'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Απόπειρα αυτοκτονίας γνωστού μοντέλου!

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία μετά την αποκάλυψη ότι το πολύ διάσημο μοντέλο Noemie Lenoir έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!
Η αστυνομία βρήκε την Noemie αναίσθητη δίπλα σε μια στοίβα χάπια, σε ένα δασάκι στα περίχωρα του Παρισιού σε άθλια κατάσταση και την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και αναρρώνει.
Οι αρχές πιστεύουν ότι το μοντέλο πήρε ένα κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ στο σπίτι της, όπου μένει με τον πρώην φίλο της Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος είναι και ο πατέρας του πεντάχρονου γιου της.
Η ίδια η Lenoir κάλεσε το ασθενοφόρο, λέγοντας ότι δεν αισθάνεται και πολύ καλά, όμως αργότερα έκανε ένα δεύτερο τηλεφώνημα ακυρώνοντας την πρώτη κλήση.
Οι αρχές πιστεύουν ότι η απόφαση του μοντέλου να δώσει τέλος στη ζωή της σχετίζεται με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον πρώην φίλος της, πολυεκατομμυριούχο Καρλ Χίσμαν, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε σε όργια με νεαρά μοντέλα, τα οποία μεθούσε και τους έδινε ναρκωτικά και μετά τις βιντεοσκοπούσε σε καυτές ερωτικές σκηνές.
Κατηγορείται επίσης ότι εκβίαζε τα μοντέλα ότι θα βγάλει στη φόρα τα βίντεο αυτά, αν δεν του δώσουν τεράστια χρηματικά ποσά.
Λένε ότι και η Noemie ήταν ένα από αυτά τα μοντέλα και ότι τον τελευταίο καιρό είχε πολύ άγχος μην βγουν στη φόρα οι προσωπικές της στιγμές, γι’ αυτό και θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της.


Star.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου