'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Τέσσερα παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε σπίτι στο Derbyshire, όπως ανακοίνωσαν οι βρετανικές Αρχές. Πρόκειται για δύο κορίτσια, ηλικίας έξι και δύο ετών, και δύο αγόρια, εννιά και τεσσάρων χρόνων. Επίσης, μία 45χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο βασιλικό νοσοκομείο Derby με αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών κλήθηκαν στο οίκημα που βρίσκεται στην περιοχή Ηulland Ward, κοντά στο Asbourne, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, και διαπίστωσαν ότι μαινόταν μεγάλη πυρκαγιά. «Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει κάποια προφανής ένδειξη του τι προκάλεσε τη φωτιά. Πρόκειται να διεξαχθεί κοινή έρευνα από την αστυνομία και την πυροσβεστική» ανέφερε η αστυνομία σε ανακοινωθέν της.

Τέσσερα παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε σπίτι στο Derbyshire, όπως ανακοίνωσαν οι βρετανικές Αρχές.

Πρόκειται για δύο κορίτσια, ηλικίας έξι και δύο ετών, και δύο αγόρια, εννιά και τεσσάρων χρόνων. Επίσης, μία 45χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο βασιλικό νοσοκομείο Derby με αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού.


Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών κλήθηκαν στο οίκημα που βρίσκεται στην περιοχή Ηulland Ward, κοντά στο Asbourne, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, και διαπίστωσαν ότι μαινόταν μεγάλη πυρκαγιά.


«Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει κάποια προφανής ένδειξη του τι προκάλεσε τη φωτιά. Πρόκειται να διεξαχθεί κοινή έρευνα από την αστυνομία και την πυροσβεστική» ανέφερε η αστυνομία σε ανακοινωθέν της. 



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου