'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αρραβωνιάστηκε στην Κρήτη η Lady Gaga!!!!!!!!!

Αρραβωνιασμένη φαίνεται πως γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα η Lady Gaga, καθώς δημοσιεύματα του ξένου Τύπου την θέλουν να αντάλλαξε όρκους με τον καλό της, Luc Carl, όσο ήταν στην Ελούντα! 

Μάλιστα, πηγή από το περιβάλλον της έκανε λόγο για «πρώτο βήμα προς τον γάμο»!
Ούτε 10 μέρες δεν έχει που έφυγε η δημοφιλής σταρ από την χώρα μας και ο ντόρος για τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά συνεχίζεται.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, Gaga και Luc έκαναν μια δική τους ιδιότυπη τελετή στην Ελούντα κατά την οποία αντάλλαξαν όρκους σε στυλ αρραβώνα!


«Ήταν το πρώτο τους βήμα προς τον γάμο. Ντύθηκαν καλά και είπαν ωραίους όρκους που τους είχαν γράψει από πριν», είπε άτομο από το περιβάλλον τους στο βρετανικό περιοδικό «Grazia», προσθέτοντας ότι αντάλλαξαν και δαχτυλίδια!


Σύμφωνα με το ίδιο άτομο, η τελετή έγινε σε ένα μικρό εστιατόριο, μετά από αρκετά... σφηνάκια και πριν από ένα ρομαντικό δείπνο. «Ήθελαν να δείξουν πως είναι συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλο και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί», κατέληξε.


Λέτε γι’ αυτό να είδαμε την Gaga στην Ελούντα με στενό λευκό φόρεμα και τον Luc με λευκό κουστούμι; Μάλιστα, το βρετανικό περιοδικό αυτές τις φωτογραφίες δημοσιεύει και κάνει λόγο για μυστική τελετή αρραβώνων!


Η νούμερο 1 τραγουδίστρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και ο αγαπημένος της επανασυνδέθηκαν τον περασμένο Ιούλιο και λέγεται ότι έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά μετά τον χαμό του αγαπημένου της παππού. «Κατάλαβε πόσο μικρή είναι η ζωή. Λέει ότι (ο Luc) είναι «ο ένας» και δεν θέλει να τον χάσει ποτέ ξανά», δήλωσε πηγή στο ίδιο περιοδικό.


Πάντως, τον αρραβώνα στην Ελούντα τον γιόρτασε δεόντως η Gaga... θυμίζουμε ότι μετά την Κρήτη πήρε σβάρνα τα νησιά, μεταξύ των οποίων η ρομαντική Σαντορίνη και η κοσμοπολίτικη Μύκονος!


Δείτε τι είχε δηλώσει αποκλειστικά στο Star η Lady Gaga όταν ήταν την Σαντορίνη!


Δείτε το video εδώ


http://alepounews.blogspot.com/2010/10/lady-gaga_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου