'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Οι ερωτοτροπίες παρουσιάστριας μέσα σε αεροπλάνο!!!!

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ξεσήκωσε ένα αεροπλάνο στο πόδι από τις... ερωτοτροπίες της με γνωστό Έλληνα επιχειρηματία.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο στην πρώτη θέση του αεροπλάνου που πραγματοποιούσε πτήση από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας προς την Αθήνα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν έχασαν λεπτό, χωρίς να το εκμεταλλευτούν. 

Μετά από μερικά ποτηράκια bailys και αφού ήταν μόνοι τους στην πρώτη θέση, αλλά με ελαφρώς τραβηγμένες τις κουρτίνες, το ζευγάρι συμπεριφερόταν λες και βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του. Δεν σεβάστηκαν ούτε καν τις αεροσυνοδούς που από κάποιο σημείο και μετά οι ίδιες απέφευγαν να μπαίνουν στην συγκεκριμένη καμπίνα.

Τα λόγια τους και τις πράξεις τους μπορούσαν να τα ακούσουν και να τις δουν όσοι καθόταν στις ακριβώς πίσω θέσεις από εκείνους. Το ενδιαφέρον των επιβατών μεγάλωσε ακόμη περισσότερο όταν συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια.

Μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι επιβάτες έμαθαν για την anchor woman, που δεν θα έβαζε ποτέ το μυαλό τους ότι θα πρωταγωνιστούσε τόσο απροκάλυπτα σε ένα τέτοιο ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα μέσα σε αεροπλάνο.

Μέχρι και οι αεροσυνοδοί διαμαρτυρήθηκαν από τη συμπεριφορά του επιχειρηματία και της υπεράνω υποψίας παρουσιάστριας, καθώς σε όλη τη διάρκεια της πτήσης το παιχνίδι ανάμεσά τους συνεχίστηκε στους ίδιους τόνους.
Ο επιχειρηματίας επέστρεφε από τη Γερμανία όπου είχε πάει λόγω της μεγάλης έκθεσης για πρώτες ύλες παραγωγής προϊόντων που γίνεται κάθε χρόνο.

Η παρουσιάστρια πήγε να τον συναντήσει για δυο μέρες κι επέστρεψαν μαζί.
Αυτήν την πτήση πάντως φαίνεται ότι δεν θα την ξεχάσουν οι πρωταγωνιστές, ούτε όμως και οι επιβάτες.

Πηγη : newsbomb.gr
TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου