'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η κόρη έκαψε τον αρχηγό!!!!!

Μπελάδες στον αρχηγό της MI6, δημιούργησε η ίδια του η κόρη, η οποία ανέβασε φωτογραφία της στο διαδίκτυο, στην οποία κρατά ένα επίχρυσο καλάσνικοφ, το οποίο ανήκε στο παρελθόν στον... Σαντάμ Χουσεΐν!
 
Κρατώντας ένα επίχρυσο καλάσνικοφ, μια ελκυστική νεαρή γυναίκα ποζάρει μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Παρατηρώντας τη φωτογραφία μπορεί κάποιος να φανταστεί ότι πρόκειται για το Καλάσνικοφ ενός βαρόνου ναρκωτικών, όμως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.


Το εν λόγω όπλο, που κάποτε ανήκε στον Σαντάμ Χουσεΐν, το κράτα η Κόρινε Σάουερς, κόρη του Τζόν Σάουερς επικεφαλής της MI6!
Ο Τζόν Σάουερς υποτίθεται ότι... θα διατηρούσε έναν υψηλό βαθμό μυστικότητας, αλλά η 23χρονη κόρη του όχι μόνο φωτογραφήθηκε με το όπλο αλλά ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο.


Η εικόνα είναι διαθέσιμη για προβολή στο Facebook στη σελίδα της Δεσποινίδας Σάουερς και μπορούν να τη δουν χιλιάδες χρήστες.
Ο 55χρονος αρχηγός της ΜΙ6 έχει βρει το μπελά του με την ανωριμότητα της κόρης του καθώς όπως αναφέρει η "Ντέιλι Μέιλ", αυτός και η οικογένειά του είναι στόχοι τρομοκρατικών οργανώσεων.


Η ειρωνεία είναι ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα σε δημόσια ομιλία του προειδοποίησε για τον κίνδυνο από "απειλές του κυβερνοχώρου" τρομοκρατών που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο


Πηγές της εφημερίδας τονίζουν ότι το συγκεκριμένο καλάσνικοφ δεν είναι αντίγραφο, αλλά γνήσιο και ένα από αυτά που ανήκαν στον Χουσεΐν.


Πηγή:news247.gr
http://alepounews.blogspot.com/2010/11/blog-post_5081.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου