'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Εκρηκτικός μηχανισμός ανατίναξε ποιμνιοστάσιο

Εκρηκτικός μηχανισμός μεγάλης ισχύος, αποτελούμενος από δύο φιάλες υγραερίου, ζελατοδυναμίτιδα βραδύκαυστο φιτίλι και πυροκροτητή, ανατίναξε τα ξημερώματα ποιμνιοστάσιο κλειστού τύπου ιδιοκτησίας 50χρονου κτηνοτρόφου, στον Αγίο Ιωάννη του Δήμου Φοίνικα και συγκεκριμένα στο χωριό Κάνεβος στην περιοχή Κούκου στο Ρέθυμνο.

Ο κτηνοτρόφος υποψιάζεται πράξη αντεκδίκησης, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, χωρίς όμως να είναι σε θέση να συγκεκριμενοποιήσει τις υποψίες του.


Ο ίδιος αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί στην περιουσία του, όταν το πρωί γύρω στις 9 βρέθηκε στο χώρο για εργασίες και βρήκε το ποιμνιοστάσιο κατεστραμμένο.


Σύμφωνα με εκτίμηση του κτηνοτρόφου, οι ζημιές από την έκρηξη ξεπερνούν τις 25.000 ευρώ.


Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ, κατά την εξέταση του χώρου, διαπίστωσε πως από τις δύο φιάλες υγραερίου εξερράγη μόνο η μία, ενώ ο εκρηκτικός μηχανισμός με τον τρόπο που είχε δημιουργηθεί στόχευε στην ολοκληρωτική καταστροφή των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.


Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου έγιναν προσαγωγές ατόμων και ελήφθησαν καταθέσεις. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.


http://www.zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου