'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ο “πονηρούλης” μοναχός!!!

Εκατοντάδες γυναίκες κατασκόπευε με μια κρυφή κάμερα, ένας βουδιστής μοναχός στην Καμπότζη , τη στιγμή που εκείνες λούζονταν γυμνές με το ιερό νερό του ναού.

Ο 37χρονος μοναχός Νετ Κάι φιλμογραφούσε τις γυναίκες την ώρα που ξεντύνονταν για να αγιασθούν από το ιερό νερό και στη συνέχεια μοιραζόταν τα πλάνα με άλλους στο διαδίκτυο!

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του μετά από καταγγελία επισκέπτριας που αντιλήφθηκε την κρυφή κάμερα και κατήγγειλε το γεγονός.

Ο Κάι καθαιρέθηκε από μοναχός και τώρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης ενός έτους.


πηγή: cosmo.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://tsigouinos.blogspot.com

Η... γκρίνια κάνει καλό!!

Είστε γκρινιάρηδες; Καλά κάνετε! Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η γκρίνια σάς κάνει καλό! Η μελέτη, την οποία πραγματοποίησε ένας αυστραλός ψυχολόγος ο οποίος μελετά τα συναισθήματα, έδειξε πως η γκρίνια μάς κάνει να σκεφτόμαστε πιο καθαρά. Στην πραγματικότητα, όσοι γκρινιάζουν και είναι συχνά - πυκνά κακόκεφοι λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και είναι λιγότερο εύπιστοι.

«Αν και η ευθυμία ευνοεί τη δημιουργικότητα, η κακοκεφιά και η γκρίνια τρέφουν την προσοχή και την επιφυλακτικότητα», δήλωσε ο καθηγητής Τζο Φόργκας, από τη Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, στο «Αυστραλιανό Περιοδικό Επιστήμης». Και εξήγησε πως ένας γκρινιάρης μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα απ' ό,τι ένας εύθυμος τις δύσκολες καταστάσεις, γεγονός το οποίο σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο «ο εγκέφαλός του επεξεργάζεται τις πληροφορίες».

Ο δρ Φόργκας πραγματοποίησε τη μελέτη του ζητώντας από εθελοντές να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες και να θυμηθούν αρνητικά και θετικά γεγονότα της ζωής τους. Στόχος ήταν να νιώσουν οι εθελοντές είτε την ψυχική τους διάθεση να βελτιώνεται είτε να επιδεινώνεται.

Αμέσως μετά, τους ζήτησε να συμμετάσχουν σε μια σειρά από τεστ _ μεταξύ άλλων έπρεπε να κρίνουν εάν ορισμένες ευρέως διαδεδομένες απόψεις είναι μύθοι ή αλήθειες, καθώς και να παρακολουθήσουν κάποια γεγονότα για τα οποία αργότερα έπρεπε να μιλήσουν ως μάρτυρες στο πλαίσιο μιας «ανάκρισης».

Οι εθελοντές που είχαν κακή ψυχική διάθεση και γκρίνιαζαν απέδωσαν πολύ καλύτερα απ' όσους ήταν εύχαρεις, καθώς έκαναν πολύ λιγότερα λάθη και έδωσαν πιο πιστές περιγραφές των γεγονότων.

«Η μελέτη μας υποδηλώνει πως η καλή ψυχική διάθεση ευνοεί τη δημιουργικότητα, την ευρύτητα της σκέψης, τη συνεργασία και την ευστροφία, αλλά η κακή μας κάνει πιο προσεκτικούς, μας ωθεί να σκεφτόμαστε περισσότερο και να παρατηρούμε με μεγαλύτερη προσήλωση τον γύρω κόσμο», εξήγησε ο δρ Φόργκας.

Η μελέτη έδειξε ακόμη ότι όσοι είχαν κακή ψυχική διάθεση εξέφραζαν καλύτερα τις πεποιθήσεις τους για τους μύθους και τις αλήθειες, καθώς είχαν καλύτερα επιχειρήματα, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι «η κακή διάθεση μπορεί να οδηγεί σε ένα πιο συγκροτημένο, ευπροσάρμοστο και τελικά πιο επιτυχημένο στυλ επικοινωνίας», κατά τον δρα Φόργκας.

Προγενέστερες εργασίες του έχουν δείξει πως ανάλογη επίδραση ασκούν πάνω μας και οι καιρικές συνθήκες: οι βροχερές, μουντές μέρες οξύνουν τη μνήμη, ενώ οι ηλιόλουστες μάς κάνουν να ξεχνάμε _ ίσως διότι τελικά όταν νιώθουμε καλά, γινόμαστε λίγο... χαζοχαρούμενοι!


ΠΗΓΗ: http://www.thegreekz.com

Οι άπιστοι… τύποι !!!

Υπάρχουν διάφοροι τύποι άπιστων αντρών, οι οποίοι καθορίζονται ανάλογα µε το κίνητρό τους, οι πιο συνήθεις όµως είναι:


1. Ο ευκαιριακός: Είναι επιρρεπής σε «απρογραµµάτιστες» ευκαιρίες, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήµατα στη σχέση του και δεν νιώθει ενοχές, γιατί δεν έχει συναισθήµατα για την ερωµένη του. Για εκείνον είναι ένα παιχνίδι ευχαρίστησης µε το οποίο επιβεβαιώνει τον ανδρισµό του.


2. Ο πολέµιος του χρόνου: Αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι γερνάει τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του και συνήθως επιλέγει µια πολύ νεότερη γυναίκα για να επιβεβαιώσει την ισχύ του ανδρισµού του. Αυτοί οι άντρες είναι µεγαλύτερης ηλικίας, τα παιδιά τους έχουν φύγει συνήθως από το σπίτι και είναι ικανοί ακόµα και να πληρώσουν για να εξαγοράσουν τον ερωτικό θαυµασµό.


3. Ο νάρκισσος µισογύνης: Είναι εξαιρετικά ελκυστικός, διογκώνει τα ταλέντα και τα επιτεύγµατά του και νιώθει ότι έχει εξαιρετικά προσόντα. Απιστεί συστηµατικά µε σύντοµες σχέσεις και δεν δένεται ποτέ συναισθηµατικά. Χρησιµοποιεί τις γυναίκες, ενώ παράλληλα τις κακοµεταχειρίζεται και τις υποτιµά. Η σχέση µε τη µητέρα του χαρακτηρίζεται από κρυφό ή εκδηλωµένο θυµό.


4. Ο επιτυχηµένος: Πρόκειται για τον επαγγελµατικά επιτυχηµένο άντρα που νιώθει ότι η επιτυχία του τού δίνει το δικαίωµα να κάνει εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο συγκεκριµένος τύπος αντιµετωπίζει το σεξ όχι τόσο ως εµπειρία ηδονής αλλά ως επιβράβευση για την επιτυχία του.


5. Ο οικογενειάρχης: Ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι η ζωή του «κινείται» µόνο γύρω από τα παιδιά και την καθηµερινότητα. Η σύντροφός του δεν ασχολείται µε την εµφάνιση και τις σεξουαλικές του επιδόσεις και, παρότι η οικογένεια λειτουργεί καλά, η σχέση του ζευγαριού δεν υπάρχει.


6. Ο µη συγκρουσιακός: ∆υσκολεύεται να έρθει σε σύγκρουση και να αντιµετωπίσει τα προβλήµατα της σχέσης επειδή νιώθει αδύναµος να δώσει λύσεις ή φοβάται την εγκατάλειψη. Νιώθει ότι κάτι λείπει, όµως η σύντροφός του είτε δεν το βλέπει είτε δεν το θεωρεί τόσο σηµαντικό, γεγονός που τον θυµώνει. Στην «παράνοµη» σχέση του συνήθως υπάρχουν έντονα συναισθήµατα και συντροφικότητα και υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να χωρίσει από τη νόµιµη σύντροφό του αν η ερωµένη του είναι ελεύθερη.


ΠΗΓΗ: http://tsigouinos.blogspot.com

Πατέρα κάτσε φρόνιμα!!!

Ένας 54χρονος πατέρας στο Τόκιο συνελήφθη, καθώς προσπάθησε να δώσει εξετάσεις στη θέση του γιού του!

Ο πατέρας, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, φόρεσε γυαλιά και ίσιωσε τα μαλλιά του για να μοιάζει στη φωτογραφία της μαθητικής ταυτότητας του παιδιού του.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης και ενώ προσπαθούσε να μην γίνει αντιληπτός, ένας από τους εξεταστές παρατήρησε ότι ο άνδρας έδειχνε πολύ πιο μεγάλος από τη φωτογραφία...

Όταν ο άνδρας συνελήφθη, ομολόγησε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς ότι διευθύνει εταιρία διανομής φαρμάκων και είχε γράψει με επιτυχία ένα διαγώνισμα σχετικά με φαρμακευτικές ουσίες τον περασμένο Αύγουστο.

Δήλωσε ότι ήθελε να βοηθήσει τον γιο του να περάσει και αυτός το τεστ, ώστε να τον πάρει μαζί του στη δουλειά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πατέρας ξεκαθάρισε ότι το παιδί του δεν είχε ιδέα για το σχέδιό του.

Ο άνδρας αναμένεται να κατηγορηθεί για παραποίσηση επίσημων εγγράφων, ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα του αφαιρεθεί η άδεια, την οποία απέκτησε το καλοκαίρι του 2009

ΠΗΓΗ: http://newscity1.blogspot.com

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ.

Και κυρίως την περιμένουν…

Και την περιμένουν πανικόβλητοι!!!

Οι μηχανισμοί καταστολής προετοιμάζονται, και όπως έχουμε πολλάκις επισημάνει στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ», είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσουν να φέρουν αντιμέτωπο τον ξεσηκωμένο λαό ακόμα και με δολοφονικά τάγματα εφόδου.

Είναι επίσης πολύ πιθανόν να επιχειρηθεί η εκτροπή του κοινωνικού ξεσηκωμού, με ολέθριες τακτικές που θα εμπλέξουν ακόμα και ακραία λαθρομεταναστευτικά στοιχεία, σε κοινωνικές συγκρούσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο εκφασισμός της πολιτικής για τον οποίο έχουν επιστρατεύσει το δίδυμο Πάγκαλος – ΛΑΟΣ, επιχειρεί να προετοιμάσει ψυχολογικά το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Το δολοφονικό πακέτο που σκότωσε τον άτυχο αστυνομικό στο γραφείο του υπουργού ΠΡΟΠΟ, ήταν κι αυτό ενταγμένο στα πλαίσια αυτής της άθλιας και ύπουλης προσπάθειας. Τα μηνύματα του μίσους και της οργής που είναι πλέον διάχυτα στην Ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να τα παραβλέψουν.

Η δήλωση του Γ. Μανώλη στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, στο ΣΚΑΪ, είναι σαφής.


Την παραθέτουμε ασχολίαστη και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

«Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι μας περιμένει. Μετά το φθινόπωρο θα καταλάβουμε όλοι ότι θα χάσουμε το 50% του εισοδήματός μας, ο κόσμος μαζεύει μέσα του την αγανάκτηση, αλλά κάποια στιγμή θα εκραγεί. Μην απορήσετε εάν το φθινόπωρο όλα αυτά που βλέπουμε και δεν συμφωνώ, ούτε εγώ ούτε εσείς, τις καταλήψεις, τους αποκλεισμούς λιμανιών απ' το ΠΑΜΕ, μην απορήσετε αν κόσμος τρέχει πίσω από τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ κι ας μη συμφωνεί, μόνο και μόνο για να εκτονωθεί. Πρέπει να κρατήσουμε την οργή του κόσμου μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια, μέσα στο πλαίσιο των θεσμικών συνδικαλιστικών οργάνων»...

ΠΗΓΗ: http://ellinikoforum.blogspot.com

Τραβάνε το σκοινί οι Άγγλοι!!!!

Η ιστορία ξεκίνησε σαν μια κακόγουστη άποψη «ας πωλήσουν κανένα νησί τους για να μειώσουν τα ελλείμματά τους» από τη Γερμανία. Και «ολοκληρώθηκε»(;) με δημοσίευμα της «Guardian».

Ούτε λίγο ούτε πολύ το δημοσίευμα πρότεινε… να προχωρήσουμε σε πωλήσεις ή μακροχρόνιο leasing ορισμένων εκ των 6.000 μικρών νησιών.

Για την ακρίβεια δεν πρότεινε η βρετανική εφημερίδα αλλά δημοσιοποίησε απόφαση της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της.

Επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές, υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα προετοιμάζεται να προχωρήσει σε πώληση ή να θέσει σε μακροχρόνιο leasing ορισμένα εκ των 6.000 μικρών νησιών, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικονομία της».

Σύμφωνα με τη συντάκτρια του άρθρου, κ. Elena Moya, υπάρχει περιοχή της Μυκόνου στην οποία το ελληνικό Δημόσιο κατέχει το 1/3 και για την οποία αναζητείται υποψήφιος αγοραστής ο οποίος θα δημιουργήσει ένα πολυτελές τουριστικό θέρετρο.

Παράλληλα, ενδιαφέρον για αγορές αρκετών περιοχών της Ρόδου έχει καταγραφεί μεταξύ Ρώσων και Κινέζων επενδυτών. Μάλιστα, μεταξύ των ενδιαφερομένων εμφανίζεται και ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κ. Roman Abramovich, αν και ο εκπρόσωπος Τύπου δεν θέλησε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει αυτό το ενδεχόμενο.

Όπως τονίζει η «Guardian», στην ιστοσελίδα Private Islands έχει αναρτηθεί προς πώληση το νησί «Ναυσικά» στο Ιόνιο, προς 15 εκατ. ευρώ.

Υπάρχουν, όμως και άλλες περιοχές -κυρίως μικρά ακατοίκητα νησιά- που μπορεί να πωληθούν έως και 2 εκατ. ευρώ, δηλαδή, όπως τονίζει η εφημερίδα, «φθηνότερα από ένα σπίτι στο Mayfair ή στο Chelsea».

Φυσικό ήταν να έλθει πληρωμένη η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής απέστειλε επιστολή-απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian», σχετικά με τη δήθεν πώληση νησιών από την ελληνική κυβέρνηση.

Η επιστολή του έχει ως εξής:

«Αγαπητοί κύριοι/κυρίες

Επιθυμώ να δηλώσω την απογοήτευσή μου για το άρθρο σας με την υπογραφή της κ. Elena Moya, που δημοσιεύτηκε στη σημερινή έκδοση «Guardian» (25/06/2010).

Αρχικά, ο ισχυρισμός ότι η ελληνική κυβέρνηση εμπλέκεται στην πώληση οποιουδήποτε νησιού είναι πλήρως ανακριβής. Οι αγοραπωλησίες νησιών που ανήκουν σε ιδιώτες, ούτε κάτι καινούριο είναι ούτε και αποτελεί νέο στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού. Πράγματι, το νησί του Ιονίου «Ναυσικά» είναι μια τέτοια περίπτωση που βρίσκεται στην αγορά εδώ και καιρό.

Είναι δε εξίσου παραπλανητικός ο ισχυρισμός ότι η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται με Ρώσους και Κινέζους επενδυτές την πώληση γης στη Ρόδο, γεγονός που ανήκει στο πεδίο της ιδιωτικής εμπορικής κτηματομεσιτικής αγοράς που ουδεμία σχέση έχει με το ελληνικό Δημόσιο, αλλά βασίζεται σε ανυπόστατες φήμες.

Όσο για την παρατραβηγμένη άποψή σας ότι η Ελλάδα σκέφτεται την πώληση νησιών, «ωθούμενη από την αδυναμία του κράτους να αναπτύξει υποδομές και αστυνόμευση σε πολλά από αυτά», είναι όχι μόνο εκτός πραγματικότητας, αλλά και προσβλητική. Επιπλέον, τέτοιοι ισχυρισμοί πραγματικά εγείρουν ερωτήματα σχετικά με τα κίνητρα μιας τέτοιας δημοσίευσης και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Guardian».

Η αλήθεια είναι ότι άλλο πράγμα είναι να πωλεί η κυβέρνηση νησιά που ανήκουν στο ελληνικό κράτος και άλλο είναι να πωλεί κάποιος ή κάποιοι ιδιώτες νησί ή νησιά τα οποία είναι ιδιοκτησία τους. Τουλάχιστον ο παραλληλισμός και ο συνδυασμός, ως βάση ενός τέτοιου ρεπορτάζ, και αστήρικτος είναι και αντιδεοντολγικός, ακόμη και για Αγγλοσάξονες!

Όσο για τα ιδιωτικά νησιά, είτε είναι είτε όχι προς πώληση, σημειώνουμε πως στην wikipedia θα βρει κανείς 12 τέτοια νησιά καταγεγραμμένα ως ιδιωτικά.

Πρόκειται για την Άτοκο Ιθάκης, το Ασπρονήσι Θήρας, την Κορωνίδα Αργολίδας, τη Μαδουρή στη Λευκάδα, τον Πάτροκλο πριν απο το Σούνιο, τους Πεταλιούς στο Νότιο Ευβοϊκό, τη Ρηνειά της Σκύρου, το Ρευματονήσι της Αντίπαρου, το Σκορπίδι Λευκάδας, τον Σκορπιό Λευκάδας, τη Σπετσοπούλα και τον Σωρό Εχινάδων νήσων».

ΠΗΓΗ: http://www.paraskevi13.com

Νέα επίθεση της Άγκυρας: Έρευνες στη Σαμοθράκη

Το Νοέμβριο του 2008 έκαναν έρευνες στο Καστελόριζο, τώρα ήρθε η ώρα της… Σαμοθράκης.

Το υδρογραφικό πλοίο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού «Τσεσμέ» για 48 ώρες (Τρίτη και Τετάρτη) πραγματοποίησε έρευνες για φυσικούς πόρους, σε περιοχή ελληνική -Υφαλοκρηπίδα και Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη-, με την ελληνική κυβέρνηση να δηλώνει απλώς ότι παρακολουθεί διακριτικά την πορεία του πλοίου και διαμαρτύρεται. Η νέα πρόσκληση έρχεται σε μια στιγμή που τα πάντα είναι και πάλι ανοικτά σε ό,τι αφορά την οικονομική εκμετάλλευση στην ανατολική Μεσόγειο. Και αν στο Καστελόριζο η Άγκυρα μπορεί να βρει κάποιο επιχείρημα, στην περίπτωση της Σαμοθράκης πρόκειται για επιθετική ενέργεια.

Το τουρκικό υδρογραφικό πραγματοποίησε έρευνες μόλις 8 ν. μίλια νότια από τις ελληνικές ακτές της Θράκης και 15 ν. μίλια βόρεια των ακτών της Σαμοθράκης, δηλαδή σε μια περιοχή απολύτως ελληνική και στα όρια των ελληνικών χωρικών υδάτων της Θράκης.

Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο, στη διάρκεια του διήμερου 29 και 30 Ιούνη, έκανε ένα διαρκές πηγαινέλα από τα ανατολικά προς τα δυτικά και το αντίθετο, μεταξύ Θράκης και Σαμοθράκης, τέμνοντας το θαλάσσιο δρόμο που συνδέει το ελληνικό νησί με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και πραγματοποιώντας ανά τακτά διαστήματα στάσεις, ενδεικτικό ότι διεξήγαγε υποθαλάσσιες έρευνες.

Το βράδυ της 29ης Ιουνίου άναψε και φώτα στο βυθό, ενδεικτικό ότι κατέβασε μηχανήματα για υποθαλάσσιες έρευνες, ενέργεια που σαφώς συνιστά παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Τελικά την Τετάρτη στις 16.45 το τουρκικό πλοίο αγκυροβόλησε στο τουρκικό λιμάνι του Αίνου, χωρίς να είναι γνωστό το πρόγραμμά του. Ανάλογα περιστατικά είχαν σημειωθεί με το «Χόρα» το 1976 και το «Σισμίκ» το 1987.

Η ελληνική αντίδραση ήταν χλιαρή και τυπική. Το «Τσεσμέ» παρακολουθούνταν «διακριτικά» από την κανονιοφόρο «Πολεμιστής», που έστειλε σήμα προς το τουρκικό ερευνητικό, καλώντας το να σταματήσει τις έρευνες γιατί βρίσκεται σε ελληνική υφαλοκρηπίδα, χωρίς να πάρει, επιδεικτικά, καμία απάντηση.

Οι ελληνικές έρευνες

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, σε συνέντευξή του την περασμένη Πέμπτη στο ραδιοφωνικό σταθμό Real είχε προαναγγείλει την έναρξη ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο εντός των εθνικών χωρικών υδάτων σε χρονικό ορίζοντα ενός έτους. «Πόσα πιθανά αποθέματα έχουμε θα ήταν αστείο να πει κανείς από τώρα, γιατί ουσιαστικά δεν έχουν υπάρξει έρευνες. Μπορώ να σας πω όμως ότι οι ενδείξεις -γιατί έτσι δουλεύει η πετρελαϊκή βιομηχανία- που έχουμε στα εθνικά μας χωρικά ύδατα είναι αρκετά ισχυρές ώστε να μας πείθουν ότι πρέπει ταχύτατα να δημιουργήσουμε ένα δημόσιο φορέα ο οποίος με αξιοκρατία και πλήρη διαφάνεια θα προκηρύξει διαγωνισμό, ώστε να έρθουν σοβαροί επενδυτές για να ψάξουν για πετρέλαιο στη χώρα μας», είπε ο υφυπουργός. Η δήλωση αυτή δεν αποκλείεται να έχει προκαλέσει και την έξοδο του «Τσεσμέ», τη νέα τουρκική επιθετική ενέργεια. Βεβαίως ο κ. Μανιάτης μίλησε για έρευνες εντός ελληνικών εθνικών χωρικών υδάτων και όχι στο εύρος της υφαλοκρηπίδας. Να θυμίσουμε ότι από τη δεκαετία του ’70 οι δύο χώρες είχαν δεσμευθεί ότι δεν θα κάνουν έρευνες εκτός χωρικών υδάτων αν δεν οριστεί η υφαλοκρηπίδα. Να θυμίσουμε επίσης ότι το 1987, όταν ο Α. Πεπονής είχε μιλήσει για έρευνες, είχε βγει το «Σισμίκ» για έρευνες. Η αντίδραση του Ανδρέα τότε ήταν έντονη και φτάσαμε στην κρίση του Μαΐου του 1987.

Επιδιώξεις της Άγκυρας

Είναι γνωστή και παλαιά η τουρκική αμφισβήτηση των ελληνικών οικονομικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Είναι παραδεκτή από την Ελλάδα η διαφορά για την υφαλοκρηπίδα (δικαίωμα οικονομικής εκμετάλλευσης του βυθού σε εύρος 200 ν. μιλίων από τις ακτές μιας χώρας), με την Αθήνα να προτείνει προσφυγή στη Χάγη για να γίνει ο καταμερισμός των δικαιωμάτων. Η Άγκυρα δεν το αποδέχεται γιατί πλέον η εξέλιξη του Διεθνούς Δικαίου έχει αποβεί σε βάρος της.

Εκτός από την υφαλοκρηπίδα υπάρχει και το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) που είναι τα δικαιώματα οικονομικής εκμετάλλευσης σε εύρος 200 ν. μιλίων στην επιφάνεια της θάλασσας και στο νερό. Η Αθήνα (περιέργως) δεν έχει θέσει αυτό το θέμα, είναι όμως βέβαιο ότι δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να το εγκαταλείψει αφού πρόκειται για βασικό (κυριαρχικό) δικαίωμα μιας χώρας.

Η Τουρκία επιδιώκει λοιπόν να προκαλέσει σύγκρουση και να κατακτήσει (όχι απλώς να διεκδικήσει) μέρος του Αιγαίου. Αν αυτό γίνει με τη σύμφωνη γνώμη της Αθήνας (διμερής συμφωνία κ.λπ.), ακόμα καλύτερα για την Άγκυρα. Επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει, η Άγκυρα προκαλεί κρίσεις και προκλήσεις. Το Νοέμβριο του 2008 το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος «Malene Ostervold» (τουρκικών συμφερόντων), που έχει μισθώσει η Άγκυρα είχε πραγματοποιήσει επίσης έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, στα διεθνή ύδατα, 80 μίλια νοτίως του Καστελόριζου, συνοδεία της τουρκικής φρεγάτας «Gediz». Και τότε το «Πολεμιστής» παρακολουθούσε διακριτικά και η κυβέρνηση είχε προχωρήσει σε ενέργειες για να σταματήσει η έρευνα.

Η Άγκυρα αμφισβητεί το εύρος της υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου και αναζητά κάποια επιχειρήματα στο διεθνές δίκαιο. Στην περίπτωση της Θράκης, όμως, πρόκειται για μια επιθετική ενέργεια, καταπατώντας βασικά ελληνικά δικαιώματα.

Η συγκυρία είναι κρίσιμη γιατί η συζήτηση σε όλη την ανατολική Μεσόγειο έχει ανοίξει. Λιβύη, Αίγυπτος, Κύπρος, Λίβανος και εσχάτως και το Ισραήλ επιδιώκουν τον καθορισμό υφαλοκρηπίδας αλλα και ΑΟΖ. Η Ελλάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με Λιβύη και Αίγυπτο τα τελευταία χρόνια. Η Κύπρος έχει συμφωνήσει για έρευνες και εκμετάλλευση πετρελαίων και φυσικού αερίου με πολλές διεθνείς εταιρείες.

Η Τουρκία αντιδρά με το γνωστό πολεμικό τρόπο. Επεδίωξε να συμφωνήσει με την Αίγυπτο, όμως τα δικά της όρια είναι περιορισμένα λόγω του… Καστελόριζου. Αυτό το ελληνικό νησάκι έχει τέτοιο εύρος ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας που χαλάει όλα τα σχέδια της Άγκυρας για έλεγχο μεγαλύτερου τμήματος από αυτό που της ανήκει.

Όλ’ αυτά ηταν γνωστά, το τελευταίο διάστημα όμως προέκυψε ένα νέο γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη συνολική κατάσταση: Η αντιπαράθεση Ισραήλ – Τουρκίας. Η κόντρα είναι τόσο σκληρή και σε πολλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να γίνονται πλέον εχθρικές κινήσεις του ενός προς τον άλλο.

Έτσι το Ισραήλ έδειξε το ενδιαφέρον του να ορίσει ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα με την Κύπρο, δημιουργώντας νέα εμπόδια στην Τουρκία να διεκδικεί περιοχές και νοτιοδυτικά της Κύπρου. Το Ισραήλ έχει ανοικτό το θέμα ΑΟΖ με το Λίβανο, αν και δεν υπάρχουν πολλές δυσκολίες μετά την αποχώρηση των ισραηλινών στρατευμάτων από το νότιο Λίβανο. Υπάρχει το αγκάθι της Γάζας γιατί μελλοντικά σε κάθε περίπτωση και η Γάζα θα έχει κάποια ΑΟΖ, όμως όλ’ αυτά για το Ισραήλ δεν αποτελούν εμπόδιο να δηλώσει τη διάθεση συμφωνίας με την Κύπρο, όποτε και αν αυτή γίνει.

Το γεγονός αυτό ενοχλεί αυτή την ώρα την Άγκυρα και της δημιουργεί προβλήματα και στην όποια τυχόν συμφωνία με την Αιγυπτο.

ΠΗΓΗ: http://www.paraskevi13.com

Μόνο τα στοιχεία της μισθοδοσίας στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ :

ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΗΘΟΥΝ από το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων- κατά την απογραφή του προσωπικού του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου- στοιχεία που δεν συνδέονται με τη μισθοδοσία, αποφαίνεται η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ζητώντας συγχρόνως τη λήψη μέτρων ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων που θα αποθηκευτούν.

Η Αρχή επιλήφθηκε αυτεπαγγέλτως της υπόθεσης, λαμβάνοντας υπόψη και δύο καταγγελίες που της είχαν υποβληθεί, δεδομένου ότι η επιβεβλημένη απογραφή συνεπάγεται την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μιας μεγάλης πληθυσμικής ομάδας. Ετσι, με την υπ΄ αριθμόν 43/2010 απόφασή της, έκρινε ως μη αναγκαία για τον σκοπό της απογραφής στοιχεία όπως ο βαθμός και η βαθμολογία του τίτλου σπουδών, το θέμα του διδακτορικού τίτλου, ο βαθμός του μεταπτυχιακού τίτλου και η άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου.

Τα στοιχεία τα σχετικά με τις ξένες γλώσσες, τις επιμορφώσεις, τους επαίνους-μετάλλια κρίνονται κατ΄ αρχήν επίσης μη αναγκαία και πρόσφορα για την επίτευξη του σκοπού της μισθοδοσίας των απασχολουμένων στο Δημόσιο, εκτός εάν από ειδικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας τα παραπάνω στοιχεία συνδέονται με την καταβολή επιδομάτων σε συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων. Από τις πειθαρχικές ποινές- τονίζει η Αρχή- πρέπει να καταχωρίζεται μόνο η στέρηση αποδοχών, που συνδέεται με τη μισθοδοσία.

Οσον αφορά τα στοιχεία που περιέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα απογραφής στον δικτυακό τόπο www. apografi. gov. gr και δεν προβλέπονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση, κρίθηκε κατά πλειοψηφία ότι ο αριθμός φορολογικής δήλωσης, το έτος του εκκαθαριστικού και ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής της ΔΕΗ είναι χρήσιμα για την ταυτοποίηση του απογραφόμενου και τη σωστή αναγραφή της διεύθυνσής του.

Τα στοιχεία, τέλος, που αναφέρονται στην περιγραφή καθηκόντων, στις γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και στην Ε΄ ομάδα της ηλεκτρονικής σελίδας απογραφής, υπό τον τίτλο Προτιμήσεις, κατά την άποψη της Αρχής πρέπει να αφαιρεθούν διότι ούτε προβλέπονται από το Παράρτημα της ΚΥΑ ούτε είναι αναγκαία και πρόσφορα για τη μισθοδοσία των απασχολουμένων του Δημοσίου. Σημειώνει ωστόσο η Αρχή ότι πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα αποθήκευσης σε κρυπτογραφημένη μορφή των στοιχείων που ταυτοποιούν μοναδικά κάθε απογραφόμενο, όπως είναι το ονοματεπώνυμο, ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, διευθύνσεις κ.λπ.

Οσον αφορά την προστασία των στοιχείων η Αρχή υπογραμμίζει ότι ο υπεύθυνος επεξεργασίας οφείλει να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας και να ενημερώσει σχετικά την Αρχή εντός έξι μηνών από την έκδοση της εν λόγω απόφασης.

Τα στοιχεία που συλλέγονται κατά την απογραφή είναι σύμφωνα με αυτά που επιτρέπει η Ανεξάρτητη Αρχή, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.

ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr

Αποδείξεις θα κόβουν υποχρεωτικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι!!!

Αποδείξεις θα αρχίσουν να κόβουν υποχρεωτικά όσοι κατέβουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι στις εκλογές του Νοεμβρίου και δεχθούν χρήματα από ψηφοφόρους τους για τον προεκλογικό τους αγώνα. Σύμφωνα με νομοσχέδιο που θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, το μέτρο αυτό θα επεκταθεί και στις βουλευτικές εκλογές προκειμένου να μπει φραγμός στο επονομαζόμενο «μαύρο πολιτικό χρήμα».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναρτούν σε συγκεκριμένες βάσεις δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών το ονοματεπώνυμο των ατόμων που τους ενισχύουν οικονομικά, ενώ οι συνδυασμοί θα πρέπει να κόβουν για τις χορηγίες θεωρημένες αποδείξεις από την αρμόδια ΔΟΥ.

Επίσης, επιμηκύνεται από έναν μήνα σε τέσσερις η προεκλογική περίοδος όσον αφορά τον έλεγχο στα έσοδα και τις δαπάνες, ενώ τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι συνδυασμοί τους σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να ανανεώνουν τα στοιχεία των χορηγών τους κάθε πέντε ημέρες, με ανώτατο όριο ενίσχυσης τα 3.000 ευρώ κατά άτομο. Θα πρέπει ακόμη να αναρτούν τα ονόματα των προσώπων που καταθέτουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό υπέρ κάποιου υποψηφίου ή συνδυασμού, απλώς εκεί δεν υπάρχει η δυνατότητα να κόβεται θεωρημένη απόδειξη.

Ωστόσο, όλα πλέον θα έρχονται στο φως. Τα στοιχεία θα αναρτώνται, μεταξύ άλλων, και στις ιστοσελίδες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων για τις περιφερειακές εκλογές και των δήμων για τις δημοτικές εκλογές.

Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με φυλάκιση ενός έτους και χρηματική ποινή από 30.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ, ενώ η μη τήρηση της διαδικασίας επισύρει την ποινή της έκπτωσης του επικεφαλής του συνδυασμού και των υποψηφίων του. «Ο νόμος σε αυτό θα είναι ξεκάθαρος», όπως επισημαίνει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Επίσης, με το ίδιο σχέδιο νόμου θα προβλέπεται η μείωση του αριθμού των επιτρεπόμενων προεκλογικών κέντρων, τα οποία για μεν τις δημοτικές εκλογές περιορίζονται σε ένα για κάθε περιφέρεια, για δε τις περιφερειακές εκλογές σε τρία για κάθε περιφέρεια, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών γραφείων.

Espressonews.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.madata.gr

ΜΑΣ ΕΤΡΙΨΑΝ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ...


Την ώρα που εμείς ψάχνουμε την υφαλοκρηπίδα της Τζούλιας στο πολεμικό μουσείο, οι Τούρκοι ψάχνουν για πετρέλαιο στην υφαλοκρηπίδα μας!



ΠΗΓΗ: http://armyalert.blogspot.com

Έβρεξε λεφτά στην Ιταλία..!!!!

Τύχη βουνό είχαν οι οδηγοί της νότιας Ιταλίας, όταν έκπληκτοι είδαν να πέφτουν «βροχή» νομίσματα του ευρώ σε αυτοκινητόδρομο.

Το φορτηγό ασφαλείας που μετέφερε 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε κέρματα, βγήκε απο την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει το φορτίο με τα κέρματα έξω..

Οι οδηγοί που περνούσαν απο το σημείο, σταμάτησαν όχι για να βοηθήσουν τον οδηγό του φορτηγού, αλλά για να... μαζέψουν χρήματα απο το οδόστρωμα προτού φτάσει η αστυνομία.. Το ποσό που κλάπηκε σύμφωνα με τις αρχές της Ιταλίας αγγίζει τα 10.000€.

ΠΗΓΗ: http://trelokouneli.blogspot.com

ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΣΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ...ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ...ΔΕΙΤΕ LIVE!!!

Δειτε ζωντανα τη συνεδριαση μεσα απο τη Βουλη των Κρετινων.










Καντε κλικ σε ενα απο τα 2 παρακατω links...

Windows Media Player:http://www.hellenicparliament.gr/vouliTVMP.html

QuickTime Player:http://www.hellenicparliament.gr/vouliTVQT.html


ΠΗΓΗ: ΠΡΕΖΑ TV

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πως θα αχρηστεύσουμε τον Τειρεσία, ΤΙΜΙΑ , ΕΥΚΟΛΑ και ΝΟΜΙΜΑ για να μην μας ζαλίζουν Τράπεζες κ.λ.π.

Στην αρχή (1997) ξεκίνησε σαν μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για να μπορεί να δίνει πληροφορίες στις τράπεζες , ώστε να αποφεύγετε η δανειοδότηση σε κακοπληρωτές και αφερέγγυους και κατέληξε σήμερα να έχει φακελωμένους στα μητρώα του εκατομμύρια Έλληνες πολίτες , έχοντας πληροφορίες για όλες τις οικονομικές συναλλαγές , ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί αρχείο απωλειών και κλοπών σε ταυτότητες και διαβατήρια (παροτρύνοντας μάλιστα τους πολίτες μετά το αστυνομικό τμήμα να περνάνε και μια …βόλτα από τον Τειρεσία…) υποκαθιστώντας έμμεσα αλλά ουσιαστικά τομείς της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων υπηρεσιών ενός οργανωμένου κράτους .

Μπροστά λοιπόν στην αδιαφορία του κράτους για την εξέλιξη του Τειρεσία σε μια πανελλαδική εταιρεία που φακελώνει όλους μας και μπορεί να επηρεάζει τις ζωές , τα δάνεια και τις συναλλαγές μας μπορούμε πάρα πολύ απλά να τον αχρηστεύσουμε συμπληρώνοντας μια απλά αίτηση που θα αναγράφετε ότι δεν επιθυμούμε την πρόσβαση και αναγραφή των όποιων δεδομένων μας αφορούν !!!

Συγκεκριμένα η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων υποχρεώνει τον Τειρεσία (πράγμα που εσκεμμένος αποκρύπτεται ) να μην κοινοποιεί σε τρίτους και να μην αναγράφει τα οικονομικά προσωπικά δεδομένα για άτομα τα οποία με γραπτή τους δήλωση δεν το επιθυμούν .

Στη διεύθυνση ( http://www.tiresias.gr/office/index.html#E ) όχι μόνο ξεκαθαρίζεται το πώς θα γίνει η μη κοινοποίηση αλλά παρέχεται και έντυπο KΛΙΚ ΕΔΩ αίτηση το όποιο μπορούμε να κατεβάσουμε ηλεκτρονικά για να το συμπληρώσουμε και με μια επίσκεψή μας στα κεντρικά τους γραφεία , με..Fax: 210 6106 547

ή ...e-mail: tiresias@tiresias.gr, θα αχρηστεύσουμε τις όποιες πληροφορίες έχουν για μας ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ καθώς είναι σαφές ότι : Οποιοσδήποτε (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) δεν επιθυμεί την εμφάνιση των στοιχείων οικονομικής συμπεριφοράς του, που τηρούνται στα συστήματα ΣΑΥ, ΣΥΠ της Τειρεσίας ΑΕ, μπορεί να ζητήσει, με σχετική αίτηση στο Γραφείο Εξυπηρέτησης, τη μη μετάδοση των δεδομένων αυτών.

Με την ικανοποίηση του αιτήματός του στη θέση των δεδομένων αναγράφεται: «δεν επιθυμεί την αναγραφή δεδομένων που τον αφορούν».

Με τη συμπλήρωση της φόρμας καταργούμε και τυπικά και ουσιαστικά το φακέλωμα μας στον Τειρεσία και εάν αυτό γίνει μαζικά και οργανωμένα από πολίτες τότε μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και το κλείσιμο του αφού η «αποστολή του» να ρουφιανευει σε τράπεζες , φορείς , αφεντικά και ιδιώτες θα έχει μπλοκαριστεί από εμάς τους ίδιους .

ΠΗΓΗ: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Τον τραυμάτισαν σοβαρά γιατί τον πέρασαν για... ασφαλίτη

Έχει χαθεί κάθε έννοια λογικής, κάποια βλαμμένα τον πέρασαν αυτόν τον άνθρωπο για "ασφαλίτη" και τον πλάκωσαν στο ξύλο.

Τον ξάπλωσαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Αντί να είναι όλοι ενωμένοι ενάντια στους 300 της Βουλής, είναι χωρισμένοι σε ασφαλιτοφοβικούς και αριστεροφοβικούς. Τρέλα σκέτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Άμα θέλει το ΣΔΟΕ όλους τους πιάνει.... Αυτό που έκανε στη Θηβα δεν υπάρχει!!!

Αυτό που έκανε το ΣΔΟΕ στη Θηβα δεν έχει προηγούμενο!!!

Πέρασαν από τους στύλους και μαζέψανε κηδειόχαρτα και χαρτιά μνημοσυνων! Ως γνωστό σε καθε τέτοιο χαρτί υπάρχει και το αντίστοιχο γραφείο που κάνει την τελετή!!!

Με τα χαρτιά αυτά ανα χείρας πήγαν στα γραφεία τελετών και ζήτησαν παραστατικά αποδείξεις και διεξήγαγαν ελεγχους...


ΠΗΓΗ: http://news24gr.blogspot.com

Εκτός απο τα ταχυδακτυλουργικά , η κυβέρνηση φαίνεται να προβλέπει πως θα χυθεί αίμα...

Αυτό που επιχειρεί η κυβέρνηση βάζοντας μπροστά σαν ταύρο εν υαλοπωλείο τον
Θ. Πάγκαλο, είναι παλιό κόλπο, κι έχει ξαναχρησιμοποιηθεί.
..

Το νόημα όμως... λίγοι το κατάλαβαν !!!

Δύο ημέρες προτού συζητηθεί στη Βουλή το πιο εξευτελιστικό νομοσχέδιο των τελευταίων ετών, το ασφαλιστικό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποφάσισε να εξαπολύσει για ακόμη μια φορά επίθεση κατά του ΚΚΕ προμηνύοντας...


...εμμέσως πλην σαφώς (για τους πονηρούς) οτι η κυβέρνηση γνωρίζει και περιμένουν , οτι θα χυθεί και αίμα. Το ΚΚΕ βέβαια "το'πιασε το μπαλάκι" και απάντησε προκειμένου να διαχωρίσει τη θέση του.

Ψιλοαναμενόμενο δηλαδή απο τους πολιτικούς οτι θα υπάρξει κάποια στιγμή κοινωνική έκρηξη και φυσικό επόμενο είναι .... να χυθεί και αίμα !

Το δούλεμα στο λαουτζίκο πάει σύννεφο, όλοι φαίνεται να γνωρίζουν και να προφητεύουν,
κι απ΄την άλλη η κυβέρνηση παριστάνει πως όλα πάνε καλά η οικονομία ανακάμπτει και δεν θα δεν τρέχει τίποτα.

Άρχισαν όμως , απο τώρα τις "προφητείες"....

Όχι για να προλάβουν το κακό, αλλά για να αφήσουν υπονοούμενα απο τώρα , για το πού θα ρίξουν τις ευθύνες μετά !!!

Επαγγελματίες πολιτικάντηδες !!!!


Ο Πάγκαλος βέβαια παλιός προβοκάτορας και ειδικός στα μπερδέματα προς δημιουργία εντυπώσεων, έχει κάθε λόγο να παριστάνει τον προφήτη και να λέει μετά :

"Ορίστε, τα'λεγα εγώ , το ΚΚΕ φταίει που ξεσήκωσε τους Έλληνες και δεν δέχτηκαν τα μέτρα "σωτηρίας" που εφαρμόζει η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση . Το ΚΚΕ φταίει που έγινε κοινωνική έκρηξη και αιματοκυλίστηκε η χώρα"

Τυχαίο είναι άραγε και το γεγονός ότι ο Πάγκαλος θυμήθηκε ξαφνικά τη δεδομένη στιγμή να ανοίξει το φάκελο με τις προσλήψεις στο δημόσιο μέσω των υπουργικών γραφείων;;

Δηλαδή οι Έλληνες δε γνωρίζουν ότι οι βουλευτές και υπουργοί διορίζουν κατά βούληση και όποιον θέλουν σε θέσεις στο δημόσιο και με ιδιαίτερα προκλητικούς μισθούς;

Παιδιά, ανίψια, αδερφές, εγγόνια και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, με ή χωρίς προσόντα πιάνουν δουλειά απλά και μόνο επειδή έχουν συγγενική σχέση με κάποιον πολιτικό.

Επομένως, προς τι η ξαφνική δήθεν ανακάλυψη του Πάγκαλου για τις ρουσφετολογικές προσλήψης συγγενών και γαλάζιων παιδιών εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. ; Μα φυσικά, ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.

Προκειμένου να ξεφύγει απο το θέμα των ημερών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέλαβε να παίξει το παιχνίδι των εντυπώσεων στον κόσμο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σε μια προσπάθεια να προβάλει οτι το ΠΑΣΟΚ αλλάζει τη χώρα ανακαλύπτοντας κάθε τόσο τις βρωμιές της προηγούμενης κυβέρνησης.

Βέβαια η Νέα Δημοκρατία φαίνεται οτι τον περίμενε "στη στροφή" και του'σκασε την "αποκάλυψη" για την κορούλα του την αρχοντομεγαλομένη με το πτυχίο λυρικής που μοχθούσε για το μεροκάματο καθημερινά διορισμένη ώς υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της... κι έτσι έγιναν και οι δύο καρνάβαλοι με τον πατροπαράδοτο τρόπο που κοντράρονται στην Ελλάδα τα δύο αποτυχημένα κόμματα εξουσίας.

Δηλαδή και τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας έχουν φυλαγμένα "ράμματα για τη γούνα" του ενός για το άλλο και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα βγάλουν στη φόρα.

Κατα τ'αλλα όλα εξεταστικές επιτροπές και όλο ψάχνουν να ρίξουν φώς για τη δικαιοσύνη !!!

Το δούλεμα στον κοσμάκη αρχίζει να παίρνει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις....

ΠΗΓΗ: http://tiresias-press.blogspot.com

Στα δικαστήρια οι ανήλικες σαδίστριες

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση κακοποίησης ενός 21χρονου άνδρα με νοητικά προβλήματα από δύο ανήλικες, 16 και 17 ετών, οι οποίες εκτός από το ότι τον χτύπησαν έβαλαν φωτιά στο παντελόνι του και χρησιμοποίησαν ηλεκτρική σκούπα σε ευαίσθητα σημεία του.

Χαμογελαστές εμφανίστηκαν στο δικαστήριο οι Paige Sharp (16 ετών) και η Danielle Sinclair (17 ετών) οι οποίες κατά τη διάρκεια της επίθεσης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, οι ανήλικες τον ξυλοκόπησαν στο κεφάλι και το σώμα με έναν μεταλλικό λοστό, έβαλαν φωτιά στο παντελόνι του ενώ τα όσα διαδραματίζονταν μαγνητοσκοπούνταν από ένα άτομο ηλικίας 19 ετών.

Το βίντεο έδειχνε τον 21χρονο με μαθησιακά προβλήματα και χαμηλό δείκτη νοημοσύνης να κατεβάζει το παντελόνι του την ώρα που οι δύο ανήλικες του φώναζαν. Στη συνέχεια πήραν μια ηλεκτρική σκούπα βάζοντας το στόμιο αρχικά στο μάτι και αργότερα στα απόκρυφα σημεία του.

Παράλληλα, οι δύο κοπέλες γρονθοκοπούσαν τον άνδρα στο πρόσωπο την ώρα που εκείνος παρακαλούσε να σταματήσει το μαρτύριο του.

Ο νεαρός άνδρας είχε λάβει και εκείνος ένα είδος ναρκωτικών.

Η άλλη πλευρά υποστηρίζει πως ο 21χρονος άγγιξε τις κοπέλες με ερωτικό σκοπό.
Ο σερίφης Kevin Veal πρότεινε αναβολή της υπόθεσης με τα κορίτσια να παραμένουν φυλακισμένες.

"Το θύμα δέχτηκε επίθεση από τις ανήλικες με άγριο τρόπο. Η φύση της επίθεσης η οποία περιέχει και την πυρπόληση του παντελονιού του δείχνουν πως η υπόθεση είναι σοβαρή", κατέληξε.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ... ΕΞΗΝΤΑ..!!!!!!!!!!!!

KΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 8 Ιουλίου, το ΠΟΝΤΙΚΙ αποτυπώνοντας στο πρωτοσέλιδο την «Επιστροφή στις τρεις κι εξήντα» στην οποία καταδικάζονται οι πολίτες με την ψήφιση, την ίδια ημέρα, του απεχθούς ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η επόμενη μέρα θα βρει τη χώρα να έχει κάνει «άλμα» στη δεκαετία του ’60 για συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα και τον κοινωνικό θυμό για την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα να εντείνεται καθημερινά. Η φωτογραφία, που αντανακλά την απαξίωση των κομμάτων και την επιστροφή στο παρελθόν, είναι «δανεισμένη» από το μπλογκ togreki και αποτελεί κολλάζ από σκηνή της ταινίας «Ακαδημία Πλάτωνος» του Φίλιππου Τσίτα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μπήκε στον πειρασμό να «απασφαλίσει» την κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη και με την επερχόμενη έκρηξη, την οποία προσπαθεί να διαχειριστεί χωρίς να έχει τους κατάλληλους «πυροτεχνουργούς»… (Σελ. 4-5)

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, η ΝΔ παίζει με …φίλια πυρά και ασχολείται με «τα ψέματα του Αντωνάκη και το παραμύθι της Ντορούλας». Διαβάστε πώς εξελίσσεται η διαδικασία συρρίκνωσης του κόμματος στις σελ. 10-11.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «Π» παρουσιάζει το …μυστικό σχέδιο για τις συγκοινωνίες με την κωδική ονομασία «ΟΝΟΣ», που μπορεί να μην αλλάξει ριζικά τη ζωή μας, ωστόσο θα σας κάνει σίγουρα να χαμογελάσετε… (Σελ.12)

ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ. Δεν πρόκειται για …άμεσο θέμα υγείας, αλλά για την απαίτηση των Αμερικανών να …σκύψουμε και να εξεταστούμε και από τους Ισραηλινούς, που υποτίθεται ότι θα μπορέσουν να μας προστατέψουν… (Σελ. 14-15)

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ την Πόλα Ρούπα, του Επαναστατικού Αγώνα. Μέσα από τις φυλακές, περιγράφει τις συνθήκες κράτησής της και καταγγέλλει τον εκδικητικό τρόπο μεταχείρισής της. (Σελ. 42-43)

Το «Π» παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, με άρθρο του δικηγόρου-εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη. Ακόμα, η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας (Σελ. 46-47)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο την Στεφανία Γουλιώτη, που επιστρέφει στην «Ηλέκτρα», όχι του Σοφοκλή, αλλά του Ευριπίδη, και στην Επίδαυρο. Λίγο πριν από την μεγάλη πρεμιέρα δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Και με τίποτα, θα βγούμε στους δρόμους και θα παίζουμε. Κι όσοι αντέξουμε. Βέβαια, κι αυτό μια κουβέντα είναι. Γιατί όταν τρέχει το ενοίκιο, δεν ξέρω κατά πόσον σου επιτρέπεται να κάνεις τέτοια όνειρα».

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Το «Π» συνεχίζει τη μοναδική λογοτεχνική προσφορά για τους αναγνώστες του «Τα Άπαντα του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ», με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του, τον περίφημο Γουάτσον. Στην Αθήνα κυκλοφορούν οι «Αναμνήσεις του Σέρλοκ Χολμς Α’ Μέρος» και στην επαρχία οι «Περιπέτειες του Σέρλοκ Χόλμς B’ Μέρος».

ΠΗΓΗ: http://www.topontiki.gr

17ΧΡΟΝΗ ΣΕ ΣΩΜΑ 2ΧΡΟΝΗΣ!!!

H Jyoti Amge γεννήθηκε στην Ινδία στις 16/12/1993. Είναι σήμερα μία 17χρονη έφηβη που έχει ύψος 58 εκατοστά και ζυγίζει μόλις 5 κιλά. Η όψη της μοιάζει με ένα δίχρονο παιδί. Δηλαδή έχουμε μία 17χρονη σε σώμα δίχρονης!

Μια σπάνια μορφή νανισμού.

Η Jyoti πάσχει από μία μορφή νανισμού που λέγεται αχονδροπλασία και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να αναπτυχθεί ούτε έναν πόντο. Λόγω του μεγέθους της χρησιμοποιεί ειδικά πιάτα και μαχαιροπήρουνα για το φαγητό της και όλα τα αντικείμενα γύρω της είναι φτιαγμένα μικροσκοπικά για να μπορεί να εξυπηρετηθεί.Δείτε το βίντεο.

Ο εγκέφαλός της όμως αναπτύσσεται κανονικά και μπορεί να πηγαίνει σε κανονικό σχολείο στο Nagpur, στην κεντρική Ινδία, όπου έχει τη δική της μικροσκοπική καρέκλα, μικρό θρανίο και τους συμμαθητές της να την αντιμετωπίζουν φυσιολογικά όπως τον οποιοδήποτε μαθητή. Πολλοί άνθρωποι την αντιμετωπίζουν ως μία μικρή… θεότητα και την λατρεύουν.

«Είμαι περήφανη που έχω αυτό το μέγεθος. Μου αρέσει που όλοι με παρακολουθούν και με προσέχουν. Δεν φοβάμαι και δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να το διορθώσω. Είμαι όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, χωρίς να διαφέρω σε τίποτα από τους άλλους», δηλώνει η Jyoti Amge.

Η λατρεία του μπαμπά της.

Ο μπαμπάς της, ο 52χρονος Kishanji Amge, είπε: «Δεν μπορώ να είμαι μακριά της ούτε μία μόνο ημέρα. Την αγαπώ πάρα πολύ. Ανακαλύψαμε το πρόβλημα της κόρης μας όταν ήταν πέντε χρονών. Οι ειδικοί μας είπαν ότι αυτό θα είναι το μέγεθός της για όλη τη ζωή της. Η Jyoti είναι μικρή, αλλά πολύ χαριτωμένη και την λατρεύουμε. Με κάνει υπερήφανο. Πολλοί γκουρού την επισκέπτονται για να την ευλογήσουν. Προσεύχονται να έχει ευτυχία και μακροβιότητα».

Η φιλοδοξία της; Να γίνει ηθοποιός.

Η Joyti εκφράζει την επιθυμία να γίνει μια μέρα σούπερ σταρ του Bollywood, να πρωταγωνιστήσει δηλαδή στον ινδικό κινηματογράφο και να της δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Κάτι που δεν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αν κρίνει κανείς από τις προτάσεις που ήδη δέχεται η οικογένειά της για να παραστεί η μικρή σε διάφορα τηλεοπτικά σόου.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή:pyles.tv

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.agioritikovima.gr

Απογραφή δημοσίων υπαλλήλων στον "αέρα"

Αντίθετη είναι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με τη συλλογή, κατά την απογραφή του προσωπικού του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των ΟΤΑ οποιουδήποτε στοιχείου δεν συνδέεται με τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ παράλληλα ζητεί να ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόσβασης σ’ αυτά η αθέμιτη επεξεργασία τους.

Στην υπ’ αρ. 43/2010 απόφασή της, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εκφράζει την άποψη ότι στην απογραφή θα πρέπει να συγκεντρωθούν μόνο τα στοιχεία που είναι αναγκαία για το σκοπό της μισθοδοσίας και αυτά να τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας, διαφωνώντας με την αναφορά στο βαθμό και στη βαθμολογία του τίτλου σπουδών, στο θέμα του διδακτορικού τίτλου, στο βαθμό του μεταπτυχιακού τίτλου και στην άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου.

«Τα στοιχεία τα σχετικά με τις ξένες γλώσσες, τις επιμορφώσεις, τους επαίνους-μετάλλια κρίνονται καταρχήν μη αναγκαία και πρόσφορα για την επίτευξη του σκοπού της μισθοδοσίας των απασχολουμένων στο Δημόσιο, εκτός εάν από ειδικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας τα παραπάνω στοιχεία συνδέονται με την καταβολή επιδομάτων σε συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων. Από τις πειθαρχικές ποινές πρέπει να καταχωρείται μόνο η στέρηση αποδοχών, που συνδέεται με τη μισθοδοσία. Τέλος, τα στοιχεία που αναφέρονται στην περιγραφή καθηκόντων, στις γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και στην Ε΄ ομάδα της ηλεκτρονικής σελίδας απογραφής, υπό τον τίτλο Προτιμήσεις, πρέπει να αφαιρεθούν διότι ούτε προβλέπονται από το Παράρτημα της ΚΥΑ ούτε είναι αναγκαία και πρόσφορα για τη μισθοδοσία των απασχολουμένων του Δημοσίου» τονίζεται στην απόφαση.

Ένα μέλος της Αρχής είχε, πάντως, την άποψη πως πρέπει να μείνουν εκτός απογραφής περισσότερα στοιχεία, ενώ κατά πλειοψηφία ελήφθη η απόφαση πως μπορεί να αναφέρεται ο αριθμός φορολογικής δήλωσης, το έτος του εκκαθαριστικού και ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής της ΔΕΗ καθώς είναι χρήσιμα για την ταυτοποίηση του απογραφομένου και τη σωστή αναγραφή της διεύθυνσής του.

Την ευθύνη για την επεξεργασία των στοιχείων αυτών έχει το Υπουργείο Οικονομικών, όπως προκύπτει από τις ρυθμίσεις της κοινής απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών. Σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής, ο υπεύθυνος επεξεργασίας - το υπουργείο Οικονομικών - υποχρεούται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε σχέση με τα ήδη αυξημένα μέτρα των υπηρεσιών του Δημοσίου».

Μεταξύ άλλων, σημειώνεται στην απόφαση ότι «πρέπει να αποθαρρύνεται η απλή χρήση ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης και να προτιμάται η χρήση ψηφιακού πιστοποιητικού ή άλλης λύσης που προσφέρει ένα επιπλέον σημείο αναγνώρισης.. Τέλος πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα αποθήκευσης στη βάση δεδομένων των στοιχείων αυτών που ταυτοποιούν μοναδικά κάθε απογραφόμενο (π.χ. ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, διευθύνσεις κλπ) σε κρυπτογραφημένη μορφή. Η δυνατότητα κρυπτογράφησης πρέπει να μελετηθεί αναλυτικά και να αξιολογηθεί σε όρους κόστους/ωφελειών».

ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr

Φοιτήτρια φυλακίστηκε 18 μήνες για ψευδή ισχυρισμό βιασμού

Η Temitope Adenugba φοιτήτρια του Oxford Brookes δεν δίστασε να καταστρέψει την ζωή ενός καθαριστή του Πανεπιστημίου στο οποίο σπούδαζε με σκοπό... να πάρει παράταση για την εργασία της!

Η 24χρονη κάλεσε την αστυνομία και τους είπε οτι τη βίασαν. Μόλις έφτασαν στο σημείο για να τη ρωτήσουν περισσότερα τους είπε "δε μπορώ να σας μιλήσω εδώ γιατί αυτός ειναι ο βιαστής μου" και έδειξε τον καθαριστή Kunle Ogunmola. Ευτυχώς ομως μετά απο λίγους μήνες όλα πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης και ενώ η 24χρονη ισχυριζόταν οτι βιάστηκε στις 13 Απριλίου απο τον Kunle Ogunmola καθώς είχε χρησιμοποιήσει κλειδί για να μπεί στο δωματιο της...
Ένας ντεντέκτιβ όμως που παρακολουθούσε την υπόθεση ισχυρίστηκε οτι ο καθαριστής είχε επιστρέψει το κλειδί στις 12 Απριλίου, και ευτυχώς ο άνθρωπος δικαιώθηκε

ΠΗΓΗ: http://kanonitv.blogspot.com/

"Ιπτάμενο Υποβρύχιο" σχεδιάζει το αμερικανικό πεντάγωνο!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "New Scientists", η Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων του Πενταγώνου (DAPRA), ξεκίνησε τον σχεδιασμό του πρώτου καταδυόμενου αεροσκάφους!
Οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει από το 2008 και ο σκοπός είναι η δημιουργία ενός αεροπλάνου που θα μπορεί να επιπλέει σε ταραγμένη θάλασσα, αλλά και να καταδύεται σαν υποβρύχιο για να μεταφέρει πεζοναύτες σε εχθρικές ακτές!
Από την αρχή οι επιστήμονες της...
DAPRA, γνώριζαν ότι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός τέτοιου "ιπτάμενου υποβρυχίου", ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Κι αυτό γιατί μιλάμε για δύο οχήματα με διαμετρικά αντίθετες απαιτήσεις! Οι πρώτες προσπάθειες δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία, γιατί εστιάζονταν σε υποβρύχια που θα μπορούσαν να πετάξουν.
Τώρα πια η DAPRA, έχει αλλάξει τους στόχους της και επιχειρεί να δημιουργήσει ένα καταδυόμενο αεροσκάφος και όχι ιπτάμενο υποβρύχιο. Το σκάφος θα πρέπει να μπορεί να πετά 1.000 ναυτικά μίλια, να πλησιάζει κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας για τουλάχιστον 100 ναυτικά μίλια, πριν καταδυθεί σε μικρό βάθος για τα τελευταία 12 μίλια μέχρι την ακτή. Αμέσως μετά, θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να περιμένει την επιστροφή των πεζοναυτών για τρεις ημέρες, παραμένοντας σε κύματα ύψους έως και τεσσάρων μέτρων!
"Είναι εφικτό να γίνει! Χρειάζεται όμως πολύ δουλειά.", δήλωσε αισιόδοξος ο Γκράχαμ Χώκ, ειδικός στον σχεδιασμό υποβρυχίων!

ΠΗΓΗ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://anexigitakaiparaxena.blogspot.com

Ελεύθερος στρατηγός των SS από το 1952 !!!!!

Έναν εγκληματία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εντόπισε η βρετανική εφημερίδα Sun ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και ζει ευτυχισμένος σε μια επαρχιακή πόλη της Γερμανίας. Ο Κλας Φάμπερ, 88 χρονών σήμερα, ήταν ένα από τα «μεγάλα κεφάλια» των SS και της Γκεστάπο, εντάχθηκε μάλιστα εθελοντικά, και θεωρείται υπεύθυνος επίσημα για 22 θανάτους αλλά ήταν επίσης υπεύθυνος για μαζικές δολοφονίες ατόμων και έτσι ο αριθμός των θυμάτων του είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

Ο Φάμπερ δικάστηκε κανονικά το 1947 για εγκλήματα πολέμου και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Το 1952 με άλλους έξι Γερμανούς στρατιωτικούς κρατούμενους δραπέτευσε από τη φυλακή του στην Ολλανδία και βρήκε καταφύγιο στην Γερμανία, όπου τους υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες φιλοναζιστές πολίτες.
Ο Φάμπερ είναι Ολλανδός, αλλά επειδή επιτέλεσε τόσο «σημαντικό» έργο στο πλευρό του Χίτλερ, ο ίδιος με ειδικό νόμο του έδωσε την γερμανική υπηκοότητα όπως και σε όσους ξένους δούλευαν γι' αυτόν. Μετά τη διαφυγή του στην Γερμανία, ο Φάμπερ θεωρείται πλέον προστατευμένος ως Γερμανός πολίτης και θα πρέπει να εκδοθεί ώστε να δικαστεί και φυλακιστεί στην Ολλανδία απ' όπου δραπέτευσε. Όμως οι Γερμανοί, βασιζόμενοι στο νόμο του Χίτλερ που ακόμα έχει ισχύ (!!) αρνούνται να εκδώσουν τον πρώην στρατηγό της SS όλα αυτά τα χρόνια, αν και θεωρείται ο πέμπτος πιο περιζήτητος ναζιστής.
Από το 1952 ο Κλας Φάμπερ ζει μια ήσυχη και ειρηνική ζωή, εργαζόμενος μέχρι να βγει στην σύνταξη στην αυτοκινητοβιομηχανία της Audi, παντρεμένος και με τρία παιδιά τη στιγμή που είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος εν ζωή. Η Γερμανία όλα αυτά τα χρόνια του έχει δώσει ασυλία και δεν συζητά καν το ενδεχόμενο έκδοσής του.
Είναι απορίας άξιο πως μια χώρα που προσπαθεί να αποκηρύξει αυτό το ανόσιο παρελθόν της συντηρεί μέσα στα σπλάχνα της έναν άνθρωπο που σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους στυγνά και με τη θέλησή του. Και το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι αυτός δεν έχει μετανιώσει για τίποτα απ' όλα αυτά...

Τουρλή Μαρία
Από aek365.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://freskakoulouria.blogspot.com

Στην Ελλάδα κυβερνάει ο Soros μέσω του ΠΑΣΟΚ και του Λαυρεντιάδη.





















Όμως οι αναγνώστες μας
είχαν διαβάσει από τον Ιανουάριο ότι ο Λαυρεντιάδης είναι εκπρόσωπος συμφερόντων George Soros
αλλά ήταν κι ένας από τους δύο που έβγαλαν χρήμα με τη μπίζνα της γρίπης των χοίρων.

και ΔΕΝ θα υπήρχε στη ζωή μας εάν η CARLYLE GROUP (Soros,Bush και βομβες στο ΙΡΑΚ) δεν αποφάσιζε να τον κάνει δισεκατομμυριούχο,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, προκειμένου να μπει για βιτρίνα καινα βάλει πόδι σε ΟΛΑ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ και τον Ολυμπιακό , κατά τη γνωστή συνταγή ΚΟΣΚΩΤΑ και ΚΟΚΚΑΛΗ.
Έτσι είναι λογικό να προωθούνται τα συμφέροντα του Soros από όσους ευεργετήθηκαν με τα χρήματά του. Κι επειδή ο Soros Θέλει τα Σκόπια να γίνουν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... όλοι οι εξαρτώμενοι οικονομικά από αυτόν τον "φιλάνθρωπο" θα δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ: http://macedonia-greece.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://peripatris.blogspot.com