'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Παπανδρέου: Γιατί δεν πάει κανείς πολιτικός φυλακή;;!

Με την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, φέρεται να επιταχύνονται οι διαδικασίες... απονομής της Δικαιοσύνης για τις περιπτώσεις επίορκων πολιτικών

που βρέθηκαν αναμεμιγμένοι σε σκάνδαλα και το «πόθεν έσχες» τους δεν δικαιολογεί τα πλούσια περιουσιακά τους στοιχεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews», σε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν οι Γ. Παπακωνσταντίνου, Ι. Ραγκούσης, Χ. Καστανίδης, Ρ. Βάρτζελη κ.α., ο κ. Παπανδρέου διαβίβασε στους συνεργάτες του την οργή των πολιτών για την ατιμωρισία, που απολαμβάνουν πρόσωπα της πολιτικής ζωής, τα οποία φέρονται ως εμπλεκόμενα σε οικονομικά σκάνδαλα και τους κάλεσε να λάβουν άμεσα μέτρα.

«Θέλω απάντηση γιατί κανένας δεν μπαίνει φυλακή. Δεν αντέχω άλλο να μην έχω απάντηση γιατί κάποιος δεν μπαίνει φυλακή. Μου το λένε παντού. Πάρτε μέτρα», φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός, δίνοντας, μάλιστα, εντολή να δημευθούν οι περιουσίες των επίορκων πολιτικών.

Στην εφημερίδα φιλοξενούνται δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδη, ο οποίος αν και παραδέχεται το πρόβλημα ατιμωρισίας στον δημόσιο βίο, υπενθυμίζει ότι η Δικαιοσύνη διαθέτει πολύ ισχυρό οπλοστάσιο για την αντιμετώπισή του και υπογραμμίζει πως η κοινή γνώμη πρέπει να αντιληφθεί ότι στη χώρα δικάζουν οι δικαστές και όχι οι πολιτικοί.

Κύκλοι της κυβέρνησης χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα της εφημερίδας «υπερβολικό», χωρίς ωστόσο να διαψεύδουν ότι υπάρχει γενικότερη ανησυχία για το θέμα της ατιμωρισίας.


NewsIt.gr
sarotiko

1 σχόλιο: