'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ονόματα και φωτογραφίες άλλων 5 από τους "πυρήνες της φωτιάς"

Τ
α ονόματα και τις φωτογραφίες πέντε ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανακοίνωσε επίσημα η Ελληνική Αστυνομία. 

Πρόκειται για πέντε νεαρούς ηλικίας 21 έως 30 χρόνων οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο έχουν εξαφανιστεί ενώ σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις με τις κατηγορίες της «συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση», «προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή». 

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής αν και όπως υποστηρίζουν διέθεταν στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή των συγκεκριμένων στην οργάνωση, δεν είχαν ανακοινώσει ονόματα και φωτογραφίες τους ωστόσο προχώρησαν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να εντοπιστούν το συντομότερο τόσο οι ίδιοι όσο και η γιάφκα - παρασκευαστήριο βομβών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι μαζί με τους δύο συλληφθέντες, αποτελούν το σκληρό πυρήνα της οργάνωσης. 

Έτσι εκτός από τον Γεράσιμο Τσάκαλο 24 ετών και τον Παναγιώτη Αργυρό 22 ετών, πρόκειται για τα αδέρφια Γιώργο και Μιχάλη Νικολόπουλο 24 και 22 ετών αντίστοιχα, Νταμιάνο Μπολάνο 23 ετών, Γιώργο Καραγιαννίδη 30 ετών και Αλέξανδρο Μιτρούσια 21 ετών. 

Η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους πολίτες που ενδεχομένως δουν τους παραπάνω να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 170, 1014 και 1964. 

http://dete.gr/news.php?article_id=11291

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου