'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθη ο εγκέφαλος του παραδικαστικού κυκλώματος

Στα χέρια της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος βρίσκεται ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας των παράνομων πλειστηριασμών και του νέου παραδικαστικού κυκλώματος πολιτικός μηχανικός, Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και η σύλληψη έγινε με αφορμή άλλη υπόθεση, τα στελέχη της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος ανακρίνουν τον συλληφθέντα για το ζήτημα της σπείρας των πλειστηριασμών που έβαζε στο χέρι περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών.

Η σύλληψη έγινε λόγω απειλών κατά βασικού μάρτυρα της υπόθεσης του παραδικαστικού. Αρχικά, έγινε προσπάθεια εξαγοράς του μάρτυρα και όταν αυτός δεν ενέδωσε, έλαβε φάκελο με απειλητική επιστολή η οποία περιείχε μία σφαίρα.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα ανακρίθηκε και για υπόθεση φοροδιαφυγής που αφορά σε πλαστά τιμολόγια σε βαθμό κακουργήματος, είχε αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Η ανακρίτρια επέβαλε εγγύηση 2.000 ευρώ σε συγκατηγορούμενό του για την ίδια υπόθεση πλοίαρχο εν αποστρατεία, ο οποίος επίσης απολογήθηκε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για έναν Κύπριο επιχειρηματία.

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή ενός υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, τριών αστυνομικών και ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι φέρονται ότι είχαν ρόλο-κλειδί στην υπόθεση. Επίσης, στο μικροσκόπιο έχει μπει και το ενδεχόμενο εμπλοκής ενός πρώην και δύο νυν δικαστών, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί μεταξύ των μελών του κυκλώματος.


Πηγή:Φιλοτιμία
http://kontiloforos.blogspot.com/2010/11/blog-post_2749.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου