'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Προθεσμία λίγων ημερών στους μετανάστες!!!

Προθεσμία λίγων ημερών έδωσε στους μετανάστες ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής, κ. Θεώδορος Φορτσάκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Ο κ. Φορτσάκης, ανέφερε μάλιστα ότι το πρυτανικό συμβούλιο της Νομικής , θα περιμένει, την ειρηνική αποχώρηση των μεταναστών πριν συνεδριάσει για το άσυλο.

Οι νεκροί θα ...θερμαίνουν την πισίνα!!!

Ένα πρωτότυπο σχέδιο για να εξοικονομήσουν ενέργεια βρήκαν οι αρχές της κοινότητας Ρέντιτς, στο Γούστερσιρ της κεντρικής Αγγλίας, που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη θερμότητα από το κρεματόριο της περιοχής για να θερμαίνουν την κοινοτική... πισίνα.

"Μας ενδιαφέρει να μειώσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και για αυτό μελετάμε ένα σχέδιο που προβλέπει να επαναχρησιμοποιούμε την ενέργεια που παράγεται από το κρεματόριο για να θερμαίνουμε ένα κοντινό κέντρο αναψυχής και την

Λαθρομετανάστες με θαλαμηγό!!

Διαστάσεις παίρνει το θέμα της διακίνησης λαθρομεταναστών ασιατικής καταγωγής προς τα παράλια της Ηπείρου, με τελικό προορισμό την Ιταλία. 

Τα κυκλώματα που εμπορεύονται την ελπίδα έναντι μεγάλη αμοιβής, χρησιμοποιούν, όπως αποδεικνύεται κάθε μέσο.

Θερμό επεισόδιο στη Βουλή με "γαλλικά" φωνήεντα!!!!

Θερμό επεισόδιο καταγράφηκε στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στον ανεξάρτητο βουλευτή, Βαγγέλη Παπαχρήστο, και τον υφυπουργό Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο καφενείο της Βουλής και αντάλλαξαν σε έντονο ύφος μερικά… φωνήεντα.

ΣΟΚ: Μητέρα είδε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της να καίγονται ζωντανά...!!!

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Derbyshire της Αγγλίας, μετά τον τραγικό θάνατο τεσσάρων ανήλικων παιδιών από πυρκαγιά που έπιασε το... σπίτι τους, στο χωριό  Hulland Ward. 

Μόνο η τραγική μητέρα κατέφερε να γλιτώσει και νοσηλεύεται με προβλήματα αναπνοής στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν συνάδελφο τους!!!!

Είδηση της ημέρας στα περισσότερα μέσα της Λετονίας είναι το συμβάν με τον αστυνομικό που έπεσε νεκρός όταν προσπάθησε να σταματήσει διαρρήκτες που αποδείχθηκαν συνάδελφοί του!

Οι διαρρήκτες επιχείρησαν να εισβάλλουν σε κατάστημα ηλεκτρονικών παιχνιδιών στη Λετονία όταν αστυνομικός σε υπηρεσία άκουσε το συναγερμό και έτρεξε προς το μέρος τους.

Τον λήστεψαν στο ...φανάρι

Θύμα ληστείας έπεσε οδηγός φορτηγού που σταμάτησε, το απόγευμα, σε φωτεινό σηματοδότη στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη.

Δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, εκμεταλλευόμενα τη στάση του φορτηγού σε φωτεινό σηματοδότη, απείλησαν, τον 49χρονο οδηγό του, με όπλο.

Οι δράστες κατάφεραν να του αποσπάσουν περίπου 600 ευρώ, τα οποία είχε πάνω του, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το δίκυκλο.


http://www.newsbomb.gr/

Σοκ! "Γιατί έσφαξα τον αδελφό μου!!!"

«Ηταν καθήκον μου να βοηθήσω την οικογένεια μου, γιατί έτσι ένιωθα. Επρεπε να βγάλω από τη μέση τον αδελφό μου.

Μας δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και ζητούσε χρήματα από δυο φτωχούς ανθρώπους.

Έρχονται 30.000 "ληστές με το ένα χέρι"

Το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια, στο οποίο προβλέπεται η εγκατάσταση έως και 30.000 «κουλοχέρηδων», παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Με το νομοσχέδιο επιχειρείται να ελεγχθεί το διαδικτυακό στοίχημα ενώ καταργείται ο νόμος του 2002 με τον οποίο είχε απαγορευτεί συλλήβδην κάθε παιχνίδι (τεχνικό, ψυχαγωγικό ή τυχερό) στην Ελλάδα με

"Θα φύγουμε από εδώ μόνο με ασθενοφόρο"...

Ενδεχομένως μόνο ένας ή δύο από τους 237 μετανάστες που εισέβαλαν στην Νομική Αθηνών ζητώντας νομιμοποίηση είναι νόμιμοι έχοντας καταθέσει αιτήσεις για άσυλο, όπως προέκυψε από την συνέντευξη τύπου που δίνουν μέσα στο κτίριο.

Εντωμεταξύ απεργία πείνας ξεκίνησαν από το πρωί εκτός από τους μετανάστες «της Νομικής» και οι άλλοι 50 που εγκαταστάθηκαν στο Εργατικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης με την ανοχή του.

Συμμορία έκαψε ζωντανό Ινδό αξιωματούχο

Μία συμμορία που νόθευε πετρέλαιο περιέλουσε με πετρέλαιο και πυρπόλησε έναν κυβερνητικό αξιωματούχο... όταν εκείνος έκανε έφοδο στο κρησφύγετο τους στο δυτικό ομόσπονδο κρατίδιο Μαχαράστρα, μετέδωσαν την Τρίτη Ινδικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Γεσβάντ Σοναουάνε, με τη συνοδεία του γραμματέα του και του οδηγού του, έκανε έλεγχο σε μία αποθήκη στα προάστια της πόλης Μαλεγκάον, 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μουμπάι

Ο νεότερος παππούς ...είναι 29 ετών!!!

Ένας 29χρονος βρετανός, θα γίνει σύντομα ο νεότερος παππούς της Βρετανίας, για τη η έφηβη κόρη του πρόκειται... να γεννήσει αυτό το μήνα. 

Όπως γράφει η dailymail, o παππούς δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται. 

Ήμαρτον! «Δεν του πέταξε και φωτοβολίδα…»!!

Ο ΠΑΟ απολογήθηκε για το «ντου» του «Καπετάνιου» και έριξε τις ευθύνες στον σπίκερ! 

Μάλιστα, οι «πράσινοι» ανέφεραν πως πλέον οι δημοσιογράφοι... έβαλαν μυαλό. Διαβάστε να γελάσετε ή να κλάψετε…

Σύλληψη 21χρονου για παράνομη κατοχή αρχαίων

Στον Ισθμό, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος σε συνεργασία... 

με την Ασφάλεια Κορίνθου, συνελήφθη 21χρονος, γιατί σε έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν δύο αρχαία αντικείμενα και συγκεκριμένα,

Tρίπολη: Απείλησε ότι θα σκοτώσει το παιδί του και θα αυτοκτονήσει

Ένας 63χρονος έπειτα από έντονη λογομαχία που είχε με την σύζυγό του απήγαγε το παιδί του από το νηπιαγωγείο και εξαφανίστηκε. Η μητέρα τον κατήγγειλε στην αστυνομία.
 
Η μητέρα του ανήλικου παιδιού πήγε σήμερα το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου και κατήγγειλε ότι ο 63χρονος σύζυγός της και πατέρας του ανήλικου, πήγε στο νηπιαγωγείο Κρηνών και με τη βία πήρε το παιδί και έφυγε με το αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Απήγαγε το παιδί του από το νηπιαγωγείο...!!!

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίχθηκε το πρωί της Τρίτης στο Βραχάτι, όταν μια μητέρα ανήλικου παιδιού, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα ότι ο σύζυγός της και πατέρας του ανήλικου παιδιού της το απήγαγε από το νηπιαγωγείο και έφυγε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα τρία κυνηγητικά όπλα,

Για τους λαθρομετανάστες η Ελλάδα αναστενάζει...

Στο προσκήνιο της ελληνικής επικαιρότητας παραμένει το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, με αιχμή, τη φορά αυτή, την κατάληψη του κτιρίου της Νομικής Σχολής της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος, από ομάδα περίπου 300 μεταναστών, οι οποίο έφτασαν από τα Χανιά στην Αθήνα, ζητώντας πολιτική προστασία.


Η κατάληψη της Νομικής έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο, τους φορείς, αλλά και την κοινωνία...

Και τους αλλάζουν δουλειά και τους κόβουν λεφτά!!!!

Χαμένοι βγαίνουν όσοι εργαζόμενοι στο Δημόσιο μεταταγούν σε άλλη υπηρεσία στην οποία προβλέπονται χαμηλότερες αποδοχές από εκείνες που έπαιρναν μέχρι τώρα.

Με την κατάργηση των ειδικών  διατάξεων, δεν θα τους καταβάλλεται εφεξής το επιπλέον ποσό που ελάμβαναν μέχρι σήμερα ως προσωπική διαφορά προκειμένου να μειώνονται οι απώλειες στο εισόδημά τους.  

Σύγκρουση τραίνου με νταλίκα

Σοβαρά τραυματισμένος οδηγός του φορτηγού

Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που σημειώθηκε...

πριν από λίγη ώρα από σύγκρουση αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και νταλίκας.

Καταγγελία για αστυνομική βία στην Τρίπολη

Για πρωτόγνωρη αυθαιρεσία και βία των αστυνομικών κάνει λόγο σε ανακοίνωση του, το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή, αναφέρει ότι πριν από λίγες ημέρες στην Τρίπολη, ''τρεις νέοι, επιστρέφοντας στο σπίτι τους δέχτηκαν απρόκλητη και αναίτια επίθεση, κατά αρχήν από έναν αστυνομικό με πολιτικά και με συμβατικό

Στη φυλακή για φόνο 12 οπαδοί της Παρτιζάν!

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για 12 οπαδούς της Παρτιζάν, οι οποίοι κατηγορούνταν για την επίθεση σε φιλάθλους της Τουλούζ και τη δολοφονία του Μπρις Τατόν… 
 
Πριν από αγώνα των δύο ομάδων στο Βελιγράδι το 2009 για το Europa League, οι Γάλλοι

Ζάκυνθος: Έκρυβε ναρκωτικά μεσα στο φανάρι της μοτοσυκλέτας

Σ
τη σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα, ο οποίος κατάγεται από την Κόρινθο, προχώρησαν, η Ασφάλεια και η Ομάδα "ΔΙΑΣ", κατά τη διάρκεια ελέγχων που γινόταν στην έξοδο του λιμανιού.

Οι έλεγχοι έγιναν τις ώρες που υπήρχαν δρομολόγια στη γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης, ενώ η Αστυνομία αναζητούσε στοιχεία για τις

Χανιά: Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη...!!!!

Εντοπίστηκε το πρωί στην περιοχή Πύργος Καστελίου...

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν το πρωί, αστυνομικές δυνάμεις και ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο οποίος και έκανε αυτοψία. 


Από την εξέταση προέκυψε πως πρόκειται για πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Τι πρέπει να προσέχουμε για τον Η1Ν1

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι υπηρεσίες Υγείας για τη γρίπη Η1Ν1, καθώς έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και έχουν καταγραφεί 37 σοβαρά κρούσματα, που έχουν νοσηλευθεί σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τα δεδομένα από το τμήμα επιδημιολογικής επιτήρησης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. η Ελλάδα έχει εισέλθει στην αναμενόμενη εποχική

Σταμάτησαν τον καρκίνο!!!!

Για όλα, σύμφωνα με τους επιστήμονες ευθύνεται ένα γονίδιο το οποίο ανακάλυψαν σε εργαστηριακά πειράματα.

Οι ερευνητές, από το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας (UEA), εκτιμούν ότι το εύρημά τους ανοίγει τον δρόμο για την επινόηση νέας γενιάς αντικαρκινικών φαρμάκων που θα μπορούσαν να είναι έτοιμα μέσα σε μία δεκαετία.

Θρηνεί η ελληνική ναυτιλία έναν από τους μεγαλύτερους έλληνες εφοπλιστές...

Ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ιδρυτής της Costamare και ευπατρίδης, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, στα 76 του χρόνια.

'Ηταν ο ά νθρωπος που κατάφερε να δημιουργήσει στη Μεσσηνία, σε μία έκταση δέκα χιλιάδων στρεμμάτων, το «Costa Navarino» που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα γαλλικά και ιταλικά τουριστικά θέρετρα.

Φταίει ο... Χατζηπετρής! Υπο κατάληψη από μετανάστες η Νομική - Παπουτσής κατά πρυτάνεων - Πρυτάνεις κατά αστυνομίας - Διαμαντοπούλου κατά πάντων!!!


- Επίθεση Παπουτση στον ΣΥΡΙΖΑ: "Κάνουν δημόσιες σχέσεις με τ' ανθρώπινα δικαιώματα"
- Διαμαντοπούλου: "'Εγινε η Νομική καταυλισμός μεταναστών!"
- Κλειστή η σχολή τουλάχιστον έως την Παρασκευή

Alter: Δέσμευσαν το 50% των λογαριασμών!!!

Με ανακοίνωσή του το Alter ανακοινώνει ότι έχει πάλι δεσμευτεί το 50% των λογαριασμών της Εταιρίας....... 

Σύμφωνα με τον karxaria πληροφορεί ότι θα κάνει ότι γίνεται για τη διασφάλιση των συμφερόντων του.


gossiptv 
sarotiko

Ενώπιον του εισαγγελέα ο Μήτρογλου

Τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Κώστα Μήτρογλου, για παράβαση του αθλητικού νόμου, έχει καλέσει για αύριο το πρωί ο αθλητικός εισαγγελέας, Κώστας Σιμιτζόγλου.

Αφορμή αποτέλεσε η απρεπής συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μετά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Σε εξέλιξη η έρευνα για το κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δράση μεγάλου κυκλώματος εμπορίας βρεφών σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Αστυνομικοί από τις δύο χώρες, που βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία, από τα ξημερώματα έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες προσαγωγές Ρομά, γιατρών, δικηγόρων και συμβολαιογράφων

Τέσσερα παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε σπίτι στο Derbyshire, όπως ανακοίνωσαν οι βρετανικές Αρχές. Πρόκειται για δύο κορίτσια, ηλικίας έξι και δύο ετών, και δύο αγόρια, εννιά και τεσσάρων χρόνων. Επίσης, μία 45χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο βασιλικό νοσοκομείο Derby με αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών κλήθηκαν στο οίκημα που βρίσκεται στην περιοχή Ηulland Ward, κοντά στο Asbourne, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, και διαπίστωσαν ότι μαινόταν μεγάλη πυρκαγιά. «Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει κάποια προφανής ένδειξη του τι προκάλεσε τη φωτιά. Πρόκειται να διεξαχθεί κοινή έρευνα από την αστυνομία και την πυροσβεστική» ανέφερε η αστυνομία σε ανακοινωθέν της.

Τέσσερα παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε σπίτι στο Derbyshire, όπως ανακοίνωσαν οι βρετανικές Αρχές.

Πρόκειται για δύο κορίτσια, ηλικίας έξι και δύο ετών, και δύο αγόρια, εννιά και τεσσάρων χρόνων. Επίσης, μία 45χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο βασιλικό νοσοκομείο Derby με αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού.

Απέχουν οι δικηγόροι στα Ιωάννινα

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους έλαβαν χθες οι δικηγόροι του νομού Ιωαννίνων, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που αίρει γεωγραφικούς και οικονομικούς περιορισμούς στην άσκηση του επαγγέλματός τους.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, αποφασίστηκε οι δικηγόροι να απέχουν από τα καθήκοντά τους από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη. 


Την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση.


newsday
sarotiko

Ηράκλειο: Του έκλεψαν το φορτηγάκι την ώρα που άναβε το καντήλι της μάνας του!

H αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έναν εκ των δύο δραστών...
ο 53χρονος ιδιοκτήτης του φορτηγού πάρκαρε έξω από το νεκροταφείο των Αμιρών και βγήκε για να ανάψει το καντήλι της μητέρας του.

Πάνω στη συναισθηματική του φόρτιση όμως, έκανε ένα μεγάλο λάθος: έσβησε τη μηχανή αλλά άφησε τα κλειδιά πάνω στο τιμόνι.

Οκτώ ένοπλοι εισέβαλαν στη βίλα γνωστού γιατρού στη Βαρυμπόμπη

Απίστευτο το σκηνικό που στήθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη βίλα ενός γιατρού στην οδό Αδάμων

Ούτε ένας, ούτε δύο... ολόκληρη ομάδα από οκτώ ληστές οπλισμένοι σαν αστακοί εισέβαλαν στη μονοκατοικία.

Θράκη: Τραγωδία στην Εγνατία - Αυτοκίνητο παρέσυρε 4 πεζούς που έσπρωχναν το δικό τους όχημα!

Δύο οι νεκροί και 6 οι τραυματίες από το δυστύχημα, που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης...

Το δυστύχημα έγινε αργά το βράδυ, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Αλεξανδρούπολης. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 60χρονος, παρέσυρε 4 πεζούς που έσπρωχναν ένα άλλο

«Ραβασάκια» της Εφορίας σε 14.000 µεγαλοϊδιοκτήτες που δεν δήλωσαν το 2007 τα ακίνητα τους

«Ραβασάκια» από την Εφορία να προσέλθουν να πληρώσουν Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας µε προσαύξηση πρόκειται να λάβουν µέσα στις επόµενες ηµέρες οι 14.000 µεγαλοϊδιοκτήτες που δεν δήλωσαν το 2007 τα ακίνητά τους.

Πρόκειται για τους φορολογούµενους που εντοπίστηκαν τον ∆εκέµβριο από το σύστηµα Taxis έπειτα από διασταυρώσεις ανάµεσα στα έντυπα Ε9 που υπέβαλαν µαζί µε το ΕΤΑΚ του

Πώς η κρουαζιέρα θα βάζει 3 δισ. ευρώ το χρόνο στο ταμείο!!!

Φλέβα χρυσού- υπό προϋποθέσεις- για την ελληνική οικονομία φαίνεται ότι έχει ανακαλύψει η κυβέρνηση στην κρουαζιέρα η οποία σε βάθος πενταετίας και με σχετικά μικρές επενδύσεις μπορεί να αποφέρει στην ελληνική οικονομία πάνω από 3 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση ενώ θα δημιουργήσει και δεκαπέντε με είκοσι χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Η άρση του καμποτάζ για τα πλοία με μη κοινοτικές σημαίες ήδη είναι νόμος του κράτους αλλά απομένουν δύο πολύ

Εξαρθρώθηκε τεράστιο κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Σε τουλάχιστον τρεις ελληνικές πόλεις αλλά και στη Βουλγαρία είχε απλώσει τα πλοκάμια του το κύκλωμα που αποτελούνταν από γιατρούς και αρκετούς Έλληνες και Βούλγαρους Ρομά οι οποίοι εκμεταλλεύονταν νεαρές γυναίκες το πολύ 20 ετών τις οποίες εντοπίζαν σε διάφορα Βουλγαρικά χωριά και τις μετέφεραν στην Ελλάδα.

Η επιχείρηση της ελληνικής και της βουλγαρικής αστυνομίας

Νεκρός σε διαμέρισμα στην Κυψέλη σε προχωρημένη σήψη...

Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 65χρονος, στην οδό Ωλένου στη Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε στραγγαλισμό. Ο 65χρονος ζούσε μόνος και είχε ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις.

Συνελήφθη φοιτητής του ΤΕΙ Σερρών με 200 βίντεο παιδικής πορνογραφίας..Υπέκλεπτε Μέχρι και τις συχνότητες της αστυνομίας....

Ο 25χρονος Σερραίος φέρεται να είναι μέλος κυκλώματος που δρούσε κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα και διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας.
 
Ο νεαρός φοιτητής έπεσε στα χέρια της ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Ποιά πιστωτική κάρτα με συμφέρει;;

Πιστωτική κάρτα ανάλογα µε το είδος των αγορών που συνηθίζουν να κάνουν συµφέρει να επιλέγουν οι πελάτες των τραπεζών, ώστε να πολλαπλασιάσουν τα οφέλη από τις προσφορές των τραπεζών.  

Με δεδοµένο ότι κάθε τράπεζα έχειτα δικά της προγράµµατα επιβράβευσης για όσους συναλλάσσονται µε πλαστικό χρήµα,

Σαφάρι για τους φοροφυγάδες..!!

Σαφάρι για φοροφυγάδες αναμένεται να εξαπολύσει το Υπουργείο Οικονομικών με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που συζητείται την Τρίτη στο υπουργικό συμβούλιο.

Το νέο νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί αρχές Φεβρουαρίου, θα προβλέπει την

Πάνω από 7.000 οι δηλώσεις στο «Μην το πεις στη νύφη!»

Οι υποψήφιες νύφες... παραληρούν!

Ξεπέρασαν τις 7.000 οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο real life πρόγραμμα του Ant1 που θα προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τα τέλη Φεβρουαρίου και που θα αφηγείται η Μαρία Σολωμού. Βάσει του concept του

Μεθυσμένος… αεροπειρατής !!!

Οδήγησε σε αναγκαστική προσγείωση

Ένας Βρετανός συνελήφθη σήμερα κατηγορούμενος ότι προέβη σε απειλές που προκάλεσαν την αναγκαστική προσγείωση ενός αεροσκάφους που εκτελούσε το δρομολόγιο Αμπού Ντάμπι-Λονδίνο, ανακοινώθηκε από τη βρετανική

Θρίλερ με την εξαφάνιση του εφοριακού

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 52χρονου, Νέστωρα Σκαμπαρδώνη, καθώς οι μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας έχουν αποβεί άκαρπες.

Ο Νέστωρας Σκαμπαρδώνης υπηρετούσε επί δέκα χρόνια στο ΣΔΟΕ Ιωαννίνων και στις αρχές φθινοπώρου είχε πάρει μετάθεση για την Εφορία της Φιλιππιάδας.

Νέο αλαλούμ με τις αποδείξεις, η φοροκάρτα δεν βάζει τέλος στη... “χαρτούρα”

Πάνω που πήγε να δοθεί μια λύση στο απίστευτο αλαλούμ με τις αποδείξεις, η Κυβέρνηση συνειδητοποιεί ότι δεν έχει
το ελεγκτικό μηχανισμό να διασφαλίσει ότι δεν θα την “κλέβουν” πολίτες και επιχειρηματίες.

Έτσι η φοροκάρτα αποδεικνύεται, μάλλον, δώρον-άδωρον, αφού τώρα και με βάση τις πληροφορίες για το νέο φορολογικό

Παίρνει φωτιά το πετρέλαιο θέρμανσης – Ψάχνουν τρόπο να μην “καούν” οι φτωχοί

Ο κύβος ερρίφθη, φθηνό πετρέλαιο θέρμανση τέλος. Η απόφαση θα παρθεί στο φορολογικό πακέτο του Φεβρουαρίου

Το μόνο που μεταθέτει για τον Οκτώβριο την ισχύ του μέτρου είναι το γεγονός (όπως είχε πει και στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός) ότι ο μηχανισμός δεν είναι έτοιμος ώστε να προφυλαχθούν οι λεγόμενες ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.

Σβήνουν από το χάρτη 1.000 σχολεία...

Κλείνουν από τον Σεπτέμβριο του 2011 όλα τα μονοθέσια, διθέσια, μέχρι και πενταθέσια σχολεία της χώρας.

Ο σχολικός «Καλλικράτης», που βρίσκεται ήδη στα σκαριά, μετά και τη δημοσιοποίηση της εγκυκλίου για τις «Καταργήσεις και συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων», «σβήνει από τον χάρτη» περισσότερα από 1.000 ολιγοθέσια (1θ, 2θ, 3θ, 4θ) σχολεία.


newsday
sarotiko

Ηράκλειο: Διαρρήκτες σε γάμους και κηδείες - Απανωτά χτυπήματα τις τελευταίες μέρες!

Οι δράστες μαθαίνουν πότε και που, γίνεται γάμος ή κηδεία και καταστρώνουν τα σχέδιά τους...

Το τελευταίο χτύπημα, έγινε σε χωριό του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια κηδείας. Όπως γράφει η εφημερίδα ''Πατρίδα'', την ώρα που τα μέλη της οικογένειας κήδευαν τον άνθρωπο τους, διαρρήκτες

Κομοτηνή: Έκλεψαν τα πάντα εκτός από τα ποτά!!

Πεινασμένοι φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι δράστες που μπήκαν σε γνωστό σουβλατζίδικο της πόλης και πήραν όλα όσα χρειάζονταν για το γεύμα τους.
 

Στόχος των ληστών ήταν το ταβερνάκι σουβλατζίδικο "Σάρρος", στον δρόμο προς τον σιδηροδρομικό σταθμό.