'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ομολογία σοκ από τον Josef Fritzl: Βίαζα την κόρη μου επειδή την… αγαπάω!!!!

Στις 26 Απριλίου του 2008, μια χλωμή γυναίκα μπήκε τρομοκρατημένη στο αστυνομικό τμήμα της μικρής πόλης Amstetten της Αυστρίας. Λίγες ώρες αργότερα, όλος ο κόσμος θα μάθαινε την τραγική ιστορία της Elisabeth Fritzl, της γυναικάς που επί 24 χρόνια βρισκόταν κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού της, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο πατέρας – τέρας, ονόματι Josef Fritzl, κρατούσε φυλακισμένη την Elisabeth για 24χρονια, την χτυπούσε, την βίαζε και σαν να μην έφτανε αυτό… έκανε και εφτά παιδιά μαζί της!

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση αυτή, η γυναίκα του Fritzl η
οποία όλα αυτά τα χρόνια πίστευε ότι η Elisabeth είχε εξαφανιστεί. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά το παγωμένο κελάρι ήταν θωρακισμένο με δυο ατσάλινες πόρτες βάρους 500 κιλών και η είσοδος ήταν πολύ καλά κρυμμένη,

Τα τρία από τα παιδιά -ηλικίας 19, 18 και 5 ετών- πέρασαν όλη τους τη ζωή κλειδωμένα στο υπόγειο μαζί με την μητέρα τους, ένα άλλο παιδάκι πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του και ο Fritzl το έκαψε στο φούρνο του σπιτιού του, ενώ, τα άλλα τρία παιδιά έμεναν στο σπίτι μαζί με τους παππούδες. Ο Josef Fritzl μάλιστα, δικαιολόγησε την παρουσία τους στους γείτονες, ως «ευρήματα» έξω από την πόρτα του.

Ο Josef Fritzl συνελήφθη στις 26 Απριλίου του 2008 και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Σήμερα, περίπου δύο χρόνια μετά τη σύλληψή του, ο 75χρονος Fritzl σοκάρει με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη σε γερμανικό περιοδικό.

«Καλημέρα, είμαι ο Josef Fritzl… άλλα αυτό ήδη το γνωρίζετε… είμαι διάσημος σε όλο τον κόσμο», είπε αμέσως μόλις είδε τους δημοσιογράφους ο 75χρονος, αφήνοντάς τους άφωνους!

Ο πατέρας που φέρθηκε στην κόρη του με τον πιο απάνθρωπο τρόπο δηλώνει ότι αγαπάει πολύ το παιδί του.

Μπορεί να έχει ήδη περάσει 18 μήνες μέσα στη φυλακή αλλά φαίνεται πως ο Fritzl, κάνει ακόμα σχέδια για ένα ευτυχισμένο μέλλον, μην αναγνωρίζοντας τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχει διαπράξει. Ο Fritzl, αποκάλυψε λοιπόν στους Γερμανούς δημοσιογράφους ότι κάνει όνειρα και φαντασιώνεται την καινούρια του ζωή με την πρώην σύζυγό του.

Μόλις όμως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν έχει μετανιώσει εκείνος δεν θέλησε να πει τίποτα.

«Τι έχεις να πεις για την κόρη που είχες αλυσοδεμένη στο κρεβάτι σου;», ρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρουν μια σοκαριστική απάντηση.

Ο άντρας που είχε βιάσει την κόρη του περισσότερες από 3.000 φορές, μίλησε για… αγάπη, είπε απλά ότι όλα τα έκανε επειδή την αγαπούσε!

Στη συνέχεια ο Fritzl άλλαξε ξαφνικά τη συζήτηση μιλώντας ξανά για την πρώην γυναίκα του.

«Την αγαπώ ακόμα αλλά φοβάμαι ότι όσα είμαι ακόμα εδώ κάποιος θα μου την κλέψει», είπε ο 75χρονος.

Όσον αφορά στα έξι παιδιά που έχει αποκτήσει με την κόρη του, εκείνα δεν έχουν πάει ακόμα να του δουν και μάλλον δεν πρόκειται να πάνε.

Ο ίδιος βεβαία ζει στον κόσμο του, πιστεύοντας ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί δεν επιτρέπουν στα παιδιά του να τον επισκεφτούν στην φυλακή.

Όσο καιρό βρίσκεται μέσα, ο Fritzl έχει στείλει δεκάδες γράμματα στην κόρη του ζητώντας της χρήματα χωρίς, ωστόσο, να έχει λάβει απάντηση ακόμα.

Η Elisabeth χτίζει τώρα μια καινούρια ζωή μαζί με τα παιδιά της, εκείνα που πέρασαν δύσκολες στιγμές μαζί της στο υπόγειο, ενώ έχει σοβαρή σχέση με έναν άντρα ο οποίος αρχικά είχε τοποθετηθεί από τις αρχές για να την προστασία της.



protothema.gr
http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/josef-fritzl.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου