'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Θερμό επεισόδιο στη Βουλή με "γαλλικά" φωνήεντα!!!!

Θερμό επεισόδιο καταγράφηκε στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στον ανεξάρτητο βουλευτή, Βαγγέλη Παπαχρήστο, και τον υφυπουργό Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο καφενείο της Βουλής και αντάλλαξαν σε έντονο ύφος μερικά… φωνήεντα.

Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος έδειχνε πολύ εκνευρισμένος με τον υφυπουργό, τον οποίο προειδοποίησε ότι στο επόμενο επεισόδιο που θα σημειωθεί μεταξύ τους θα δοκιμαστούν νέοι μέθοδοι… συνεννόησης!


«Θα του…" ακούστηκε να λέει ο βουλευτής.


Αφορμή ένα δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, στο οποίο ο δεύτερος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα στις προηγούμενες εκλογές κ. Βασιλάκης φαίνεται να “διαλαλούσε” ότι αυτός κατάφερε να κλείσει το ραντεβού του “γαλάζιου” αντιπεφερειάρχη Ενότητας Νομού Πρέβεζας, Στράτου Ιωάννου, με τον υφυπουργό Πολιτισμού, Γιώργο Νικητιάδη, για τα προβλήματα του τόπου, προσπαθώντας να υπερκεράσει τον εκλεγμένο βουλευτή, Βαγγέλη Παπαχρήστο.


«Ο κ. Βασιλάκης δεν βγήκε βουλευτής, ήρθε δεύτερος, πίσω από μένα. Ο υφυπουργός θεώρησε ότι έπρεπε να τον κάνει σύμβουλό του. Με γεια του, με χαρά του και δικαίωμά του. Εγώ δεν είπα απολύτως τίποτα. Αλλά να έρχεται τώρα και να το παίζει σωτήρας της περιοχής λέγοντας πως εκείνος μπορεί να κλείνει ραντεβού με τους υπουργούς, υφυπουργούς πάει πολύ. Την επόμενη φορά ο κύριος Νικητιάδης θα δει πως κλείνονται τα ραντεβού…» είπε οργισμένος ο Βαγγέλης Παπαχρήστος.


«Είναι ανοιχτή η πόρτα του υφυπουργείου μου» απάντησε ο υφυπουργός, αλλά μίλαγε μόνος του, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής (τον διέγραψε προσφάτως ο Παπανδρέου γιατί καταψήφισε το νομοσχέδιο για τα εργασιακά) είχε ήδη απομακρυνθεί…



Zougla.gr
http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου