'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κουβαλούσε μουμιοποιημένο πτώμα στο αυτοκίνητο της!!!

Για 10 ολόκληρους μήνες μια 57χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια, έκρυβε το μουμιοποιημένο σώμα μιας άστεγης γυναίκας στο αυτοκίνητο της!


Η 57χρονη,συνάντησε τη φτωχή γυναίκα σε ένα πάρκο και επειδή τη λυπήθηκε, της επέτρεψε να κοιμάται στο αυτοκίνητο της. Κάποια στιγμή, η άστεγη πέθανε απροσδόκητα, με αποτέλεσμα η 57χρονη να αφήσει το νεκρό της σώμα μέσα στο αυτοκίνητο καθώς φοβόταν να πάει στην αστυνομία.


Μάλιστα, την κάλυψε με κουβέρτες ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα, ενώ τοποθέτησε και ένα κουτί σόδας μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να μην μυρίζει το πτώμα.


Το μακάβριο εύρημα, ανακαλύφθηκε όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε πως ένα όχημα μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο. Φτάνοντας εκεί τους κίνησε την περιέργεια ένα πόδι που εξείχε κάτω από μια κουβέρτα. Το έλεγξαν και ανακάλυψαν το αποτρόπαιο σκηνικό καθώς το μόνο που είχε απομείνει από την άτυχη γυναίκα ήταν δέρμα και κόκαλα.


Τώρα, η αστυνομία ερευνά το ρόλο της 57χρονης και αν πρόκειται για δολοφονία ή αν όντως η άστεγη γυναίκα πέθανε από φυσικά αίτια.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου