'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κουβαλούσε μουμιοποιημένο πτώμα στο αυτοκίνητο της!!!

Για 10 ολόκληρους μήνες μια 57χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια, έκρυβε το μουμιοποιημένο σώμα μιας άστεγης γυναίκας στο αυτοκίνητο της!


Η 57χρονη,συνάντησε τη φτωχή γυναίκα σε ένα πάρκο και επειδή τη λυπήθηκε, της επέτρεψε να κοιμάται στο αυτοκίνητο της. Κάποια στιγμή, η άστεγη πέθανε απροσδόκητα, με αποτέλεσμα η 57χρονη να αφήσει το νεκρό της σώμα μέσα στο αυτοκίνητο καθώς φοβόταν να πάει στην αστυνομία.


Μάλιστα, την κάλυψε με κουβέρτες ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα, ενώ τοποθέτησε και ένα κουτί σόδας μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να μην μυρίζει το πτώμα.


Το μακάβριο εύρημα, ανακαλύφθηκε όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε πως ένα όχημα μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο. Φτάνοντας εκεί τους κίνησε την περιέργεια ένα πόδι που εξείχε κάτω από μια κουβέρτα. Το έλεγξαν και ανακάλυψαν το αποτρόπαιο σκηνικό καθώς το μόνο που είχε απομείνει από την άτυχη γυναίκα ήταν δέρμα και κόκαλα.


Τώρα, η αστυνομία ερευνά το ρόλο της 57χρονης και αν πρόκειται για δολοφονία ή αν όντως η άστεγη γυναίκα πέθανε από φυσικά αίτια.

star.gr

Αμόκ καταλήγει σε σφαγή...!!!

Μακελειό σε σχολείο στις Φιλιππίνες με τρεις ανθρώπους να πέφτουν νεκροί και άλλοι έξι να τραυματίζονται. Το περιστατικό συνέβη όταν πρώην κρατούμενος εισέβαλε σε σχολείο και μαχαίρωσε όποιον βρήκε μπροστά του.

Το θάνατο σκόρπισε πρώην κρατούμενος που εισέβαλε το πρωί της Παρασκευής σε σχολείο στις νότιες Φιλιππίνες, σκοτώνοντας με μαχαίρι τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ένα ανήλικο παιδί, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Στο πέρασμά του, ο δράστης τραυμάτισε άλλους έξι υπαλλήλους του σχολείου.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε καταληφθεί από αμόκ, σκότωσε μια δασκάλα, έναν 12χρονο μαθητή και τον παππού του που επισκεπτόταν το σχολείο αυτό το οποίο βρίσκεται κοντά στη Ζαμποάνγκα, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Έντουϊν ντε Οκάμπο, ο δολοφόνος φαίνεται να μπήκε σε μία τάξη, μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια των μαθητών τη δασκάλα τους στο θώρακα και στη συνέχεια τραυμάτισε δύο άλλους δασκάλους και δύο μαθητές.

Στη συνέχεια προσπάθησε να μπει και σε άλλες τάξεις, τραυματίζοντας τους μαθητές που έβρισκε στο πέρασμά του.

Ο πρώην κρατούμενος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, εργαζόταν ως φύλακας σε κοκκορομαχίες. Οι κάτοικοι της γειτονιάς που ειδοποιήθηκαν για τη σφαγή, αποφάσισαν να τον κυνηγήσουν και τελικά, τον λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου.

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε 27 χρόνια κάθειρξη, με την κατηγορία βιασμού ανηλίκων το 1981 και τελικα, αφέθηκε ελεύθερος το 2008.



Του έστησαν καρτέρι μετά την ανάληψη των χρημάτων..!!!

Καρτέρι σε έναν 59χρονο είχαν στήσει δυο άνδρες στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα αφού πραγματοποίησε ανάληψη από τράπεζα της περιοχής.


Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο άνδρες πλησίασαν τον 59χρονο και αφού τον χτύπησαν, του άρπαξαν μια τσάντα, μέσα στην οποία, σύμφωνα με το θύμα, υπήρχε το ποσό των 8.000 ευρώ.


Στη συνέχεια οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. 

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=188163&cid=4

ΠΑΤΡΑ: Προφυλακίστηκαν οι δύο λιμενικοί που λήστευαν Αφγανούς!!!

Π
ροφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακριτή οι δύο 25χρονοι λιμενικοί που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος Αφγανών. 

 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 24χρονος φίλος τους. Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο Λιμενικοί είχαν αναγνωρισθεί από τα θύματά τους και είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς. 

Παριστάνοντας τους Αστυνομικούς, έμπαιναν σε καταυλισμούς Αφγανών και αφού τους έδεναν πισθάγγωνα τους λήστευαν. 

http://dete.gr/news.php?article_id=10037

Διαμάχη στην αστυνομία για υπερωρίες και νυχτερινά...!!!

Ανδρες της Άμεσης Δράσης και της ομάδας «Ζ» καταγγέλλουν μισθολογικές παρατυπίες προς όφελος της νεοσύστατης ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
 
Του Γιαννη Σουλιωτη

Σκληρή κόντρα εξελίσσεται στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συναδέλφων τους της Αμεσης Δράσης και της ομάδας «Ζ». Η υπόθεση αποκτά μάλιστα διαστάσεις και πολιτικής αντιπαράθεσης καθώς ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας κάλεσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να σχολιάσει αριθμητικά στοιχεία που εμφανίζουν το νεοσύστατο και πολυάριθμο σώμα της ΔΙ.ΑΣ. να παράγει αστυνομικό έργο «ισάξιο» με την ομάδα «Ζ» που αριθμεί μόλις 120 άτομα προσωπικό. 
 
Η ουσία της αντιπαράθεσης, βέβαια, δεν αφορά «καθεαυτό» το αστυνομικό έργο, αλλά το ύψος της αποζημίωσης για νυχτερινή εργασία που καταβάλλεται στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρακτική που χαρακτηρίζεται παράτυπη από κύκλους εντός της ΕΛ.ΑΣ.

Ενδεικτική του κλίματος είναι γραπτή καταγγελία αστυνομικών της Αμεσης Δράσης που εμφανίζεται να έχει κοινοποιηθεί μεταξύ άλλων στον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή, την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράικου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή. Εχει τίτλο «κάποιοι κλέβουν τα λεφτά του κράτους και τα δικά μας» και αναφέρει: «Είμαστε δύο αστυνομικοί που υπηρετούμε στην Αμεση Δράση. 


Οι συνάδελφοι της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ΔΙ.ΑΣ. εργάζονται μέχρι τη μία τη νύχτα και όχι μέχρι τις 5.30 όπως εμείς στα περιπολικά, παρόλα αυτά πληρώνονται σαν να εργάζονται όλη τη νύχτα». Σε άλλο σημείο της επιστολής, υποστηρίζουν ότι «κάποιος τους βάζει περισσότερες ώρες από αυτές που δικαιούνται στην πραγματικότητα».
Στον απόηχο των καταγγελιών, αρμόδιοι αξιωματικοί έδωσαν εντολή να ελεγχθούν οι ώρες νυχτερινής εργασίας που «γράφονταν» σε κάθε αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. και οι νέες επικαιροποιημένες καταστάσεις υποβλήθηκαν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι διαπιστώθηκαν παρατυπίες στις 2 από τις 5 υποδιευθύνσεις της ΔΙ.ΑΣ. στην Αττική και ελέγχεται ο ρόλος υπαλλήλων που προσέθεταν περισσότερες ώρες νυχτερινής εργασίας από τις προβλεπόμενες.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. απαντούν μιλώντας στην «Κ» ότι τον μήνα «γράφουν» 36 ώρες νυχτερινής εργασίας και πληρώνονται 48.


Οι επιπλέον 12 ώρες τούς χορηγούνται ως πάγιο επιμίσθιο με τη μορφή έξτρα απασχόλησης λόγω επιφυλακής. Πρόκειται για τρόπο που φέρεται να επέλεξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ενισχύσει το εισόδημα των υπηρετούντων στη νέα ομάδα των δικυκλιστών.

Σύμφωνα πάντως με μια άλλη εκδοχή, με πρόφαση τη διαταγή επιφυλακής, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. πληρώνονται το ανώτατο όριο, δηλαδή 64 ώρες νυχτερινής εργασίας παρότι η νυχτερινή βάρδια της ομάδας ολοκληρώνεται στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και όχι στις 5.30 το πρωί.

Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε την 6η Οκτωβρίου οπότε ο επικεφαλής της Άμεσης Δράσης, αστυνομικός διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Βαλλιάνος, αρνήθηκε να υπογράψει τις καταστάσεις με τις ώρες νυχτερινής εργασίας που αντιστοιχούσαν σε καθένα από τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Σε μια τέτοια περίπτωση ο μισθός του προσωπικού της μονάδας δίκυκλης αστυνόμευσης κινδύνευε να είναι μειωμένος κατά 200 ευρώ με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγετο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο κ. Βαλλιάνος υπέγραψε τις καταστάσεις, ωστόσο έκτοτε απουσιάζει με αναρρωτική άδεια.

http://news.kathimerini.gr

Όλα όσα γράψαμε και σχολιάσαμε βγαίνουν με καθυστέρηση βέβαια και από έγκυρες εφημερίδες.
Εφόσον εγώ για κάποιους που έλεγαν πως είναι αστυνομικοί στην ΔΙΑΣ κρίθηκα αναξιόπιστος,ας πάρουν τώρα την αξιοπιστία που θέλανε.Και αν θέλουν οι κύριοι ας  κάνουν τα σχόλια που έκαναν εδώ και στην εφημερίδα Καθημερινη.

Υ.Γ Αυτό είναι το πρώτο άρθρο που σας υποσχέθηκα από την Καθημερινή.
Ακολουθούν άλλα δυο με περισσότερες πληροφορίες,από Πρώτο Θέμα και Παρασκευή και 13... 


http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_3014.html 

Κέρκυρα: Ανοιχτό πορτ μπαγκάζ και μέσα μια γυναίκα νεκρή!!!!

Η γυναίκα έχει δύο σφαίρες στο κεφάλι και τώρα η αστυνομία αναζητά το δολοφόνο!

Το θύμα είναι μια 36χρονη μητέρα ενός 8χρονου παιδιού και βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές Ποταμού. 

Το αυτοκίνητο στο οποίο την παράτησε ο δολοφόνος ανήκει στον αδερφό της γυναίκας, γι' αυτό και η οικογένεια της ειδοποιήθηκε αμέσως μόλις βρέθηκε το πτώμα.

Τραγικός ο ρόλος του πατέρα της, ο οποίος μόλις έφτασε στο σημείο αναγνώρισε τη νεκρή κόρη του, μέσα στο πορτ μπαγκαζ!


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες υποψίες της αστυνομίας στρέφονται στο σύζυγο της γυναίκας, με τον οποίο ήταν σε διάσταση. Μάλιστα ενώ εκείνος ζει μόνιμα πια στη Γερμανία, σήμερα βρίσκεται στο νησί. Αυτό που εξετάζουν οι αρχές, είναι μήπως πρόκειται για έγκλημα πάθους...

 
www.newsit.gr/ 

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_6140.html 

To Μega θέλει να μεταδώσει Το Νησί και οχι την διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου!!!!!

Το ότι η τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους τηλεοπτικούς της αντιπάλους είναι γνωστό.  

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι η σειρά έχει προκαλέσει αναβρασμό και στην κυβέρνηση, καθώς το επιτελείο του πρωθυπουργού αποφάσισε την διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου την Δευτέρα το βράδυ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στην μετάδοση της συνέντευξης, η οποία αυτή την στιγμή προγραμματίζεται για τις οκτώ το βράδυ. Ο λόγος; Το Mega θέλει να μεταδώσει Το Νησί και όχι την συνέντευξη του πρωθυπουργού! 


Είναι πραγματικά πρωτοφανές το γεγονός ότι ένα τηλεοπτικό δίκτυο εθνικής εμβέλειας, το οποίο μάλιστα μεταδίδει ένα καθαρά πολιτικό κεντρικό δελτίο, να εμφανίζεται αρνητικό στο να μεταδώσει διακαναλική συνέντευξη πρωθυπουργού και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο....


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η κυβέρνηση επιθυμούσε διακαώς την μετάδοση της συνέντευξης το βράδυ, καθώς η ώρα μετά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων θεωρείται ζώνη υψηλής τηλεθέασης, γνωστή στο τηλεοπτικό λεξικό και ως prime time κι έτσι όλοι – σύμφωνα με την κυβέρνηση πάντα - θα έβλεπαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Μάλλον, όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. 


http://100greekblogs.blogspot.com/2010/10/to-ega.html 

Παντρεύεται τον... εαυτό της!!!!

Η Τσεν Γουέι-γι πόζαρε στο φωτογράφο με το υπέροχο λευκό νυφικό της, προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και...
 
νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της.
Μόνο που δεν υπήρχε γαμπρός καθώς η Τσεν θα παντρευτεί τον... εαυτό της.

Απογοητευμένη από τους άνδρες που έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει και υπό την κοινωνική πίεση, η 30χρονη υπάλληλος γραφείου από την Ταϊπέι, θα δώσει τον επόμενο μήνα μία δεξίωση προς τιμήν ενός μόνο ανθρώπου...της ιδίας.

"Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω;", λέει η Τσεν.

"Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω ότι θα μπορέσω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης".

Ο γάμος της, που θα στοιχίσει 5.675 δολάρια, διαφημίστηκε μέσω του διαδικτύου και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια.

Και βέβαια μετά το γάμο θα υπάρξει και ο μήνας του μέλιτος για την Τσεν, η οποία θα πάει ταξίδι μόνη της στην Αυστραλία.


nooz.gr
http://www.ierosagon.org/2010/10/blog-post_5838.html  

Επιμένει ο Ελληνοαυστραλός χρυσοθήρας!!!!

Τελικά δεν πτοήθηκε ο Ελληνοαυστραλός χρυσοθήρας, από το «ναυάγιο» στη Βασιλική των Τρικάλων, και επέστρεψε δριμύτερος.


Χθες το πρωί, ειδικό συνεργείο βρέθηκε στο σημείο που έγινε η γεώτρηση.


Ο χρυσοθήρας δήλωσε στο trikalanews.gr «Οι εργασίες συνεχίζονται. Σήμερα(χθες) ρίξαμε 30 τσουβάλια τσιμέντο, χαλίκι και πέτρες προκειμένου να κάνουμε στέρεο το υπέδαφος ώστε να μπορέσουμε να κατεβάσουμε ειδικό μηχάνημα. Είμαι πεπεισμένος ότι είμαστε δίπλα στα...
80 διαμερίσματα που φιλοξενούν το θησαυρό του Αλή Πασά. Μετά τις εκλογές θα επανέλθω ώστε να συνεχίσω την προσπάθεια να βρω τον θησαυρό».

 http://www.enimerwsi.com/2010/10/blog-post_3960.html#ixzz13793wosP

Σπάνιο «τιγρόψαρο» φονιάς!!! (Photos)

Ένας γενναίος ψαράς ο Βρετανός Jeremy Wade ποζάρει με το πιο επικίνδυνο «τιγρόψαρο» σε ποταμό του Κονγκό. Πρόκειται για ένα προϊστορικό τέρας και είναι από τα ποιο τρομακτικά ψάρια του γλυκού νερού....

...
Το τεράστιο τιγρόψαρο έχει 32 δόντια, των οποίων το μέγεθος είναι παρόμοιο με αυτά ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, ζυγίζει 50 κιλά, έχει μήκος σχεδόν 2 μέτρα και είναι πιο θανατηφόρο και από τα πιράνχας.
Παλαιότερα, το συγκεκριμένο είδος ψαριού, είχε πιαστεί από πολύ λίγους ψαράδες, καθώς αποτελεί ένα πολύ επικίνδυνο είδος, ενώ το περιβάλλον στο οποίο ζει είναι άγριο και δύσκολα προσβάσιμο.
Σύμφωνα με τη «Sun» ο Jeremy Wade το έπιασε για λογαριασμό τηλεοπτικής εκπομπής με θέμα τα μυθικά τέρατα, το αποκάλεσε «κτήνος», καθώς όπως είπε «το δάγκωμα του είναι υπερβολικά ισχυρό, ενώ μπορεί να καταναλώσει λεία παρόμοια με το μέγεθος του».

http://www.otherside.gr

Σκόπια: Ανάγλυφο του Αλεξάνδρου και του Φιλίππου δημιουργεί σύγχυση!!

Η σκοπιανή τηλεόραση ‘ Άλφα ΤΒ’ παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για ένα ακόμη (ελληνικό) μνημείο που τοποθετήθηκε στην περίφημη 'πλατεία των θαυμάτων' των Σκοπίων και το ‘δημοσιογραφικό μάτι’ ενός σκοπιανού, σκάλωσε στη λεπτομέρεια…


Έτσι, λοιπόν, έχουμε:


«Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών και ο Φίλιππος ο Β΄, πήραν τη θέση τους ζωσμένοι από τα μακεδονικά λιοντάρια», γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα για τη νέα διακόσμηση της πλατείας των Σκοπίων.
(Με ‘ιστορικά πρόσωπα’ τα οποία οι Σλαβομακεδόνες θεωρούν ως προγόνους τους, συμπληρώνουμε εμείς.)


Το μνημείο το οποίο τοποθετήθηκε, χθες, αναπαριστά το Μέγα Αλέξανδρο και τον Φίλιππο να κάθονται αντικριστά, υπό το φως του ήλιου της Βεργίνας ( σόνσετο οντ Βεργίνα- сонцето од Вергина). Ο πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου κρατά μια επιγραφή στην οποία αναγράφεται «ΔЕМОКРАТИΥАТА Е ОϹНОVА ИА ВΛОВОΔАТА» δηλαδή « Η δημοκρατία είναι το θεμέλιο της ελευθερίας», ενώ κανονικά στα σκοπιανά έπρεπε να γραφεί - „демократијата е основа на слободата“ ( θα κάνουμε μαθήματα σκοπιανών τώρα…).


Και το πρόβλημα …ξεκινά από τα γράμματα αυτά, της επιγραφής.




Δηλαδή:


Αναρωτιέται ο συντάκτης του δημοσιεύματος,Αλεξαντάρ Ντιμιτρέφσκι, όπως το παρουσίασε η σκοπιανή τηλεόραση ‘Άλφα ΤΒ’ σε βίντεο.


«Υπάρχει μια σύγχυση, μερικά γράμματα είναι στην κυριλλική γραφή, μερικά είναι του λατινικού αλφαβήτου και μερικά είναι από το ελληνικό αλφάβητο.


»Για παράδειγμα το γράμμα «д»,  είναι σε σχήμα του ελληνικού «Δέλτα», τα γράμματα «Β» και «C» είναι στα λατινικά και τα γράμματα "B" και "V" είναι σαφέστατο ότι αντικαθιστούν τα κυριλλικά «J», επίσης το «Υ» είναι το ελληνικό ύψιλον το οποίο είναι τοποθετημένο εκεί (καθώς και «Λ» ‘Λάμδα’ »


Για τα Λιοντάρια, σημειώνει ο συντάκτης, έχουμε δαπανήσει 2.300.000 ευρώ. Πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες από τον προϋπολογισμό για να ολοκληρωθεί το έργο στο Κέντρο.


Στην ερώτηση γιατί έβαλαν τέτοια γράμματα στο μνημείο, το γραφείο του Τοντόροβιτς (σ.σ. Δήμαρχος Σκοπίων) θα είναι σε θέση να απαντήσει αύριο. Ο καλλιτέχνης Κωνσταντίν Γιάνεφ δεν μου έδωσε μια εξήγηση, ποια είναι η έννοια αυτών των γραμμάτων, επισημαίνει ο σκοπιανός δημοσιογράφος.


--


Σχόλιο: Αν έβλεπε αυτό το μνημείο ο Φίλιππος ο Β΄ θα έφριττε.
Μονάρχης, βασιλιάς να μιλάει για Δημοκρατία και να κρατά μια γραφή μπερδεμένη (σκόπιμα βέβαια, όπως διαπίστωσε και ο συντάκτης ο οποίος μιλάει για σύγχιση) από ...κυριλλικά γράμματα...
Αλλά τι να βάλει ο καλλιτέχνης ως πρώτο γράμμα το «д»; Αυτό το γράμμα δεν υπάρχει στο ελληνικό αλφάβητο, στην αλφαβήτα, δηλαδή,  των αρχαίων Μακεδόνων.


Σωστά, λοιπόν,  τα λέει ο συντάκτης: το θέμα δημιουργεί σύγχυση.
Πως να ...παντρέψει κανείς  τους αρχαίους Μακεδόνες με το σλαβικό στοιχείο του μεσαίωνα; Μπορούμε να αποδείξουμε  ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες είχαν την κυριλλική γραφή, η οποία  δημιουργήθηκε χίλια πεντακόσια χρόνια μετά τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ναι, υπάρχει μια σύγχυση...
Θα συμφωνήσουμε με τον σκοπιανό δημοσιογράφο. Κάτι δεν πάει στο πάζλ.
Ας το ξανακοιτάξουμε...


Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
http://www.echedoros-a.blogspot.com/

Σ.Αραβία: Αποκεφαλίστηκαν αλλοδαποί για βιασμό!!

Δύο Πακιστανοί που είχαν κριθεί ένοχοι για βιασμό αποκεφαλίστηκαν  δημοσίως στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Οι δύο άνδρες είχαν καταδικαστεί σε θάνατο γιατί εισέβαλαν στο σπίτι μιας οικογένειας ξένων και αφού βίασαν μια γυναίκα που βρισκόταν εκεί, της έκλεψαν τα κοσμήματά της, το κινητό τηλέφωνο και χρήματα.


Από τις αρχές του έτους στη Σαουδική Αραβία έχουν εκτελεστεί 21 άνθρωποι. Το 2009 οι εκτελέσεις έφτασαν τις 67 και το 2008 τις 1202.


Ο βιασμός, ο φόνος, η ένοπλη ληστεία και η διακίνηση ναρκωτικών θεωρούνται κακουργήματα που επισύρουν τη θανατική ποινή. 


http://www.nooz.gr/world/saravia-apokefalistikan-allodapoi-gia-viasmo 

Γιαούρτωμα Αλαβάνου από αγανακτισμένους πολίτες στον Άγιο Παντελεήμονα!!!!

Τα ήθελε και τα έπαθε ο Αλαβάνος..

Δεν πηγαίνεις σε μια περιοχή, όπου υπάρχουν
αγανακτισμένοι πολίτες, που καθημερινά βιώνουν την γκετοποίηση της περιοχής τους, από λαθρομετανάστες που λειτουργούν μόνο με ζωώδη ένστικτα, για να τους υποσχεθείς ότι θα 'νομιμοποιήσεις' την γκετοποίηση.
Αυτά πληρώνονται...


Έστω και...

όχι με τόσο ειρηνικό τρόπο, αλλά συμβολικό της ψυχολογικής κατάστασης των κατοίκων.

Κύριε Αλαβάνο, σας προτρέπουμε από εδώ και πέρα, να σκεφτείτε πολύ περισσότερο αν θα κάνετε κάποια επίσκεψη σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας με ανάλογο πρόβλημα, γιατί το 'γιαουρτάκι' θα είναι μια ευτυχής ανάμνηση...




Εκτός αν είχατε σκοπό μια τέτοια καταγραφή, φωτογραφική, παρόμοιου γεγονότος για να μπορέσετε να καταγγείλετε τα 'σκοτεινά παρακρατικά κέντρα' που δεσπόζουν στην περιοχή.

Δε θα μας φανεί παράξενο.

Προβοκάτορας ήσασταν ανέκαθεν



φωτογραφικό υλικό από http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ 
και http://egersis2.blogspot.com/

http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/blog-post_1127.html

Δημόσιο: Τέλος 199 παροχές, μένει μόνο ένα επίδομα..!!!

Το ενιαίο μισθολόγιο φέρνει “τσεκούρι” στα επιδόματα και φυσικά τα έσοδα των Δ.Υ.
 
Η Κυβέρνηση χρυσώνει το...
χάπι με την ενσωμάτωση στο βασικό μισθό, και μόνο για τους υπαλλήλους του λεγόμενου στενού δημόσιου τομέα, της ειδικής αμοιβής των 145 ευρώ. 

Από κει και πέρα κόβονται τα επιδόματα-κυρίως στα μεγάλα εισοδήματα-ενώ μειώνονται και οι αποδοχές για τους νεοεισερχόμενους ώστε να εξομοιωθούν με τον ιδιωτικό τομέα.
 
Όλα αυτά βέβαια-για τους γνωστούς σε όλους λόγους-θα ανακοινωθούν μετά τις εκλογές. Ήδη όσοι εργάζονται στο Δημόσιο θα πρέπει να θεωρούν … παρελθόν τα περίπου 199 επιδόματα που υπάρχουν και που οδηγούν σε τεράστιες αποκλείσεις στους μισθούς.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα” πλέον με τις αλλαγές που σχεδιάζει η Κυβέρνηση και με την ενσωμάτωση των 145 ευρώ σε μισθούς και συντάξεις το εισαγωγικό κλιμάκιο για την κατηγορία ΥΕ να διαμορφωθεί σε 856 ευρώ από 711 ευρώ που είναι σήμερα, για την κατηγορία ΔΕ σε 975 ευρώ από 830 ευρώ, για την ΤΕ σε 1.083 ευρώ από 938 ευρώ και για την κατηγορία ΠΕ σε 1.129 ευρώ από 984.
 
Ταυτόχρονα θα κοπούν κάποια κλαδικά ή ειδικά επιδομάτων έτσι ώστε να “εξισορροπηθεί” το κόστος (για το κράτος) της ενσωμάτωσης της ειδικής παροχής.
 
newsit.gr

Έκλεψε… και την αστυνομικό του Κοινοβουλίου!!!!

Απ’ όλα έχει ο μπαξές της Βουλής: άνθη, φρούτα, φυτά, μέχρι και αετονύχη με αδυναμία στα λεφτά. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Βουλής είχε αδυναμία στις τσάντες και ακόμα μεγαλύτερη στα… πορτοφόλια που έκρυβαν μέσα τους.......


Βλέποντας λοιπόν την τσάντα της αστυνομικίνας, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον εαυτό του να τον καταβάλουν οι τύψεις. Την άρπαξε για να δει που θα τον έβγαζε οικονομικά η όλη ιστορία. Τελικά όχι μόνο δεν πέτυχε το colpo grosso, αλλά απεναντίας τσαλακώθηκε και ηθικά αφού έγινε σούσουρο μεγάλο, με αποτέλεσμα να τον πάνε σε άλλο τμήμα.


Εκείνος όμως σε καμιά περίπτωση δεν έλεγε να αλλάξει συνήθειες, επιβεβαιώνοντας τη ρήση που θέλει «πρώτα να σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι».


Στο νέο του πόστο όλοι άρχισαν να «χάνουν» από τα πορτοφόλια τους 40, 50 και 70 ευρώ, μικρά ποσά αλλά όχι και τόσο αμελητέα σ’ αυτή την οικονομική κρίση. Κανένας ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο «αετονύχης» ήταν ο τελευταίος των… «μεταταχθέντων».


Το μοιραίο λάθος το έκανε ωστόσο όχι… τρώγοντας το τυρί στη φάκα, αλλά έχοντας καταφέρει να αποσπάσει μια πιστωτική κάρτα συναδέλφου του και να εισπράξει 700 ευρώ.


Η ώρα και η ημερομηνία ανάληψης, αλλά και οι μαρτυρίες των υπαλλήλων, οδήγησαν στο συνάδελφό τους που ομολόγησε – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr – τόσο τα κατορθώματά του, όσο και την αδυναμία του να επιστρέψει τα 700 ευρώ.


Επιμύθιο: Όλες οι αρχές έπεσαν πάνω να σώσουν το «δύστυχο», αλλά και την τιμή του Κοινοβουλίου. Γιατί η τιμή, τιμή δεν έχει! 


http://drymadesnews.blogspot.com/2010/10/blog-post_9512.html 

Έρχεται σύνθετη ονομασία των Σκοπίων αμέσως μετά τις εκλογές

Έρχεται σύνθετη ονομασία των Σκοπίων -Μακεδονία του Βαρδάρη -και θα περάσει μαζί με όλα τα άλλα δεινά που "έλουσε" μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ τους Έλληνες  χωρίς να ανοίξει μύτη.

Εάν λοιπόν η ονομασία των Σκοπίων πρέπει να περιέχει τη λέξη Μακεδονία τότε -και μόνον τότε- η μόνη αποδεκτή ονομασία θα έπρεπε να είναι το "NOVAMACEDONIA" σε μία λέξη και για όλες τις χρήσεις.

Οι λόγοι είναι πολλοί:

1. οποιαδήποτε άλλη σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τη λέξη Μακεδονια θα γράφεται αναγκαστικά σε μετάφραση, κάθε φορά για την κάθε χώρα-γλώσσα και τελικά θα παραμείνει σκέτο το Μακεδονία για λόγους πρακτικούς.

2. το "NOVAMACEDONIA"  δεν χρειάζεται μετάφραση σε καμιά άλλη γλώσσα καθώς θα είναι κατανοητή από όλους.

3.δεν θα μπορούν να την καπηλευθούν και να χρησιμοποιούν μόνο τη λέξη Μακεδονία αφού θα είναι μία μόνο λέξη και ο κόσμος εύκολα θα την συνηθίσει.

4. προφέρεται εύκολα από όλους.

5. με το όρο NOVA σηματοδοτείται κάποιο καινούριο κράτος σε αντιδιαστολή με την Μακεδονία της Ελλάδας.

6. Αυτή ήταν και η αρχική πρόταση του Πινέιρο που κακώς δεν την δέχθηκε ο Κων. Μητσοτάκης τότε υπό την πίεση της τρομακτικής προπαγάνδας που εξαπέλυσε εναντίον του το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με τα παπαγαλάκια του (Στάη, Χαρδαβέλας, Τριανταφυλλόπουλος και λοιποί) 

Τουλάχιστον ας επανορθώσει ο γιος του Ανδρέα για την περιπέτεια που μας οδήγησε ο πατέρας του. Ο ΓΑΠ έχει δώσει τα πάντα μέχρι σήμερα στον αμερικανικό παράγοντα, από τον οποίο βέβαια εξαρτάται και η τελική έκβαση του ονόματος.

Ας απαιτήσει κάτι και αυτός απο εκείνους επιτέλους !



http://udemand.blogspot.com/

http://drymadesnews.blogspot.com/2010/10/blog-post_827.html

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας-Πάνω από 300 ταινίες

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πέντε παιδεραστές οι οποίες φέρονται να έχουν εμπλακεί σε διεθνές κύκλωμα που διακινούσε υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση βουλγαρικών και γερμανικών αρχών.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Τσβέταν Τσβετάνοφ, στις ταινίες που ανέρχονται σε τριακόσιες υπήρχαν παιδιά ηλικίας 6-8 ετών με σκληρό περιεχόμενο. Οι ταινίες είχαν γυριστεί στη Βουλγαρία και μεταδοθεί μέσω του διαδικτύου.

"Πέντε άτομα συνελήφθησαν στη Βουλγαρία στο πλαίσιο διεθνούς αστυνομικής επιχείρησης κατά της παιδεραστίας. Περίπου 200 με 300 ταινίες οι οποίες περιείχαν απεχθείς σκηνές με παιδιά ηλικίας 6 ως 8 ετών", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προσέθεσε πως οι εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε σε συνεργασία με την αστυνομία του  Βιζμπάντεν, δυτική Γερμανία αφού οι διανομείς του υλικού παιδικής πορνογραφίας ήταν και από τα δύο κράτη.


http://cosmo.gr/News/Bulgary/293927.html

Βίασε 79χρονη επειδή δεν του έδινε τα χρήματα!!!!

Αφού την χτύπησε, την βίασε!
Τη φρίκη στα χέρια ενός 24χρονου άνδρα έζησε μια 79χρονη στην Κομοτηνή, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με ...
...την αστυνομία, ο 24χρονος αρχικά μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης από ανασφάλιστη πόρτα.

Στη συνέχεια άρχισε να χτυπά την 79χρονη ζητώντας της να του υποδείξει που είχε κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή.

Όταν η γυναίκα συνέχισε να αρνείται να του δώσει τα χρήματα, ο 24χρονος δεν δίστασε να την βιάσει.
Ο 24χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας ληστείας και της απρόκλητης σωματικής βλάβης.



zougla
sarotiko

Φακελάκια παντού!!!

Περισσότερα από τα μισά χρήματα που πληρώνουν οι έγκυες στα νοσοκομεία πάει σε φακελάκια και φιλοδωρήματα, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κοντά στα 1000 ευρώ και παραπάνω από τα μισά χρήματα που δαπανούν στις νόμιμες δαπάνες για μια γέννα  πληρώνουν οι έγκυες για φακελάκια και φιλοδωρήματα.

Αρκετές νέες γυναίκες, λόγω οικονομικής κρίσης, στρέφονται στα δημόσια νοσοκομεία για να γεννήσουν πληρώνοντας κατά μέσο όρο 1.876 ευρώ, εκ των οποίων λιγότερα από τα μισά (878 ευρώ) αφορούν τις νόμιμες δαπάνες, π.χ νοσήλια, ενώ τα υπόλοιπα 998 ευρώ πάνε σε  φακελάκια και φιλοδωρήματα.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα αποτελέσματα έρευνας του Πανεπιστημίου Aθηνών (τμήμα Νοσηλευτικής, μεταπτυχιακού προγράμματος Οργάνωσης και Διοίκησης Yπηρεσιών Yγείας), που πραγματοποίησε η Xριστίνα Tσιρωνά, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Οικονομικών της υγείας, Λυκούργου Λιαρόπουλου, σε δημόσια νοσοκομεία της Αττικής και της Περιφέρειας.

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα, οκτώ στις δέκα γυναίκες, που γεννούν σε δημόσια νοσοκομεία, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη δίνοντας φακελάκι από 800 έως 1000 ευρώ στον μαιευτήρα, ενώ το 20% εξ αυτών αναγκάζονται να το δώσουν έπειτα από σχετική απαίτηση του γιατρού.
Μάλιστα,  πέντε στα δέκα φακελάκια δίνονται για καισαρικές τομές και τρία στα δέκα για φυσιολογικό τοκετό, ενώ χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι άτυπες πληρωμές  βρέθηκε να λαμβάνει και το παραϊατρικό προσωπικό.

Ειδικότερα, 37,5% επίτοκες έδωσαν στους νοσοκόμους κάποιο φιλοδώρημα για την καισαρική τομή, 45,6% στις μαίες και 33,7% στους τραυματιοφορείς, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά στον φυσιολογικό τοκετό είναι 14,4%, 24,4% και 14,4%.

Eκτός, δε, από τα παραδοσιακά φακελάκια, οι γυναίκες έκαναν και δώρα! Το 13,1% των γυναικών ανέφεραν ότι προσέφεραν κάποιο δώρο στον γυναικολόγο - μαιευτήρα, το 5,6% στους νοσοκόμους και στις μαίες, ενώ μόνο 0,6% πρόσφεραν κάποιο δώρο στους τραυματιοφορείς.
Μεταξύ άλλων, η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες τείνουν να γεννούν τις καθημερινές  με ιδανικές ημέρες, να αναδεικνύονται η Δευτέρα και η Τρίτη, ενώ μόλις το 5% των τοκετών, γίνονται Σαββατοκύριακο.

Στα δημόσια ιδρύματα, οι καισαρικές τομές (56,9%) υπερέχουν έναντι των φυσιολογικών τοκετών (43,1%), με 38,8% των γυναικών να μην τις προτιμούν, ενώ η τακτική του προγραμματισμένου τοκετού, ακόμη και του φυσιολογικού, κυριαρχεί πλέον στα μαιευτήρια.

Εξάλλου, σε διάστημα τριών ωρών είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν τρεις καισαρικές τομές, σε αντίθεση με τον φυσιολογικό τοκετό, που μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ώρες.

Τέλος, σημειώνεται ότι στην Αθήνα οι καισαρικές τομές διενεργούνται πολύ συχνότερα (61,1%) σε σχέση με την επαρχία (41,2%). Στους λόγους, που εξηγούν την καισαρική τομή, σε ποσοστό 21,2% αναφέρεται προηγηθείσα καισαρική τομή και σε 21,2% ανωμαλίες του εμβρύου (προβολή, μέγεθος, βραδυκαρδία).


Απεργούν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ

Την απόφαση να κλείσουν τα πρακτορεία τους στις 5 Νοεμβρίου έλαβαν τα μέλη του σωματείου ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για να τους εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα πώλησης των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ στο κοινό.

Προειδοποιητική χαρακτήρισε την απεργία ο πρόεδρος των 5.500 αντιπροσώπων του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, Κυριάκος Τοπτσίδης, μιλώντας στο Reuters.


Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση στις 15 ή 16 Νοεμβρίου για να αποφασίστουν τα επόμενα βήματά. 


http://www.zougla.gr 

Συζητούν κατάργηση της βίζας Παπανδρέου - Ερντογάν

Ως μια καλή ευκαιρία, για να συναντηθεί  με τον Τούρκο πρωθυπουργό, χαρακτήρισε την Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή, που πραγματοποιήθηκε το πρωί, ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος επανέλαβε ότι οι δύο χώρες έχουν μια πολύ καλή συνεργασία.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε έναν μίνι απολογισμό της προόδου που σημείωσε η ελληνοτουρκική συνεργασία, που υπεγράφη τον Ιούνιο μεταξύ των δύο κρατών για θέματα οικονομίας και τουρισμού.

Ειδικά για την ενέργεια είπε ότι η συνεργασία πάει πολύ καλά, ενώ αναφερόμενος στον τουρισμό ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι υπάρχουν συνομιλίες για κατάργηση της βίζας στις μονοήμερες επισκέψεις των Τούρκων πολιτών στα νησιά του Αιγαίου.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για κλίμα ξενοφοβίας που καλλιεργείται στην ΕΕ και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διμερής συνεργασία θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ υπογράμμισε ότι οι διερευνητικές επαφές για το θέμα της υφαλοκρηπίδας είναι σε καλό δρόμο.

Τέλος, γνωστοποίησε ότι οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν και για το Κυπριακό, αλλά και για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή.

star.gr

Μάνα - τέρας πάταγε με τις γόβες τα υιοθετημένα παιδιά της..!!!!



Είχαν όλα εκείνα που φαινομενικά τους έκαναν να φαίνονται τέλειοι και ευτυχισμένοι. 

Ο λόγος για τον Νίκολας και την Τζιλ, ένα ζευγάρι τη Βρετανία. Και οι δύο ήταν χημικοί ερευνητές με μεγάλο εισόδημα. Το μόνο τους έλειπε ήταν τα παιδιά καθώς δεν μπορούσαν να κάνουν.

Έτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν τρία παιδιά, δύο αγόρια κι ένα κοριτσάκι. Η μέριμνα τους έδωσε την έγκριση καθώς πέρα από την οικονομική τους επιφάνεια, θεωρούνταν από πολλούς ως υπόδειγμα καλών ανθρώπων.


Όλοι νόμιζαν πως όλα ήταν μία χαρά, όμως τα πράγματα δεν ήταν τελικά έτσι. Όπως αποκαλύφθηκε σε δικαστήριο που έγινε, η γυναίκα χτυπούσε και βασάνιζε επί χρόνια τα τρία της παιδιά. Τους πάταγε το κεφάλι με γόβες στιλέτο και τους έβαζε το κεφάλι μέσα σε παγάκια, επειδή όπως είπε δεν μπορούσε να ανεχτεί τη συμπεριφορά τους…

Η μάνα-τέρας μία φορά δεν δίστασε να βάλει μαξιλάρι στο κεφάλι του παιδιού, μέχρι που το παιδάκι λιποθύμησε!


Τα βασανιστήρια ήρθαν στο φως όταν το ένα αγοράκι, πήγε και τα αποκάλυψε όλα στην αστυνομία. Η γυναίκα που τα βασάνιζε για οκτώ ολόκληρα χρόνια θα πάει φυλακή για τέσσερα χρόνια ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν συμμετείχε ποτέ σε όσα έκανε η γυναίκα του.


zougla.gr
madata.gr 

Δέκα πράγματα που δύσκολα θα ακούσετε από έναν άντρα!!!!

1. Ωραία μέρα σήμερα, θέλεις να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά;

2. Νομίζω ότι έχασα το δρόμο, περίμενε να ρωτήσουμε!
3. Θέλεις βοήθεια με τις δουλειές;
4. Κυριακή βράδυ σήμερα, μόνο...

ποδόσφαιρο έχει η τηλεόραση, θες να πάμε θέατρο;
5. Τρελαίνομαι όταν φοράς αυτή τη μάσκα ομορφιάς!
6. Με ενοχλεί απίστευτα αυτή η δίμετρη ξανθιά φίλη σου, το στήθος της μου προκαλεί αηδία.
7. Άσε σήμερα θα μαγειρέψω εγώ, κάτσε να ξεκουραστείς!
8. Τι θα έλεγες να καλέσουμε τη μητέρα σου για φαγητό;
9. Ήταν να έρθει η παρέα μου σήμερα για μπύρες, αλλά τους είπα ότι θέλεις να ηρεμήσεις.
10. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε και αισθάνομαι τόσο ερωτευμένος.

http://trelokouneli.blogspot.com/

http://seleo.gr/

Αστυνομικός βούτηξε στον Θερμαϊκό για να ...συλλάβει ύποπτο!!!!!

Ο νεαρός είδε τους δύο δόκιμους αστυνομικούς να περιπολούν στην παραλία της Θεσσαλονίκης και στην προσπάθειά του να διαφύγει
βούτηξε στην θάλασσα. 

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς δεν το σκέφτηκε στιγμή και βούτηξε και ο ίδιος. Μόλις τον έβγαλε από τα νερά οι συνάδελφοί του που ήρθαν με το περιπολικό τον συνέλαβαν. 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μικροέμπορο ναρκωτικών































































































http://seleo.gr

Έρχεται ο δριμύτερος χειμώνας της τελευταίας χιλιετίας υποστηρίζουν οι μετεωρολόγοι ...!!!

Καθοριστική θα είναι επίδραση των πάγων στο Ρεύμα του Κόλπου

Ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι ο σκληρότερος της Ευρώπης που καταγράφηκε την τελευταία χιλιετία.

«Στο εγγύς μέλλον ένας τεράστιος παγετώνας θα αρχίσει να καλύπτει το βόρειο μέρος της ευρωπαϊκής ηπείρου, ως αιτία της υποχώρησης της ροής του θερμού ρεύματος του Κόλπου, στον Ατλαντικό Ωκεανό, που φθάνει μέχρι τις βόρειες ακτές της ευρωπαϊκής ηπείρου».

Τα παραπάνω υποστηρίζουν επιστήμονες του πολωνικού Ινστιτούτο Μετεωρολογίας και Διαχείρισης Υδάτων, μετά τις μετρήσεις του ρεύματος του Κόλπου, του οποίου η ταχύτητά του έχει μειωθεί δύο φορές.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η ροή των παγωμένων ανέμων της αρκτικής να κατευθύνονται νοτιότερα.Τα συμπτώματα αυτών των κλιματικών αλλαγών ήδη παρατηρούνται στις σκανδιναβικές χώρες.

Εάν το ρεύμα του Κόλπου του Μεξικού σταματήσει εντελώς να ρέει εντελώς, τότε στην Ευρώπη θα ζήσουμε μια νέα εποχή παγετώνων. Ίσως η Σκανδιναβία καλυφθεί εξ ολοκλήρου από ένα τεράστιο παγετώνα που θα αναγκάσει τους κατοίκους να μετακινηθούν προς τα νότια.
Τα επιστημονικά πορίσματα των Πολωνών υποστηρίζονται από Ρώσους εμπειρογνώμονες. Ο επικεφαλής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Αλεξαντάρ Φρολόφ, προβλέπει πρωτοφανείς χαμηλές θερμοκρασίες στη διάρκεια του χειμώνα.

Τουλάχιστον επί τέσσερις ημέρες το θερμόμετρο στη Μόσχα θα δείχνει από -20 έως -25 βαθμούς.

Οι Ρώσοι μετεωρολόγοι πιστεύουν ότι ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι ο πιο κρύος της τελευταίας χιλιετίας. Η μεγαλύτερη κλιματική ανωμαλία θα παρατηρηθεί στις βόρειες περιοχές της ευρωπαϊκής ηπείρου καθώς και στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας, όπου οι θερμοκρασίες θα κατέβουν στους μείον 25 βαθμούς.Οι προβλέψεις αυτές έρχονται σε αντιδιαστολή με τις πρωτοφανείς θερμοκρασίες που παρατηρούνται στην Αρκτική.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι το πετρελαϊκό ατύχημα στην πλατφόρμα της BP, στο κόλπο του Μεξικού είναι ένας πρόσθετος λόγος της καθυστέρησης του Ρεύματος του Κόλπου.

«Θεωρητικά η ψύξη του Ρεύματος του Κόλπου είναι πολύ πιθανή. Αυτό μπορεί να προέλθει από το λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας, όπου τεράστια παγόβουνα θα κατέβουν στο μέσο του Ατλαντικού.

Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, σύμφωνα με το ρωσικό Ινστιτούτο του πλανητικού κλίματος και Οικολογίας, το οποίο χαρακτηρίζει την εκροή πετρελαίου στον Κόλπο από την BP, ως αμελητέο περιστατικό που δεν μπορεί να επηρεάσει άμεσα την κλιματική αλλαγή.

Αυτό που πραγματικά τρελαίνει τους μετεωρολόγους είναι οι αστάθμητοι παράγοντες. Το περασμένο καλοκαίρι στη Ρωσία επικράτησε ασυνήθιστη ζέστη που σύμφωνα με τα ρωσικά αρχεία ήταν η πιο θερμή περίοδος της τελευταίας χιλιετίας.

Οι μετεωρολόγοι, εξάλλου, της ΝΑΣΑ, δεν έχουν παρατηρήσει καμία επιβράδυνση στο Ρεύμα του Κόλπου. Ο ωκεανολόγος Τζος Γουίλις θα σημειώσει ότι από μετρήσεις του 1993 έως σήμερα, το Ρεύμα του Κόλπου, παρουσιάζει μια μέση αύξηση ταχύτητας κατά 20% και η μέση θερμοκρασία του αυξήθηκε κατά 0,2 βαθμούς. Δεν αποκλείει όμως τον επηρεασμό της ταχύτητάς και της θερμοκρασίας του από το λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας.

Οι μεσογειακές χώρες

Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι προβλέψεις για τις περιοχές της Μεσογείου και των Βαλκανίων ομιλούν για ισχυρές καταιγίδες κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο και γενικά ήπιο χειμώνα, ιδιαίτερα ξηρό για τα Βαλκάνια, με περιοδικές χιονοπτώσεις το Φεβρουάριο και το Μάρτιο.


Πηγή:http://visaltis.blogspot.com/2010/10/blog-post_15.html

Πηγή...
http://www.roufianos.com

Εβαλαν με τη βία έγκυο 8 μηνών να κάνει έκτρωση!!!

Σ
οκ από την είδηση ότι οι αρχές ανάγκασαν μια 36χρονη έγκυο στον όγδοο μήνα να κάνει έκτρωση γιατί παραβίασε τον...νόμο! 

Κι όμως αυτό συνέβη στην Κίνα. 12 αξιωματούχοι της κινεζικής αρχής μπήκαν στο σπίτι της 36χρονης Xiao Aiying. Αφού την χτύπησαν, την κλώτσησαν στο στομάχι και μετά την τράβηξαν με το ζόρι ενώ αυτή ούρλιαζε από τους πόνους σε νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί πήραν την κοπέλα και της χορήγησαν με ένεση ναρκωτικά για να τραυματίσουν και να σκοτώσουν το αγέννητο παιδί της που είναι 8 μηνών.


Η Xiao Aiying επέτρεψε στις κάμερες να την φωτογραφήσουν στο νοσοκομείο δείχνοντας τους μώλοπες που της προκάλεσε η βιαιότητα των αξιωματούχων της κινεζικής αρχής.


Η ίδια ίσως χρειαστεί και επέμβαση για να της αφαιρέσουν κομμάτια τους πλακούντα που έχουν μείνει ακόμη μέσα της.


Ο σύζυγος της έχει υποστεί σοκ από το τι έγινε στην γυναίκα του. Το ζεύγος έχει μια κόρη 10 ετών και περίμενε με λαχτάρα το δεύτερο τους παιδί.


Σύμφωνα με έναν απαράδεκτο νόμο που ψήφισε η κινεζική βουλή πριν από δύο χρόνια απαγορεύεται πλέον στις οικογένειες να κάνουν περισσότερα από ένα παιδί.


Οι υπεύθυνοι είχαν ενημερώσει τον σύζυγο της 36χρονης ότι δεν μπορούν να αφήσουν να ζήσει αυτό το παιδί αφού ήδη έχουν μια κόρη. Όμως το ζευγάρι επιθυμούσε να έχει άλλο ένα παιδί. Η απάνθρωπη αυτή πράξη των αξιωματούχων αλλά και της ίδιας της κινεζικής κυβέρνησης κάνει τον γύρο του κόσμου αφού η γυναίκα βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυομοσύνης της και της συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν ένα σκουπίδι.


Οι περισσότερες οικογένειες στην Κίνα επιτρέπετε να έχουν μόνο ένα παιδί αφού οι αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν την αύξηση του πληθυσμού στην χώρα που έχει φτάσει στο 1,3 δισεκατομμύρια πολίτες. Μάλιστα όσοι παραβούν τον νόμο υπάρχει και πρόστιμο 25.000 στερλινών!


Για όσους δεν έχουν χρήματα όπως η 36χρονη Xiao και ο σύζυγος της, τότε οι αρχές του αναγκάζουν να προχωρήσουν σε έκτρωση ενώ δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και βία. 


http://dete.gr/news.php?article_id=9985 

Η πύλη της κολάσεως!!!!!

Η “Πύλη της Κολάσεως”, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη τοποθεσία, βρίσκεται στο Ουζμπεκιστάν, κοντά στην μικρή πόλη Darvaz.


Στην προσπάθεια τους οι...
γεωλόγοι να βρουν φυσικό αέριο μέσω γεωτρήσεων, έφεραν στην επιφάνεια το συγκεκριμένο γεωλογικό στοιχείο, τον συγκεκριμένο δηλαδή θάλαμο φυσικού αερίου. Η ιστορία του ήρθε στο... φως μόλις πριν 35 χρόνια και όπως ανακάλυψαν οι επιστήμονες με την γεώτρηση στο σημείο αυτό, το βάθος του είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Όπως καταλαβαίνετε, λόγω του γεγονός πως ο θάλαμος αυτός είναι γεμάτος αέριο, κανείς δεν θέλησε να μπει μέσα. Τελικά, οι μελετητές απέδειξαν πως το αέριο αυτό δεν είναι δηλητηριώδες, αλλά αντιθέτως είναι εξαιρετικής ποιότητας και όπως θα δείτε καίει εδώ και 35 χρόνια χωρίς καμία παύση.
Η πύλη της κολάσεως
http://dinatos.blogspot.com/2010/10/blog-post_1081.html

'Εμφραγμα στο κέντρο λογω... Ερντογάν!

Μπλοκαρισμένοι είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας

- Ειδικά στην άνοδο της Συγγρού τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα
- Οι μετακινήσεις του τούρκου πρωθυπουργού έχουν αναστατώσει την πρωτεύουσα Προβλήματα υπάρχουν επίσης στην Λ. Αμαλίας, στην Αθηνών - Λαμίας, από Λένορμαν έως Αχαρνών, στην Αθηνών Λαμίας από Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ, στην Κηφισού από Πέτρου Ραλλη (είναι κλειστή λόγω έργων η αερογέφυρα) στην Αλεξάνδρας στην άνοδο, στην Μεσογείων στην κάθοδο.

Πηγη : newsit.gr

Πηγή : TNSite: 'Εμφραγμα στο κέντρο λογω... Ερντογάν

AΓΧΗ, ΦΟΒΙΕΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ….ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

«Ημουν στο τρίτο έτος σπουδών όταν τα προβλήματα της προσωπικής μου ζωής άρχισαν να επηρεάζουν άμεσα την επαγγελματική μου εξέλιξη». 

 Η 22χρονη Μάνθα Γεροσίδερη ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του κεντρικού πανεπιστημίου της χώρας ύστερα από μια μεγάλη περίοδο έντασης και άγχους. Ηταν θέμα χρόνου προτού ζητήσει βοήθεια και ευτύχημα γι΄ αυτήν που η βοήθεια ήρθε άμεσα. Στην περίπτωσή της οι ψυχαναλυτικές συνεδρίες δεν έγιναν σε ένα αυστηρό γραφείο με δερματόδετα έπιπλα αλλά δίπλα στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα! 

Απευθύνθηκε στο Εργαστήριο Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο λειτουργεί ήδη με επιτυχία 18 χρόνια και σε αυτό καταφεύγουν ετησίως κατά μέσον όρο 118 σπουδαστές από τους 47.980 που φοιτούν ενεργά. «Μπορεί κάποιος να μη θέλει να μιλήσει στην οικογένειά του. Εδώ δεν το μαθαίνει κανείς. Είναι δωρεάν και είσαι στον χώρο του πανεπιστημίου» συμπληρώνει η συμφοιτήτρια της Μάνθας Βέρα Λαζανάκη.

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών διαθέτει όμως και δεύτερη μονάδα ψυχολογικής υποστήριξης, τη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Παρέμβασης Φοιτητών και Εργαζομένων του Πανεπιστημίου, που παρέχει- όπως και το Εργαστήριο- δωρεάν τις υπηρεσίες της και αντιμετωπίζει από απλά προβλήματα άγχους ως σοβαρές περιπτώσεις παράνοιας και μανιοκατάθλιψης.

Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλειονότητα των ελλήνων φοιτητών που ζητούν ψυχολογική υποστήριξη; Αγχος, φοβίες, έμμονες ιδέες, κατάθλιψη, ακόμη και ψυχώσεις. Σύμφωνα με τον δρα Κ. Κοντοάγγελο, ψυχίατρο της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Παρέμβασης και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, «το 25%-35% των περιπτώσεων που χειρίζεται η μονάδα χρήζει φαρμακευτικής αγωγής».

Μεγάλο είναι το ποσοστό των φοιτητών που επισκέπτονται και τη Μονάδα Υποστήριξης λόγω άγχους. «Στο πρώτο έτος αιτία είναι η δυσκολία προσαρμογής κυρίως για παιδιά που κατάγονται από την επαρχία. Προοδευτικά όμως το άγχος προκαλείται λόγω της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση των σπουδών» επισημαίνει ο δρ Κοντοάγγελος. 


«Παρουσιάζεται ένα φαινόμενο κόπωσηςπου ίσως οφείλεται στον κακό επαγγελματικό προσανατολισμό, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται και να “κάθονται”» τονίζει ο επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας δρ Π. Σακκάς. «Λόγω της καθυστέρησης και σε ένα πλαίσιο απελπισίας, άγχους ή ακόμη και κατάθλιψης, θεωρούν ότι η εγκατάλειψη των σπουδών είναι η καλύτερη λύση» συμπληρώνει ο δρ Κοντοάγγελος. «Εμείς προσπαθούμε να τους πείσουμε ότι αυτό είναι το επιφαινόμενο και αναζητούμε την πραγματική αιτία καθυστέρησης των σπουδών». Η Μονάδα καλείται όμως να αντιμετωπίσει και περιπτώσεις φοιτητών με βιοψυχαναγκαστικές διαταραχές, δηλαδή εμμονές που ο ασθενής προσπαθεί να εκμηδενίσει με τελετουργικές πράξεις.

Το πλύσιμο των χεριών 20 φορές την ημέρα ή η μανία με την καθαριότητα είναι περιπτώσεις που το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας αντιμετώπισε ουκ ολίγες φορές.

Η θυγατρική σχέση με το Αιγινήτειο Νοσοκομείο δίνει το περιθώριο στη Μονάδα να αναλαμβάνει όλων των ειδών τις ψυχικές παθήσεις, έχοντας τη δυνατότητα να παραπέμψει περιπτώσεις σε ειδικά ιατρεία του νοσοκομείου. Σημειώνεται ότι η Μονάδα μόνο το 2009 δέχθηκε στα ιατρεία της Ιπποκράτους 95 νέους ασθενείς και της Φοιτητικής Εστίας 60 ολοκληρώνοντας ατομικές συνεδρίες συνολικά 1.175 ωρών.


ΠΡΕΖΑ TV

http://katohika.blogspot.com/

Mπαμπάς για μια ακόμη φορά ο Πλούταρχος!!!!

Μπαμπάς για πέμπτη φορά ο Γιάννης Πλούτραχος! 


Μετά τον 10χρονο Γιώργο, την 12χρονη Κατερίνα, την 4χρονη Ελεονώρα και την 2χρονη Παναγιώτα, το καλό παιδί του ελληνικού πενταγράμμου και η γυναίκα του απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους.

Όσο για την πρεμιέρα του τραγουδιστή, θα γίνει κανονικά και σίγουρα, με ακόμα καλύτερη διάθεση!


http://xilopita.blogspot.com/2010/10/m.html

Λευκωσία: "Χρυσοχέρηδες" ξάφρισαν κοσμηματοπωλείο στην Κακοπετριά

Διαρρήκτες ξάφρισαν χθες το βράδυ χρυσοχοείο στην Κακοπετριά και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 60 χιλιάδων ευρώ.
 


Σύμφωνα με καταγγελία του ιδιοκτήτη Χαράλαμπου Χριστοδούλου, οι διαρρήκτες κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα συναγερμού και μπήκαν στο χρυσοχοείο από πλαϊνή πόρτα.

http://www.philenews.com/

Έρχονται νέες αυξήσεις

Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ καπνιστών και αντικαπνιστών, λόγω του νόμου της καθολικής απαγόρευσης, ίσως δώσει λύση το οικονομικό επιτελείο. 

Εξετάζεται σοβαρά η πρόταση των περιπτερούχων για νέα αύξηση της τιμής των τσιγάρων. Που θα κυμανθούν οι τιμές των ακριβών και των φθηνών πακέτων.

Όσοι καπνιστές δεν έκοψαν το κάπνισμα σίγουρα θα το σκεφτούν να το κόψουν τώρα καθώς έρχεται και νέα αύξηση με το πακέτο να κοστίζει 10 με 20 λεπτά περισσότερο.

Για να καλυφθεί η μαύρη τρύπα στα έσοδα του Δημοσίου και να επανέλθουν τα ποσοστά κέρδους των λιανοπωλητών στα επίπεδα που ήταν πριν από τις αυξήσεις φόρων τα σπασμένα φαίνεται θα τα πληρώσουν για άλλη μια φορά οι καπνιστές.

Τα παραπάνω αποκάλυψε χθες στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Ένωσης Επαγγελµατιών Καπνοπωλών Περιπτερούχων ο πρόεδρός της Γ. Πλακόπουλος λέγοντας ότι το έχει προτείνει ο ίδιος στον υφυπουργό Οικονοµικών Δ. Κουσελά.

Έτσι, τα περιθώρια κέρδους του δικτύου λιανικής πώλησης θα ανέλθουν στα 24 λεπτά ανά πακέτο, έναντι 12 λεπτών. Τα ακριβά τσιγάρα από τα 3,80 ευρώ το πακέτο θα ανέλθουν στα 4 ευρώ και τα φθηνά θα χτυπήσουν κόκκινο φτάνοντας τα 2,7 με 2,8 ευρώ το πακέτο.
Αν και η πρόταση έγινε αποδεκτή ωστόσο δεν έχει συναινέσει ο εκπρόσωπος της εγχώριας καπνοβιοµηχανίας Α. Καρέλιας αφού η αύξηση της τιμής των φθηνών τσιγάρων θα πλήξει την εγχώρια βιομηχανία.

Σύμφωνα με το "Έθνος", αναμένεται κρίσιμη συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα όπου  θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, και οι εκπρόσωποι όλων των φορέων της αγοράς, ενώ αν δεν υπάρξει συμφωνία όλων των μερών, τότε η απόφαση θα ληφθεί από το υπουργείο λαμβάνοντας υπόψη την ενίσχυση των φορολογικών εσόδων αλλά και την τόνωση της αγοράς.

Σημειώνεται ότι με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης να  έχει αυξηθεί τρεις φορές, από την αρχή του έτους, οι περιπτερούχοι ασφυκτιούν ενώ τα φορολογικά έσοδα του κράτους έχουν πιάσει πάτο.



Έρχονται αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκίνητων

Σε νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων -για δεύτερη φορά μέσα σ ‘ένα χρόνο- «απαντούν» οι εταιρείες στους ελέγχους της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.


Οι εταιρείες προσανατολίζονται σε αύξηση των ασφαλίστρων σε ποσοστό περίπου 10% με επιχείρημα την αύξηση των κατώτατων ορίων αποζημιώσεων για σωματικές βλάβες από 500.000 σε 750.00 ευρώ. 

Κατά βάση, όμως, αγωνιούν για να «κλείσουν τις τρύπες» των περιθωρίων φερεγγυότητας για ν’ αποφύγουν το λουκέτο.


Ταυτόχρονα, οι εταιρείες ετοιμάζουν μεταβολές και στον τρόπο είσπραξης των ασφαλίστρων, ώστε η αποπληρωμή να γίνεται ταχύτερα (καθώς η περίοδος για την απόδοση των ασφαλίστρων κυμαινόταν έως πρόσφατα στους τρεις μήνες, με κάποιες περιπτώσεις να φθάνουν και τον ένα χρόνο), ενώ θα γίνει προσπάθεια ώστε  η καταβολή των ασφαλίστρων να γίνεται πιο άμεσα.

http://www.star.gr/politics/65414

Πουλήθηκε η πιο ακριβή Barbie στον κόσμο!!!!!!1

Τον Μάιο σχεδιάστηκε η πιο ακριβή Barbie στον κόσμο και δημιουργός της είναι ο Stefano Canturi. 

 Η αρχική της τιμή ήταν 545.000 δολάρια αλλά βγήκε στο σφυρί από τον οίκο Christies στη Νέα Υόρκη και άγγιξε τα 302.500 δολάρια.


Αρχικά θα απορείς ποιος μπορεί να έδωσε τόσα χρήματα για μία κούκλα στην εποχή μας και ακόμη περισσότερο με τι σκεπτικό μπορεί να σχεδιάσει κανείς σε περίοδο κρίσης μία τόσο ακριβή Barbie!


Όλα έγιναν όμως για καλό σκοπό αφού όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.


Το προηγούμενο ποσό ρεκόρ σε δημοπρασία για τη Μπάρμπι ήταν οι 10.785 λίρες που έλαβε χώρα το Λονδίνο το 2006.

http://tnsite.blogspot.com/2010/10/barbie.html

Δίχρονο κοριτσάκι κάνει βόλτες με πύθωνα !!!!

Τεράστιοι πύθωνες και πολλά άλλα είδη φιδιών είναι οι καλύτεροι φίλοι της Νάταλι, ενός κοριτσιού μόλις δυο χρονών από την Παλαιστίνη, που παίζει μαζί τους και τα ταΐζει, λες και είναι οι κούκλες της.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς η μικρή
κληρονόμησε αυτήν την ομολογουμένως παράξενη συνήθεια από τον 35χρονο πατέρα της, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του εκτρέφει… φίδια!


Στην συλλογή του, διαθέτει πάνω από μια ντουζίνα φίδια, συμπεριλαμβάνοντας τεράστιους πύθωνες, που ζουν σε ένα υπόστεγο μόλις μερικά μέτρα από το σπίτι του στην Δυτική Όχθη και τα οποία θεωρεί «μέλη της οικογένειας του»!

Ο Amwasi γνωρίζει τα πάντα γύρω από τα διαφορετικά είδη φιδιών, καθώς και ποιο είναι το κατάλληλο αντίδοτο για κάθε τύπο δαγκώματος. Εκτός από τα τοπικά φίδια που συλλέγει, εισάγει και άλλα είδη από άλλες χώρες.

Όσο για τα παιδιά του; θεωρούν τους τεράστιους πύθωνες σαν κατοικίδια. Η 2χρονη Νάταλι τα φιλάει και πάει βόλτα πάνω στην ράχη τους ενώ ο 13χρονος γιος του Ibrahim, τα ταΐζει όταν ο πατέρας του λείπει.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι ο 35χρονος άνδρας εκτρέφει κοτόπουλα, πάπιες και κουνέλια προκείμενου να εξασφαλίσει συνεχή τροφή για τα «κατοικίδια» του. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα τάισε τους πύθωνες με ένα αρνί που ήταν πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος από την ίδια του την κόρη. Ωστόσο, όπως ο ίδιος λέει δεν φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειας του.


star.gr
http://stakarfia.blogspot.com/2010/10/blog-post_9263.html

Σέξυ δασκάλα εξαγριώνει μητέρες μαθητών - Δείτε το video!!!!!!!!1

Αντιθέτως οι ''προοδευτικοί'' πατεράδες την υποστηρίζουν φτιάχνοντας μάλιστα fun club !


Το καθολικό γυμνάσιο του Σαν Κάρλο στο Μιλάνο φημιζόταν για τις αυστηρές αρχές του.Μέχρι που ''πάτησε'' εκεί το πόδι της,μήκους ενός μέτρου,για να διδάξει η ''προικισμένη'' ,λόγω των τριών πτυχίων της,Ιλεάνα Τακονέλι.

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς ο Πατέρας Aldo Geranzani,διευθυντής του σχολείου έκανε πως δεν άκουγε τα μουρμουρητά των μαμάδων των μαθητών,αποδίδοντας τα στη ζήλεια που ένιωθαν μπροστά στη σκανδαλώδη ομορφιά της δασκάλας.
Οι αποκαλύψεις όμως δεν άργησαν για το παρελθόν της δασκάλας ρίχνοντας ''λάδι'' στη φωτιά που είχε ξεσπάσει.
Η Ιλεάνα Τακονέλι στα 18 της χρόνια,πριν διαβεί το κατώφλι της παιδαγωγικής Ακαδημίας του Μιλάνο,περπάτησε χιλιόμετρα ολόκληρα στη πασαρέλα όπου στέφθηκε μάλιστα νικήτρια διαγωνισμού ομορφιάς στο Abruzzo της κεντρικής Ιταλίας.
Η επιτυχία της αυτή της έδωσε και το ''εισιτήριο'' συμμετοχής στα καλλιστεία της χώρας.

Οι διαγωνισμοί ομορφιάς όμως και οι φωτογράφοι,''απαιτούν'' πόζες προκλητικές,είτε με ''καυτά'' σορτς είτε με στολή αμερικανίδας αστυνομικού.
Και μετά τους φωτογράφους ήρθαν και οι εικονολήπτες που ''τράβηξαν'' το γεμάτο υπονοούμενα video clip και το ''γλυκό'' έδεσε.


Το οπτικοακουστικό αυτό υλικό,με καθυστέρηση μιάς δεκαετίας περίπου ''έπεσε'' στα χέρια των σεμνότυφων μαμάδων που έξαλλες απαίτησαν από τον Πατέρα Aldo Geranzani,την αποβολή της δασκάλας που σκανδαλίζει τους μαθητές. 

Αυτός όμως την υπερασπίστηκε σθεναρά λέγοντας πως είναι η καλύτερη δασκάλα του σχολείου και πως δεν είχε κρύψει από την διοίκηση το παρελθόν της.

Η Ιλεάνα Τακονέλι βρήκε όμως υποστήριξη και από τους πατεράδες των παιδιών που έφτιαξαν μάλιστα προς τιμήν της fun club,την ίδια ώρα που κάποιες μητέρες σταυροκοπιόνταν και άλλαζαν σχολείο στα παιδιά τους. 

newsit.gr 
http://stakarfia.blogspot.com/2010/10/video_22.html