'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

10 "σωστοί" λόγοι για να παντρευτείς !!!

Σε παλαιότερες εποχές, οι άνθρωποι ερωτεύονταν και φρόντιζαν να πιστοποιήσουν την αγάπη τους με ένα γάμο. Άλλες γυναίκες γοητεύονταν από την ιδέα να ζήσουν με τον άνθρωπο της ζωής τους μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Σήμερα, που ο ρομαντισμός έχει χαθεί, ποιοι είναι οι δέκα λόγοι που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκκλησία;

Νούμερο 10: όταν είσαι άρρωστη, θα έχεις πάντοτε δίπλα σου κάποιον να σου φτιάχνει σουπίτσα, να σου τρίβει την πλατούλα και να τον στέλνεις στο εφημερεύον φαρμακείο για ντεπονάκια.

Νούμερο 9: δεν θα αγγαρεύεις μόνο τη μαμά σου να έρχεται να σου καθαρίζει το σπίτι. Τώρα θα υπάρχει και η πεθερούλα σου, πάντα πρόθυμη να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού.

Νούμερο 8: δεν θα κάνεις ποτέ πια την πιο δύσκολη ερώτηση που έπρεπε να ξεστομίσεις στην ερωτική σου καριέρα με όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους άντρες της ζωής σου: ''Αγάπη μου πού πηγαίνει αυτή η σχέση'';

Νούμερο 7: ακόμα κι αν δεν φτάσετε μέχρι την εκκλησία, θα σου μείνει το δαχτυλίδι των αρραβώνων που κάλλιστα μπορείς να το λιώσεις και να το κάνεις ότι είδος κοσμήματος θέλεις.

Νούμερο 6: θα αλλάξεις αυτό το επώνυμο που σου κληροδότησε ο μπαμπάς σου και πάντα πίστευες πως δεν ταιριάζει απόλυτα με το μικρό σου όνομα. Βέβαια, αν ανήκεις στην κατηγορία της γυναίκας - φεμινίστριας, δεν θα σου χρησιμεύει και πολύ ο λόγος αυτός.

Νούμερο 5: μπορείς επιτέλους να αγοράσεις εκείνο το χαριτωμένο σετ πετσέτες μπάνιου με τα κεντημένα ''Δικιά σου - Δικός σου'' που πάντα ήθελες αλλά δεν μπορούσες να αποκτήσεις.

Νούμερο 4: μπορείς να τον αποκαλείς μπούμπη, αγάπη, καρδουλίνι που είναι τόσο χαριτωμένες λέξεις, χωρίς να σου πετάξει κάποιο βάζο στο κεφάλι.

Νούμερο 3: αν ξεχάσει την επέτειό γάμου σας, το δώρο επανόρθωσης που θα πρέπει να σου κάνει, θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι ένα αρκουδάκι με το σλόγκαν ''συγνώμη'' που σου αγόρασε στη Γιορτή των Ερωτευμένων.

Νούμερο 2: αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνεις το μεγάλο πάρτυ που πάντα ονειρευόσουν (το γαμήλιο πάρτυ), βάζοντας στη λίστα (λίστα γάμου) τα πιο ακριβά δώρα χωρίς ενοχές και φορώντας το πιο όμορφο και ακριβό φόρεμα (νυφικό) που θα πληρώσει εκείνος και δεν θα επιβαρύνει την τσέπη σου. Για να μην μιλήσουμε για εκείνη τη μέρα του γάμου που καλώς λέγεται και Ημέρα της Νύφης: όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου, εσύ θα θυμάσαι την ημέρα ως την ωραιότερη της ζωής σου και οι πρώην σου θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Νούμερο 1: ε και πες μου πως δεν σου έρχεται στο μυαλό ο πιο σημαντικός λόγος απ' όλους. Μήνας του Μέλιτος: Χρειάζεσαι και εξηγήσεις. Όλα τα έξοδα πληρωμένα για ένα ταξίδι όπου και όπως το θέλεις, σε νυφική σουίτα με όλα τα κομφόρ και διακοπές χωρίς να χρειάζεται να είναι καλοκαίρι.

Αν τώρα σκοπεύεις να παντρευτείς επειδή σε πείσαμε με έναν από τους παραπάνω λόγους και για κανέναν άλλο πραγματικό και βασικό λόγο, καλή τύχη και βρες και ένα δικηγόρο καλού κακού. Θα τον χρειαστείς ...στο διαζύγιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου