'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!!

Επιτέλους βρέθηκε και κάποιος επίσημος να βάλει στη θέση του έναν πολιτικό.

Ο κ. ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ, Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της SIEMENS, στην προσπάθειά του να χειραγωγήσει τη δικαιοσύνη, με επιστολή του ζήτησε από τους δικαστικούς λειτουργούς να ενεργήσουν «χωρίς καμία καθυστέρηση και κωλυσιεργία για διαλεύκανση της υπόθεσης της SIEMENS».

Μόλις το πληροφορήθηκε αυτό ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες, εξέδωσε την παρακάτω έγγραφη εντολή προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών κ. Σακελλάκο και τους ειδικούς ανακριτές:

«Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων ‘’για την διερεύνηση της υπόθεσης Siemens στο σύνολό της’’ απηύθυνε και προς εσάς το υπ΄ αρθμ. πρωτ. 274/15.11.10 έγγραφό του. Από το περιεχόμενο αυτού προκύπτει προσπάθεια του συντάκτη του να ασκήσει μη επιτρεπόμενο από το νόμο και αντίθετο προς τη συνταγματική αρχή της διακρίσεως των εξουσιών έλεγχο και εποπτεία επί δικαστικών αρχών υποδεικνύοντάς σας αναρμοδίως αυτονόητες ενέργειες αναγόμενες στα καθήκοντά σας.
Σας παρακαλώ, επομένως, να μη λάβετε υπόψη σας το έγγραφο αυτό κατά το ως άνω περιεχόμενό του».


Αν αυτό δεν είναι «καρπαζιά» στο κ. Βαλυράκη, τότε τι είναι; Περαστικά σας…
Αλήθεια το ακούσατε αυτό πουθενά στις ειδήσεις των δημοκρατικών ΜΜΕ, ιδιωτικών ή κρατικών, από τα πληρωμένα όργανα που ονομάζονται δημοσιογράφοι και έμαθαν πολύ καλά να υπηρετούν τα αφεντικά τους καθώς επίσης και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ που το ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ, ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ η ΝΤΟΡΑ ;

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

 
ΕΛΛΗΝΑΣ 

http://armyalert.blogspot.com/2010/11/blog-post_896.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου