'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Με e-mail η δυσαρέσκεια Παπανδρέου σε Κατσέλη!!!

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου το άρθρο της υπουργού Εργασίας, Λούκας Κατσέλη, στο οποίο διατυπώνει την αντίθεσή της σε δύο σημεία του Μνημονίου. 

Εκτός από την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το κλιμάκιο της τρόικας για το επικαιροποιημένο Μνημόνιο, το άρθρο της Λούκας Κατσέλη ενέτεινε και τη δυσφορία των εκπροσώπων της τρόικας. 

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μόλις έλαβε γνώση των αρνητικών διαθέσεων της τρόικας λόγω της άκαμπτης στάσης που τηρεί η Λούκα Κατσέλη, όπως επισημαίνει δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", απέστειλε e-mail στην υπουργό, ζητώντας να βρεθεί λύση. 

Ορισμένοι κυβερνητικοί παράγοντες σημείωναν πως θα έπρεπε να υπάρχει συντονισμένη δράση και ενιαίος λόγος από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ώστε να μη δημιουργείται η εντύπωση ότι κάποιος υπουργός αμφισβητεί τους όρους του Μνημονίου που έχουν συμφωνηθεί. 

Η Λούκα Κατσέλη εµφανίστηκε αιφνιδιασµένη από τη φηµολογία περί δυσαρέσκειας της κυβέρνησης, αλλά και της τρόικας, και απέδωσε τις σχετικές διαρροές σε κύκλους που θέλουν να τη βλάψουν πολιτικά. 

Το Μέγαρο Μαξίµου πράγματι δεν φαίνεται να εξετάζει την επιβολή κυρώσεων στην υπουργό Εργασίας, θεωρώντας ότι στην παρούσα φάση µόνο κακό θα προκαλούσε στην κυβέρνηση η αποµάκρυνση ενός υπουργού που δείχνει ότι έχει σοβαρές αντιρρήσεις µε το Μνηµόνιο. 

«Κάποιοι από την κυβέρνηση αρνούνται να αποδεχθούν ως δέσµευσή τους το Μνηµόνιο» φέρονται να έχουν επισημάνει τα στελέχη της τρόικας σε συναντήσεις με οικονομικούς παράγοντες, ενώ δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της υπουργού. 

Ερωτηθείς για το άρθρο της Λούκας Κατσέλη, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου σχολίασε ότι ενδεχομένως ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, «θα πρέπει να καλέσει έναν έναν τους υπουργούς και να τους εξηγήσει την κρισιµότητα της κατάστασης». 

http://cosmo.gr/Politics/Hellas/298286.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου