'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τι προδίδουν τα εσώρουχα μιας γυναίκας!!!!


Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να καταλάβεις τις προθέσεις αλλά και το χαρακτήρα μιας γυναίκας από το εσώρουχο που επιλέγει να φορέσει.

Αντίθετα από τον αστικό μύθο που τις θέλει να κυκλοφορούν παρά μόνο με δαντελένια μαύρα εσώρουχα, στην πραγματικότητα, αν δε σκοπεύουν να κάνουν σεξ –ή αν δε βλέπουν τέτοια πιθανότητα στον ορίζοντα–, προτιμούν κάτι πιο άνετο.

Μεταξωτό ή δαντελένιο στρινγκ

Κλασική επιλογή, που όμως τελικά την τολμάνε όσες τα έχουν καλά με τη σεξουαλικότητά τους και ξέρουν τι θέλουν, διότι δεν υπάρχει άλλο εσώρουχο που να φωνάζει πιο ξεκάθαρα «είμαι έτοιμη για όλα», εκτός ίσως από τα δερμάτινα ή αυτά που τρώγονται. Το πρόβλημα που αποτρέπει αρκετές γυναίκες από το να το φοράνε είναι ότι αυτό το είδος εσωρούχου δε συγχωρεί τις ατέλειες.

Στρινγκ με καρτούν

Συνήθως είναι ροζ και έχουν επάνω φιγούρες από καρτούν, χαριτωμένες ζωγραφιές ή εξυπνακίστικα μηνύματα που δεν περιμένεις να αντικρίσεις στα εσώρουχα γυναικών που έχουν περάσει τα 12. Πρόκειται για μια απεγνωσμένη προσπάθεια μιας 30άρας να το παίξει χαριτωμένη, γλυκιά και με χιούμορ, η οποία όμως στην πραγματικότητα δηλώνει «Βοήθεια, γερνάω, δεν έχω γκόμενο, πότε θα γίνω μάνα, έχω να κάνω σεξ ένα χρόνο» και ανάλογες υστερίες.

Βαμβακέρο εσώρουχο

Δε θα τη δεις να το φοράει, αφού πρόκειται για το εσώρουχο με τις εξής χρήσεις: «Είμαι σπίτι, μόνη ή με τις φίλες μου», «Είναι “εκείνες οι μέρες του μήνα”». Τα μόνα αντρικά μάτια που το αντικρίζουν είναι του μόνιμου δεσμού. Ακόμα κι αυτός, όμως, δεν το βλέπει παρά μετά από ένα εξάμηνο. Περιμένουν πρώτα να αποπλανήσουν το θύμα τους με τις δαντέλες και τα kinky εσώρουχα και, αφού το παγιδέψουν, εμφανίζουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Μασαζοκαλσόν

Δεν περίμενε να της «φέξει», οπότε βρήκε την… ευκαιρία να κάψει μερικές θερμίδες με το μασαζοκαλσόν, ώστε να είναι έτοιμη για μελλοντικές περιπέτειες. Εκτός από την άθλια εμφάνισή του, δε βγαίνει εύκολα. Οπότε, στην περίπτωση που καταφέρεις να διατηρήσεις τη στύση σου, θα κάνεις σεξ με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.


http://www.dailyfucks.gr/?p=2714

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου