'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η τρόικα πήγε… Σφακιανάκη !!!!

Το ΔΝΤ «κατασκόπευσε» πώς διασκεδάζουν οι… χρεοκοπημένοι!

Την ώρα που έντρομοι οι Έλληνες... άκουγαν την περασμένη Δευτέρα για την επίσκεψη του σκληρού πυρήνα της τρόικας και τα νέα μέτρα που προστίθεται να μας επιβάλει, κλιμάκιο του ΔΝΤ που είχε έρθει νωρίτερα στη χώρα μας, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος, αναστάτωνε τον της νύχτας!

Ο λόγος;

Η νυχτερινή «έφοδος» μερικών εκ των περίπου 20 χαμηλόβαθμων στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οποίοι εθεάθησαν την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Θέα, όπου εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο λόγος της επίσκεψής τους παραμένει άγνωστος, καθώς είτε «προσβλήθηκαν» από την παραμονή τους στην Ελλάδα, από τον «ιό» της διασκέδασης είτε θέλησαν -την ώρα που οι Έλληνες υποφέρουν από τις περικοπές, τους φόρους και την ανεργία- να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι πώς αντιδρούν…

Λίγο μετά τις δώδεκα τα ξημερώματα, όπως αναφέρουν οι Αποκαλύψεις, όταν μια παρέα τριών με τεσσάρων ατόμων, καλοντυμένων, κοστουμαρισμένων αντρών εμφανίστηκε στο μαγαζί, αναζητώντας το τραπέζι τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η παρέα των «ξένων» είχε διακριτική παρουσία στο μαγαζί, παρακολουθούσαν πώς διασκεδάζουν οι Έλληνες, ενώ δεν παρήγγειλαν, αλλά ούτε πέταξαν λουλούδια. Άλλωστε, ενώ το κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο που χόρευε τσιφτετέλια στην πίστα, οι άντρες με τα κοστούμια ήταν οι πρώτοι που αποχώρησαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα, όταν το κέφι είχε ανάψει για τα καλά!


http://skandalistes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου