'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Το Νησί ...Διαβάστε την τραγική συνέχεια!!!!

Αν οι τηλεθεατές του «Νησιού» δάκρυσαν πολλές φορές μέχρι και το πέμπτο επεισόδιο της σειράς, δεν φαντάζονται τι τους περιμένει στη... συνέχεια.

Μετά το βομβαρδισμό του Ηρακλείου από τους Γερμανούς, η υγεία της Ελένης (Κατερίνα Λέχου) επιδεινώνεται και αφήνει την τελευταία της πνοή στη

Η κρίση οδηγεί τους Έλληνες στο πορνό! Πλήθος αιτήσεων στις εταιρίες ροζ ταινιών!

Πλήθος, βιογραφικών και φωτογραφιών, ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας βρίσκονται στα συρτάρια των ελληνικών εταιρειών παραγωγής ταινιών πορνό!

Κι η τσόντα έχει τον... πρωθυπουργό της...!!!

Σκληρό Πορνό εμπνευσμένο από τη ζωή ενός ευρωπαίου πρωθυπουργού…

Τώρα ο καβαλιέρε θα έχει τη δική του ταινία: “Bunga Bunga Presidente”!
Μια κινηματογραφική ταινία σκληρού πορνό, που θα κυκλοφορήσει το Γενάρη, με πρωταγωνιστή τον Rocco Siffredi, υποδυόμενο τον Berlusconi.


"Καυτές" πρωταγωνίστριες που υποδύονται τις πόρνες πολυτελείας, τις ανήλικες πόρνες και δεκάδες ζευγάρια που συμμετέχουν στα

Έβαλαν στο μάτι τα ξενοδοχεία!!!

Δύο ξενοδοχεία σε Πετράλωνα και Πατησίων μπήκαν στο μάτι των ληστών τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στην περίπτωση, μάλιστα, του ξενοδοχείου στην Πατησίων ο ληστής δεν δίστασε να τραυματίσει στην πλάτη τον υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στη ρεσεψιόν και στη συνέχεια να αρπάξει τα χρήματα και να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.


Λίγο αργότερα στα Πετράλωνα, στην οδό Ηρακλειδών, άγνωστος δράστης μπήκε σε ξενοδοχείο, και πάλι με την απειλή μαχαιριού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. 


zougla.gr

Στην ίδια θέση με... αποζημίωση

Να καταβάλλει αποζημίωση σε εργαζόμενό της αλλά και να τον επαναπροσλάβει στη θέση που κατείχε με τις ίδιες απολαβές υποχρεώνεται με απόφαση του Αρείου Πάγου ασφαλιστική εταιρεία.

Το Ανώτατο Δικαστήριο με την υπ’ αριθμόν 1370/2010 απόφασή του έκρινε ότι ο εργαζόμενος υπέστη ηθική βλάβη από τη μονομερή βλαπτική μεταβολή των όρων της σύμβασης εργασίας και υποχρέωσε την εργοδότρια εταιρεία όχι μόνο να τον απασχολήσει και πάλι στη θέση που κατείχε αλλά και να τον αποζημιώσει με το ποσό των 12.279,6 ευρώ. 

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε χρηματική ικανοποίηση 3.000 ευρώ για την ηθική βλάβη και 9.279,6 ευρώ για διαφορές αποδοχών και επιδομάτων.

Ο εργαζόμενος προσελήφθη το 1989 από ανώνυμη ασφαλιστική εταιρεία και ανέλαβε θέσεις ευθύνης όταν το 2006 η εργοδότρια εταιρεία τον υποβάθμισε αφαιρώντας ταυτόχρονα τα ωφελήματα που απολάμβανε λόγω των θέσεων που κατείχε.

Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, απειλείται με χρηματική ποινή 100 ευρώ για κάθε ημέρα σε περίπτωση μη συμμόρφωσής προς τη δικαστική απόφαση.

http://www.newsbomb.gr/

“Τρώει” την Κατσέλη η Τρόικα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την υπουργό Εργασίας κ. Λούκα Κατσέλη, στην οποία της ζήτησε εξηγήσεις για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της τρόικα! 

Αμερική : Έλληνες χρεωκοπήστε!!!!!

Ενάμιση χρόνο τώρα τα ιδιωτικά συμφέροντα που καθοδηγούν τις πολιτικές εξελίξεις στην Αμερικανική Αυτοκρατορία πιέζουν μονότονα, μέσα από τα ελεγχόμενα mainstream μέσα ενημέρωσης : Έλληνες χρεωκοπήστε!

Διέρρηξε το αυτοκίνητο για ... 4 αυγά!!!!

Δεν πίστευε στα μάτια της η ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου στο κέντρο της Πάτρας.

Η γυναίκα είχε κλειδώσει το όχημα και είχε αφήσει μέσα σε αυτό τέσσερα… αυγά!


Τίποτα, όμως, δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε στη συνέχεια, αφού όταν επέστρεψε στο όχημα βρίσκε σπασμένο το ένα τζάμι, τα τρία αυγά να λείπουν και το σαλόνι του αυτοκινήτου να έχει λερωθεί από ένα σπασμένο αυγό.


Πηγή:dete.gr
zougla.gr
madata.gr

Εμπλοκή με την τρίτη δόση του δανείου

Χωρίς τρίτη δόση κινδυνεύει να μείνει η Ελλάδα, αφού σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η τρόικα δεν θα δώσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης καθώς υπάρχει εμπλοκή στην έκθεση προόδου. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΙ, υπήρξε θέμα με την υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη και τα εργασιακά θέματα, μετά το άρθρο της στο Βήμα της Κυριακής και τα όσα υποστήριξε εκεί.

Η κυρία Κατσέλη είχε γράψει ότι η τρόικα έχει κάνει λάθος εκτιμήσεις για την εργασιακή πολιτική, πράγμα που δυσαρέστησε έντονα τόσο την τρόικα όσο και το μέγαρο Μαξίμου.  



http://cosmo.gr/Finance/Hellas/298240.html

Επιμένουν ... πυρηνικά..!!

Τουλάχιστον 2000 συσκευές φυγοκέντρισης έχει στη διάθεσή της η Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με τα όσα είδε Αμερικανός πυρηνικός επιστήμονες, που επισκέφθηκε τη χώρα..



Πυρηνικός επιστήμονας από τις ΗΠΑ είδε εκατοντάδες συσκευές

«Ο γάμος του William θα κρατήσει επτά χρόνια» !!!

Τους βλέπετε έτσι αγαπημένους και ερωτευμένους; Για επτά χρόνια θα τους βλέπετε έτσι. Μετά θα αρχίσει η... φαγούρα.
 Επτά χρόνια θα διαρκέσει ο γάμος του William και της Kate Middleton, σύμφωνα με τον Επίσκοπο της Αγγλικανικής Εκκλησίας Pete Broadbent, ο οποίος μάλιστα «ανέβασε» την πρόβλεψή του στην

Βρέθηκε τσάντα γεμάτη φυσίγγια!!!

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά το Λιμεναρχείο Βουλιαγμένης το οποίο ειδοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από πολίτη για την ύπαρξη μιας τσάντας σε βάθος τριών μέτρων και σε απόσταση 30 μέτρων από τον κυματοθραύστη του λιμανιού της Βάρκιζας.

Οι άνδρες του Λιμενικού που βρέθηκαν στο σημείο και ανέσυραν την τσάντα, βρήκαν μέσα σε αυτή 111 φυσίγγια κυνηγετικού τύπου και 17 φυσίγγια σε καλή κατάσταση που προέρχονται είτε από πιστόλι είτε από 38αρι περίστροφο.


Η υπόθεση ερευνάται με προσοχή από το Λιμεναρχείο. 

 

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=207848&cid=4

Η Michelle Obama… «τα σπάει!!!»

Η Πρώτη Κυρία Michelle Obama δεν είναι μόνο κομψή, δεν είναι μόνο διανοούμενη, αλλά και πρώτη στη διασκέδαση, συνεπώς .... πολυτάλαντη.

Παραδίδει και μαθήματα χορού στο Bollywood. Ο σύζυγός της Barack ακολούθησε τα βήματά της, δίχως την επιδεξιότητά της Michelle, που κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

"Europeana", ο θησαυρός του διαδικτύου...!!!!

Πρόσβαση σε περισσότερα από 14 εκατομμύρια έργα της ευρωπαϊκής διανόησης μπορούν να έχουν πλέον οι χρήστες του Διαδικτύου στην ευρωπαϊκή ψηφιακή βιβλιοθήκη Europeana, η οποία ξεπέρασε κατά πολύ το στόχο των 10 εκατομμυρίων έργων που είχε θέσει τη στιγμή

Φιλ. Σαχινίδης: Δεν μπορούμε να συντηρήσουμε το Δημόσιο...!!

Περιορισμό του σημερινού «υπερτροφικού και μίζερου» δημόσιου τομέα, προαναγγέλλει ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για επιβολή άλλων φόρων.

"Ακόμη κι αν, στο ιδανικό σενάριο, επιτύχουμε το

Αυτοκίνητο στη θάλασσα-Πνίγηκε 30χρονος ...

Ο 25χρονος συνοδηγός ευτυχώς τα κατάφερε...

Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, έπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη θαλάσσια περιοχή του Τρίκερι στο Βόλο . Ο οδηγός του , ένας 30χρονος , δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί και πνίγηκε.

Ζευγάρι Αλβανών είχε αδυναμία στα ποτά... !!!

Τους έπιασε στα πράσα να κλέβουν φιάλες ποτών...

Η περίεργη συμπεριφορά χθες το απόγευμα ενός ζευγαριού Αλβανικής καταγωγής, κίνησε την περιέργεια στην υπεύθυνη του S.M. "Γαλαξίας" στα Γαλανέικα και είχε το νου της.

ΠΑΤΡΑ: Αντί για την κοπέλα του... ήρθαν 10 αστυνομικοί !!!!

Τ
ο τι τράβηξε νεαρός που περίμενε την κοπέλα του στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου... δεν περιγράφεται! 

 Βλέπετε στάθηκε άτυχος, αφού είχε δώσει ραντεβού την ημέρα και την ώρα που ένας νεαρός είχε ληστέψει πρατήριο υγρών καυσίμων που λειτουργεί στην περιοχή. 

Βάζουν χέρι και στο εφάπαξ;;;

Μ
πορεί ο προϋπολογισμός από μόνος του να είναι ιδιαίτερα επώδυνος για την πλειονότητα των Ελλήνων, όμως στο παρασκήνιο η τρόικα απαιτεί κι άλλο «αίμα». 

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δανειστών της χώρας θέτουν πλέον

Την έπνιξε με το καλώδιο του φορτιστή...!

Άγριο έγκλημα το απόγευμα στην Πάτρα.
 
Ένας 21χρονος Αφγανός... ομολόγησε πως σκότωσε στο σπίτι της, την 25χρονη Βουλγάρα φίλη του. 


Το έγκλημα συνέβη στην οδό

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!!

Επιτέλους βρέθηκε και κάποιος επίσημος να βάλει στη θέση του έναν πολιτικό.

Ο κ. ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ, Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της SIEMENS, στην προσπάθειά του να χειραγωγήσει τη δικαιοσύνη, με επιστολή του ζήτησε από τους δικαστικούς λειτουργούς να

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ LIVE!!!!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ LIVE!!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 


ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1


alfanea

ΚΑΒΑΛΑ - Α.Ε.Κ. LIVE!!!!!!

 ΚΑΒΑΛΑ - Α.Ε.Κ.   LIVE!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1


alfanea

Μήνυμα του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων

Ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων η σημερινή και ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος παρέστη στη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι στο...

Μαρτύριο για πέντε....

Μαρτύριο για πέντε
Πέντε νεαρές, Ρουμάνες και Ουγγαρέζες, που εξαναγκάζονταν για καιρό στην πορνεία, σώθηκαν τελικά χάρη στην εξάρθρωση δικτύου εμπορίας ανθρώπων, με μία συνδυασμένη επιχείρηση της αυστριακής και της ουγγρικής αστυνομίας, υπό την εποπτεία της Europol, σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν στη Βουδαπέστη.

Ο πύργος της Πίζας δεν ήταν ποτέ ίσιος!!

Λίγο μετά την έναρξη της κατασκευήε του το 1173, διαπιστώθηκε ότι τα θεμέλια του πύργου της Πίζας ήταν ανομοιόμορφα. 

 Η κατασκευή σταμάτησε, και συνεχίστηκε μόνο αφού πέρασαν 100 χρόνια. 

Στη συνέχεια, έγινε σαφές και ορατό ότι ο Πύργος της Πίζας έχει κλίση προς τα νότια.

Άδωνις Γεωργιάδης:Οι στρατηγοί και οι αξιωματικοί "της ΕΛ.ΑΣ κατεβάσαν τα παντελόνια" σε έναν Ιρακινό..!!

Σύμφωνα με όσα είπε στην σημερινή εκπομπή Ελλήνων Έγερσις ο Άδωνις Γεωργιάδης οι αξιωματικοί και οι στρατηγοί της Αστυνομίας "κατέβασαν τα παντελόνια" στον Ιρακινό που συνέλαβε η αστυνομία στην Ομόνοια για παράνομη διαμονή στην χώρα και παρεμπόριο.

Μόλις ο Ιρακινός κατάλαβε πως θα απελαθεί άρχισε να φωνάζει {Κοράνι κόψει κεφάλι}και σε λίγα λεπτά μαζεύτηκαν πάρα πολλοί μετανάστες και άρχισαν να φωνάζουν και να προκαλούν την αστυνομία.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν μόλις τους είπε ότι έχει Κοράνι στα κατασχεθέντα παράνομα προϊόντα προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να το βρει και οι ίδιοι.Τελικά δεν ήταν κοράνι,αλλά ένα χαρτάκι στα αραβικά.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο Α/Τ Ομονοίας για να απελαθεί.
Από εκεί και πέρα άρχισε ένας ξεσηκωμός από ΜΚΟ και μουσουλμάνους που ο ένας μετέφερε στον άλλον ότι ήθελε και άρχισε το πανηγύρι που διαβάσατε πιο κάτω.

Ο Άδωνις μίλησε με σκληρή γλώσσα για την αστυνομία και την διοίκηση γιατί αντί να έχει στείλει ήδη τον Ιρακινό στα σύνορα για απέλαση μετά από αυτό το γεγονός,του έδωσε καφεδάκι,σάντουιτς (χωρίς ζαμπόν) του τύλιξε τα λαθροπροϊόντα σε μια κούτα και τον έστειλε στην ευχή του Αλάχ,με άνωθεν εντολή Στρατηγού της Ελ.Ας.


Γιατί τρέμουν στην ιδέα να εφαρμόσουν τους νόμους?
Ποιος είναι ο Κωνσταντίνου και ο Ελνταγούρ και απειλούν με αντίποινα και ελευθερώνουν όποιον παράνομο γουστάρουν?Θυμίζω πως τα ίδια έκαναν και τον άλλον Ιρακινό και μετά από 2-3 μήνες τον έπιασαν να κλέβει βίλες και με ναρκωτικά.

Τώρα όποιον συλλαμβάνουν θα λέει Κοράν Κοράν κόψει κεφάλι...και άντε γειά....
Αυτή την αστυνομία έχουμε και αυτό το κράτος.Που δεν μπορεί να τα βάλει με έναν λαθρομετανάστη και θέλει και να μας κάνει να πιστέψουμε πως πολεμάει την τρόικα για το μνημόνιο.
Κούνια που τους κούναγε..


Δείτε ψέματα που αραδιάζει ο Π.Κωνσταντίνου γνωστός και από το ότι ήταν τυχαία περαστικός την ώρα που καίγανε την Μαρφίν άτομα του αντιεξουσιατικού χώρου.δηλ εκεί που ανήκει και αυτός.



http://eglimatikotita.blogspot.com

Η αστυνομικίνα με τη Mercedes... που σκανδαλίζει!!!!

Σκανδαλίζει μητέρα αστυνομικίνα που κατηγορήθηκε για ληστεία με βασικό συνεργό συνάδελφό της, με τον οποίο διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και ο οποίος εκτίει ήδη στις φυλακές εικοσαετή ποινή κάθειρξης.
Η γυναίκα αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για ψυχική συνδρομή

"Φοβήθηκα τόσο που έβρεξα το παντελόνι μου"...!!!

Με αυτή τη φράση περιέγραψε ένας 9χρονος παλαιστίνιος στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ, τη στιγμή που δύο ισραηλινοί στρατιώτες τον χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινη ασπίδα κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γάζα το 2009. 

Οι δύο αρχιλοχίες του ισραηλινού

Είναι επίσημο: αποκτούμε (ευρωπαϊκή) παρέα στο ΔΝΤ!!!!

Σε συνεδρίαση του υπουργικού της συμβουλίου προχωρά το απόγευμα η Ιρλανδία, προκειμένου να ζητήσει και τυπικά την προσφυγή της στον μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Άγριο ξύλο σε αστυνομικό-μάρτυρα δολοφονίας!!!

Η κατάθεσή του δεν άρεσε στην οικογένεια του θύματος
 
Στο νοσοκομείο κατέληξε... ένας αστυνομικός του ΤΑΕ Μεσαράς, όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από τον αδερφό ενός πορτιέρη νυχτερινών κέντρων, που είχε δολοφονηθεί πριν από επτά χρόνια

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Στέλνουν "ραβασάκια" για περαίωση και στα Φιλόπτωχα!!!

Ξ
εσηκώνονται οι ιερείς αλλά και Μητροπολίτες με την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να στείλει «ραβασάκια» στα Φιλόπτωχα Ταμεία προκειμένου να καταθέσουν φορολογικές δηλώσεις. 

 Μάλιστα προ ημερών εστάλη έγγραφο προς το «Ενοριακό Ταμείο Φιλανθρωπίας και Ευποιίας» ενοριακού ναού της Αιγιάλειας το οποίο ανέφερε τα εξής: 

«Σας καλούμε, όπως εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών... καταθέσετε δηλώσεις

Σάντουιτς για… καρδιακή προσβολή!!!!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα παρακάτω σάντουιτς είναι υπερβολικά παχυντικά και ανθυγιεινά. Ιδανικά για καρδιακή προσβολή!


Καρκίνος του μαστού: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε

Λίγους μόλις μήνες πριν μάθει ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού η Christina Applegate έζησε τη συγκλονιστική εμπειρία να δει από κοντά τον αγώνα άλλων νέων γυναικών, που διέτρεχαν επίσης υψηλό κίνδυνο για τη νόσο και δεν είχαν την τύχη να είναι διάσημες ηθοποιοί του Hollywood με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

8χρονη πάσχει από ναρκοληψία...

Αν και είναι μόλις 8 ετών η Sade Biggs δεν μπορεί να παίξει στο δρόμο με τις φίλες της, ούτε να βγει βόλτα με το ποδήλατο, αφού πάσχει από σοβαρή μορφή ναρκοληψίας.

Το 8χρονο κορίτσι από τη Βρετανία εξαιτίας αυτής της σοβαρής ασθένειας μπορεί, χωρίς καμία προειδοποίηση, να πέσει σε

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVE!!!!!

 ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVE!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK: 


LINK-2

alfanea

ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ LIVE!!!!!

 ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ  LIVE!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK: 


LINK-1
LINK-3


alfanea

Πωλείται ιδιωτική συλλογή από 33 supercar!!!

Μια ιδιωτική συλλογή 33 πολυτελών αυτοκινήτων, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει είτε στον μεγαλύτερο συλέκτη αυτοκινήτων του κόσμου, τον Σουλτάνο του Μπρουνέυ ή τον αδελφό του Πρίγκιπα Jefri, έχει βγει προς πώληση. 

Τα αυτοκίνητα λέγεται ότι φυλλάσονται κάπου στη

"Ξαφνικός θάνατος" για 5.000 φορείς του Δημοσίου!!!

«Ο κόμπος, τονίζει, έφτασε στο χτένι. Ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να συντηρεί πλέον το δημόσιο. Αυτή είναι η αλήθεια».

Με αυτά τα λόγια ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης προαναγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς τον «ξαφνικό θάνατο για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους», όπως

Καταφέραμε να πετύχουμε 10 από τις θλιβερότερες πρωτιές στην Ευρώπη !!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε. 
 
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 
ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΛΗΤΤΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ

 
Είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος που για το 2010 υπέστη τόσο μεγάλη μείωση των αποδοχών του. Φορτώθηκε το μεγαλύτερο κύμα ανατιμήσεων στην Ευρώπη ενώ έζησε εντονότερα από οποιονδήποτε άλλο «εταίρο» στην Ε.Ε. την έννοια της

Το ΣΔΟΕ βγήκε παγανιά στις λαϊκές αγορές!!

Δεν έχουν αφήσει λαϊκή για λαϊκή την τελευταία εβδομάδα...
 
Είναι γνωστό ότι το ταμείο είναι μείον... και ότι με κάθε τρόπο το κράτος προσπαθεί να μαζέψει χρήματα, αλλά είναι λίγο κουφό να νομίζει κανείς, ότι κόβοντας πρόστιμα στους παραγωγούς των λαϊκών αγορών θα λύσει το πρόβλημα.

Πυροβόλησε αστυνομικό της τροχαίας και τον αποκεφάλισαν με ξίφος!!!

Αποκεφαλίστηκε με ξίφος μετά την καταδίκη του για την δολοφονία αστυνομικού που επιχειρούσε να τον σταματήσει διότι παραβίαζε τον ΚΟΚ. 
 
Ο Σαουδάραβας Μοσέν αλ Ντουσάρι πυροβόλησε τον αστυνομικό όταν επιχείρησε να τον σταματήσει διότι οδηγούσε

Διαφάνεια στο παγκάρι

Οικονομικό έλεγχο στους ιερούς ναούς σχεδιάζει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Αν χρειαστεί θα ζητηθεί συνδρομή ορκωτών λογιστών. Δραματική η μείωση των εσόδων λόγω κρίσης

Εντατικούς ελέγχους σε 145 ιερούς ναούς, σχεδιάζει να

Εγένετο Δημοκρατική Συμμαχία

Στην ίδρυση νέου κόμματος προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Θα ονομάζεται "Δημοκρατική Συμμαχία" και θα έχει σήμα την ελιά. Οι αξίες και οι θέσεις του κινήματος. Κάλεσμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ

Την ίδρυση νέου κόμματος

Η αγορά στερείται "δώρο Χριστουγέννων" 3 δις. ευρώ

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για την κίνηση στην αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος της κάθετης πτώσης του τζίρου που απειλεί με λουκέτο αρκετά καταστήματα. 

Ο φετινός τζίρος στην αγορά, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα είναι