'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αιματηρή ληστεία στο κέντρο

Δύο τραυματίες - ένας υπάλληλος καφενείου και ένας φύλακας- είναι ο απολογισμός ένοπλης ληστείας από ζευγάρι με Καλάσνικοφ στο κέντρο της Αθήνας. Η γυναίκα συνελήφθη με τα χρήματα από χρηματιστηριακή εταιρία, ενώ ο άνδρας αναζητείται στην περιοχή

Ένας υπάλληλος καφενείου και ένας φύλακας στα γραφεία της ΔΕΗ που βρίσκονται κοντά, χτυπημένοι από σφαίρες Καλάσνικοφ είναι ο απολογισμός της αιματηρής ληστείας που έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε χρηματιστηριακή εταιρία στην οδό Σοφοκλέους 5 στο κέντρο της Αθήνας.
Τη ληστεία έκαναν ένας άνδρας και μία γυναίκα που κρατούσαν Καλάσνικοφ και άρπαξαν τα χρήματα από χρηματιστηριακή εταιρία που στεγάζεται στο κτίριο.
Όταν τράπηκαν σε φυγή, προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, ένας υπάλληλος καφενείου και ο φύλακας των γραφείων της ΔΕΗ που βρίσκεται δίπλα. Οι ληστές τους πυροβόλησαν και τους τραυμάτισαν και τους δύο και προσπάθησαν να διαφύγουν μέσα από τη Βαρβάκειο Αγορά.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κύκλωσαν την περιοχή και άρχισαν έρευνες. Λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία κρατούσε και τα χρήματα της ληστείας, ενώ ο άνδρας αναζητείται.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου