'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Παραδέχθηκε πως ήταν κατάσκοπος!!!

Η Αμερικανίδα που συνελήφθη στο βορειοδυτικό Ιράν κοντά στα σύνορα με την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν, παραδέχθηκε τελικά ότι διενήργησε κατασκοπεία, όπως δήλωσε σήμερα στην ιρανική τηλεόραση ο στρατηγός, Αχμάντ Γκαραβάντ, υποδιοικητής των Ιρανών συνοριακών φρουρών.

«Η ξένης εθνικότητας γυναίκα αυτή συνελήφθη από περίπολο των συνοριακών φρουρών επειδή κατέγραψε με κάμερα ιρανικές εγκαταστάσεις, συνοριακά φυλάκια, αγορές και ανθρώπους», δήλωσε ο στρατηγός Γκαραβάντ.


«Στην κατοχή της βρέθηκε σύγχρονος εξοπλισμός και κατά την διάρκεια της πρώτης ανάκρισης παραδέχθηκε τα γεγονότα», πρόσθεσε ο Ιρανός διοικητής.


Εν τω μεταξύ, χθες ο στρατηγός Γκαραβάντ είχε δηλώσει στα ιρανικά ΜΜΕ ότι «μια αμερικανίδα κατάσκοπος συνελήφθη στη Τζόλφα», μια περιοχή του βορειοδυτικού Ιράν στα σύνορα με την Αρμενία.


«Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών των συνοριακών φρουρών, η γυναίκα αυτή, η οποία υποστήριξε ότι είναι τουρίστρια, συνελήφθη στις 5 Ιανουαρίου. Η αμερικανική υπηρεσία κατασκοπείας της είχε αναθέσει αποστολή», πρόσθεσε.


Τέλος, κατά τον στρατηγό Γκαραβάντ, η συλληφθείσα είναι ηλικίας περίπου 40 ετών και ονομάζεται Χαλ Ταλαγιάν. 


http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου