'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ροζ κύκλωμα με διαφημιστή, συνταξιούχο και ιδιοκτήτη καμπαρέ..!!!

Κύκλωμα που «πλασάρει» γυναίκες (κυρίως αλλοδαπές) σε ευκατάστατους Πατρινούς δραστηριοποιείται εδώ και μήνες στην Πάτρα!  

Μάλιστα, σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές του «Κόσμου», «έδρα» του κυκλώματος είναι καφετέρια στο κέντρο της πόλης! Εκεί «στήνονται» οι δουλειές και γίνεται το «νταραβέρι» με όσους επιθυμούν γυναικεία παρέα για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. Μέλη του κυκλώματος είναι ένας διαφημιστής, ένας πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος και ένας συνταξιούχος ασφαλιστής. Ο πρώτος εξακολουθεί να έχει αρκετές επαφές με κόσμο, ο δεύτερος... ξέρει καλά τη δουλειά και ο τρίτος επίσης λόγω επαγγέλματος γνωρίζει αρκετό κόσμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και οι τρεις δραστηριοποιούνται από κοινού και σε άλλες δουλειές (όπως παροχή υπηρεσιών σε απελπισμένους οικονομικά πολίτες) όμως το «ζεστό» χρήμα το λαμβάνουν από την «ροζ» επιχείρηση.

Πλέον στην «πιάτσα» είναι αρκετά γνωστοί για τις πολύ καλές (για το ανδρικό φύλο) προσφορές τους. Και μάλιστα, όπως «κυκλοφορεί» στην Πάτρα, έχουν... πρώτο πράγμα! Καλλίγραμμες, με πλούσια... τα ελέη του Κυρίου, και βέβαια έτοιμες για όλα. Αυτό που δεν καταφέραμε να μάθουμε είναι... τον τιμοκατάλογο! Αναμφισβήτητα, αυτός θα ποικίλει! Από το «προϊόν», τα γούστα του πελάτη ... και το πορτοφόλι του! Επίσης δεν γνωρίζουμε αν τα ραντεβού κλείνονται σε κάποιο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ή οι γυναίκες στέλνονται σε ιδιωτικό χώρο του κάθε πελάτη.

Η κρίση δεν επηρεάζει τα «ροζ ραντεβού»
Γεγονός πάντως είναι ότι η παράνομη πορνεία ανθεί στην Πάτρα, παρά την κρίση. Ίσως επειδή ακόμη και σήμερα, εκείνοι που υποστηρίζουν πως η κρίση τους έχει αγγίξει, δεν λένε όχι σε μία καλή... ροζ πρόταση! Και αν κρίνουμε από άλλες περιπτώσεις (π.χ. φοιτήτριες από την Πάτρα) κάποιοι μπορούν να πληρώνουν μέχρι και 1.000 ευρώ για μία καλή ροζ βραδιά! Το λιγότερο, πάντως, που δίνει κάποιος για να έχει μία κοπέλα στο χώρο του είναι 100 ευρώ!



Πηγή:dete.gr
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου