'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

17χρονη αν και έπαιρνε αντισυλληπτικά γέννησε τρίδυμα!!!

Είχε γνωρίσει ένα 22χρονο αγόρι από το ίντερνετ. Η 17χρονη Τζένιφερ ανέπτυξε σχέσεις μαζί του. 

Αυτό που δεν περίμενε και η ίδια ήταν όμως ότι ο νεαρός θα την εγκαταλείψει στα... κρύα του λουτρού, με τρία μωρά να πρέπει να μεγαλώσει.
 
Κι όμως! Το περιστατικό είναι αληθές και συνέβη στην .Γερμανία. Ο νεαρός παράτησε την ανήλικη ερωμένη του και τα τρία τους παιδιά με το επιχείρημα... ότι δεν ήταν έτοιμος για οικογένεια. Κατηγόρησε μάλιστα την μάνα των παιδιών του ότι τον κορόιδεψε.


Γεγονός όμως είναι ότι και η 17χρονη ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν έμαθε ότι κυοφορούσε. Όχι, η απορία της δεν είχε να κάνει με τα τρίδυμα κοριτσάκια αλλά με το γεγονός ότι λάμβανε αντισυλληπτικά χάπια και κανονικά δεν θα έπρεπε να μείνει έγκυος.


Όπως αποδείχθηκε από τους γιατρούς, την δράση των αντισυλληπτικών την εξουδετέρωσαν κάποια άλλα φάρμακα που έπαιρνε για ένα κρυολόγημα. Το αποτέλεσμα ήταν έτσι να μείνει έγκυος παρά την θέλησή της και μάλιστα, εντελώς ανυποψίαστη, να το ανακαλύψει κάπως αργά.


Τελικά, παρά την αντίδραση του συντρόφου της, που δεν θέλει να έχει σχέσεις ούτε με τα μωρά ούτε με την ίδια πλέον, αποφάσισε να κρατήσει τα μωράκια. Πρόσφατα τα έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή. Το καθένα ζυγίζει μόλις ένα κιλό, για αυτό και έχουν μπει σε θερμοκοιτίδα, ωστόσο χαίρουν άκρας υγείας.


Η νεαρή μητέρα, έχοντας και τη βοήθεια της 60χρονης γιαγιάς της, δηλώνει ότι έχει την πρόθεση να μεγαλώσει τα μωρά της παρά τις αντιξοότητες. Παράλληλα, επέστρεψε στο σχολείο της, ώστε να πάρει το απολυτήριο και να διαθέτει ένα απαραίτητο εφόδιο για να βρει μια δουλειά που θα της επιτρέψει να τα μεγαλώσει...



star.gr
http://katse-kala.blogspot.com/2010/11/17_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου