'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Βουλευτίνα διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον άντρα της φίλης της!!!!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Βρετανία μετά τη χθεσινή ομολογία μιας βουλευτού του κυβερνητικού Συντηρητικού κόμματος ότι διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον άντρα της φίλης της.

Πρόκειται για την Ναντίν Ντόρρις ή αλλιώς η Μπρίτζετ Τζόουνς του Ουέστμίνστερ όπως την αποκαλούν πλέον στη Βρετανία, συγκρίνοντάς την με την ηρωίδα της ομώνυμης ταινίας με τη Ρενέ Ζελβέγκερ.

Η συντηρητική βουλευτής παραδέχθηκε μόλις χθες ότι διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον Τζον Μπάτλερ παντρεμένο επί 30 χρόνια με άλλη γυναίκα. Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν την οργή της απατημένης συζύγου.


«Ο κόσμος νομίζει ότι είναι στήριγμα της κοινωνίας αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μια αντροχωρίστρα», είπε.


Η βρετανίδα βουλευτής είναι 53 ετών και μητέρα τριών παιδιών. Έχει χωρίσει εδώ και χρόνια από τον σύζυγό της


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η βουλευτίνα αναφέρει πως με τον αγαπημένο της πλέον ήταν φίλοι πολλά χρόνια αλλά τα Χριστούγεννα η σχέση τους άλλαξε και εκείνος αποφάσισε να αφήσει τη γυναίκα του.

 
Ο ηλικίας 56 ετών άντρας που μένει με τη σύζυγό του σε ένα σπίτι η αξία του οποίου ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, υποστήριξε πως η γυναίκα του είναι αλκοολική και πως η απόφασή του να την εγκαταλείψει είναι ανεξάρτητη από το δεσμό του με την βουλευτή.

Στη φυλακή οδηγήθηκε εξάλλου χθες ο πρώτος από τους βρετανούς βουλευτές που χρέωναν το δημόσιο με τα προσωπικά τους έξοδα. Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή Ντέηβιντ Τσέιτορ,61 ετών.



Star.gr
http://www.ierosagon.org/2011/01/blog-post_5819.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου