'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Τα καλύτερα tattoo σε γυναικεία σώματα!!!!

Ζωγραφίζοντας στο κορμί μιας γυναίκας το αποτέλεσμα πολύ σπάνια σε απογοητεύει. Δείτε μερικά από τα καλύτερα tattoo γυναικεία σώματα...


Ο δεκάλογος του τατουάζ

H απόφαση είναι μεγάλη και πριν την πάρεις καλό θα ήταν να το σκεφτείς αρκετά, μιας και το τατουάζ είναι μόνιμο. Να σκεφτείς σοβαρά το λόγο για τον οποίο το κάνεις και αν αυτός θα ισχύει και μετά από μερικά χρόνια. Αν το μετανιώσεις υπάρχουν τεχνικές αφαίρεσης. Είναι όμως επώδυνες, χρονοβόρες και με μεγάλο κόστος. Καλό θα ήταν να διαβάσεις τα παρακάτω tips πριν αποφασίσεις να στολίσεις το σώμα σου, όπως αρκετοί επώνυμοι μεταξύ των οποίων και η Σκάρλετ Γιόχανσον.
1. Η καλύτερη εποχή για τατουάζ είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο, γιατί φοράς λιγότερα ρούχα που μπορεί να ερεθίσουν το σημείο του τατουάζ και δεν κάνεις μπάνια στη θάλασσα που μπορεί να το μολύνουν ή να το ξεθωριάσουν, ενώ η χειρότερη εποχή είναι το καλοκαίρι.
2. Σκέψου πρώτα πολύ καλά και υπομονετικά τι σχέδιο θες να κάνεις. Το ζητούμενο είναι το tattoo που θα κάνεις να φαίνεται λες και υπήρχε ανέκαθεν στο σώμα σου. Ένα μικρό τατουάζ ή κάποιο με δύο ή τρία χρώματα είναι ευκολότερο να αφαιρεθεί στο μέλλον.
3. Πριν αποφασίσεις να κάνεις τατουάζ θυμήσου πώς ότι είναι τώρα στη μόδα δεν σημαίνει πως θα είναι για πάντα. Σκέψου με ποιο τατουάζ θα είσαι ικανοποιημένος κάποια χρόνια μετά, γιατί τα σχέδια και χρώματα που είναι τώρα της μόδας δεν είναι διαχρονικά.
4. Να σκεφτείς καλά αν φοβάσαι τις βελόνες και πόσο θα αντέξεις στον πόνο. Οι ειδικοί καλλιτέχνες υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες γενικά αντέχουν περισσότερο στον πόνο απ΄ ότι οι άντρες πελάτες τους.
5. Αν μετά από 30 ή 50 χρόνια θέλεις να απαλλαγείς από το τατουάζ θα είσαι σε θέση να καλύψεις τα έξοδα της πλαστικής εγχείρισης που απαιτείται για να γίνει η αφαίρεση.
6. Η επιλογή του σημείου χρειάζεται επίσης σκέψη. Εξαρτάται από το αν θέλεις να είναι ορατό από όλους ή να βρίσκεται σε πιο …απόκρυφα σημεία.
7. Για το τατουάζ πρέπει να επιλέγεται ένα ειδικευμένο εργαστήριο, όπου τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής, και όχι οποιοσδήποτε χώρος, όπου ανειδίκευτοι χρησιμοποιούν αυτοσχέδια, μη αποστειρωμένα εργαλεία. Ο tattoo artist πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις αναφορικά με θέματα διασφάλισης της προσωπικής σου υγείας, επίσης είναι απαραίτητο να χρησιμοποιεί χειρουργικά γάντια. Όσα εργαλεία ή υλικά θα χρησιμοποιηθούν πάνω σου, πρέπει να ανοιχτούν μπροστά σου.Τα μελάνια που θα χρησιμοποιηθούν πάνω σου θα πρέπει να έχουν την ετικέτα της εταιρείας τους.
8. Η περιποίησή του «φρέσκου» τατουάζ είναι σημαντική για να εξασφαλίσεις ένα ωραίο και ανθεκτικό στο χρόνο αποτέλεσμα. Είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου ότι το τατουάζ μόλις χτυπηθεί είναι μια ανοικτή πληγή. Καλό θα ήταν να το πλένεις συχνά, μόνο με νερό και χωρίς σφουγγάρι, για να μην μολυνθεί. Επίσης θα πρέπει να αποφύγεις την ηλιακή ακτινοβολία και όταν θα έρθει η ώρα να το εκθέσεις στο ήλιο, θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας. Αυτό θα προστατέψει το τατουάζ σου και θα αποφύγεις το ξεθώριασμα των χρωμάτων. Επίσης θα πρέπει να το φροντίσεις με ενυδατική κρέμα που θα σου συστήσει ο tattoo artist και φυσικά να ακολουθήσεις όποια συμβουλή σου δώσει για την περιποίηση του.
9. Η τιμή των τατουάζ ξεκινά από τα 50 ευρώ και φθάνουν τα 100 ή τα 200 , ανάλογα με το μέγεθος και το σχέδιο.
10. Τα πιο δημοφιλή τατουάζ για γυναίκες είναι τα σχέδια που έχει στο σώμα της η Αντζελίνα Τζολί. Στους άντρες είναι τα σχέδια που φιγουράρουν στο κορμί του Ντέηβιντ Μπέκαμ. Τα πιο δημοφιλή σχέδια «ανώνυμα» σχέδια είναι τα κινέζικα ιδεογράμματα και τα γοτθικά γράμματα.


Το Blog των Κυριών
http://www.dailyfucks.gr/

Οι αμαρτωλές αφηγήσεις...!!!!

Η διατριβή της για την..Πανεπιστημιακή εκπαίδευση έξω από τις αίθουσες δεν ήταν παρά η παράθεση των εραστών της με φωτογραφία και βαθμολογία , ανάλογη με τις επιδόσεις και τις ανατομικές του λεπτομέρειες. Δεν ξέρουμε εάν η διατριβή βαθμολογήθηκε!

Μια απίθανη πανεπιστημιακή διατριβή έκανε φοιτήτρια του πανεπιστήμιου Ντούκ της Βόρειας Καρολίνα. Η εργασία της με τίτλο "Η εκπαίδευση πέρα από τις αίθουσες: Εξελίσσοντας την ακαδημαϊκή εκπαίδευση" είχε πικάντικες λεπτομέρειες που όταν έκαναν το γύρω του κόσμου μέσω της ιστοσελίδας jebel  προκάλεσε πονοκέφαλο σε πολλούς άνδρες συμφοιτητές της.
Η εργασία παρουσιάστηκε σε PowerPoint και έχει ένα λεπτομερή κατάλογο δεκατριών συμφοιτητών της που έκαναν έρωτα μαζί της. Η νεαρή αφού παρουσιάζει ένα πλήρες βιογραφικό δίνει πικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και στο τέλος του βαθμολογεί με άριστα τα 10.
Στην παρουσίαση υπάρχουν οι φωτογραφίες από το facebook του κάθε νεαρού αλλά και καυτοί διάλογοι που είχε μαζί τους κατά τι διάρκεια του σεξ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό η νεαρή αξιολογεί το προφίλ του κάθε εραστή, ανάλογα με τη σωματική του ελκυστικότητα, το μέγεθος του πέους του και το ταλέντο του στο κρεβάτι.
Η αχόρταγη φοιτήτρια  μετά το σάλο που ξέσπασε δήλωσε ότι μετάνιωσε.
 "Λυπάμαι. ποτέ δεν ήθελα να βλάψω σκόπιμα τους συμφοιτητές μου" είπε χαρακτηριστικά
Το Powerpoint έχει δημοσιευτεί πλήρως στην ιστοσελίδα jebel… Ρίξτε μια ματιά!
http://news247.gr/

Ο ιδανικός σύντροφος δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό..!!!

Ε, καλά δεν μας είπαν και τίποτα καινούριο. Πάντως, μια νέα έρευνα των Πανεπιστήμιων του Σέφιλντ και του Μονπελιέ “ανακάλυψε” πως το ιδανικό άλλο μισό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε στην πραγματική μας ζωή, τουλάχιστον όσον αφορά το ύψος το βάρος και τον σωματότυπο. 

Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PloS ONE, υποστηρίζει πως η πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών έχουν άλλα στο μυαλό τους όταν ονειρεύονται την/τον ιδανικό σύντροφο, ωστόσο οι διαφορές ανάμεσα στην πραγματικότητα και το “όνειρο” είναι μικρότερες στους άνδρες απ' ό,τι στις γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι άνδρες ονειρεύονται μια πιο αδύνατη γυναίκα από αυτή που έχουν – εκτός πια αν έχουν δίπλα τους μια σαν την Kate Moss -, ενώ οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους κάτι σε πιο μεγαλόσωμο απ' ό,τι πραγματικά έχουν.

Οι ερευνητές μελέτησαν 100 ετερόφυλα ζευγάρια από το Μονπελιέ της Γαλλίας. Για να μετρήσουν τις προτιμήσεις στη μορφολογία του σώματος, χρησιμοποίησαν λογισμικό που επέτρεπε στους συμμετέχοντες να διαμορφώσουν το σχήμα της σιλουέτας του ιδανικού τους συντρόφου σε μια οθόνη υπολογιστή. Έτσι, το μόνο που είχαν να τσεκάρουν ήταν η μορφή στον υπολογιστή με τη μορφή του αληθινού τους συντρόφου.

Για τους άνδρες, τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της ιδανικής συντρόφου (ύψος, βάρος, μάζα σώματος) δεν ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά της πραγματικής τους συντρόφου. Το μοναδικό ίσως “απωθημένο” είναι το βάρος, οπού και πάλι δεν βρήκαν ιδιαίτερες διαφορές με τις πραγματικές συντρόφους.

Από την άλλη, οι γυναίκες αναζητούν κάτι το τελειώς διαφορετικό από αυτό που έχουν όσον αφορά τα σωματικά χαρακτηριστικά, αν και βρίσκουν “παρηγοριά” στα στοιχεία του χαρακτήρα, καθώς όπως έδειξε η έρευνα καταφέρνουν να βρουν την αίσθηση του χιούμορ  και την εξυπνάδα στους πραγματικούς συντρόφους που έχουν. 


http://cosmo.gr/

Ψυχολογικό Πείραμα : Το "τρίτο Κύμα"

Το Τρίτο Κύμα

ήταν ένα πείραμα πάνω στη φύση του φασισμού και των αιτίων της υποστήριξής του από απλούς ανθρώπους, που...

έγινε τον Απρίλιο του 1967 σε ένα γυμνάσιο του Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια από το δάσκαλο Ρον Τζόουνς (Ron Jones).Ο Δάσκαλος αυτός προσπαθούσε να ...
....δωσει απαντηση στην εξής απλή ερώτηση :"Πώς ήταν δυνατόν απλοί άνθρωποι στον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο να υποστηρίξουν ένα καθεστώς όπως αυτό του Ναζισμού, να τηρήσουν στάση σιωπής ή και συμμετοχής στις ωμότητες που διεξάγονταν, και επιπλέον όταν όλα τελείωσαν να αρνηθούν ότι είχαν έστω και γνώση για αυτά που γίνονταν;"

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

Έτσι, κάποια Δευτέρα Ο Δασκαλος, ξεκίνησε το μάθημα επιχειρηματολογώντας για τα πλεονεκτήματα της πειθαρχίας και τα αισθήματα ικανοποίησης και αυτοελέγχου που αυτή γεννά. Προχωρώντας, επέβαλε μια συγκεκριμένη στάση με την οποία θα έπρεπε όλοι να κάθονται μέσα στην τάξη (τα πόδια σε ευθεία με το πάτωμα, τα γόνατα σε γωνία ενενήντα μοιρών και τα χέρια πιασμένα πίσω από την πλάτη), αλλά και συγκεκριμένες, αυστηρές διαδικασίες με τις οποίες γίνονταν ερωτήσεις και απαντήσεις στη διάρκεια του μαθήματος.

Το περίεργο ήταν ότι όλοι όχι μόνο δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα τους νέους κανόνες που ίσχυσαν στην τάξη, αλλά έσπευσαν να τελειοποιήσουν την ορθότητα και ταχύτητα της εκτέλεσης των εντολών από μέρους τους. Μάλιστα, η συμμετοχή στο μάθημα, στις ερωτήσεις, τις απαντήσεις και τη συζήτηση, έγινε καθολική, από μερική που ήταν προηγουμένως, και υπόθεση όλων μόλις εφαρμόστηκαν οι νέοι κανόνες ερωταπαντήσεων.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ

Τη δεύτερη μέρα, βλέποντας ότι η τάξη τηρούσε τους κανόνες της προηγούμενης χωρίς καμία υπενθύμιση από μέρους του, αποφάσισε να προχωρήσει το πείραμα εισάγοντας την έννοια της Κοινότητας, επιχειρηματολογώντας για τη δύναμη και την ικανοποίηση που αντλείται από το να δουλεύεις, μαζί με άλλους, για έναν σκοπό. Όλη η τάξη φώναξε με ρυθμό και επί πολλή ώρα συνθήματα όπως "Δύναμη από την πειθαρχία" και "Δύναμη από την Κοινότητα". Στο τέλος του μαθήματος, καθιερώθηκε και ο χαιρετισμός μεταξύ των μελών της κοινότητας αυτής: Το δεξί χέρι υψωμένο στον ώμο, με τα δάχτυλα λυγισμένα σαν κύμα που ετοιμάζεται να σκάσει. Ο Τζόουνς ονόμασε τον χαιρετισμό αυτό "Τρίτο Κύμα", γιατί υποτίθεται ότι το τρίτο κύμα που φθάνει στην ακτή είναι και το δυνατότερο, είναι προφανής όμως η σχέση τόσο με το Τρίτο Ράιχ, όσο και με το χαιρετισμό ανάμεσα σε μέλη του Ναζιστικού Κόμματος. Παρ' όλα αυτά, η τάξη υιοθέτησε το χαιρετισμό αυτό, και σύντομα άλλοι μαθητές, παρατηρώντας το χαιρετισμό έξω από την τάξη, ρωτούσαν περί τίνος πρόκειται, και αν θα μπορούσαν και αυτοί να γίνουν μέλη στο Τρίτο Κύμα.

ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ

Την επόμενη μέρα το Κύμα, καθώς, όπως εξήγησε ο δάσκαλος, η πειθαρχία και η Κοινότητα είναι άχρηστες δίχως την πράξη, πέρασε στη δράση. Εκδόθηκαν κάρτες μέλους για κάθε μέλος του κινήματος, τις οποίες δεν αρνήθηκε να πάρει κανένα παιδί. Επίσης, όλοι προμηθεύτηκαν μαύρα περιβραχιόνια που έπρεπε να φορούν για να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

Ειδικά καθήκοντα ορίστηκαν για τον καθένα, όπως η απομνημόνευση των στοιχείων όλων των μελών του Κύματος, η πληροφόρηση του δασκάλου για κάθε αντι-κυματική δραστηριότητα και κουβέντα, η εγγραφή άλλων ατόμων στο Κύμα, και άλλα. Φτιάχτηκαν μεγάλα πανό του Τρίτου Κύματος που κρεμάστηκαν σε όλο το σχολείο, ενώ κατά τον Τζόουνς ένας ολοένα μεγαλύτερος αριθμός παιδιών ζητούσε να γίνει δεκτός στην τάξη του και το Τρίτο Κύμα. Οι μαθητές συνέχισαν όχι μόνο να στηρίζουν το Κύμα μέσω της δράσης τους, αλλά και να αναλαμβάνουν καθήκοντα από μόνοι τους. Ένας από τους πιο αδύνατους και ακοινώνητους μαθητές της τάξης του ανακοίνωσε ότι θα ήταν στο εξής ο σωματοφύλακάς του.

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ

Οι ανησυχίες μιας από τις μαθήτριες καθησυχάστηκαν αμέσως με τη δικαιολογία ότι η τάξη απλά μελετούσε την "προσωπικότητα των Γερμανών". Με ανάλογο τρόπο αντιμετωπίστηκαν και οι επιφυλάξεις κάποιων γονιών. Υπήρχαν επίσης και αντιδράσεις από μαθητές, κυρίως άλλων τάξεων, και μερικές ενέργειες κατά του Κύματος. Οι περισσότερες αντιδράσεις όμως και διαφωνίες προλαμβάνονταν, καθώς από τη μια το δίκτυο των πληροφοριοδοτών είχε πλέον αρκετά μέλη, αφετέρου υπήρχε αυστηρός έλεγχος, με την απαγγελία συνήθως κατασκευασμένων κατηγοριών από τον Τζόουνς προς μέλη του Κύματος, που συνήθως οδηγούσαν στον "εξορισμό" τους στη βιβλιοθήκη του σχολείου, μετά από δημόσια "δίκη". Πάντως, αναλογιζόμενος το γεγονός ότι η κατάσταση μέσα στο σχολείο είχε αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο, ο Τζόουνς αποφάσισε να σταματήσει σιγά-σιγά το πείραμα.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ

Τη μέρα αυτή φανερώθηκε στους μαθητές ο "πραγματικός" λόγος ύπαρξης του Τρίτου Κύματος: Αποτελούσε ένα πανεθνικό κίνημα στρατολόγησης νέων που ήθελαν να παλέψουν μέσω της πειθαρχίας, της κοινότητας, της δράσης και της περηφάνιας για την αλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος. Και όχι μόνο: Με την αλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος θα ερχόταν και η αλλαγή στην ανώτερη εκπαίδευση, την οικονομία, την κοινωνία, την ίδια τη μοίρα του έθνους. Το Κύμα είχε έναν αρχηγό, υποψήφιο για την Προεδρία της Αμερικής που, ανακοινώνοντας την επομένη την δημιουργία ενός προγράμματος για τους νέους με βάση το Τρίτο Κύμα, θα έδινε το σύνθημα για μια επίδειξη δύναμης από μέλη του κινήματος σε πάνω από χίλια σχολεία σε όλη τη χώρα. Το ραντεβού για την επίδειξη δόθηκε σε ένα αμφιθέατρο την επομένη στις 12:00, αυστηρά για μέλη του Κύματος, παρουσία "δημοσιογράφων", δηλαδή φίλων του δασκάλου μεταμφιεσμένων σε εκπρόσωπους του τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ

Το αμφιθέατρο είχε συγκεντρώσει μαθητές, που περίμεναν με αγωνία την τηλεοπτική συνέντευξη τύπου του αρχηγού του Κύματος. Μετά από μια επίδειξη της εκπαίδευσής τους στον "τύπο", όπου το σύνθημα "Δύναμη από την πειθαρχία" φωνάχτηκε δυνατά πολλές φορές, ο Τζόουνς άνοιξε μια τηλεόραση και τους ανακοίνωσε την έναρξη της συνέντευξης τύπου. Για πέντε λεπτά, το ακροαρτήριο έμεινε να κοιτά μια άδεια οθόνη, περιμένοντας. Όταν διαλύθηκε και η τελευταία ελπίδα ότι αυτό που περίμεναν θα συνέβαινε, ο δάσκαλος ανακοίνωσε στους μαθητές την πραγματικότητα: Δεν υπήρχε αρχηγός, ούτε κίνημα, και οι ίδιοι είχαν ανταλλάξει την ελευθερία τους να σκέφτονται, να αποφασίζουν και να δρουν προκειμένου να γίνουν μέλη μιας ελίτ.

Την ίδια ώρα προβλήθηκε το "μέλλον τους", όπως τους πληροφόρησε ο Τζόουνς: Ένα φιλμ με σκηνές από τη Ναζιστική Γερμανία, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τη φρίκη του πολέμου. Το τέλος του φιλμ, και ο λόγος του Τζόουνς για το πως, τις προηγούμενες μέρες, είχαν δει το φασισμό να αναβιώνει όχι απλά σαν ένα ιστορικό φαινόμενο, αλλά σαν κάτι κρυμμένο μέσα στον καθένα τους, διάλυσε τη συγκέντρωση μέσα σε σοκ για πολλούς μαθητές, και προβληματισμό για όλους. Το όλο ζήτημα δεν ξανασυζητήθηκε ποτέ από το δάσκαλο ή τους μαθητές, για πολλά χρόνια.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ

Οι λεπτομέρειες του "πειράματος" αυτού δεν έγιναν γνωστές για αρκετά χρόνια, παρά το μεγάλο ενδιαφέρον του. Το 1972 ο Τζόουνς δημοσίευσε ένα διήγημα όπου περιέγραφε ορισμένες λεπτομέρειες, και το 1981 διασκευάστηκε σε ταινία (κερδίζοντας βραβείο Έμμυ). Ο συγγραφέας Τοντ Στράσσερ, με το ψευδώνυμο Μόρτον Ρου, έγραψε το μυθιστόρημα Το Κύμα, βασισμένο πάνω στην ταινία αλλά και τη διήγηση του Τζόουνς. Το βιβλίο γνώρισε επιτυχία, και στη Γερμανία προτεινόταν σαν ανάγνωσμα στα σχολεία. Διασκευάστηκε σε θεατρικό έργο και μιούζικαλ. Αργότερα, ο Τζόουνς αποκάλυψε την πλήρη δική του εκδοχή της ιστορίας, ορισμένες λεπτομέρειες από την οποία αμφισβητήθηκαν, κυρίως για το μέγεθος που απέκτησε το φαινόμενο μέσα στο σχολείο, αλλά και το κατά πόσον οι μαθητές μέλη του Κύματος συμμετείχαν όλοι σοβαρά. Το πείραμα προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ψυχολόγου Φίλιπ Ζιμπάρντο, που αρκετά αργότερα διεξήγαγε το πείραμα φυλάκισης του Στάνφορντ, που και αυτό αφορούσε συνθήκες υπακοής/καταπίεσης.


wikipedia

http://dinatos.blogspot.com/

Έβαψαν ροζ το Ζάππειο!!!!

Άφωνοι έμειναν όσοι πέρασαν απόψε από το Ζάππειο, καθώς το κτίριο - σύμβολο βάφτηκε... ροζ! Μάλιστα, η αλλαγή χρώματος συνδέεται με το βιβλίο των ρεκόρ Guinness!

Μην αγχώνεστε, δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, ούτε για «εισβολή» ζωγράφων... Το Ζάππειο είναι ένα από τα 40 κτίρια - ορόσημα σε ολόκληρο τον κόσμο, που συμμετέχουν σε μια διεθνή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Αυστραλία και συνεχίζεται ανά τον κόσμο, ενώ  θα κορυφωθεί στη Νέα Υόρκη όπου θα φωταγωγηθεί σε ροζ αποχρώσεις το Empire State Building!
Τα 40 κτίρια θα γίνουν ροζ με στόχο να δημιουργήσουν ένα νέο ρεκόρ Guinness, αλλά και να περάσουν το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές!

Για να επιτευχθεί το νέο παγκόσμιο ρεκόρ, πρέπει τουλάχιστον 24 προ-εγκεκριμένα από το Guinness κτίρια να «ανάψουν» ροζ για 10 λεπτά μέσα σε 24 ώρες.

Η Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Κτιρίων - Μνημείων ανά τον κόσμο ξεκίνησε το 2000 από την εταιρεία Estee Lauder, με σκοπό να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες για την σπουδαιότητα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

http://www.star.gr/

Εκατομμυριούχος χρησιμοποιούσε τη θέση νεκρού, για να παρκάρει τη Ferrari τζάμπα!!!

Είναι από τους πιο πετυχημένους οδοντίατρους του Λονδίνου. Η κλινική του τον έχει κάνει εκατομμυριούχο! Η αξία του σπιτιού του που...
βρίσκεται σε ένα από τα πιο ακριβά προάστια του Λονδίνου αξίζει πάνω από δυο εκατομμύρια λίρες και το πάρκινγκ του είναι γεμάτο από πολυτελή αυτοκίνητα!

Κι όμως αυτός ο πάμπλουτος επιστήμονας, πιάστηκε πριν από λίγο καιρό να παρκάρει τζάμπα στη θέση ανάπηρου που έχει πεθάνει από το 2008. Στην τσάμπα θέση πάρκινγκ του νεκρού ανθρώπου ο τζαμπατζής οδοντίατρος πάρκαρε τη Ferrari του, που το κόστος της ξεπερνάει τις 140.000 λίρες!


Τώρα πως ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τι έχει μπήκε στη διαδικασία να κλέψει την άδεια  του ανάπηρου και νεκρού πατέρα του συνεργάτη του,  για να γλιτώνει 15 λίρες την ημέρα,είναι κάτι που δυσκολευόμαστε να εξηγήσουμε.


Ελπίζουμε απλά το πρόστιμο να είναι υψηλό...





alfanea:   ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ  ΑΥΤ/ΤΑ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!!!!

 www.tlife.gr

http://dinatos.blogspot.com

Απόφαση σταθμός από την Ε.Ε για τους Πακιστανούς λαθρομετανάστες..!!!

 Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε χθες την αμφιλεγόμενη συμφωνία για την επαναπροώθηση στο Ισλαμαμπάντ όλων των Πακιστανών λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται σε κράτη-μέλη της Ε.Ε. 

 Η συμφωνία αφορά και όσους λαθρομετανάστες έκαναν αίτηση για παροχή ασύλου, αλλά απορρίφθηκε. Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Κομισιόν, η επαναπροώθηση θα γίνεται με έξοδα των κρατών-μελών, ενώ δεν θα περιλαμβάνει υπηκόους τρίτων κρατών. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, περίπου 13.000 Πακιστανοί λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκό έδαφος. 

Εξ ου και η Ε.Ε. είχε ξεκινήσει πολυετείς και επίπονες διαπραγματεύσεις με το Ισλαμαμπάντ για την επαναπροώθησή τους, οι οποίες διήρκεσαν οκτώ χρόνια.

Ωστόσο, οι ενστάσεις παραμένουν. Η συμφωνία εγκρίθηκε με ψήφους 382 «υπέρ», 250 «κατά» και 23 αποχές, καθώς η Αριστερά, οι Πράσινοι και οι Φιλελεύθεροι της Ευρωβουλής υποστηρίζουν ότι η επαναπροώθηση μεταναστών σε μια χώρα που δεν έχει υπογράψει τη συνθήκη της Γενεύης για τα Δικαιώματα των Προσφύγων δεν παρέχει εχέγγυα για την ασφάλεια των επαναπατρισθέντων ατόμων. Επίσης, πολλοί ευρωβουλευτές χαρακτήρισαν ατυχή τη χρονική συγκυρία υπογραφής της συμφωνίας, λίγες μόνον εβδομάδες μετά την ανθρωπιστική καταστροφή που προκάλεσαν οι πλημμύρες στο Πακιστάν.


 Με άλλα λόγια, η επαναπροώθηση δεν θα γίνεται όταν υπάρχουν υπόνοιες πως ο λαθρομετανάστης θα πέσει θύμα διώξεων στην πατρίδα του. Οι Βρυξέλλες θα συνεχίσουν να πιέζουν το Ισλαμαμπάντ για την υπογραφή της συνθήκης της Γενεύης. 


http://eglimatikotita.blogspot.com