'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο αστυνομικός του έδωσε το παντελόνι του... !!!

Κι΄όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους.....Υπάρχουν αστυνομικοί που μπορούν να σου δώσουν και τα ρούχα τους για να μην τρέμεις από το κρύο...

Ο άνθρωπος που βλέπετε στη φωτογραφία χρωστάει τη ζωή του σε έναν συνάθρωπό του, που τηλεφώνησε στην αστυνομία και στο
LamiaReport :

Την Κυριακή το απόγευμα αναγνώστης μας τηλεφώνησε και μας είπε ότι στην Π.Ε.Ο Λαμίας - Αθηνών στο ύψος του αεροδρομίου υπάρχει ένας άνθρωπος ημίγυμνος και σε κακή κατάσταση μέσα στο δρόμο.

<<Ενημέρωσα και το 100 γιατί είναι θέμα χρόνου τώρα που σκοτεινιάζει να τον πατήσει κάποιο αυτοκίνητο>> μας είπε χαρακτηριστικά.

Σε λίγη ώρα βρεθήκαμε στο σημείο.Η τροχαία και το ΕΚΑΒ ήταν ήδη εκεί.

Ο άνθρωπος σχεδόν γυμνός στην άκρη του δρόμου σε κακό χάλι.Έτρεμε.Προφανώς από υποθερμία. Εξαντλημένος,βρώμικος,με σημάδια στο σώμα και στο πρόσωπο από τα βάτα, σχεδόν χωρίς επαφή με το περιβάλλον.
Το μόνο ,που είπε,  ήταν ότι είναι Ρουμάνος και κάτι ψέλλισε για Σπάρτη. Εάν αυτός ο άνθρωπος είχε μείνει λίγο ακόμα εκεί θα ήταν νεκρός ή από αυτοκίνητο ή από το κρύο.

Αυτό που δεν θα ξεχάσουμε, ήταν η πράξη που έκανε ο αξιωματικός της τροχαίας, ο οποίος του έδωσε ένα δικό του παντελόνι, που είχε μαζί του, για να το φορέσει, αφού ήταν μόνο με ένα βρώμικο και σχισμένο εσώρουχο.

Στη συνέχεια οι άνδρες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.


Από το ρεπορτάζ την επομένη μάθαμε ότι ο 38χρονος Ρουμάνος ταξίδευε από Αθήνα για Ρουμανία με λεωφορείο το οποίο έκανε στάση κάπου έξω από την Λαμία.

Για άγνωστο λόγο δεν ανέβηκε στο λεωφορείο για να συνεχίσει το ταξίδι του και χάθηκαν τα ίχνη του.
Για κάποια 24ωρα περιφερόταν στην περιοχή μας , μέχρι που βρέθηκε σε αυτή τη κατάσταση.

Η αδελφή του ,που τον έψαχνε, είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία και έτσι τελικά ενημερώθηκε και ήρθε από την Αθήνα για να τον πάρει από το νοσοκομείο.



http://www.lamiareport.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλά ρε δεν τον λυπάστε λίγο τον άνθρωπο;
    Μην την δείχνετε την φωτό!
    Τουλάχιστον το πρόσωπο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή