'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ψάχνουν χειροκροτητές (!) για την αυριανή επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου στα Γιάννενα.!!

"Ή ψηφίζετε τους "δικούς" μας, ή πάμε σε εκλογές" θα επαναλάβει αύριο από τα Γιάννενα ο Πρωθυπουργός.
 
Σχετικό θέμα (εδώ).

 
Σε πανικό, κυριολεκτικά, βρίσκεται το τοπικό ΠΑΣΟΚ ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών. Όλα δείχνουν ότι η δυσμενής πορεία - ουσιαστικά έρχεται συντριβή - για το κυβερνών κόμμα δεν πρόκειται να αναστραφεί, παρά και την παρουσία αύριο στα Γιάννενα του ίδιου του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Ούτε βεβαίως και ο πολιτικός εκφοβισμός (για εκβιασμό κάνουν λόγο κάποιοι) ότι αν το ΠΑΣΟΚ αποτύχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα προκηρυχθούν εθνικές, μπορεί ν’ αλλάξει την διαμορφωθείσα ήδη δυσμενή για το κυβερνών κόμμα κατάσταση.
Η ανησυχία στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, μετά τη διαπίστωση ότι η διακαναλική συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου, είχε αρνητική απήχηση στους πολίτες.
Οι Ηπειρώτες, στην πλειοψηφία τους, δεν είναι πλέον αναποφάσιστοι. Έχουν καταλήξει να ψηφίσουν τους συνδυασμούς, που δεν στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι μονόδρομος, αφού το ...Σοσιαλιστικό Κίνημα (;), ενώ μιλάει περί του αντιθέτου, στην πράξη πολιτικοποιεί τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν και ο Πρωθυπουργός κατηγορούσε τη Ν.Δ., που ζητούσε οι εκλογές να έχουν πολιτικό χαρακτήρα, τώρα έρχεται ο ίδιος και προσδίδει αυτή τη χροιά.
Βλέποντας το ΠΑΣΟΚ ότι έρχεται ή ήττα, επιχειρεί να δημιουργήσει πόλωση με την προσφιλή τακτική του. Άλλα λέει τη μια μέρα και την επομένη ενστερνίζεται αυτά τα οποία απαρνιόταν.


proinoslogos
http://gianniotis.blogspot.com/2010/11/blog-post_8400.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου