'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΟ! Πέταγαν λουλούδια... με κάμπιες!!!!

Τ
ο τι έγινε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το προηγούμενο Σαββατόβραδο, δεν περιγράφεται. 

 Γυναίκες να πετάγονται σαν ελατήρια από τις καρέκλες τους και να ουρλιάζουν, άντρες να σκουπίζονται ή να γελάνε. Κάποιοι μάλιστα το βρήκαν παιγνίδι και άρχισαν να τις πετούν ο ένας στον άλλον. Τι ακριβώς είχε συμβεί; Πολλά από τα λουλούδια που αγόραζαν οι θαμώνες για να πετάξουν στους φίλους τους ή στους τραγουδιστές με το που έβγαιναν στην πίστα, ήταν γεμάτα...κάμπιες! 

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ήταν μιας γυναίκας, η οποία ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει αλλά φαινόταν ότι στο πρόσωπό της είχε δύο περίεργα μαύρα σημάδια. Κανείς δεν καταλάβαινε περί τίνος ακριβώς επρόκειτο, αφού ήταν και ο φωτισμός περίεργος. Αλλά όταν την πλησίασε ο τραγουδιστής και πήγε πιο κοντά της για να τραγουδήσουν μαζί, της υπέδειξε τις... κάμπιες που είχαν κολλήσει, μία κάτω από τα μάτι της και άλλη μία στο μέτωπο. 


Πετάχτηκε ολόκληρη η συγκεκριμένη... Όταν οι άντρες στα τραπέζια κατάλαβαν ότι υπήρχαν κάμπιες στα γαρύφαλλα, βρήκαν αυτό ως... παιγνίδι. Πετούσαν ο ένας στον άλλον λουλούδια με ζωύφια ή ακόμα και... σκέτα τα ζωύφια!
 
Πωλούσαν λουλούδια...
απευθείας απ' την πίστα!

 
Πάντως αυτό που είδαμε ούτε που το φανταζόμασταν ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Κι όμως έγινε μπροστά στα μάτια όλων. Τι; Οι σερβιτόροι του νυχτερινού κέντρου... μάζευαν τα λουλούδια απευθείας από την πίστα. Και μάλιστα τα μάζευαν με τους δίσκους με τους οποίους στη συνέχεια τα ξαναπωλούσαν! Φυσικά άπαντες γνωρίζουν ότι τα λουλούδια μαζεύονται από την πίστα, τοποθετούνται σε σακούλες και στη συνέχεια ξαναβγαίνουν για πώληση στους πελάτες. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση η διαδικασία γινόταν ...απευθείας και μπροστά στα μάτια των θαμώνων. Οι οποίοι όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν αλλά... έσπευδαν να αγοράσουν κι άλλα!

Κρίση, μα ποια κρίση;

 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ένα ήταν το συμπέρασμα από τη νύχτα του προηγούμενου Σαββάτου. Ότι δεν υπάρχει κρίση. Εκτός αν υπάρχει για ορισμένους. Διότι δεν μπορεί σε περίοδο κρίσης να είναι «πίτα» όλα τα μπουζουξίδικα της πόλης. Η γενική διαπίστωση ήταν ότι δεν έβρισκες, όχι τραπέζι για να κάτσεις, αλλά ούτε χώρο στο μπαρ για να σταθείς όρθιος! Και φυσικά, πρέπει να σκεφτούμε και τον λουλουδοπόλεμο. Της κακομοίρας στην κυριολεξία. 

http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου