'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Σοκ! "Γιατί έσφαξα τον αδελφό μου!!!"

«Ηταν καθήκον μου να βοηθήσω την οικογένεια μου, γιατί έτσι ένιωθα. Επρεπε να βγάλω από τη μέση τον αδελφό μου.

Μας δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και ζητούσε χρήματα από δυο φτωχούς ανθρώπους. Πήρα τη μεγάλη απόφαση και το έκανα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 26χρονου δολοφόνου που έσφαξε τον ίδιο του τον αδελφό μέσα στο σπίτι τους, χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό τα υπόλοιπα αδέλφια και οι γονείς του.

Απίστευτη εξέλιξη στην τραγωδία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι πίσω από το φρικιαστικό φονικό στο Νέο Φάληρο θα κρυβόταν ένας σύγχρονος Κάιν... Η υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού, που τον μαχαίρωσαν άγρια στην πλάτη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, προκάλεσε ρίγη τρόμου στο πανελλήνιο. Στο άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκαν μαχαιριές στην πλάτη και μώλωπες από χτυπήματα στο πρόσωπο.

Ο άτυχος νέος ζούσε μαζί με τους γονείς του και τα τέσσερα αδέλφια του στον πρώτο όροφο της εργατικής πολυκατοικίας στην οδό Κανελλοπούλου στο Φάληρο και, όπως δήλωσαν στην «Espresso» οι γείτονες, επρόκειτο για ένα ήσυχο και ευγενικό παλικάρι. Ηταν το μικρότερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας και οι γονείς του του είχαν ιδιαίτερη αδυναμία. Ο νεαρός σπούδαζε ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός σε Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο, ενώ η αγαπημένη του ασχολία ήταν οτιδήποτε είχε να κάνει με τα αυτοκίνητα. Οσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο νεαρός ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, αλλά ποτέ δεν μιλούσε για τις σχέσεις του.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ο 26χρονος, πρώην καταδρομέας, έσπασε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στα κρατητήρια της Ασφάλειας και με δάκρυα στα μάτια εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πώς έσφαξε τον ίδιο του τον αδελφό. Σήμερα η «Espresso» αποκαλύπτει τα πιο σημαντικά σημεία της συγκλονιστικής κατάθεσης του 26χρονου αδελφοκτόνου.

«Πήρα την απόφαση την ίδια νύχτα» είπε ο «Κάιν» του Νέου Φαλήρου στους αστυνομικούς. «Επρεπε να γίνει. Κάτι φώναζε μέσα μου πως έπρεπε να κάνω το καθήκον μου... Ετσι, σηκώθηκα από το κρεβάτι μου όταν όλοι είχαν αποκοιμηθεί. Πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μπήκα στο δωμάτιό του. Τον χτύπησα στο κεφάλι και το πρόσωπο με τα χέρια και δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Τον χτύπησα με το μαχαίρι στην πλάτη. Κάτι μου έλεγε μέσα μου πως είχα κάνει το σωστό. Θα σταματούσε το καθημερινό μαρτύριο να ζητά όλη την ώρα χρήματα από μια φτωχή οικογένεια».

Σε αυτή τη φάση ο δράστης του άγριου φονικού κατέρρευσε... Για άλλη μια φορά οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχαν κάνει σωστά τη δουλειά και το καθήκον τους. Ο δράστης οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, απ’ όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Η κηδεία του θύματος θα γίνει την ίδια μέρα που ο «Κάιν» θα απολογείται...


Η λεπτομέρεια που έκρινε την υπόθεση

Η τροπή που πήρε το αποτρόπαιο έγκλημα στις εργατικές κατοικίες του Νέου Φαλήρου άφησε έκπληκτο το πανελλήνιο, όχι όμως και τους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς από την πρώτη στιγμή οι έρευνές τους είχαν στραφεί στο στενό συγγενικό περιβάλλον του θύματος.

Μια βασική λεπτομέρεια έκρινε την υπόθεση: τα δύο σκυλιά που είχε η επταμελής οικογένεια από την Αίγυπτο, η οποία είχε αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα. Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα και βρήκε ο πατέρας τον μικρό γιο του σφαγμένο στο κρεβάτι, φάνηκε πως μάλλον πρόκειται για εισβολή αγνώστων στο δωμάτιο του θύματος. Κανείς δεν είχε ακούσει το παραμικρό. Ουδείς από τους γονείς και τα αδέλφια του θύματος είχαν αντιληφθεί κάτι. Ακόμα και τα δύο σκυλιά, τα οποία είχε μεγαλώσει ο μεγάλος γιος της οικογένειας, δεν γάβγισαν κατά τη διάρκεια της εισβολής των «αγνώστων» στο δωμάτιο του θύματος.

Το ερώτημα, λοιπόν, για τους έμπειρους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών ήταν ένα: Γιατί δεν γάβγισαν τα δύο σκυλιά κατά την εισβολή και την πάλη του θύματος με τον δολοφόνο του; Αμέσως οι έρευνες εστιάστηκαν στο οικογενειακό περιβάλλον. Μάλιστα, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως όταν η μητέρα του 26χρονου αδελφοκτόνου υποψιάστηκε την ενοχή του, την απείλησε πως θα τη σκοτώσει και αυτή, με αποτέλεσμα -υπό το καθεστώς του φόβου- να κλείσει ερμητικά το στόμα της.

Ομως, οι έμπειροι αστυνομικοί κατάλαβαν τα πάντα από μια φράση της χαροκαμένης μάνας: «Χάνω τα παιδιά μου!» ήταν η φράση-κλειδί που βγήκε από το στόμα της και έδωσε το έναυσμα στους υπεύθυνους να ψάξουν για τον ένοχο εντός της οικίας. Ετσι, οι υποψίες στράφηκαν στον 26χρονο πρώην καταδρομέα, ο οποίος μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που είχε μεγαλώσει τα δύο σκυλιά που έμειναν σιωπηλά κατά τη διάρκεια του εγκλήματος. Τελικά, προσήχθη στην Ασφάλεια και ανακρίθηκε μέχρι που έσπασε και ομολόγησε το έγκλημα.



espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου