'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Κρατούν ομήρους οι φατρίες!!!

Εμπιστευτικά σημειώματα των αρμόδιων υπηρεσιών αποκαλύπτουν ότι ιδιοκτήτες κέντρων του ηλεκτρονικού τζόγου συγκαταλέγονται στους
είκοσι πλουσιότερους ανθρώπους της Κύπρου με επενδύσεις σε διάφορους τομείς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. 

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Λουκάς Λουκά σε συνάντησή του με αξιωματικούς του Σώματος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του σε βάρος υπηρεσιών της Δύναμης για την αποτυχία τους να κτυπήσουν τα μεγάλα κέντρα τζόγου που έχουν οδηγήσει πολλά πρόσωπα και οικογένειες σε οικονομική κατρακύλα και καταστροφή. 

Άτομα που για αρκετές ώρες κρατήθηκαν σε «αιχμαλωσία» και κακοποιήθηκαν άγρια από φατρίες για την καθυστέρηση να πληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους σε κέντρα τζόγου κρατήθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία. Ωστόσο, κράτησαν κλειστό το στόμα τους για την περιπέτειά τους όταν προσεγγίσθηκαν από την Αστυνομία για να δώσουν είτε προφορικές πληροφορίες είτε γραπτή κατάθεση.

Οι φατρίες της νύκτας στην προσπάθειά τους να αποκλείσουν τον κίνδυνο σύλληψης μελών τους από την Αστυνομία αναθέτουν την καταστροφή αυτοκινήτων με εμπρησμούς και την ευθύνη της «κράτησης» και της κακοποίησης, σε αλλοδαπούς από τρίτες χώρες που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο ή λαμβάνουν επίδομα πολιτικού ασύλου.


Όμως, η Αστυνομία στην προσπάθεια της εξάρθρωσης των κέντρων τζόγου αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, λόγω της σιωπής ανθρώπων που έχασαν μεγάλα χρηματικά ποσά και περιουσίες και φοβούνται να δώσουν στοιχεία που θα βοηθούσαν στη συλλογή του απαραίτητου μαρτυρικού υλικού, το οποίο θα δικαιολογεί την προσαγωγή των ενόχων στη Δικαιοσύνη.

Τοποθέτηση ναρκωτικών
Οι φατρίες δεν διστάζουν να ενοχοποιήσουν ιδιοκτήτες πρακτορείων στοιχημάτων τοποθετώντας ναρκωτικά στα υποστατικά τους. Σε μια
περίπτωση ένα πρόσωπο που συνοδευόταν από νεαρή αλλοδαπή και ενεργούσε για λογαριασμό αντίπαλης φατρίας πιάστηκε από τη φρουρά
«μπούκικου» τη στιγμή που τοποθετούσε σε γωνιακό χώρο του υποστατικού, μικρή ποσότητα μαριχουάνας με επιδίωξη να ενοχοποιήσει τους ιδιοκτήτες του στην Αστυνομία.


Απόπειρες αυτοκτονίας γυναικών
Στο παιχνίδι του τζόγου εισήλθαν και γυναίκες που, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε το οικογενειακό τους περιβάλλον στην Αστυνομία, έχασαν χρυσαφικά πολύ μεγάλης αξίας, τα οποία πλήρωσαν στα «μπούκικα» για επανάκτηση με το διπλάσιο χρηματικό ποσό. Τον περασμένο μήνα, δυο γυναίκες που έχασαν τα χρυσαφικά τους στον τζόγο από νευρικό κλονισμό αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν, η μία μέσα σε εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο σε περιοχή του Αγίου Δομετίου και η δεύτερη σε υπόγειο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Από τις ανακρίσεις της Αστυνομίας για τα δυο επεισόδια ήλθαν στο φως πολλά παρόμοια περιστατικά με στοιχεία που προκαλούν δέος.


http://www.sigmalive.com/news/local/328387

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου