'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Πάγκαλο για το ρεβεγιόν της χλιδής - Τι απάντησε

- Το βασιλικό μενού έπεσε βαρύ στην κυβέρνηση
- Στα όριά του ο πρωθυπουργός με τις συνεχείς προκλήσεις εκ μέρους του αντιπροέδρου
- "Με κάλεσαν στο ξενοδοχείο. Δεν πλήρωσα τα αστρονομικά ποσά που λέγονται", απαντά ο κ. Πάγκαλος

Το Χολυγουντιανό ρεβεγιόν που έκανε ο αντιπρόεδρος - μαζί τα φάγαμε- της κυβέρνησης και αποκάλυψε η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το Μέγαρο Μαξίμου.

Μπορεί αποπομπή του κ. Πάγκαλου να μην έχουμε - ακόμα- ωστόσο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το πολυτελέστατο ρεβεγιόν που έκανε σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της Αθήνας.


Το:


Καλωσόρισμα με γαλλική σαμπάνια, ποταμίσεις γαρίδες με χαβιάρι και τερίνα φουα γκρα με κρασία Πορτό


η


Κρέμα Παρμαντιέ με ψητές γαρίδες και βασιλικά χτένια


ο


Αστακός roasted με μανιτάρια ζιρόλ και τομάτα


το


Καλκάνι μπραιζε με ριζότο Μιλανέζ και μαύρη τρούφα


το


Τουρνεντό από φιλέτο μόσχου Black Angus με φουα γκρα και πράσινα σπαράγγια


και το


Χρυσό δάκρυ σοκολάτας Manjari με κομπότ βατόμουρο και διάφανα ζελέ lemon grass, έπεσαν βαριά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί πονοκέφαλο στο Μαξίμου το οποίο προσπαθεί με νύχια και με δόντια μήνες ολόκληρους να πείσει τον ελληνικό λαό οτι χρειάζονται θυσίες.




Και δεν ήταν μόνο ένα απλό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν αλλά διαμονή όλης της οικογένειας Πάγκαλου στην πιο ακριβή σουίτα του King George, την Royal Penthouse Suite, η οποία καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο του ξενοδοχείου.
Είναι επίσης και το γεγονός οτι σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο 'Ομιλος Δασκαλαντωνάκη, στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο έχει χρέη 600 εκατομμυρίων σε τράπεζες, Δημόσιο και Ταμεία.

Ο κ. Πάγκαλος λοιπόν κλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα.

Φέρεται να απάνησε οτι είχε προσκληθεί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από άλλο μέλος της κυβέρνησης, ο οποίος έχει συγγενική σχέση με την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη. "Τα παιδιά μου με τα παιδιά του Νίκου Σηφουνάκη είναι συμμαθητές και είπαμε να περάσουμε μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ετσι, μαζευτήκαμε όλοι μαζί και σε καμμία περίπτωση δεν πλήρωσα το ποσό των 5.400 ευρώ που κοστίζει η βραδιά."

Και συνέχισε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πάγκαλος:
"Πλήρωσα ένα συμβολικό ποσό για να μην θεωρηθεί οτι εκμεταλλεύθηκα την φιλοξενία. Σε καμμία περίπτωση όμως τα ποσά που αναγράφονται".

Παρόλα αυτά το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ο οποίος τον τελευταίο καιρό με απανωτές δηλώσεις του έχει χρησιμοποιήσει βαρείς χαρακτηρισμούς για πολυπληθείς κοινωνικές ομάδες.

Οι λέξεις "κοπρίτες", "ζώα", αλλά και η περίφημη φράση "Μαζί τα φάγαμε", έχουν κάνει ανυπολόγιστη ζημιά τόσο στο προφίλ του ίδιου όσο και στην εικόνα της κυβέρνησης.



http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου