'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Έβαψαν ροζ το Ζάππειο!!!!

Άφωνοι έμειναν όσοι πέρασαν απόψε από το Ζάππειο, καθώς το κτίριο - σύμβολο βάφτηκε... ροζ! Μάλιστα, η αλλαγή χρώματος συνδέεται με το βιβλίο των ρεκόρ Guinness!

Μην αγχώνεστε, δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, ούτε για «εισβολή» ζωγράφων... Το Ζάππειο είναι ένα από τα 40 κτίρια - ορόσημα σε ολόκληρο τον κόσμο, που συμμετέχουν σε μια διεθνή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Αυστραλία και συνεχίζεται ανά τον κόσμο, ενώ  θα κορυφωθεί στη Νέα Υόρκη όπου θα φωταγωγηθεί σε ροζ αποχρώσεις το Empire State Building!
Τα 40 κτίρια θα γίνουν ροζ με στόχο να δημιουργήσουν ένα νέο ρεκόρ Guinness, αλλά και να περάσουν το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές!

Για να επιτευχθεί το νέο παγκόσμιο ρεκόρ, πρέπει τουλάχιστον 24 προ-εγκεκριμένα από το Guinness κτίρια να «ανάψουν» ροζ για 10 λεπτά μέσα σε 24 ώρες.

Η Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Κτιρίων - Μνημείων ανά τον κόσμο ξεκίνησε το 2000 από την εταιρεία Estee Lauder, με σκοπό να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες για την σπουδαιότητα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου