'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Το Νησί ...Διαβάστε την τραγική συνέχεια!!!!

Αν οι τηλεθεατές του «Νησιού» δάκρυσαν πολλές φορές μέχρι και το πέμπτο επεισόδιο της σειράς, δεν φαντάζονται τι τους περιμένει στη... συνέχεια.

Μετά το βομβαρδισμό του Ηρακλείου από τους Γερμανούς, η υγεία της Ελένης (Κατερίνα Λέχου) επιδεινώνεται και αφήνει την τελευταία της πνοή στη Σπιναλόγκα (στο 7ο επεισόδιο).

Οι μικρές πρωταγωνίστριες Ιφιγένεια Τζόλα και Αναστασία Τσιλιμπίου –Άννα και Μαρία αντίστοιχα- στο όγδοο επεισόδιο (θα μεταδοθεί στις 6 Δεκεμβρίου) θα παραδώσουν τη σκυτάλη με ένα σκηνοθετικό τρικ στις Ευγενία Δημητροπούλου και Γιούλικα Σκαφιδά, οι οποίες θα υποδυθούν τις ηρωίδες σε μεγαλύτερη ηλικία.


Και τότε αρχίζουν όλα… Η μεγαλύτερη κόρη, Μαρία (Γιούλικα Σκαφιδά), πάνω που θα αισθανθεί τα πρώτα ερωτικά καρδιοχτύπια, θα αρρωστήσει, και θα μεταφερθεί όπως η μητέρα της, Ελένη, στη Σπιναλόγκα. Εκεί θα γνωρίσει το γιατρό Νίκο Κυρίτση (Αλέξανδρο Λογοθέτη) με τον οποίο πολύ καιρό αργότερα, αφού θα έχει γιατρευτεί, θα φύγουν από το νησί και θα παντρευτούν.

Οι μεγαλύτερες πάντως εκπλήξεις έρχονται από τη μικρότερη σε ηλικία αδερφή, την Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου), η οποία αναστατώνει την Ελούντα και την Πλάκα με τα ερωτικά καμώματά της και πληρώνει βέβαια το τίμημα με την ίδια της τη ζωή, αφού δολοφονείται από το σύζυγό της Αντρέα Βανδουλάκη (Γιάννης Στάνκογλου).

Πάντως, στο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ, η Άννα είναι η μεγάλη αδερφή και η Μαρία η μικρότερη, αλλά στη σειρά το αντέστρεψαν, άγνωστο για ποιο λόγο.



http://24wro.blogspot.com/2010/11/blog-post_9733.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου