'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δημόσιο: Τέλος 199 παροχές, μένει μόνο ένα επίδομα..!!!

Το ενιαίο μισθολόγιο φέρνει “τσεκούρι” στα επιδόματα και φυσικά τα έσοδα των Δ.Υ.
 
Η Κυβέρνηση χρυσώνει το...
χάπι με την ενσωμάτωση στο βασικό μισθό, και μόνο για τους υπαλλήλους του λεγόμενου στενού δημόσιου τομέα, της ειδικής αμοιβής των 145 ευρώ. 

Από κει και πέρα κόβονται τα επιδόματα-κυρίως στα μεγάλα εισοδήματα-ενώ μειώνονται και οι αποδοχές για τους νεοεισερχόμενους ώστε να εξομοιωθούν με τον ιδιωτικό τομέα.
 
Όλα αυτά βέβαια-για τους γνωστούς σε όλους λόγους-θα ανακοινωθούν μετά τις εκλογές. Ήδη όσοι εργάζονται στο Δημόσιο θα πρέπει να θεωρούν … παρελθόν τα περίπου 199 επιδόματα που υπάρχουν και που οδηγούν σε τεράστιες αποκλείσεις στους μισθούς.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα” πλέον με τις αλλαγές που σχεδιάζει η Κυβέρνηση και με την ενσωμάτωση των 145 ευρώ σε μισθούς και συντάξεις το εισαγωγικό κλιμάκιο για την κατηγορία ΥΕ να διαμορφωθεί σε 856 ευρώ από 711 ευρώ που είναι σήμερα, για την κατηγορία ΔΕ σε 975 ευρώ από 830 ευρώ, για την ΤΕ σε 1.083 ευρώ από 938 ευρώ και για την κατηγορία ΠΕ σε 1.129 ευρώ από 984.
 
Ταυτόχρονα θα κοπούν κάποια κλαδικά ή ειδικά επιδομάτων έτσι ώστε να “εξισορροπηθεί” το κόστος (για το κράτος) της ενσωμάτωσης της ειδικής παροχής.
 
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου