνης στο προφίλ του, στο Facebook:

«Γνωστός επιχειρηματίας των Πατρών, γνωρίζοντας την δυσκολία με την οποία αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί μας την σημερινή κατάσταση, πήρε την απόφαση να τους αποστείλει ένα μπιτονάκι με λάδι για να έχουν να βάζουν στο "φτωχό" πλην τίμιο τραπέζι τους.... 

Να συνοδεύουν την αγγουροντομάτα τους, την φασολάδα τους και τα υπόλοιπα όσπρια της κατσαρόλα τους». 

http://dete.gr/news.php?article_id=20415

«Άνευ προηγούμενου» η κατάσταση στα σύνορα...!!!

«Άνευ προηγούμενου» χαρακτηρίζει σε έκθεσή της η Frontex (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Συνεργασίας Συνόρων), την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά χερσαία σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», η έκθεση επισημαίνει ότι η Τουρκία παραμένει η κυρίαρχη

Λιάπης προς Καραμανλή: "Δεν σε αποκάλεσα ποτέ αλκοολικό!!!!"

Τον πήρε τηλέφωνο όσο ήταν στις Χριστουγεννιάτικες -   εκτός Ελλάδος -   διακοπές του για να του... απολογηθεί για όσα αποκαλύπτει κάθε μέρα το "βαθύ λαρρύγγι" που ήταν μέσα στο Μαξίμου.

Ο Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με την Real News τηλεφώνησε στον εξάδελφό του και του είπε: "Θέλω να ξέρεις οτι ποτέ δεν σε αποκάλεσα αλκοολικό.

Ιωάννινα-Βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές σε 25 αυτοκίνητα...!!

Δεκάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν ο ένας μετά τον άλλο τα οχήματά τους... με σκασμένα όλα τα λάστιχα, σε κεντρικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων όπου τα είχαν σταθμεύσει! 

Η καταστροφή προκλήθηκε από την επιδρομή άγνωστων βανδάλων, που Παρασκευή φθορές ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ χωρίς προφανή λόγο!

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ LIVE !!!!!

 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   LIVE !!!!!



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2 
LINK-3 
 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ. LIVE !!!!!

 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ. LIVE !!!!!




ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2 
LINK-3

Παπανδρέου: Γιατί δεν πάει κανείς πολιτικός φυλακή;;!

Με την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, φέρεται να επιταχύνονται οι διαδικασίες... απονομής της Δικαιοσύνης για τις περιπτώσεις επίορκων πολιτικών

που βρέθηκαν αναμεμιγμένοι σε σκάνδαλα και το «πόθεν έσχες» τους δεν δικαιολογεί τα πλούσια περιουσιακά τους στοιχεία.

“Φούλαραν” με τη βοήθεια καλάσνικοφ...!!!

Με καλάσνικοφ εισέβαλαν δύο άτομα σε πρατήριο βενζίνης στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης,... σήμερα στις τέσσερις τα ξημερώματα. 

Οι εφιαλτικές στιγμές που πέρασε ο υπάλληλος του πρατηρίου, που βρίσκεται στο 18ο χιλιόμετρο Θεσσσαλονίκης - Καβάλας, έληξαν όταν οι δύο ληστές εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού άρπαξαν την ταμειακή μηχανή με τις εισπράξεις.

Newsbomb.gr 
sarotiko

Η 18χρονη περιγράφει την κόλαση που έζησε απο τον πατέρα της...

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση που έδωσε η 18χρονη κοπέλα για τον εφιάλτη που έζησε από τον πατέρα της μέσα στην... τρώγλη της Νίκαιας.  

Οι περιγραφές των σκηνών βιασμού της, από τον άνθρωπο που την έφερε στον κόσμο αλλά και οι σεξουαλικές κακοποιήσεις που υπέστη από δύο κατοίκους της περιοχής σόκαραν ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ -22 Δεκεμβρίου 2010> Οι πουλημέ νες ηγεσίες μας, έδωσαν άδεια σε 3 τουρκικά ελικόπτερα να “φωτογραφίσουν” την Μακεδονία!!!!

Επιβεβαιώνεται πλέον η είδηση που είχαμε μεταδώσει με τις φωτογραφίες την επόμενη μέρα από την επίμαχη πτήση… Ερζερούμ γίναμε.
 
Παραμονές Χριστουγέννων, η κυβέρνηση προχώρησε σε μια ασυνήθιστη -πρωτόγνωρη- απόφαση που δημιουργεί σοβαρότατα ερωτήματα για την ασφάλεια ολόκληρης της Μακεδονίας.

ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΛΑΝΤΙΤΣ

Το δικαστήριο του Βελιγραδίου απέρριψε αίτημα της οικογένειας του πλέον καταζητούμενου για εγκλήματα πολέμου στην Ευρώπη, διοικητή, Ράτκο Μλάντιτς, να κηρυχθεί, επισήμως, νεκρός, όπως ανέφεραν σερβικά ΜΜΕ.

Η οικογένειά του κατέθεσε αίτηση σε δικαστήριο του Βελιγραδίου, προκειμένου να αναγνωρίσει τον Μλάντιτς νεκρό.

Δημόσιο σε λειτουργία και το απόγευμα!!!

Την επέκταση του ωραρίου εργασίας των Δημόσιων Υπηρεσιών και το απόγευμα προωθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος του Σαββάτου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών θα

MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL live!!!!

MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL    live!!!!




ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:


LINK-1
LINK-2

Χορός δισεκατομμυρίων στη Σίτι..!!!

Πάνω από 1 δισ. στερλίνες έχει επενδύσει ο Σεΐχης.

Ο Σεΐχης Μανσούρ Μπιν Ζαγέντ με την μεταγραφή του Εντίν Ντζέκο, ξεπέρασε το... ένα δισεκατομμύριο λιρών που έχει επενδύσει στην Σίτι από την ημέρα που απέκτησε το πλειοψηφικό της πακέτο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ LIVE!!!!

 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ  LIVE!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2 
LINK-3

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ LIVE!!!!!

 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  LIVE!!!!!



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2 

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ LIVE!!!!!

 ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  LIVE!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2 
LINK-3

HΠΑ: Ανησυχία για τα οπλικά συστήματα της Κίνας...!!

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Γκέιτς εξέφρασε ανησυχία για τα νέα τεχνολογικά προηγμένα οπλικά συστήματα που αναπτύσσει η Κίνα και κάλεσε να υπάρξει βελτίωση των διμερών σχέσεων στο στρατιωτικό επίπεδο για να αποκλιμακωθούν οι διμερείς εντάσεις.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους εν πτήσει προς το Πεκίνο για τριήμερη επίσκεψη ο Γκέιτς δήλωσε ότι οι Κινέζοι εμφανίζονται να

Το ΣΔΟΕ «ξεσκονίζει» πέντε πολιτικούς

Τα περιουσιακά στοιχεία και τα «πόθεν έσχες» πέντε πολιτικών προσώπων, ελέγχει εξονυχιστικά το ΣΔΟΕ, όπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή της Κυριακής».
 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα δύο από τους ελεγχόμενους έχουν θητεύσει στο παρελθόν σε υψηλές θεσμικές θέσεις, ενώ περιλαμβάνονται και βουλευτές της αντιπολίτευσης.