'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΣΟΚ "κάναμε ομαδικό sex και όργια με τον Μητροπολίτη Παϊσιο...!!!!

ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΣΟΚ "κάναμε ομαδικό sex και όργια με τον Μητροπολίτη Παϊσιο...

του άρεσε το "παιχνίδι"...είδα την νεαρη καλόγρια να κάνει στον Παϊσιο στοματικό έρωτα...τα εχασε μολις με ειδε κοκκίνησε αλλά εσκυψε και συνεχισε.."


Διαβάστε πρισσότερα εδώ

Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ: Πέσανε μόνο 300% έξω στις προβλέψεις τους για τα έσοδα...!!!

ύξηση" ΜΟΝΟ 3,6% για τα κρατικά έσοδα στο δεκάμηνο του έτους...
 
παρά τη φοροεπιδρομή, 
έναντι αύξησης 14% που είχε προϋπολογιστεί αρχικά το Μάιο και 8,7% που προϋπολογίστηκαν στο αναθεωρημένο μνημόνιο του Αυγούστου

Αύξηση 3,6% εμφανίζουν τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου του 2010, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών. Ο ετήσιος στόχος που προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2010 κάνει λόγο για....
αύξηση 8,7% κάτι που σημαίνει ότι η κυβέρνηση «ψάχνει» έσοδα 11,8 δισ. ευρώ μέσα στο δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισπράξεις από ΦΠΑ τον Οκτώβριο παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 15%, από 17% τον Σεπτέμβριο. Στο δεκάμηνο του έτους, τα έσοδα από ΦΠΑ έχουν αυξηθεί 4,4%, έναντι 2,9% αύξησης στο εννεάμηνο.

Ωστόσο, τα συνολικά καθαρά έσοδα αυξήθηκαν κατά 3,6%. Δεν καταγράφη επιτάχυνση σε σχέση με τα αποτελέσματα εννεαμήνου, καθιστώντας δυσκολότερη την επίτευξη του ετήσιου στόχου επιτάχυνσης των εσόδων κατά 8,7% που προβλέπεται στο αναθεωρημένο Μνημόνιο (του Αυγούστου).

Για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος του 2010 θα πρέπει να μπουν στα ταμεία 11,8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους, μέρος των οποίων η κυβέρνηση περιμένει από τα τέλη κυκλοφορίας και την περαίωση.

Βάζει υποψηφιότητα στα.....97 χρόνια του !!!!!

Αντιμέτωπος με τον… εγγονό του θα βρεθεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο 97χρονος, Δημήτρης Κορομηλάς, από την Καλαμάτα.

Ο ηλικιωμένος, παλιός αντάρτης και βιοπαλαιστής, δεν το βάζει κάτω και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καλαμάτας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Νίκο Διασάκο.


Ο ίδιος εμφανίζεται αισιόδοξος και δηλώνει: «Θέλω να παλέψω με τη ζωή, να την εκδικηθώ και όχι να με εκδικηθεί. Η ζωή θέλει πάλεμα για να την αισθανθείς, για να την καταλάβεις. Δεν πρέπει να την αφήσεις να τρέχει μόνη της».

Εμείς να του πούμε ένα μπράβο μέσα από την καρδιά μας!


http://myvernews.blogspot.com
http://xilopita.blogspot.com/2010/11/97.html

Επιστολή-βόμβα στον Παπούλια! Ο Γιώργος τον ενημέρωσε για εθνικές εκλογές την 12η Δεκεμβρίου!!!!!

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αποκαλύπτει ότι οι εθνικές εκλογές έχουν κλειδώσει για την 12η Δεκεμβρίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις χαζο-δημοτικές!

Ο Παπανδρέου ενημέρωσε ήδη με επιστολή του τον Κάρολο Παπούλια.

Μην ρωτάτε πως έφτασε αυτή η επιστολή-βόμβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ποιος ήταν δηλαδή ο κομιστής!

Στα μέσα Δεκεμβρίου ο Παπούλιας θα ορκίζει Οικουμενική κυβέρνηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη, κατά πάσα πιθανότητα στο υπ. Εξωτερικών (και Αιγαίου) μια και θα πάνε πακέτο εξαιτίας των τρυπανιών που δεν θ αργήσουν να πιάσουν δουλειά.
Εκτός θα μείνει ο Αντώνης Σαμαράς και η υπάρχουσα ΝΔ.
Τώρα θα πείτε γιατί ο πρωθυπουργός πάει σε εκλογές.
Είναι απλό! Δεν θέλει να κρατήσει μόνος του την ατομική βόμβα της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης της χώρας.
Των νέων μέτρων  κι ότι πρόκειται ν ακολουθήσει.
Θα συγκυβερνήσει με την Ντόρα, τον Κουβέλη, τον Καρατζαφέρη πολύ πιθανό  και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.
O λόγος που στη διακαναλική δεν μίλησε ακόμη πιο ανοιχτά για τις εθνικές εκλογές ήταν για να κρατήσει εν υπνώσει τον Σαμαρά!

Τίνος ήταν η σκηνοθεσία της  όλης υπόθεσης δίλημμα-εκλογές;

Θα σας δώσουμε την απάντηση.

Ηταν του Μητσοτάκη, ο οποίος την πάσαρε στον Ψυχάρη κι αυτός με τη σειρά του στον Παπανδρέου.

Ετσι κυβερνιέται η Ελλάδα.

Ωσαν τηλεπαιγνίδι.


http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3461

Ήταν «βαρύ» το ... χρηματοκιβώτιο!!!

Με «άδεια» χέρια έφυγαν  άγνωστοι δράστες, που επιχείρησαν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο στο δημαρχείο Μεσοποταμίας, του νομού Καστοριάς.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν οι δράστες μπήκαν στο δημαρχείο του δήμου Μεσοποταμίας, από ανασφάλιστο παράθυρο, με στόχο να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο.

«Το χρηματοκιβώτιο ήταν βαρύ και δεν μπόρεσαν να το μετακινήσουν. Στη συνέχεια αναστάτωσαν τα γραφεία, ψάχνοντας να βρουν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου για να το ανοίξουν. Ευτυχώς, δεν τα κατάφεραν και έφυγαν χωρίς να πάρουν τίποτα», ανέφερε ο δήμαρχος Μεσοποταμίας, Χαράλαμπος Σωτηριάδης.

Σύμφωνα με το δήμαρχο, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 7.000 ευρώ (τη μισθοδοσία του προσωπικού).

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό.


Για το συμβάν διενεργεί έρευνες η Ασφάλεια Καστοριάς.


http://www.newsbomb.gr/koinonia/story/itan-baru-to-xrimatokibotio

Ονόματα και φωτογραφίες άλλων 5 από τους "πυρήνες της φωτιάς"

Τ
α ονόματα και τις φωτογραφίες πέντε ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανακοίνωσε επίσημα η Ελληνική Αστυνομία. 

Πρόκειται για πέντε νεαρούς ηλικίας 21 έως 30 χρόνων οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο έχουν εξαφανιστεί ενώ σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις με τις κατηγορίες της «συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση», «προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή». 

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής αν και όπως υποστηρίζουν διέθεταν στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή των συγκεκριμένων στην οργάνωση, δεν είχαν ανακοινώσει ονόματα και φωτογραφίες τους ωστόσο προχώρησαν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να εντοπιστούν το συντομότερο τόσο οι ίδιοι όσο και η γιάφκα - παρασκευαστήριο βομβών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι μαζί με τους δύο συλληφθέντες, αποτελούν το σκληρό πυρήνα της οργάνωσης. 

Έτσι εκτός από τον Γεράσιμο Τσάκαλο 24 ετών και τον Παναγιώτη Αργυρό 22 ετών, πρόκειται για τα αδέρφια Γιώργο και Μιχάλη Νικολόπουλο 24 και 22 ετών αντίστοιχα, Νταμιάνο Μπολάνο 23 ετών, Γιώργο Καραγιαννίδη 30 ετών και Αλέξανδρο Μιτρούσια 21 ετών. 

Η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους πολίτες που ενδεχομένως δουν τους παραπάνω να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 170, 1014 και 1964. 

http://dete.gr/news.php?article_id=11291

"Φακελάκι" για την ηχορύπανση!!!!

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία. 

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες με την ιδιότητα των υπαλλήλων του συγκεκριμένου Υπουργείου, ως αρμόδιοι του Τμήματος Θορύβου, απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ από ιδιοκτήτρια καταστήματος εστιατορίου, που βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να μην καταλογίσουν παραβάσεις, που διαπίστωσαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. 

Είχε προηγηθεί την 28-10-2010 καταγγελία της ιδιοκτήτριας στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σύμφωνα με την οποία, οι δύο υπάλληλοι είχαν επισκεφτεί την επιχείρησή της και της ανέφεραν ότι υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες στην Υπηρεσία τους για ηχορύπανση και ότι αν προχωρούσαν σε ελέγχους θα προέκυπταν και άλλες παραβάσεις, που θα είχαν σαν συνέπεια την επιβολή προστίμου και ενδεχομένως την ανάκληση αδείας λειτουργίας του καταστήματος. 

Επιπλέον, χθες (1-11-2010) στο κατάστημά της οι δύο υπάλληλοι απαίτησαν από την επιχειρηματία το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, προκειμένου να μην καταλογίσουν τις παραβάσεις αυτές. 

Σήμερα (2-11-2010) σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, η επιχειρηματίας συνοδευόμενη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων παρέδωσε στους δράστες το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, το οποίο κατά τη σύλληψή τους, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε. 

http://crimesonair.blogspot.com/

ΗΠΑ: 63χρονος αυτοπυροβολήθηκε ενώ υπνοβατούσε!!!!

Ένας 63χρονος άνδρας από το Boulder του Κολοράντο, ξύπνησε με τον πλέον πιο περίεργο τρόπο, αφού φρόντισε ως 'αφύπνιση' να πυροβολήσει τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, ο Sandford Rothman, ξύπνησε μετά από κρότο που προκάλεσε ο ίδιος ενώ υπνοβατούσε. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 63χρονος Rothman αυτοπυροβολήθηκε στο γόνατο, ενώ βρέθηκε να κρατά ένα πιστόλι 9 χιλιοστών.

Η αστυνομία αναφέρει παράλληλα πως ο 'υπνοβάτης' έπαιρνε συνταγογραφούμενα φάρμακα για τον πόνο, ενώ μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν στο αίμα του 63χρονου ούτε αλκοόλ αλλά ούτε ναρκωτικές ουσίες.

Ο άτυχος Rothman νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της περιοχής του Boulder από το οποίο τελικά πήρε εξιτήριο.


http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/63.html

Καβούρια στις τσέπες έχει η Τσέρι Μπλερ!!!!

Καβούρια στις τσέπες έχει η Τσέρι Μπλερ, η γυναίκα του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ.

Διαθέτει επτά σπίτια, πολυεκατομμυριούχο...


 σύζυγο, καλοπληρωμένη δουλειά αλλά και μεγάλη τσιγγουνιά. Η Σκρουτζ , κυρία Μπλέρ, πούλησε στο eBay ένα αυτόγραφο του συζύγου της για μόλις 11 ευρώ αν και η τιμή εκκίνησης του, είχε τοποθετηθεί στα 28 ευρώ.

Προσφορές δεν υπήρχαν οπότε έβαλε στην τσέπη μόλις έντεκα ευρώ. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι συνηθίζει να «σκοτώνει» αντικείμενα, τα οποία δεν της είναι χρήσιμα.

Στο παρελθόν λέγεται ότι είχε πουλήσει στο διαδίκτυο, κουζινικά αλλά και ένα ρολόι, το οποίο είχε κάνει δώρο ο Μπερλουσκόνι στον Μπλερ. Στο... μασούρι της από αυτή την πώληση έβαλε 112 ευρώ και μάλλον θα ήταν ευτυχισμένη!



star.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_3410.html

Ισπανία: 10χρονο κοριτσάκι έγινε μητέρα!!!!!

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, αυτό που ανακοινώθηκε είναι οτι μητέρα και παιδί είναι καλά στην υγεία τους.

Η πόλη Χερέθ πάντως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα κορίτσι 10 ετών έμεινε έγκυος από έναν επίσης ανήλικο.

Η πόλη αυτή βρίσκεται στη νότια Ισπανία, στην Ανδαλουσία.

'Η κατάσταση της υγείας της νεαρής μητέρας και του μωρού 'είναι πολύ καλή' και έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο', διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους η Μικαέλα Ναβάρο αξιωματούχος της αυτόνομης κυβέρνησης της Ανδαλουσίας.
Η Ναβάρο δήλωσε έκπληκτη από το γεγονός το οποίο αποκάλυψε η εφημερίδα Diario de Jerez.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το κορίτσι γέννησε την προηγούμενη Τρίτη ένα μωρό βάρους 2,9 κιλών και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι αρχές εξετάζουν τώρα αν η μητέρα και το παιδί ζουν σε ικανοποιητικές συνθήκες και αν μπορούν να παραμείνουν με την οικογένειά τους ή αν πρέπει να τις αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Ο πατέρας του παιδιού είναι επίσης ανήλικος, δήλωσε η Ναβάρο, χωρίς όμως να διευκρινίσει την ηλικία του.



newsit.gr

Μονή αρπάζει τα σπίτια φτωχών!!!

Ένα τουρκικό φιρμάνι είναι αρκετό ώστε πολλές Μονές να οικειοποιούνται περιουσίες και εκτάσεις αναγκάζοντας φτωχούς μεροκαματιάρηδες ανθρώπους, που όλα τα χρόνια της ζωής τους αγωνίζονταν να φτιάξουν ένα μικρό σπίτι , να φεύγουν από το χώρο τους.
 

Μωρό έπεσε από τον 7ο έκανε γκελ σε τέντα και έπεσε στην αγκαλιά περαστικού!!!

Ένα κοριτσάκι 15 μηνών επέζησε χθες χωρίς σχεδόν ούτε γρατζουνιά όταν έπεσε από διαμέρισμα του 7ου ορόφου στο Παρίσι. Το μωρό έπεσε από το παράθυρο ενώ έπαιζε με την τετράχρονη αδελφή του χωρίς την επίβλεψη κάποιου μεγάλου, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ένας νεαρός είδε το μωρό την ώρα που άρχιζε να πέφτει και φώναξε στον πατέρα του, ο οποίος έτρεξε, άπλωσε τα χέρια του και το έπιασε μετά το γκελ που έκανε στην τέντα, γράφει η εφημερίδα "Λε Παριζιεν".

 "Θα πρέπει να παίζει πολλά χρόνια ράγκμπι για να έχει αναπτύξει τέτοια ανακλαστικά", δήλωσε στην εφημερίδα ένας περαστικός που είδε το περιστατικό.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι δείχνει να μην έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και παρακολουθείται σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας στο βορειοανατολικό Παρίσι, δήλωσε ότι το μωρό είχε πραγματικά μεγάλη τύχη διότι, σε αντίθεση με αυτό που κάνει συνήθως, χθες το απόγευμα είχε αφήσει την τέντα ανοιχτή.

 "Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά γιατί συνηθίζουν να ρίχνουν πάνω της τις γόπες των τσιγάρων τους", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό i-tele.

   Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε τέλος ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. "Οι γονείς δεν ήταν παρόντες και είναι λίγο δύσκολο να μάθουμε ρωτώντας τα δύο κοριτσάκια, αν σκεφτεί κανείς την ηλικία τους", δήλωσε.

 http://stin-kontra.blogspot.com/2010/11/7.html#ixzz149UtTEgR

Ο αστυνομικός του έδωσε το παντελόνι του... !!!

Κι΄όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους.....Υπάρχουν αστυνομικοί που μπορούν να σου δώσουν και τα ρούχα τους για να μην τρέμεις από το κρύο...

Ο άνθρωπος που βλέπετε στη φωτογραφία χρωστάει τη ζωή του σε έναν συνάθρωπό του, που τηλεφώνησε στην αστυνομία και στο
LamiaReport :

Την Κυριακή το απόγευμα αναγνώστης μας τηλεφώνησε και μας είπε ότι στην Π.Ε.Ο Λαμίας - Αθηνών στο ύψος του αεροδρομίου υπάρχει ένας άνθρωπος ημίγυμνος και σε κακή κατάσταση μέσα στο δρόμο.

<<Ενημέρωσα και το 100 γιατί είναι θέμα χρόνου τώρα που σκοτεινιάζει να τον πατήσει κάποιο αυτοκίνητο>> μας είπε χαρακτηριστικά.

Σε λίγη ώρα βρεθήκαμε στο σημείο.Η τροχαία και το ΕΚΑΒ ήταν ήδη εκεί.

Ο άνθρωπος σχεδόν γυμνός στην άκρη του δρόμου σε κακό χάλι.Έτρεμε.Προφανώς από υποθερμία. Εξαντλημένος,βρώμικος,με σημάδια στο σώμα και στο πρόσωπο από τα βάτα, σχεδόν χωρίς επαφή με το περιβάλλον.
Το μόνο ,που είπε,  ήταν ότι είναι Ρουμάνος και κάτι ψέλλισε για Σπάρτη. Εάν αυτός ο άνθρωπος είχε μείνει λίγο ακόμα εκεί θα ήταν νεκρός ή από αυτοκίνητο ή από το κρύο.

Αυτό που δεν θα ξεχάσουμε, ήταν η πράξη που έκανε ο αξιωματικός της τροχαίας, ο οποίος του έδωσε ένα δικό του παντελόνι, που είχε μαζί του, για να το φορέσει, αφού ήταν μόνο με ένα βρώμικο και σχισμένο εσώρουχο.

Στη συνέχεια οι άνδρες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.


Από το ρεπορτάζ την επομένη μάθαμε ότι ο 38χρονος Ρουμάνος ταξίδευε από Αθήνα για Ρουμανία με λεωφορείο το οποίο έκανε στάση κάπου έξω από την Λαμία.

Για άγνωστο λόγο δεν ανέβηκε στο λεωφορείο για να συνεχίσει το ταξίδι του και χάθηκαν τα ίχνη του.
Για κάποια 24ωρα περιφερόταν στην περιοχή μας , μέχρι που βρέθηκε σε αυτή τη κατάσταση.

Η αδελφή του ,που τον έψαχνε, είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία και έτσι τελικά ενημερώθηκε και ήρθε από την Αθήνα για να τον πάρει από το νοσοκομείο.



http://www.lamiareport.gr

Σκληρό παζάρι για μισθούς!

Το φάσμα της κρίσης και οι νέες κλαδικές συλλογικές συμβάσεις με βάση τις συμφωνίες της ΓΣΕΕ για τον κατώτατο μισθό, την περικοπή αυξήσεων και ο κατώτατος μισθός. Ποιές εταιρίες την παραβίασαν επικαλούμενες το Μνημόνιο.

Πάγωμα μισθών και απολύσεων αντί της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού υπογράφουν τα συνδικάτα, με βάση τη συμφωνία της ΓΣΕΕ με τις εργοδοτικές οργανώσεις.

Ήδη η κρίση έχει ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά εργασίας, με επιχειρήσεις να προχωρούν -με την απειλή λουκέτου- σε μείωση αποδοχών, ελαστικά ωράρια εργασίας με λιγότερες ώρες ή μέρες απασχόλησης, τρίμηνη διαθεσιμότητα του προσωπικού καθώς και εκ περιτροπής εργασία.

Η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση εργασίας 2010-2012 προβλέπει τη διατήρηση έως το Ιούνιο του 2011 του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου στα 739,56 ευρώ και 33,04 ευρώ, με προοπτική αύξηση τον Ιούλιο στα 750,65 και 33,53 ευρώ εάν δοθεί αύξηση 1,5% ή εάν η αύξηση φθάσει το 1,7% με βάση την εξέλιξη του Ευρωπαϊκού πληθωρισμού, μισθοί και ημερομίσθια θα αυξηθούν στα 763,41 και 34,10 ευρώ.

Ήδη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την ΓΣΕΕ στις συμβάσεις που έχουν ήδη υπογραφεί προβλέπεται πάγωμα των αποδοχών για φέτος και μικρές αυξήσεις για το 2011, με αντάλλαγμα των διατήρηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα.

Μία επιχείρηση, η εταιρία Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας Α.Ε. υπέγραψε σύμβαση με τους εργαζόμενους για διετές πάγωμα μισθών, η ΟΤΟΕ από την πλευρά της τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας, ενώ στις ΔΕΚΟ όπου οι αυξήσεις έχουν παγώσει δια νόμου θα επιδιωχθεί συνομολόγηση συμβάσεων με θεσμικά μόνον αιτήματα.

Ωστόσο ορισμένοι εργοδότες επικαλούμενοι το σχετικό άρθρο του Μνημονίου που επιτρέπει οι επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις να αποκλίνουν των κλαδικών θεωρούν και το εφαρμόζουν στην πράξη σε επιχειρήσεις (σύμβαση ΗΣΑΠ με εταιρία φύλαξης) την κατάργηση του κατώτερου εγγυημένου μισθού των 740 ευρώ.

Στην προκειμένη περίπτωση η ΓΣΕΕ αντέδρασε και κάλεσε τόσο τη διοίκηση του ΗΣΑΠ και την εταιρία ασφαλείας να μην αποδεχθούν τη σύμβαση με το επιχείρημα ότι στις εργολαβίες απαιτείται η πλήρης τήρηση της εργατικής νομοθεσίας και των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, οι οποίες δεν μπορούν να είναι κατώτερες από την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

http://news247.gr

Πήρε νυφικό και μονόπετρο και έψαχνε για νύφη!!!!

Ρωτώντας πας στην πόλη λέει ο σοφός λαός και μάλλον έχει δίκιο. Ένας άντρας, από την Ρουμανία, που τον εγκατέλειψε η μέλλουσα σύζυγος του τέσσερις ημέρες πριν τον γάμο, βρήκε νέα νύφη ρωτώντας στην γειτονιά.

Ο Florin Mazilu, από τη περιοχή Malu Mare, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ της εγκατάλειψης πήρε το νυφικό και το δακτυλίδι και ξεχύθηκε στην γειτονιά.


Ως μοντέρνος πρίγκιπας διοχέτευσε την πληροφορία στο χωριό του ότι θα παντρευτεί όποια κοπέλα χωρέσει στο νυφικό και ταιριάξει το δακτυλίδι στο χέρι της.



Μέσα σε λίγες ώρες βρήκε την 21-χρονη Ana Maria η οποία φόρεσε νυφικό και δακτυλίδι και της ταιριάξανε γάντι.



«Είχα τα πάντα έτοιμα για γάμο αλλά δεν είχα νύφη. Αποφάσισα ότι θα προχωρήσω. Είπα πως οποία ταιριάξει απόλυτα με το φόρεμα και το δακτυλίδι θα γίνονταν γυναίκα μου. Στην Ana Maria ταιριάξανε απόλυτα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας,» είπε ο Florin Mazilu. 


Μάλιστα ο μοντέρνος πρίγκιπας συστήνει στους άνδρες του χωριού να ακολουθήσουν τα χνάραι του και να αγοράσουν νυφικό και μονόπετρο και μετά να ψάξουν για τη νύφη των ονείρων τους.


http://www.star.gr/perierga/66793

Κούρδος ο ''καμικάζι'' της Κωνσταντινούπολης

Ο δράστης της επίθεσης αυτοκτονίας, στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, ήταν ένας 24χρονος Κούρδος, με το όνομα Βεντάτ Ατσάρ, που καταγόταν από τις κουρδικές επαρχίες της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Ο βομβιστής, που αυτοανατινάχθηκε τραυματίζοντας περισσότερα από 30 άτομα στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, ήταν μέλος αυτονομιστικού κουρδικού κινήματος, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης.

Είχε γεννηθεί δε, το 1986, στο χωριό Γκιουρπινάρ, στην επαρχία Βαν, κοντά στα σύνορα με το Ιράν.

Ο 24χρονος βομβιστής φέρεται να είχε ενταχθεί σε αυτονομιστική οργάνωση πριν από έξι χρόνια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης, ο Ατσάρ ήταν μέλος "αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης", ορολογία που χρησιμοποιείται συνήθως από τις τουρκικές αρχές όταν αναφέρονται στο ΡΚΚ.

Ωστόσο στην ανακοίνωση, δε διευκρινίζεται σε ποια ακριβώς οργάνωση, ανήκε ο βομβιστής.

Από την πλευρά του, το PKK, αρνείται την ευθύνη για την επίθεση.


http://cosmo.gr/News/Turkey/295526.html

Υποπτο δέμα από την Ελλάδα... στο γραφείο της Μέρκελ!!!!

Ύ
ποπτο δέμα που είχε αποσταλεί ταχυδρομικώς εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στο γραφείο της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.

Ως αποστολέας εμφανίζεται το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών Μέσων ενημέρωσης το πακέτο περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Επί του παρόντος οι ομοσπονδιακές Αρχές αναφέρουν ότι το πακέτο ελέγχεται.

 
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέφεν Ζάιμπερτ, το πακέτο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας στο ταχυδρομείο και οι αξιωματούχοι κάλεσαναμέσως την αστυνομία. 

Η Μέρκελ δεν βρισκόταν στη χώρα, καθώς πραγματοποιεί επίσημηεπίσκεψη στο Βέλγιο.
Το πακέτο έφτασε μία ημέρα αφού η ελληνική αστυνομία συνέλαβε δύο υπόπτουςπου φέρεται ότι ήθελαν να στείλουν ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά πακέτο στονγάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί. 

http://dete.gr/news.php?article_id=11280

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ»!!!!

Καλημέρα
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο-ανάλυση.
Τώρα που έληξε η επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Αθήνα, ας δούμε τα πράγματα ψύχραιμα...

Τα 10 χειρότερα γυναικεία ελαττώματα

Μην είναι η φλυαρία της, μην είναι η ακαταστασία της ή μην είναι η αργοπορία της κάθε φορά που έχετε ραντεβού; 
 

«Καλύτερα να έχεις αδυναμία στις γυναίκες παρά να είσαι γκέι», είπε ο… !!!!!

…Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Ποιος άλλος ερωτύλος θα μπορούσε να το πει αυτό; 

Μόνο που εκτός από αδυναμία στο ωραίο φύλλο έχει κι ένα image, όντας πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρόεδρος της Μίλαν επίσης, το οποίο δεν τον ενδιαφέρει και πολύ αν το καταστρέφει ή όχι.

Άλλωστε το όνομα του «καβαλιέρε» έχει ακουστεί τόσες φορές, έχει μπλεχτεί σε άπειρα σκάνδαλα, έχουν αναφέρει δεκάδες γυναίκες ότι κοιμήθηκαν μαζί του… που λογικά δεν έχει κανένα κόμπλεξ να δηλώσει δημόσια πως είναι ένας περήφανος γυναικάς!

Με αφορμή την νέα φήμη ότι ο ισχυρός άνδρας διατηρούσε σχέση με 17χρονη κοπέλα,  ο ίδιος έδωσε την δική του αποστομωτική απάντηση. Καλύτερα να σου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες παρά να είσαι ομοφυλόφιλος είπε ο Μπερλουσκόνι! Εμείς τι να πούμε, εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Η περίπτωσή σας είναι ανίατη sinior!



http://www.sportygossip.com

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE!!!!

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ      LIVE!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ 

ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ  ΣΤΑ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ  LINK.(ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΝΟ)


LINK-1       LINK-2






alfanea

ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΠΑΝΙΟ ΜΠΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ !!!!

Το σπάνιο μπλε διαμάντι Wittelsbach βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες. Το πανάκριβο διαμάντι εκτίθεται στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στη Νέα Υόρκη, που είναι ο πρώτος.

Το διαμάντι είναι 35,56 καρατίων και θεωρείται ως ένας από τα πιο...

ακριβούς πολύτιμους λίθους, που πουλήθηκαν, ποτέ, σε δημοπρασία.

Το 2008, Βρετανός κοσμηματοποιός, Laurence Graff, το αγόρασε 24,3 εκατομμύρια δολάρια από τον Οίκο Κρίστις στο Λονδίνο.


Ο πολύτιμος λίθος μεταφέρθηκε στην Ευρώπη από το μεσαιωνικό Γάλλο περιηγητή και έμπορος Jean-Baptiste Tavernier.


http://www.liako.gr
http://rokakias.blogspot.com/2010/11/blog-post_7444.html

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ .!!!!!!

ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ ΟΨΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΜΕ ΕΚΤΡΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ...
 
* Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ SMS H KAI ME E-MAIL ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

* ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ «ΒΟΥΛΟΚΕΡΙΟΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

* ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..

.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ( ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ( ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΥΦΟΣ ) ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ( ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.) ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑ


ΝΙΚΟL SALAMINIOS
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_9785.html  

H "Συμμορία των 4", ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Παπανδρέου!!!

Η μάχη για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, έχει αρχίσει!
 
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ήδη με το ένα πόδι στον ΟΗΕ και η "Συμμορία των 4" υποψηφίων διαδόχων του, γυαλίζει τις μπαρουτοκαπνισμένες κάνες της!

 
Ραγκούσης, Χρυσοχοίδης, Βενιζέλος και Λοβέρδος, οργανώνονται για την επόμενη μέρα η οποία-όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις-δεν θ' αργήσει!

 
Στο ΠΑΣΟΚ τα μυστικά δείπνα, όπως εκείνο το περίφημο στο σπίτι της (στην οδό Προφήτη Ηλία στο Χαλάνδρι) Βάσως Παπανδρέου που έβγαλε Σημίτη, δίνουν και παίρνουν ενόψει του καυτού χειμώνα.

 
Ο Βενιζέλος που βλέπει τακτικά τον Κώστα Σημίτη-πολύ πρόσφατα συναντήθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας-κρατάει χαμηλούς τόνους, ώστε να μην προκαλέσει με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, τους πασόκους. Πάντως αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία.
Ο Ραγκούσης με την ιδιότητα του πανίσχυρου υπουργού Εσωτερικών και του πιο κοντινού στον πρωθυπουργό, μοιάζει να έχει την πρωτοκαθεδρία αλλά η στενή σχέση με τον Παπανδρέου, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ.
Ο Λοβέρδος, δείχνει ν απολαμβάνει τα συγχαρητήρια της Τρόικα και παρότι πέρασε ένα αντεργατικό Ασφαλιστικό, δεν χάνει ευκαιρία να κλάψει στους ώμους της φτωχολογιάς!
Ο Χρυσοχοίδης είναι φαβορί λόγω της μεθοδικής δουλειάς και της εργατικότητάς του. Η εξάρθρωση της "17Ν" εξακολουθεί να κρατάει ψηλά τις μετοχές του.


kourdistoportocali
http://gianniotis.blogspot.com/2010/11/h-4.html

Ο απόλυτος εξευτελισμός: Εισβολή του ΔΝΤ στο 251 ΓΝΑ και αρπαγή προσωπικών δεδομένων ασθενών!!!

Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει ο εξευτελισμός της χώρας και των Ενόπλων Δυνάμεων;
 
Για πόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα ανέχεται την διακόρευση τον Όπλων από τους ξένους της τρόϊκας και του Μνημονίου; Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να κάνουν "έφοδο" σε στρατιωτική μονάδα, όπως είναι το 251 ΓΝΑ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας) οι ξένοι του ΔΝΤ και να παίρνουν προσωπικά δεδομένα ασθενών, λογιστικά βιβλία στοιχεία για τα αποθέματα φαρμάκων κλπ!


Πληροφορίες από έγκυρες πηγές του ΓΕΑ αναφέρουν ότι ο Α/ΓΕΑ αντέδρασε έντονα για την ενέργεια αυτή, αλλά κανείς άλλος δεν τόλμησε να βγάλει ούτε "κιχ".
 
Έκπληκτοι οι αξιωματικοί είδαν την σύγχρονη Γκεστάπο να εισβάλει στο χώρο του νοσοκομείου και να ζητούν σε απότομο ύφος να ελέγξουν τα αποθέματα φαρμάκων, το ταμείο, τις δαπάνες, στοιχεία για τους νοσηλευόμενους (!), στοιχεία για το προσωπικό που εργάζεται στο ΓΝΑ κλπ.
Προς στιγμή υπήρξε η σκέψη να τους πετάξουν από το παράθυρο, αλλά οι εντολές ήταν σαφείς: "Συνεργαστείτε". 


  Όπως πριν από 69 χρόνια οι συνεργάτες των Γερμανών Ναζί, έτσι και σήμερα οι σύγχρονοι συνεργάτες της τρόϊκας είχαν δώσει έγκριση για να τεθούν όλα τα στοιχεία του ΓΝΑ και τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών στους ελεγκτές του ΔΝΤ.
 
Πήραν τα βιβλία, άνοιξαν υπολογιστές αποθήκευσαν αυτά που τους ενδιέφεραν και αποχώρησαν! Σημειώνεται ότι το σύνολο των στοιχείων που ζήτησαν και έλαβαν, δεδομένου ότι πρόκειται για στρατιωτική μονάδα και δεδομένου ότι όλα τα στοιχεία των ασθενών καλύπτονται από τη νομοθεσί περί προσωπικών δεδομένων, η όλη διαδικασία είναι 100% παράνομη.

 
Κάποτε κάποιοι θα αυτοκτονούσαν ενώπιον τέτοιου εξευτελισμού. Τώρα ούτε μια παραίτηση...


defencenet
http://gianniotis.blogspot.com/2010/11/251.html

ΟΙ "ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ" ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ...ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ...!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!!

Αυτό και άν είναι από τα ανείπωτα.!
Πρόκληση, πολυτέλεια, απύθμενο θράσος, αναλγησία...
Αίσθηση προκλητικής πολυτέλειας αναδύεται από τη συζήτηση, σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου για το 2011:
Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη για τα δημοσιονομικά της χώρας συγκυρία, οι «300» αναμένεται να... εγκρίνουν διαφόρων ειδών «επιδόματα» και παροχές για τους ιδίους που υπό προϋποθέσεις οδηγούν έως και σε διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών τους!Η προϋπολογιζόμενη ετήσια αποζημίωση για τους βουλευτές ανέρχεται στο ποσό των 21.226.400 ευρώ.

Πέραν αυτών, όμως, προβλέπονται και τα ακόλουθα:
α) Αποζημίωση βουλευτών για τη συμμετοχή τους στα τμήματα διακοπών της Βουλής και τις επιτροπές αυτής: 5.000.000 ευρώ.β) Επίδομα οργάνωσης γραφείου: 8.086.300 ευρώ.γ) Οικογενειακή παροχή βουλευτών: 212.800 ευρώ.
δ) Εξοδα κίνησης βουλευτών: 1.715.600 ευρώ.ε) Ταξίδια στο εσωτερικό: 1.670.000 ευρώ.στ) Ταξίδια στο εξωτερικό: 1.500.000 ευρώ. Αθροισμα; 18.184.700 ευρώ! 

Πάντα δε ταύτα με Νομοθετική πρωτοβουλία της "Κυβέρνησης του Μνημονίου" και ευθύνη και έργο του Πετσάλνικου, πού φαίνεται ότι "Ζήλωσε" την δόξα του ανεκδιήγητου Σιούφα...




  http://politikosafari.blogspot.com/
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100069_02/11/2010_420864

Οδηγός απείλησε να κατεβάσει μια κοπέλα επειδή το στήθος της του αποσπούσε την προσοχή!

Φυσικά δεν ήταν οδηγός στη ΟΑΣΑ γιατί ακόμα βόλτες θα την έκανε. Ένας οδηγός λεωφορείου, στην Γερμανία ήταν!




«Σταμάτησε ξαφνικά το λεωφορείο και μου φώναξε: κάθε φορά που κοιτώ από τον καθρέπτη το μπούστο σου με αποσπά και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στην οδήγηση,» είπε η 20-χρονη κοπέλα.


Η νεαρή πωλήτρια αναγκάστηκε να αλλάξει θέση αφού εάν δεν το έκανε ο οδηγός της διεμήνυσε πως θα την κατεβάσει από το λεωφορείο.


«Ο οδηγός έπραξε αυτό που νόμιζε ότι ήταν σωστό. Ένας οδηγός δεν μπορεί να αποσπάται επειδή τότε θα αποτελεί κίνδυνο για όλους τους επιβάτες,» είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας των λεωφορείων.

dailyfucks
http://neamadata.blogspot.com/2010/11/blog-post_9130.html#ixzz148n9y9aU

Έρχονται 18 Γάλλοι αστυνομικοί

Για την αντιμετώπιση της παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα μας

Δεκαοκτώ γάλλοι ειδικοί της αστυνομίας των συνόρων (PAF) θα συμμετάσχουν ως τα τέλη Δεκεμβρίου στη δύναμη αρωγής για την προστασία των ελληνικών συνόρων, που είναι τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως έγινε σήμερα γνωστό από την PAF.

Η δύναμη «Rabit» (Rapid Border Intervention Teams, Ομάδες Ταχείας Μεθοριακής Επέμβασης) δημιουργήθηκε με ένα κανονισμό
της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2007 για να βοηθάει τα κράτη μέλη που το ζητούν. και υπάγεται στην ευρωπαϊκή υπηρεσία επίβλεψης των εξωτερικών συνόρων Frontex.

Η Ελλάδα ζήτησε στις 24 Οκτωβρίου τη βοήθεια της ΕΕ για να αντιμετωπίσει τη συρροή λαθρομεταναστών από την Τουρκία.

Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσονται από σήμερα 175 συνοριακοί φρουροί της ΕΕ, προερχόμενοι από τα κράτη μέλη, ώστε να βρίσκονται από αύριο σε επιχειρησιακή ετοιμότητα κατά μήκος των ελληνικών συνόρων με την Τουρκία.


πηγή 
http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/18.html

Το κάπνισμα γερνάει τη γυναίκα

Πολλές είναι οι γυναίκες, οι οποίες έκοψαν το κάπνισμα ύστερα από πολλά χρόνια. Κατάλαβαν ότι το τσιγάρο, εκτός από τον οργανισμό, βλάπτει και την εξωτερική εμφάνιση.

  Όπως ξέρουμε, ο χειρότερος φόβος μιας γυναίκας είναι να δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της.
 
Όταν όμως μιλάμε για καπνίζοντες τότε ξεπερνάμε τις απλές ρυτίδες που σχηματίζονται στο πέρασμα του χρόνου και μπαίνουμε σε βαθύτερα νερά.
-Μάτια
Αν καπνίζετε, τότε να περιμένετε, πέρα από τις ρυτίδες γύρω
από τα μάτια και την εμφάνιση μαύρων κύκλων τόσο έντονων που θα είναι δύσκολο να καλυφθούν από οποιοδήποτε concealer.
-Χείλη
Και δυστυχώς δε σταματάμε εδώ, σταδιακά με το κάπνισμα σχηματίζονται περισσότερες ρυτίδες από το κανονικό. Τα χείλη συρρικνώνονται και σουφρώνουν.
-Δόντια
Σα να μην έφταναν όλα τα προηγούμενα το θέμα παίρνει συνέχεια με τα δόντια. Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της εμφάνισης μας. Με το κάπνισμα τα δόντια κιτρινίζουν σε λίγο χρονικό διάστημα και η λύση φυσικά δεν είναι η λεύκανση δοντιών, αλλά να κόψετε το τσιγάρο.
-Δέρμα
Το τσιγάρο μειώνει σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ουσίες που διατηρούν το δέρμα σφριγηλό. Στη συνέχεια τα στρώματα του δέρματος λεπταίνουν και δημιουργούνται ζάρες στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα.
Έρευνες έχουν δείξει, ότι ακόμα και στην ηλικία των 20 κάτω από ένα μικροσκόπιο οι ρυτίδες μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτές. Με αποτέλεσμα τα σημάδια γήρανσης να εμφανίζονται πολύ νωρίτερα, από ότι σε έναν μη καπνιστή. Οι τοξικές ουσίες που εισχωρούν στο σώμα από το κάπνισμα, αλλοιώνουν το χρώμα του δέρματος, κάνοντας το να μοιάζει κιτρινωπό.
-Μαλλιά
Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά με το κάπνισμα επηρεάζονται και τα μαλλιά. Όχι μόνο χάνουν τη λάμψη τους, αλλά όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν. Γι αυτό λοιπόν ένας λόγος τριχόπτωσης είναι το κάπνισμα.
Αξίζει τελικά η προσπάθεια να το κόψετε; Ότι και αν αποφασίσετε είναι στο χέρι σας.

newsbomb
http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/blog-post_8579.html

Ηράκλειο: Μαθητές έκαναν ''τόπι στο ξύλο'' δάσκαλο οδήγησης!!!

Του έκλεισαν τον δρόμο, τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και τον χτυπούσαν ανελέητα...

Η επίθεση στον εκπαιδευτή υποψήφιων οδηγών έγινε στην περιοχή της Κηπούπολης και το θύμα υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Πατρίς'' οι δράστες με ιδιαίτερα προκλητικό ύφος σταμάτησαν μπροστά στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτή και με ύβρεις και διάφορες απρεπείς χειρονομίες τον ανάγκασαν να κατέβει. Στην συνέχεια όρμησαν και τον γρονθοκόπησαν!

Σε έγγραφη καταγγελία του σωματείου εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών του νομού Ηρακλείου, τονίζεται πως: ''Τέτοια περιστατικά προβληματίζουν για την ωμότητά τους και αναδεικνύουν μια τάση έρποντος φασισμού που τα τελευταία χρόνια κάνει έντονη την παρουσία του σε νεολαιίστικους χώρους ακόμα και σε σχολεία.


Καλούμε τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς που η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μακριά από τέτοιου είδους λογικές και πρακτικές να προστατεύσουν τη σχολική κοινότητα, απομονώνοντας τέτοια περιστατικά και αυτούς που τα δημιουργούν''.


http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/blog-post_9423.html

ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ…ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα «Απογευματινή», συμφερόντων Κ. Σαραντόπουλου.

Το μεσημέρι, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας,
Δημ. Μαύρος, ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι η ιδιοκτησία της εφημερίδας προσέφυγε σήμερα στο Πρωτοδικείο και η εφημερίδα θα κλείσει.

Χθες, είχε αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει στο πρωτοδικείο για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, με στόχο τη ρύθμιση των χρεών της.


ΠΡΕΖΑ TV
http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/130.html

Ομολογία σοκ από τον Josef Fritzl: Βίαζα την κόρη μου επειδή την… αγαπάω!!!!

Στις 26 Απριλίου του 2008, μια χλωμή γυναίκα μπήκε τρομοκρατημένη στο αστυνομικό τμήμα της μικρής πόλης Amstetten της Αυστρίας. Λίγες ώρες αργότερα, όλος ο κόσμος θα μάθαινε την τραγική ιστορία της Elisabeth Fritzl, της γυναικάς που επί 24 χρόνια βρισκόταν κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού της, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Οι ερωτοτροπίες παρουσιάστριας μέσα σε αεροπλάνο!!!!

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ξεσήκωσε ένα αεροπλάνο στο πόδι από τις... ερωτοτροπίες της με γνωστό Έλληνα επιχειρηματία.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο στην πρώτη θέση του αεροπλάνου που πραγματοποιούσε πτήση από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας προς την Αθήνα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν έχασαν λεπτό, χωρίς να το εκμεταλλευτούν. 

Μετά από μερικά ποτηράκια bailys και αφού ήταν μόνοι τους στην πρώτη θέση, αλλά με ελαφρώς τραβηγμένες τις κουρτίνες, το ζευγάρι συμπεριφερόταν λες και βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του. Δεν σεβάστηκαν ούτε καν τις αεροσυνοδούς που από κάποιο σημείο και μετά οι ίδιες απέφευγαν να μπαίνουν στην συγκεκριμένη καμπίνα.

Τα λόγια τους και τις πράξεις τους μπορούσαν να τα ακούσουν και να τις δουν όσοι καθόταν στις ακριβώς πίσω θέσεις από εκείνους. Το ενδιαφέρον των επιβατών μεγάλωσε ακόμη περισσότερο όταν συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια.

Μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι επιβάτες έμαθαν για την anchor woman, που δεν θα έβαζε ποτέ το μυαλό τους ότι θα πρωταγωνιστούσε τόσο απροκάλυπτα σε ένα τέτοιο ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα μέσα σε αεροπλάνο.

Μέχρι και οι αεροσυνοδοί διαμαρτυρήθηκαν από τη συμπεριφορά του επιχειρηματία και της υπεράνω υποψίας παρουσιάστριας, καθώς σε όλη τη διάρκεια της πτήσης το παιχνίδι ανάμεσά τους συνεχίστηκε στους ίδιους τόνους.
Ο επιχειρηματίας επέστρεφε από τη Γερμανία όπου είχε πάει λόγω της μεγάλης έκθεσης για πρώτες ύλες παραγωγής προϊόντων που γίνεται κάθε χρόνο.

Η παρουσιάστρια πήγε να τον συναντήσει για δυο μέρες κι επέστρεψαν μαζί.
Αυτήν την πτήση πάντως φαίνεται ότι δεν θα την ξεχάσουν οι πρωταγωνιστές, ούτε όμως και οι επιβάτες.

Πηγη : newsbomb.gr
TNSite

Στο Εφετείο ο ένας δράστης για τα δέματα-βόμβες

Στο Εφετείο οδηγήθηκε ο ένας από τους δύο νεαρούς που συνελήφθησαν χθες στο Παγκράτι, για τα δέματα-βόμβες με παραλήπτες τον Γάλλο πρόεδρο και πρεσβείες ξένων χωρών. 

 Ο 22χρονος φοιτητής Χημικού, Παναγιώτης Αργυρού , προσήχθη στο Εφετείο, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Αφού εκτελεστεί το ένταλμα, ο 22χρονος θα μεταχθεί μαζί με τον 24χρονο, δεύτερο συλληφθέντα, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών για την άσκηση ποινικής δίωξης. 


Ο 24χρονος Γεράσιμος Τσάκαλος είναι αδελφός του καταζητούμενου για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση, για τον οποίο πάντως η εισαγγελέας έχει προτείνει να μην παραπεμφθεί σε δίκη.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=195479&cid=4 

Θα ψηφίζουν και οι κρατούμενοι στο μέλλον!!!

Η Βρετανία θα αλλάξει τη νομοθεσία της για να ψηφίζουν στο μέλλον οι κρατούμενοι.
Οι κρατούμενοι θα αποκτήσουν σύντομα το δικαίωμα ψήφου στη Βρετανία καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να μη συνεχίσει τη δικαστική μάχη που έδινε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Ντέιλι Τέλεγκραφ.
 
Η κυβέρνηση θα ενημερώσει αύριο Τετάρτη το Δικαστήριο ότι θα αλλάξει το νόμο προκειμένου οι φορολογούμενοι να μην επιβαρυνθούν με εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες σε αποζημιώσεις.
Η Βρετανία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εδώ και έξι χρόνια προσπαθώντας να μην τροποποιηθεί ο νόμος αφότου το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε μεροληπτική την απαγόρευση ψήφου σε όλους τους κρατουμένους. Την υπόθεση είχε κινήσει ο Τζον Χερστ ο οποίος έχει καταδικαστεί για φόνο.
"Είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να κάνουμε όμως εξετάσαμε το ζήτημα απ' όλες τις δυνατές πλευρές και ορίσαμε δικηγόρους για να το μελετήσουν" ανέφερε μη κατονομαζόμενη κυβερνητική πηγή. "Δεν υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε και αν συνεχίσουμε να αρνούμαστε την αλλαγή αυτό θα μπορούσε να στοιχίσει εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες στους φορολογούμενους", πρόσθεσε.
Άλλη πηγή υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον είναι "οργισμένος" και "αγανακτισμένος" με την υπόθεση αυτή.

Πηγη : newsit.gr
TNSite

Μίνι κατάσκοποι στον στρατό



Ένα μικρό μη-επανδρωμένο ελικόπτερο και ένα μικρό αεροπλάνο, ελληνικής κατασκευής και χαμηλού κόστους εντάσσονται στις δυνάμεις του Στρατού Ξηράς. Οι μίνι-κατάσκοποι θα συλλέγουν κρίσιμες πληροφορίες στο πεδίο της μάχης

Ύποπτο δέμα και στην πρεσβεία του Παναμά

Θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη

Πριν από λίγο συναγερμός σήμανε και στην πρεσβεία του Παναμά στην Αθήνα, όπου εντοπίστηκε ύποπτο δέμα. 

Ειδικοί πυροτεχνουργοί έχουν σπεύσει στο σημείο και σε λίγη ώρα αναμένεται να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο πακέτο είχε πρώτα σταλεί στην πρεσβεία της Γερμανίας και από εκεί μεταφέρθηκε στην πρεσβεία του Παναμά. 

http://www.newsbeast.gr

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ομοίωμα εκρηκτικού μηχανισμού και στο γραφείο του Κ. Σημίτη

Περιείχε μπαταρίες, μια αριθμομηχανή και χαρτιά

Επιβεβαιώνεται τελικώς ότι δύο ύποπτα δέματα, κι όχι μόνο ένα, βρέθηκαν σήμερα στη Βουλή. Εκτός από το δέμα που είχε ως παραλήπτη την πρεσβεία της Χιλής, υπήρχε και ένα που είχε αρχικώς σταλεί στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του προέδρου της Βουλής, συνεργάτης του Κώστα Σημίτη έφερε γύρω στις 11.30 το πρωί το ύποπτο δέμα προκειμένου να ερευνηθεί με την ειδική τεχνολογία που έχει εγκατασταθεί στις εισόδους της Βουλής.

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι επρόκειτο για ομοίωμα εκρηκτικού μηχανισμού, καθώς το δέμα περιείχε μπαταρίες, μια αριθμομηχανή και διάφορα χαρτιά, όχι όμως εκρηκτική ύλη.

Συνεπώς δεν χρειάστηκε ελεγχόμενη έκρηξη.

Αποστολέας του δέματος φέρεται μια γυναίκα από τον Έβρο.


http://www.newsbeast.gr 

Κέρκυρα: Ερωτικά παιχνίδια, ναρκωτικά και... κρυφές κάμερες!!!!

Τα πίσω δωμάτια γνωστού μπαρ του νησιού ήταν παγιδευμένα με κρυφές κάμερες - Τα ερωτικά παιχνίδια των πελατών με τις σερβιτόρες του καταστήματος καταγράφονταν καθημερινά...

Τα όσα συνέβαιναν στο επίμαχο μπαρ, ήρθαν στο φως μετά από επιχείρηση της αστυνομίας. Η πληροφορία που ήθελε το μπαρ να έχει μετατραπεί σε... οίκο ανοχής επιβεβαιώθηκε πλήρως. Όμως κατά τη διάρκεια ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι ιδιοκτήτες είχαν βάλει στα επίμαχα δωμάτια 4 κρυφές κάμερες!

Έτσι, οι πελάτες έδιναν 40€ για τις συνευρέσεις τους με τις κατά τα άλλα σερβιτόρες και τα όσα συνέβαιναν καταγράφονταν!
Η αστυνομία συνέλαβε την 40χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη και δύο ''σερβιτόρες'', ηλικίας 20 και 29 ετών. Στην κατοχή της 29χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε κοκαϊνη βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη που έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης!


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=49581&catid=4 

Επίθεση με ρόπαλο εναντίον Ιρανής απεργού πείνας

Η Μαντάνα Νατνεσνιά είναι δημοσιογράφο, όπως και άλλοι συμπατριώτες της έχει ράψει το στόμα της και επί 18 ημέρες κάνει απεργία πείνας

Όπως καταγγέλει την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της ένας άγνωστος που κρατούσε ρόπαλο την χτύπησε στο πρόσωπο, της έσπασε τα γυαλιά και συνέχισε να την χτυπάει στη πλάτη. 

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή όταν μια διερχόμενη γυναίκα είδε την επίθεση και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. 


Οι Ιρανοί απεργοί πείνας διαμαρτύρονται για τη μη χορήγηση ασύλου σε πολλούς από τους συμπατριώτες τους και καταγγέλλουν πως κάποιοι θέλουν με κάθε τρόπο να τους “κλείσουν” τα στόματα.


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=49578&catid=4

Τραυματισμένος αστυνομικός, αναζητείται ο δεύτερος ένοπλος

Στην οδό Αφροδίτης στο Παλαιό Φάληρο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. λίγο μετά τις 12:30 σήμερα το μεσημέρι  εντόπισαν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους ένα ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες. Επιχείρησαν να τους ελέγξουν ενώ βρίσκονταν μέσα στο όχημα και τότε οι ύποπτοι τους πυροβόλησαν.

Ένοπλοι και αστυνομικοί αντάλλαξαν πυροβολισμούς. Ένας εκ των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στην περιοχή. Η κατάσταση του - όπως έγινε γνωστό - δεν είναι σοβαρή.


Ο ένας εκ των δραστών - που είναι και αυτός ένοπλος - σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται επί της οδού Αφροδίτης στο Π. Φάληρο. Κανείς δεν γνωρίζει αν παραμένει σε αυτό ή αν διέφυγε και βρίσκεται κρυμμένος στην γύρω περιοχή.


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δεύτερος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από καταδίωξη. Οι αστυνομικοί της ομάδας Δ.ΙΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα με το οποίο διέφυγε.


Η οδός Αφροδίτης στο Π. Φάληρο είναι αυτή τη στιγμή αποκλεισμένη. Έλεγχος διενεργείται στα γύρω στενά προκειμένου να βρεθεί ο ληστής που διαφεύγει της σύλληψης. 


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=195418&cid=4 

Μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων - Κόκκινος συναγερμός - 'Εκρηξη στην πρεσβεία της Ελβετίας - Πυροτεχνουργοί στην πρεσβεία της Βουλγαρίας

- 'Υποπτα όλα τα δέματα - 'Εκτακτα μέτρα σε πρεσβείες και υπουργεία
 
- Δεν υπάρχουν τραυματίες από την έκρηξη στην Ελβετική πρεσβεία
- Ετοιμοι για ελεγχόμενη έκρηξη οι άνδρες του ΤΕΕΜ στην Βουλγαρική πρεσβεία
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναγερμός έχει σημάνει σε αντιτρομοκρατική και αστυνομία. Φαίνεται πως οι δράστες είχαν καταφέρει να αποστείλουν και άλλους φακέλους, άγνωστο πόσους.
'Ολες οι πρεσβείες και τα προξενεία είναι σε κόκκινο συναγερμό και οι υπάλληλοι έχουν ειδικές εντολές να τηλεφωνούν στους αποστολείς δεμάτων και φακέλων και να "τσεκάρουν " οτι όντως τα έχουν αποστείλει και δεν είναι δέματα - βόμβες.
Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, φάκελος - βόμβα εξερράγη στην πρεσβεία της Ελβετίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάλληλος θεώρησε ύποπτο τον φάκελο και τον πέταξε στο προαύλιο όπου και εξερράγη χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν.
Στην πρεσβεία της Βουλγαρίας έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών , αλλά και άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Σε λίγη ώρα θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη.
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει όλο το τετράγωνο γύρω από την πρεσβεία της Βουλγαρίας στο Ψυχικό Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νewsit οι υπάλληλοι της πρεσβείας θεώρησαν ύποπτο έναν φάκελο και αποφάσισαν πριν τον ανοίξουν να τηλεφωνήσουν στον αποστολέα.
Έκπληκτοι άκουσαν τον υποτιθέμενο αποστολέα να τους λέει πως δεν έχει ιδέα και πως ποτέ δεν απέστειλε τίποτε στην πρεσβεία.
Όπως ήταν φυσικό ο χώρος εκκενώθηκε και οι υπεύθυνοι της πρεσβείας κάλεσαν την αντιτρομοκρατική και το ΤΕΕΜ.


http://www.newsit.gr/
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Οι Κινέζοι θέλουν να μάθουν... πόσοι είναι!!!!

Τι γίνεται όταν η πολυπληθέστερη χώρα της υφηλίου ξεκινά τη διαδικασία απογραφής του πληθυσμού της; Ακόμη και η λέξη «πρόκληση» δε μπορεί να περιγράψει το μέγεθος του εγχειρήματος.


Οι Κινέζοι αποφάσισαν να οργανώσουν την πρώτη γενική πληθυσμιακή απογραφή, εδώ και δέκα χρόνια και τα μεγέθη είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά: μόνο οι προσωρινοί υπάλληλοι που προσλήφθηκαν για να βοηθήσουν στο έργο της απογραφής ανέρχονται σε 6 εκ ανθρώπους οι οποίοι θα οργώσουν κυριολεκτικά την αχανή χώρα για να επισκεφθούν 400 εκατομμύρια νοικοκυριά σε 10 μέρες.


Θα χρησιμοποιήσουν ένα ερωτηματολόγιο με 18 ερωτήσεις, σε μια επιχείρηση που θα κοστίσει συνολικά 104,9 εκατομμύρια δολάρια.


Ένας από τους στόχους των αρχών είναι να διευκρινιστεί οριστικά ο αριθμός των αλλοδαπών αλλά και των μετακινούμενων εργαζομένων στη Κίνα, που σύμφωνα με κάποιους επίσημους υπολογισμούς ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ανθρώπους!


Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι κινεζικές αρχές επιθυμούν βασικά και κύρια να διαπιστώσουν τον ακριβή αριθμό του πληθυσμού της χώρας και γι’ αυτό το λόγο ενθαρρύνουν και τις οικογένειες παραβάτες που περισσότερα από ένα παιδιά να το δηλώσουν άφοβα, υποσχόμενοι μικρά πρόστιμα και όχι σοβαρές ποινές...

star.gr

Εβγαλε με τανάλια... 13 από τα δόντια του!!!

Κ
ατά εκατοντάδες Άγγλοι ασθενείς βγάζουν μόνοι τους τα δόντια τους διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι οδοντίατροι του δημοσίου!
 

Ο 42χρονος βετεράνος πολέμου Ian Boynton καταγγέλει,φωτογραφιζόμενος με τα δόντια του στο χέρι, πως δεν είχε τα χρήματα για ιδιώτη οδοντίατρο και έτσι πήρε μόνος του τα μέτρα του και την τανάλια του. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά για την χειρουργική του μέθοδο: ''απλά τραβάς και ξανατραβάς μέχρι να ακούσεις το θόρυβο ότι κάτι έσπασε''.

Φαίνεται όμως πως ο βετεράνος πολέμου δεν είναι απλά ένας γραφικός που αποζητάει δημοσιότητα, αλλά ένας από τους χιλιάδες Βρετανούς που υποφέρουν ψάχνοντας για οδοντίατρο.

Ο λόγος είναι ότι εξαιτίας των περικοπών της κυβέρνησης, δεν ανανεώθηκαν πολλές συμβάσεις οδοντιάτρων του δημοσίου.

Μάλιστα ο Βρετανός υπουργός υγείας αναγνώρισε το πρόβλημα και χθες βράδυ υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα 

http://dete.gr/news.php?article_id=11121

Πνευματική και σωματική… «αποτοξίνωση»

Μ
άθετε μικρά, χρήσιμα μυστικά για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας πνευματικά και σωματικά και να «χτίσετε» σωστά τη ζωή σας με οδηγό τη θετική σκέψη για σωστές κρίσεις και επιλογές! 

Έσκαψαν τοίχο για να αποδράσουν από το αστυνομικό τμήμα Αιγίου!!

Τη δόξα των ηθοποιών της δημοφιλούς σειράς «Prison Break» ζήλεψαν κρατούμενοι στο αστυνομικό τμήμα Αιγίου οι οποίοι επιχείρησαν να αποδράσουν σκάβοντας τον τοίχο!

Σύμφωνα με το dete.gr, στο κρατητηρίου του Α.Τ. Αιγίου βρίσκονταν 9 κρατούμενοι Αλβανικής καταγωγής οι οποίοι θα δικάζονταν σήμερα για εμπορία ναρκωτικών. 

Οι εννέα αλλοδαποίξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής με μία σιδερένια βέργα να σκάβουν τον τοίχο ενώ για να μην παράλληλα άνοιξαν τη βρύση του κελιού και τοποθέτησαν έναν κουβά από κάτω για να μην ακούγεται  ο θόρυβος.

Παράλληλα, για να μην… κινήσουν τις υποψίες, μπροστά από την τρύπα της «ελευθερίας» τους είχαν τοποθετήσει ένα στρώμα. Οι αλλοδαποί κρατούμενοι δεν είχαν γίνει αντιληπτοί και τα σχέδια τους ματαιώθηκαν σχεδόν την τελευταία στιγμή (προτού γίνει η τρύπα αρκετά μεγάλη για να μπορέσουν να διαφύγουν) όταν  αστυνομικός αποφάσισε να κάνει έλεγχο στο χώρο των κρατητηρίων και είδε τη μεγάλη τρύπα στον τοίχο!

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί το "κακό" να απετράπη αλλά το συμβάν καταδεικνλύει για κόμη μια φορά και, μάλιστα, με τον πλέον χαρακτηριστικό και γραφικό τρόπο ότι τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας στα κρατητήρια και τα τμήματα είναι ανεπαρκή...


star.gr
madata.gr

Τα όπλα των τρομοκρατών είναι "καθαρά"

«Καθαρά» είναι τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των βομβιστών που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της βαλλιστικής, τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από την οργάνωση «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ».


Παρ' όλα αυτά, η βαλλιστική εξέταση συνεχίζεται, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες αξιόποινες ενέργειες.


zougla.gr
madata.gr