'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Γι αυτο το σκάνδαλο ποιός ήταν υπευθυνος; Ποιος υπέγραφε; Ποιος θα μπεί φυλακή;;

Σκάνδαλο με κατάστημα χαλιών του Υπουργείου Υγείας

Σκάνδαλο, με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, ξέσπασε στο υπουργείο Υγείας και αφορά την πώληση χαλιών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα" που....
επιβεβαίωσε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, στην οδό Φιλελλήνων, λειτουργεί εδώ και 20χρόνια κατάστημα το οποίο πουλάει χαλιά.

Το κατάστημα υπάγεται στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής αλληλεγγύης, που είναι οργανισμός που εποπτεύεται από το υπουργείο Υγείας.


Το κατάστημα ανοίγει επτά το πρωί με μία το μεσημέρι και δεν λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων. Οι εργαζόμενοι σε αυτό πληρώνονται με τον κόμπο ενώ το κατάστημα αυτό μπαίνει μέσα 200.000 χωρίς όμως να υπολογίζεται το προσωπικό.


Διαθέτει περίπου 60 δημόσιους υπαλλήλους που δουλεύουν γι αυτό σε όλη τη χώρα, διαθέτει πρόεδρο και πληρώνει ενοίκιο 10.000 ευρώ το μήνα.


Το κατάστημα αυτό υποτίθεται ότι βοηθούσε άτομα με αναπηρία και προωθούσε την παράδοση.


Το ακόμα πιο «κουφό» είναι σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ είναι ότι είκοσι από τους υπαλλήλους έχουν δηλώσει παραίτηση για πρόωρη συνταξιοδότηση – ανάμεσά τους και η προϊστάμενη.


Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του Mega, τόνισε ότι έκανε ο ίδιος έρευνα διαπιστώνοντας απίθανα πράγματα για το συγκεκριμένο "κατάστημα".


Πρώτον, είπε ότι σπάνια το βρίσκεις ανοικτό. «Ακόμα και το πρωί διαπιστώθηκε κλειστό» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο υπουργός έστειλε φωτογράφο να τραβήξει φωτογραφίες και όσες φορές πήγε τα ρολά ήταν κατεβασμένα.


Επιπλέον είπε ότι το κατάστημα της Φιλελλήνων, απασχολούνται επτά δημόσιοι υπάλληλοι.


Για το συγκεκριμένο κατάστημα, το δημόσιο πληρώνει ενοίκιο 10.000 ευρώ το μήνα.«Αυτά όλα έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα. OXI ALLO KAPBOYNO
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_2792.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου