'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δέκα απίστευτα στοιχεία για το σεξ !!!!

Δέκα πράγματα που σχετίζονται με το σεξ, αλλά αν δεν μας το έλεγαν οι έρευνες δεν θα το πιστεύαμε!


1. Περισσότερη προστασία= καλύτερο σεξ


Μερικές φορές μόνο το προφυλακτικό ενοχλεί κατά τη διάρκεια του σεξ, οπότε πόσο βολικό μπορεί να είναι αν χρησιμοποιείς δύο μεθόδους αντισύλληψης; Κι όμως, μια έρευνα του πανεπιστημίου της Ιντιάνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά και ο σύντροφός τους φοράει ταυτόχρονα προφυλακτικό, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ!


2. Η αποχή δεν υφίσταται


Μια μελέτη του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: παρόλο που οι νέοι θεωρητικά πιστεύουν στην αποχή από το σεξ πριν από το γάμο, παρόλα αυτά έχουν πρόθεση να το κάνουν. Τα περισσότερα από τα 365 παιδιά ηλικίας μεταξύ 12-15 που έλαβαν μέρος στην έρευνα, έβλεπαν θετικά την αποχή, αλλά εκείνοι που ήταν πιο απόλυτοι στις απόψεις τους ήταν εκείνοι με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ πιο γρήγορα.


3. Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι σημαντική


Εμείς μπορεί να θεωρούμε ότι οι περιπετειώδεις έφηβοι που πίνουν και γλεντάνε έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ από τους άλλους, αλλά μια άλλη μελέτη έρχεται να το διαψεύσει. Σύμφωνα με αυτήν, και τα δύο γκρουπ των νέων (οι περιπετειώδεις και η πιο... ήρεμοι) έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κάνουν σεξ. Όλα εξαρτώνται από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που έχουν λάβει.


4. Η πρώτη φορά είναι μια χαρά


Η γενική πεποίθηση είναι ότι η πρώτη μας φορά στο σεξ στην εφηβεία δεν είναι και μια τόσο καλή ανάμνηση. Πάντως, μια έρευνα του 2008 έδειξε ότι στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο! Εκείνοι που έχασαν την παρθενιά τους στα 15-16 είχαν λιγότερες πιθανότητες να το μετανιώσουν από εκείνους που την έχασαν στα 13. Εκείνοι που ήταν με τον/την πρώτο/η παρτενέρ σε σχέση διάρκειας ενός μήνα και παραπάνω, είχαν τις λιγότερες... μετάνοιες.


5. Οι υπέρβαρες γυναίκες κάνουν περισσότερο σεξ


Ναι, όλοι θεωρούσαμε ότι οι υπέρβαρες γυναίκες δεν κάνουν και τόσο πολύ σεξ, αλλά δεν είναι έτσι. Από ότι διαπιστώθηκε από μια έρευνα που έγινε σε 8.000 υπέρβαρες γυναίκες, εκείνες έχουν πολύ πιο έντονη ερωτική ζωή από μια αδύνατη γυναίκα.


6. Οι γονείς δεν εμποδίζουν την έκτρωση


Σε πολλά μέρη του κόσμου ο γονέας πρέπει να υπογράψει για να υποβληθεί το παιδί του σε έκτρωση, και αυτό ανησυχούσε την κοινή γνώμη, επειδή πολλοί θεωρούσαν ότι έτσι οι έφηβες θα κατέφευγαν σε άλλα μέσα για να την κάνουν. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, οι περισσότεροι γονείς συμφωνούν με την έκτρωση και στις έξι από τις δέκα περιπτώσεις, το παιδί ζητούσε τη γνώμη των γονιών του.


7. Τα σεξουαλικά προβλήματα δεν ενοχλούν τις γυναίκες


Για πολύ καιρό, ένα υποτιθέμενο 40% των γυναικών είχε σεξουαλικές διαταραχές. Αλλά μια μελέτη του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ σε 32 χιλιάδες γυναίκες, έδειξε ότι μόνο ένα 12% ενοχλείται πραγματικά από αυτά τα θέματα. Οι περισσότερες δεν θεωρούσαν ότι ένα μικρό πρόβλημα είναι τόσο σημαντικό ώστε να το αναγάγουν σε δυσλειτουργία ή διαταραχή.


8. Το τσάι είναι μεγαλύτερη απόλαυση από το σεξ


Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν στην Μεγάλη Βρετανία. Σε μια βρετανική έρευνα που έγινε σε 541 ανθρώπους, η πλειοψηφία δήλωσε ότι προτιμάει να τελειώνει το πρώτο ραντεβού με ένα φλυτζάνι τσάι και όχι με μια βραδιά στο κρεβάτι. Κι όμως.


9. Οι μαθητές προσέχουν τι λένε οι καθηγητές


Μια μελέτη που έγινε στο πανεπιστημίο του Κεντάκι και του Οχάιο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να προσπερνάνε οι καθηγητές τα μαθήματα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης γιατί οι μαθητές μαθαίνουν πολλά περισσότερα από αυτούς, σχετικά με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, απ'ότι αν τους τα έλεγαν άλλοι.


10. Όρκοι αγνότητας= επικίνδυνο σεξ


Μια ανάλυση που έγινε στην Αμερική έδειξε ότι εκείνοι που υπόσχονται να παραμείνουν... αγνοί μέχρι το γάμο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις. Αυτοί είναι συνήθως πιο θρησκευόμενα άτομα, με συντηρητικές απόψεις αλλά και μια πιο αρνητική στάση- τουλάχιστον θεωρητικά- στο σεξ.


24wro
http://sasarkei.blogspot.com/2010/10/blog-post_5723.html

Βίασε την πρώην γυναίκα του και απήγαγε τα παιδιά του στη Λέσβο!!!!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λέσβου, από την είδηση ότι ένας 40χρονος, αφού βιάσε την πρώην γυναίκα του, στην συνέχεια απήγαγε τα δύο ανήλικα παιδιά του!


Η 31χρονη γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Μυτιλήνης και κατήγγειλε σύμφωνα με το lesvosnews ότι o 40χρονος πρώην άνδρας της, εισέβαλλε στο σπίτι «σαν κλέφτης» από παράθυρο και χωρίς να καταλάβει το παραμικρό βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι. Στη συνέχεια αφού την ακινητοποίησε, της έκλεισε το στόμα με τα χέρια του και τη βίασε!


Έπειτα ο άνδρας πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά του, τα οποία είναι υπό την επιμέλεια της άτυχης γυναίκας και εξαφανίστηκε.


Οι αρχές μετά από έρευνα βρήκαν τα παιδιά στο σπίτι της μητέρας του 40χρονου ενώ αναζητούν και τον ίδιο που έχει γίνει «καπνός»…


star.gr
http://lamogio24.blogspot.com/2010/10/blog-post_9313.html

ΨΕΜΜΑΤΑ...ΨΕΜΜΑΤΑ....ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.!!!!

TO ΔΝΤ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ...

Ο κ. Αλταφάζ ανακοίνωσε ότι το αναθεωρημένο έλλειμμα δεν θα ανακοινωθεί τελικά στις 22 Οκτωβρίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά στις 15 Νοεμβρίου, μέτα δηλαδή τις εκλογές.Δείτε το βιντεο


O κ. Αλταφάζ αναφέρει πως “τα στοιχεία από την Ελλάδα θα δημοσιευθούν έως τα μέσα Νοεμβρίου. Η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, βρίσκεται σε διαδικασία ποιοτικής εκτίμησης των στοιχείων του Δημοσίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή και του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Ελλάδας”.


Η κυβέρνηση τελικά όπως φαίνεται κατάφερε να μεταθέσει χρονικά την ανακοίνωση του αναθεωρημένου ελλείμματος, γεγονός που έγινε γνωστό, μία ημέρα μετά τις πληροφορίες από στέλεχος του οικονομικού επιτελείου που έκανε λόγο για έλλειμμα στο 16%, γεγονός που μπορεί να τινάξει στον αέρα το Μνημόνιο, καθώς ανοίγει μία μαύρη τρύπα 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Μία ανακοίνωση ενός ελλείμματος στο 16% πριν τις εκλογές θεωρείται από την κυβέρνηση πως θα ήταν βαρίδι στην εκλογική αναμέτρηση, αλλά και πως θα αποκτούσε σημαία η Νέα Δημοκρατία που θα "στρίμωχνε" το κυβερνών κόμμα.




http://peripatris.blogspot.com/2010/10/blog-post_7136.html#ixzz130XI5PzD
http://katohika.blogspot.com/2010/10/blog-post_3362.html

Σκότωνε γυναίκες και έκλεβε τα εσώρουχα!!!! (φωτογραφίες)!!!!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας αξιωματικός αεροπορίας ήταν μανιακός δολοφόνος γυναικών. Μάλιστα τις έγδυνε και έπαιρνε τα εσώρουχα τους. Φωτογραφίες σοκ!

Διπλή ζωή αποδεικνύεται πως έκανε ο 47χρονος βρετανός πιλότος Ράσελ Γουίλιαµς. Την ηµέρα εργαζόταν
στην καναδική αεροπορία διαγράφοντας λαµπρή καριέρα και τη νύχτα
µεταµορφωνόταν σε µανιακό δολοφόνο µε φετίχ τα...

γυναικεία εσώρουχα.

Ο Γουίλιαµς, που ήταν διοικητής της µεγαλύτερης αεροπορικής βάσης του Καναδά και είχε πιλοτάρει το αεροσκάφος της βασίλισσας και του δούκα του Εδιµβούργου, οµολόγησε πως σε διάστηµα δυόµισι ετών δολοφόνησε δύο γυναίκες και διέρρηξε 82 σπίτια µε σκοπό να κλέψει εσώρουχα, τα οποία έκρυβε στο γκαράζ του.
Ούτε η γυναίκα του ούτε οι συνάδελφοί του είχαν υποψιαστεί ωστόσο τη διαστροφή του. «Είναι σοκαριστικό. Τίποτα στη συµπεριφορά του δεν έδειχνε ότι ήταν ικανός για τέτοια πράγµατα», δήλωσε στους «Τάιµς» ο εν αποστρατεία ταγµατάρχης Γκρεγκ ΜακΚουάιντ και πρώην διοικητής του Γουίλιαµς.

Φωτογραφίες - σοκ




Ο 47χρονος πιλότος φωτογραφιζόταν με τα εσώρουχα που έπαιρνε από τα θύματα. ΦΩΤΟ REUTERS
Κατά τη διάρκεια της ακροαµατικής διαδικασίας επιδείχθηκαν φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει ο ίδιος ο δράστης φορώντας τα εσώρουχα που είχε κλέψει. Οι κατήγοροι υποστήριξαν πως ο µανιακός δολοφόνος είχε βιντεοσκοπήσει και τα θύµατά του, καθώς και τη µία δολοφονία.

Τον περασµένο Νοέµβριο διέρρηξε το σπίτι της 38χρονης ΜαρίΦρανς Κοµό, την οποία σκότωσε αφού πρώτα βίασε.
Ωστόσο, µετά τη δεύτερη δολοφονία, της 27χρονης Τζέσικα Λόιντ, κίνησε τις υποψίες των αστυνοµικών όταν έπειτα από µπλόκο διαπίστωσαν πως οι τροχοί του αυτοκινήτου του ταίριαζαν µε τα ίχνη στο σπίτι του θύµατος.

Ο Γουίλιαµς αντιµετωπίζει τώρα ισόβια ποινή, χωρίς αναστολή για 25 χρόνια. 

trelokouneli.blogspot.com
http://xilopita.blogspot.com/2010/10/blog-post_9184.html

Έκλεψαν και κλείδωσαν 84χρονο...

Ζευγάρι τσιγγάνων στη Δράμα, μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένου και αφού του άρπαξαν 600 ευρώ, τον κλείδωσαν στο δωμάτιό του. 

Aπό Αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της 18-10-2010 στην Πετρούσα Δράμας, ζευγάρι (ΡΟΜ) εισήλθε σε οικία 84χρονου προφασιζόμενο ότι είναι συγγενείς του και με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και αφού ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ περίπου. 

Οι ανωτέρω προκειμένου να διευκολύνουν τη φυγή τους, κλείδωσαν τον 84χρονο σε δωμάτιο της οικίας του, απ’ όπου κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά από δύο ώρες και να ζητήσει βοήθεια. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Υπηρεσίας μας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Μεσημεριανές ώρες της 19-10-2010 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας συντονισμένη επιχείρηση από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, με τη συνδρομή Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, κατά την οποία εντοπίστηκε ο 34χρονος (ΡOM), ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης και αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλαχτα από τον παθόντα. Η 34χρονη σύζυγος - συνεργός του ανωτέρω, αναζητείται από την Υπηρεσία μας. 

http://crimesonair.blogspot.com/

Πρόστιμα για παραβάσεις στη λειτουργία βιολογικών καθαρισμών

Πρόστιμο 60.500 ευρώ επέβαλαν οι επιθεωρητές Περιβάλλοντος στους δήμους Οινοφύτων και Σχηματαρίου για την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού τους.


Μετά από ελέγχους διαπίστωσαν ότι υπήρχαν υπερβάσεις στα θεσμοθετημένα όρια ποιότητας των υγρών αποβλήτων, ενώ η διάθεσή τους όπως και η

διαχείριση της λυματολάσπης γινόταν χωρίς άδεια. 


http://kryfokamari.blogspot.com/2010/10/blog-post_3505.html 

ΑΡΗΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ LIVE!!!!!

ΑΡΗΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 

LIVE!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ

ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

(ΑΓΓΛΙΚΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)
(ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ)


LINK-1    LINK-2

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - Π.Α.Ο.Κ. LIVE!!!!!

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - Π.Α.Ο.Κ.  LIVE!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK: 


LINK-1    LINK-2    





alfanea

Σκότωσαν ιδιοκτήτη κάβας με ...μπουκάλια κρασιού!!!!

Σε πολυετή φυλάκιση καταδικάστηκαν ένας 18χρονος και ένας 20χρονος μετά από δίκη διαρκείας...
... 6 εβδομάδων.

Βράδυ Φεβρουαρίου του 2010 και ο 63χρονος μετανάστης Gurmail Singh ''έκλεινε'' την κάβα του,που είχε στήσει μετά από κόπους δεκαετιών .

Εκείνη την ώρα μπήκαν στο μαγαζί του,2 νεαροί μετανάστες που ζήτησαν από τον 63χρονο ένα φθηνό μπουκάλι κρασί για να γιορτάσουν το γεγονός ότι βρήκαν δουλειά,όπως του είπαν.

Οι νεαροί κατευθύνθηκαν στο ράφι που τους υπέδειξε ο ιδιοκτήτης ,πήρανε από ένα μπουκάλι ο καθένας και κατευθύνθηκαν στο ταμείο.

Τότε απαίτησαν από τον 63χρονο τις εισπράξεις της ημέρας και όταν αυτός προσπάθησε να τους εμποδίσει, οι 2 νεαροί με τα μπουκάλια του κρασιού τον σκότωσαν κυριολεκτικά συνθλίβοντας το κρανίο του

newsit
sarotiko

Υπό απειλή και πάλι η διανομή πετρελαίου θέρμανσης..!!!!

Ανοίγει και πάλι το «μέτωπο» του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων καταγγέλλει καταστρατήγηση της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί με το υπουργείο Οικονομικών για τις επιστροφές φόρων.

Το ΔΣ της ΠΟΠΕΚ συνεδριάζει εκτάκτως την Κυριακή «για να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί υπό αυτές τις συνθήκες τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης».

Σε επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η ΠΟΠΕΚ υποστηρίζει ότι μπλοκάρονται οι επιστροφές όχι μόνο σε πρατηριούχους με ληξιπρόθεσμα χρέη, αλλά και σε όσους έχουν κάνει ρύθμιση των χρεών τους.

Αναφέρει συγκεκριμένη περίπτωση πρατηριούχου ο οποίος – σύμφωνα με τις καταγγελίες – δεν μπορεί να εισπράξει επιστροφές χιλιάδων ευρώ επειδή έχει υπόλοιπο 50 ευρώ από τη ρύθμιση χρέους που είχε κάνει.
Η ΠΟΠΕΚ υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου, όσοι έχουν φορολογική ενημερότητα θα παίρνουν τις επιστροφές.

«Είναι γνωστό πως όποιος ρυθμίζει τα χρέη του, παίρνει φορολογική ενημερότητα. Κατόπιν αυτών η ΠΟΠΕΚ θεωρεί ότι ο κλάδος υφίσταται εν ψυχρώ εμπαιγμό από την ηγεσία του υπουργείου. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», καταλήγει η ανακοίνωση.

http://www.infoblog.gr/?p=40103

ΕΙΧΕ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΕΞOΧΙΚΟ ΤΟΥ..!!!

29 αμυντικές χειροβομβίδες, 1 πιστόλι zastava 9mm, μια επαναληπτική κυνηγητική καραμπίνα, 1 αεροβόλο, 2 πυροκροτητές και αντιαεροπορικά βλήματα και σφαίρες βρέθηκαν σε αποθήκη εξοχικής κατοικίας ενός 44χρονου από τη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.




Μυστήριο ωστόσο καλύπτει την υπόθεση με τα όπλα καθώς οι αστυνομικές αρχές τονίζουν ότι πρόκειται για κατοχή στρατιωτικού υλικού από τον 44χρονο.


Τα όπλα και υπόλοιπο υλικό...........



εξετάζονται από ειδικούς του Γενικού Επιτελείου Στρατού ώστε να διαπιστωθεί πως βρεθήκαν στην κατοχή του.


Ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως πρόκειται για υλικό ιδιαίτερα επικίνδυνο. Οι χειροβομβίδες έχουν εμβέλεια σε ακτίνα 50 μέτρων σε περίπτωση ενεργοποίησής τους.


Ο 44χρονος συνελήφθη και κρατείτε μέχρι να απολογηθεί
Οι έρευνες συνεχίζονται με προσαγωγές κι άλλων ατόμων που πιθανόν να εμπλέκονται στην περίεργη υπόθεση.

Του Χρήστου Πέτρου
www.halkidikinews.gr


 http://seleo.gr

Ο ληστής που «διαφήμιζε» τα κατορθώματα του στο διαδίκτυο…!!!!

Σε γνωστό τόπο κοινωνικής δικτύωσης στο internet «διαφήμιζε» τα κατορθώματα του ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη για σωρεία ληστειών σε σούπερ – μάρκετ, περίπτερο, πρατήρια υγρών καυσίμων, υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.  

Εκτός από τα..
. χρήματα, ο συλληφθείς είχε αναρτήσει φωτογραφίες με το όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε δύο περιπτώσεις ληστειών, όταν οι δράστες πυροβόλησαν για να διαφύγουν καθώς και φωτογραφίες με την κλεμμένη μηχανή που βρέθηκε στην κατοχή του.






NewsBlog.gr

http://drymadesnews.blogspot.com/2010/10/blog-post_4235.html

Πράσινο φως πήρε φάρμακο κατά του καρκίνου του στομάχου!!!!!

Η
ελβετική φαρμακοβιομηχανία Roche ανακοίνωσε σήμερα πως οι αμερικανικές αρχές έδωσαν το πράσινο φως για το φάρμακο Herceptin που προορίζεται για την θεραπεία του καρκίνου του στομάχου (HER2-θετικού μεταστατικού) 

Η Αμερικανική Υπηρεσία Φαρμάκων (FDA) έδωσε στην φαρμακοβιομηχανία την έγκρισή της για το φάρμακο αυτό που συνδέεται με την χημειοθεραπεία και καταπολεμά αυτή τη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου. 

Ο καρκίνος του στομάχου είναι η δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο στον κόσμο, με περισσότερα από 100.000 νέα κρούσματα κάθε χρόνο. 

http://dete.gr/news.php?article_id=9804

Μαύρα μαντάτα για τους Δημόσιους Υπαλλήλους...

Σε επιπλέον «ψαλίδισμα» στις παροχές των δημοσίων υπαλλήλων προχωράει η κυβέρνηση αμέσως μετά τις εκλογές. Πολύ περισσότερο δε υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τις αναγκαστικές από το μνημόνιο απολύσεις που έρχονται.

Αρχικά, θα ενσωματωθεί στον βασικό μισθό των δημοσίων υπαλλήλων το επίδομα των 145 ευρώ και θα περικοπούν ως αντιστάθμισμα κλαδικά επιδόματα σε ευρείες κατηγορίες. Συνολικά θα....
καταργηθούν, μετά την ενσωμάτωση των 145 ευρώ, 199 ειδικές παροχές!

Μερικά από τα επιδόματα που «κόβονται» είναι: υψηλού βαθμού ευθύνης και ασφάλειας της ΕΥΠ, αντισταθμίσματος διαχειριστικών λαθών, γάλακτος, ειδικό λειτούργημα ιερέων κ.λ.π.

Παράλληλα θα μειωθούν και οι αποδοχές των “προνομιούχων”,  ενώ θα καθιερωθεί και ένα νέο μισθολόγιο για τους νεοεισερχόμενους υπαλλήλους (ο μισθός τους θα εξισωθεί με των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα), σύμφωνα με «Το Βήμα».
Όλα αυτά βέβαια, όπως και το έλλειμμα του 2009, που θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του 2010, θα ανακοινωθούν μετά τις εκλογές…

http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/10/blog-post_3515.html

559 νεκροί από επιδημία χολέρας...

Το θάνατο 559 ατόμων έχει προκαλέσει η επιδημία της χολέρας που πλήττει εδώ και έξι μήνες το Καμερούν. Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας, αναφέροντας ότι 8.528 περιπτώσεις καταγράφηκαν σε τέσσερις περιοχές με συνολικά 559 θανάτους.

Πάντως, οι αρμόδιες αρχές διαβεβαίωσαν πως η επιδημία ελέγχεται όλο και περισσότερο, ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Πρόσφατη μελέτη από το Παστέρ σε πενήντα πηγάδια σε πολυσύχναστες έδειξε ότι το 100% των υδάτων είναι ακατάλληλο για κατανάλωση λόγω της μόλυνσης από τα κόπρανα.... 

star.gr

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - Α.Ε.Κ. LIVE !!!!!

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - Α.Ε.Κ.   LIVE !!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ  LINK:

LINK-1   LINK-2 

LINK-3!!!


alfanea


Περιπολικά χωρίς ΚΤΕΟ!!!!

Σύμφωνα με την καταγγελία του προέδρου της ομοσπονδίας εργαζομένων στα δημόσια ΚΤΕΟ τα περιπολικά της ΕΛΑΣ δεν περνούν από έλεγχο όπως τα υπόλοιπα οχήματα. Έχουμε δικά μας συνεργεία λέει η Αστυνομία.

Κανένα περιπολικό της ΕΛΑΣ δεν περνά από ΚΤΕΟ. Αυτή η καταγγελία έγινε δημόσια χθες στη Βουλή από τον πρέοδρο των εργαζομένων στα δημόσια ΚΤΕΟ, Β. Χρονόπουλο, κατά την ακρόαση των φορέων στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για τη "Σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας".
Η ΕΛΑΣ υπογράμμισε ο Β. Χρονόπουλος μπορεί και ελέγχει ένα όχημα εάν έχει περάσει από τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο. Τα οχήματά της όμως, συνέχισε ο πρόεδρος, τα οποία επίσης κυκλοφορούν στους δρόμους δεν περνούν από αυτόν.
Για να προτείνει μετά να περνούν τόσο αυτά όσο και της Πυροσβεστικής χωρίς παράβολο ή με ένα ελάχιστο κόστος.
Ο Β. Χρονόπουλος τόνισε πως το 40% των οχημάτων, ήτοι περισσότερα από 2.500.000 δεν περνούν από τεχνικό έλεγχο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται έσοδα για δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ της τάξης των περίπου 14 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Το πρόβλημα παραδέχθηκε και ο Δ. Ρέππας ο οποίος σημείωσε ότι 30% του συνόλου των οχημάτων και το 50% αυτών στην Αττική δεν περνούν από ΚΤΕΟ.
Από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένα συνεργεία τα οποία ελέγχουν τα οχήματα της Αστυνομίας.

http://news247.gr/ellada/kanenas_texnikos_elegxos.594174.html

Αναζητώντας μια νέα νεκρόπολη στην Αίγυπτο!!!!

Μια νέα σημαντική ανακάλυψη έκανε ο γνωστός ισχυρός άνδρας της αιγυπτιακής αρχαιολογίας, Ζαχί Χαουάς, που την κρατούσε κρυφή η άμμος.


Πρόκειται για έναν πλούσια διακοσµηµένο τάφο µε τοιχογραφίες που ανήκε σε ιερέα και αποκαλύφθηκε κοντά στις Πυραµίδες, έξω από το Κάιρο.


Η ηλικία του ευρήματος υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 4.000 χρόνια και ο ιερέας φαίνεται πως έζησε την εποχή του φαραώ Χεφρήνου, ο οποίος έχτισε τη δεύτερη µεγαλύτερη πυραµίδα από εκείνες που βρίσκονται στην Γκίζα.


Όπως εικάζει ο κ. Χαουάς, ο τάφος αυτός πιθανόν να αποτελεί την άκρη του νήματος για την ανακάλυψη μια ολόκληρης νέας νεκρόπολης.

http://www.star.gr/civilization/65303

Εμφανιζόταν ως γιατρός του δημοσίου για να παίρνει φακελάκι!!!

Απορία για το τι μπορεί να σκεφτεί ένας άνθρωπος για τα λεφτά, δημιουργεί η υπόθεση ενός 41χρονου ουρολόγου που εμφανιζόταν ως γιατρός του νοσοκομείου «Αγ. Δημήτριος», εισπράττοντας, μάλιστα, «φακελάκι» 600 ευρώ από συγγενείς 63χρονου ασθενούς, προκειμένου να επισπεύσει την εισαγωγή του στο χειρουργείο του νοσοκομείου.


Σύμφωνα με την κατάθεση της 36χρονης κόρης του ασθενούς, ο κατηγορούμενος συμπεριφερόταν σαν κανονικός γιατρός του νοσοκομείου ενώ είπε πως τους τον σύστησε ένας άλλος γιατρός του «Αγ. Δημητρίου».


Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία κι έτσι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο επ αυτοφόρω.


Η κόρη του ασθενούς σημείωσε επίσης  ότι ο κατηγορούμενος την πίεζε με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα ώστε να του παραδώσει τα χρήματα τα οποία ισχυριζόταν πως ήταν για τον διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου που έγινε η εγχείριση.


Στο δικαστήριο πάντως ο ουρολόγος, αρνήθηκε τις κατηγορίες, επισημαίνοντας πως πήρε τα χρήματα επειδή νόμιζε πως έτσι οι συγγενείς του ασθενούς ήθελαν να τον ευχαριστήσουν.


Ο γιατρός τελικά κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ.

http://www.star.gr/ellada_kosmos/65304

Το τέλος του κόσμου… Aναβάλλεται!!!!

Καλά νέα για τους θιασώτες της θεωρίας που τοποθετεί το τέλος του κόσμου την 21/12/2012, σύμφωνα με τα ημερολόγια των Μάγια. Νέα μελέτη του Ζεράρδο Αλντάνα, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, υποστηρίζει ότι οι αρχικές εκτιμήσεις στηρίχθηκαν σε λάθος στοιχεία και οδήγησαν σε εσφαλμένα. Τα κακά νέα είναι πως το τέλος του κόσμου ίσως ήρθε ήδη και δεν το πήρε κανείς μας χαμπάρι!


Ο καθηγητής στο έργο του, που καλύπτει ένα κεφάλαιο στο βιβλίο «Calendars and Years II: Astronomy and Time in the Ancient and Medieval World», των εκδόσεων Oxbook, θεωρεί ότι η αποκρυπτογράφηση των ημερολογίων των Μάγια, έχει πέσει έξω περίπου 50 με 100 χρόνια, χωρίς να μπορεί να αποσαφηνίσει αν πρέπει να τα προσθέσουμε ή να τα αφαιρέσουμε.


Σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο Αλντάνα, το λάθος ξεκίνησε από τον Αμερικανό ανθρωπολόγο και γλωσσολόγο, Φλόιντ Λάνσμπερι, ο οποίος προσπάθησε να μεταφέρει στο Γρηγοριανό ημερολόγιο τα γεγονότα που αναφέρονταν σε αυτό των Μάγια, χρησιμοποιώντας τη σταθερά GMT.


Στη συνέχεια, άλλοι ερευνητές θεωρώντας σωστή τη μελέτη του Λάνσμπερι, προχώρησαν ακόμη περισσότερο και διαμόρφωσαν την άποψη που τοποθετεί το τέλος της ιστορίας το 2012.


Ο Αλντάνα πάντως, αρκέστηκε στο να αποδείξει –όπως λέει- τα λάθη των άλλων, αλλά δεν είναι σε θέση να δώσει και μια απάντηση για το πότε θα διαλυθεί ο μάταιος τούτος κόσμος…
 http://neamadata.blogspot.com/2010/10/blog-post_2458.html#ixzz12zxyJCvs

ΗΠΑ : Κίνημα πολιτών υπέρ των ομοφυλόφιλων εφήβων (vids)

Μετά την αύξηση των αυτοκτονιών ομοφυλόφιλων εφήβων, θυμάτων ομοφοβίας, ξεκίνησε με το σύνθημα "Τα πράγματα θα φτιάξουν" μία εκστρατεία μέσω του YouTube, για την υποστήριξη των ομοφυλόφιλων νέων στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Την εκστρατεία ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων από το Σιάτλ και έκτοτε, η ροή των βίντεο έχει αυξηθεί τόσο, που αριθμεί πλέον εκατοντάδες μαρτυρίες ή μηνύματα υποστήριξης μαθητών, φοιτητών, αλλά επίσης και από εργαζομένους στη Google ή αστέρια του Μπρόντγουεϊ, ακόμη και της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

"Φανείτε δυνατοί και ζητήστε βοήθεια. Η ζωή σας είναι εξαιρετικά σημαντική", διαβεβαιώνει η υπουργός σε μήνυμά της που μεταδόθηκε την Τρίτη (19/10), παραμονή της ημέρας αφιερωμένης στους νέους - θύματα της ομοφοβίας στις ΗΠΑ.

Πρόσφατα, στις ΗΠΑ σημειώθηκαν πολλά κρούσματα αυτοκτονιών εφήβων οι οποίοι επικρίθηκαν ή χλευάστηκαν από το περιβάλλον τους επειδή ήταν ή θεωρήθηκαν ομοφυλόφιλοι. 

"Σας παρακαλώ, θυμηθείτε ότι η ζωή σας είναι πολύτιμη και ότι δεν είστε μόνοι", συνεχίζει η Χίλαρι Κλίντον, η οποία ήταν η πρώτη "Πρώτη Κυρία" της χώρας που συμμετείχε στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων Gay Pride, πριν από δέκα χρόνια.





Σύμφωνα με την οργάνωση The Trevor Project, η οποία καθιέρωσε 24ωρη ανοιχτή γραμμή βοήθειας, οι ομοφυλόφιλοι νέοι στις ΗΠΑ διατρέχουν 4 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να αυτοκτονήσουν σε σχέση με τους ετεροφυλόφιλους, ενώ 9 στους 10 ομοφυλόφιλους νέους παρενοχλούνται στο λύκειο. 



Στις αρχές Οκτωβρίου, δύο φοιτητές κρίθηκαν ένοχοι για "παραβίαση της ιδιωτικής ζωής" ,μετά την αυτοκτονία ενός συμφοιτητή τους, του 18χρονου Τάιλερ Κλεμέντι, ο οποίος έπεσε από μία γέφυρα στη Νέα Υόρκη, επειδή οι δύο φοιτητές είχαν μαγνητοσκοπήσει και στη συνέχεια αναρτήσει στο διαδίκτυο τη συνάντησή του με έναν άλλο άντρα. 

http://cosmo.gr/News/USA/293706.html

Στη φυλακή πατέρας τεσσάρων παιδιών για πρόστιμο 2.000 ευρώ!!!

Στη φυλακή έκλεισαν πατέρα τεσσάρων παιδιών στο Ηράκλειο Κρήτης, επειδή δεν είχε να πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ ύστερα από καταδικαστική απόφαση.

Το πρόστιμο, 80 ημέρες ποινή φυλάκισης, του είχε επιβληθεί επειδή...

χρησιμοποιούσε παράνομη εξέδρα στο κατάστημά του στην περιοχή Γουβών.

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου δήλωσε αδυναμία να πληρώσει το ποσό των 2.000 ευρώ και οδηγήθηκε στα κρατητήρια παρά το γεγονός ότι κατέθεσε αίτηση προσωρινής αναβολής για να συγκεντρώσει τα χρήματα τις επόμενες ημέρες, η οποία αίτηση απορρίφθηκε.


katse-kala
http://adena-gr.blogspot.com/2010/10/2000_20.html

Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στην Πάτρα!!

Υ
λοποιώντας τις δεσμεύσεις της η Δημοτική Αρχή, προχωρεί σήμερα Πέμπτη, στην τοποθέτηση σε 10 επιλεγμένα σημεία της Πάτρας  νέων σύγχρονων συστημάτων υποδοχής απορριμμάτων, με τους κάδους  υπογειοποιημένους (αυτοβυθιζόμενοι), ώστε να αναβαθμίζεται αισθητικά και η εικόνα της πόλης. 

Οι νέοι αυτί κάδοι είναι χωρητικότητας 4.400 λίτρων ο καθένας, ενώ το όλο σύστημα παρέχει πυρασφάλεια, απόσμωση, και αντιμικροβιακό ραντισμό των απορριμμάτων. 

Το σύστημα λειτουργεί με τηλεχειρισμό. Όταν το απορριμματοφόρο φθάνει σε αυτό για να κάνει την αποκομιδή, οι εργαζόμενοι με τηλεχειριστήριο ανεβάζουν τον πακτωμένο κάδο, τον αδειάζουν στο απορριμματοφόρο και στη συνέχεια τον ξαναπακτώνουν. 

Το σύστημα διαθέτει εδικές θυρίδες υποδοχής των απορριμμάτων.
Σήμερα Πέμπτη, τοποθετούνται τα δύο πρώτα συστήματα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Αγίου Νικολάου. 

Στο επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος της θητείας της Δημοτικής Αρχής, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Τυροδήμος, ο οποίος επέβλεπε σήμερα την τοποθέτηση των συστημάτων για τα απορρίμματα, θα έχει φροντίσει για την τοποθέτηση και των άλλων 8 στοιχείων. 

Τέσσερα θα τοποθετηθούν περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου, ένα στην Τριών Ναυάρχων και Κορίνθου, ένα στην Τριών Ναυάρχων και Μαιζώνος, και δύο στα Ψηλά Αλώνα. 

Η επίσημη παρουσίαση των αυτοματοποιημένων συστημάτων με τους αυτοβυθιζόμενους κάδους, θα γίνει από το Δήμαρχο Πατρέων, Ανδρέα Φούρα, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας  Σπ. Δεμαρτίνου και των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας που έχουν εκπαιδευτεί για το χειρισμό. 

http://dete.gr/news.php?article_id=9799

Κλειστά τα περίπτερα από αύριο

Σαράντα περιπτερούχοι θα ξεκινήσουν, αύριο το πρωί, απεργία πείνας, διαρκείας, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ η Ομοσπονδία Περιπτερούχων αποφάσισε τριήμερη απεργία.

Τη συμμετοχή τους στην τριήμερη απεργία αποφάσισαν 80 δευτεροβάθμια σωματεία από 45 νομούς της χώρας και η απεργία θα είναι και για περίπτερα και για ψιλικατζίδικα.

Οι περιπτερούχοι σημειώνουν, σε δηλώσεις τους, ότι υπάρχει θέμα επιβίωσης για αρκετούς επαγγελματίες του κλάδου και ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.Υπενθυμίζεται ότι αιτήματα του κλάδου είναι να καθορισθεί ένα ποσοστό κέρδους 8,2%, είτε με απελευθέρωση της τιμής μη αναγραφόμενη, είτε με ενδεικτική προτεινόμενη τιμή πώλησης, είτε με επαναφορά των ειδικών φόρων κατανάλωσης στο 60%, όπως είναι και ο μέσος όρος της Ευρώπης.

Οι περιπτεράδες αναφέρουν ότι αδυνατούν να πουλήσουν καπνοβιομηχανικά προϊόντα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας, με ποσοστό κέρδους κατά μέσο όρο 3%.

Σήμερα σε όλη την επικράτεια είναι περισσότερα από 1.200 τα σημεία πώλησης που έχουν κλείσει, εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και η αγωνία του κλάδου είναι να γίνει νομοθετική επαναφορά του ποσοστού κέρδους. 

http://epirusgate.blogspot.com/

Αστυνομικός αντάρτης για Κάρτα!!!!

Η άρνησή του να παραλάβει την Κάρτα του Πολίτη, στοίχισε σε αστυνομικό με 19 έτη υπηρεσίας την απόταξη από την ΕΛΑΣ καθώς θεωρήθηκε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα. Κύμα συμπαράστασης μέσω διαδικτύου και εφημερίδων από μερίδα πολιτών που πιστεύουν ότι η Κάρτα Πολίτη παραβιάζει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

Θύελλα στους εθνικιστικούς και τους ακραία θρησκευτικούς κύκλους έχει προκαλέσει η απόταξη απο την ΕΛΑΣ χωρίς δικαίωμα σύνταξης και αποζημίωση αστυνομικού που αρνήθηκε να παραλάβει την Κάρτα Πολίτη.
Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών και υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στο αλλοδαπών, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης και ενώπιον των ανώτατων αξιωματικών που το αποτελούν, δήλωσε ότι για θρησκευτικούς λόγους αρνείται να παραλάβει την κάρτα.
Το συμβούλιο αποφάσισε να αποτάξει από την ΕΛΑΣ τον αστυνομικό, καθώς η άρνηση παραλαβής δημόσιου εγγράφου πιστοποίησης ταυτότητας συνιστά βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα για αστυνομικό, ωστόσο ο δικηγόρος του δηλώνει ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο διότι όπως ισχυρίζεται παραβιάστηκε η αρχή του Συντάγματος για την ελευθερία του θρησκεύεσθαι.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ωστόσο εκτιμάται πως η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου θα γίνει δεκτή από την ηγεσία της ΕΛΑΣ.
Λόγω της φιλολογίας που έχει αναπτυχθεί στους κόλπους ακραίων στοιχείων για την Κάρτα του Πολίτη, η περίπτωση του αστυνομικού αναμένεται να βρει και άλλους μιμητές, ενώ υπέρ του έχει ξεσπάσει κύμα συμπαράστασης σε ιστοσελίδες και έντυπα, εθνικιστικού προσανατολισμού, τα οποία καλούν τους πολίτες που είναι Χριστιανοί στο θρήσκευμα, να αρνηθούν να την παραλάβουν.
Η υπόθεση εξελίσσεται παρόμοια με τις νέες ταυτότητες του ελληνικού κράτους, που καθιέρωσε η κυβέρνηση Σημίτη το 2001 και προκάλεσαν το πανελλαδικό συλλαλητήριο με συμμετοχή ιερωμένων, μοναχών και πολιτών στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε εκφωνήσει ομιλία και ο τότε Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Και τότε, αστυνομικός που μετείχε στα μέτρα τάξης, πέρασε στο πλευρό των συγκεντρωμένων δηλώνοντας την συμπαράστασή του στον αγώνα τους, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τις επευφημίες του πλήθους.
Την Κάρτα του Πολίτη που εκδίδεται από το υπουργείο Εσωτερικών, θα πρέπει να παραλάβουν υποχρεωτικά όλοι οι Έλληνες, έως το τέλος του 2011, με την αρχή να γίνεται από τα Σώματα Ασφαλείας.

http://news247.gr

Έβγαλε μαχαίρι για να… χωρίσει την κόρη του!!!!

Δεν ενέκρινε την ερωτική σχέση της κόρης του με έναν νεαρό εκπαιδευτικό ένας 40χρονος άνδρας στους Λειψούς, αλλά επειδή δεν μπορούσε να τους πείσει να χωρίσουν αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Έστησε ενέδρα στον δάσκαλο και τον τραυμάτισε βαριά με ένα μαχαίρι!

Ήταν αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν ο έξαλλος πατέρας έστησε ενέδρα θανάτου έξω από το σπίτι του 28χρονου δασκάλου, αποφασισμένος για όλα… Μόλις τον είδε να βγαίνει από το σπίτι του, όρμησε καταπάνω του κρατώντας ένα μαχαίρι και άρχισε να τον χτυπά με μανία στον θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματος! Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.


Ο τραυματισμένος εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Κέντρο του νησιού για τις πρώτες βοήθειες, αλλά οι ενοχλήσεις που νιώθει στην περιοχή της καρδιάς ανάγκασαν τους γιατρούς να ζητήσουν την μεταφορά του στη Ρόδο όπου θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Ο δράστης έχει εξαφανιστεί και η Αστυνομία τον αναζητά παντού.


http://www.lamiareport.gr 

Χειριστής τσάπας βρήκε χρυσές λίρες!!!!!

Ένα σεντούκι με χρυσές λίρες βρήκε χειριστής τσάπας στου Λάππα κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή τμήματος του αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας οδού. 

Ο θησαυρός ήταν θαμμένος στις ρίζες μιας ελιάς, τον κορμό της οποίας χρειάστηκε να ξεριζώσει ο χειριστής. 

Το αναπάντεχο εύρημα κίνησε την περιέργεια του χειριστή, ο οποίος κόντεψε να μείνει άφωνος μόλις άνοιξε το σεντούκι και είδε το πολύτιμο περιεχόμενο!

Η αξία του θησαυρού αποτιμάται περίπου σε 2 εκ. € , ποσό που θα επέτρεπε στον τυχερό να ζήσει μια άνετη ζωή χωρίς… μπουλντόζες και ισοπεδώσεις..!!!

http://xilopita.blogspot.com/2010/10/blog-post_4062.html

Την χαρακτήρισαν «κλινικά νεκρή» και... ξύπνησε!!!!

Μία ασθενής, η οποία είχε κηρυχθεί «με μεγάλη βεβαιότητα κλινικά νεκρή», συνήλθε, λίγες ώρες αργότερα, σε νοσοκομείο του Μπορντό, στη νοτιοδυτική Γαλλία, όπως έγινε γνωστό από τη διεύθυνση της κλινικής.
 
Η Λιντί Παγιάρ, 60 ετών, η οποία έπασχε από καρκίνο από το 2005 και παρακολουθείτο από πολυκλινική του Λορμόν, προαστίου του Μπορντό, έχασε τις αισθήσεις της τη Δευτέρα το πρωί κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, εξήγησε ο Ιβ Νοέλ, διευθυντής της πολυκλινικής.


Ο γιατρός των επειγόντων πραγματοποίησε διαδικασία ανάνηψης, αλλά, αφού έλαβε τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων γιατρών, ανακοίνωσε τηλεφωνικά στα παιδιά της κυρίας Παγιάρ ότι η μητέρα τους, η οποία είχε διασωληνωθεί, «ήταν με μεγάλη βεβαιότητα κλινικά νεκρή».


Η ασθενής στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε πανεπιστημιακό νοσοκομειακό κέντρο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία διαπίστωσε ότι δεν είχε επέλθει εγκεφαλικός θάνατος, σύμφωνα πάντα με το διευθυντή της κλινικής.


Περίπου 14 ώρες αργότερα και ενώ βρισκόταν ακόμη στο πανεπιστημιακό κέντρο στο Μπορντό, η γυναίκα ξύπνησε. «Είναι μία μορφή θαύματος» εκτιμά ο κ. Νοέλ, παραδεχόμενος ωστόσο ότι ο ιατρός των επειγόντων διέπραξε «ένα επικοινωνιακό, αλλά όχι και ιατρικό λάθος, αφού έσωσε μία ζωή».


«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αισθάνθηκα άσχημα, μόλις μου έκαναν μία ένεση με ένα φάρμακο για τη ναυτία» εξήγησε η κα Παγιάρ, η οποία παραμένει στο νοσοκομείο και δηλώνει ότι απλά αισθάνεται πιο κουρασμένη απ' ό,τι συνήθως.
http://xilopita.blogspot.com/2010/10/blog-post_525.html 

Τα 10 πιο τρομακτικά βιβλία όλων των εποχών!!!

Η «Σιωπή των Αμνών» ανακηρύχθηκε ως το πιο τρομακτικό βιβλίο όλων των εποχών, σύμφωνα με μία ψηφοφορία που έγινε σε 2000 λάτρεις βιβλίων. Διαβάστε τη λίστα με τα 10 πιο τρομακτικά βιβλία όλων των εποχών παρακάτω…


1. The Silence of the Lambs από Thomas Harris
2. Dracula από Bram Stoker
3. The Shining από Stephen King
4. American Psycho από Brett Easton Ellis
5. The Collector από John Fowles
6. Books of Blood από Clive Barker
7. I am Legend από Richard Matheson
8. Salems Lot από Stephen King
9. Frankenstein από Mary Shelley
10. The Exorcist από William Peter Blattey





endiaferonta.com
http://lamogio24.blogspot.com/2010/10/10_20.html

ΔΝΤ: Μαύρα μαντάτα για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας..!!!!


Μαύρα κι άραχνα μαντάτα για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας προβλέπει έκθεση του ΔΝΤ, η οποία όμως μας... επιβραβεύει και μας χαρακτηρίζει παράδειγμα προς μίμηση! Είναι βλέπετε και ο μηχανισμός στήριξης στη μέση, στον οποίο και συμμετέχει, οπότε τι να πει το ταμείο για την χώρα μας;

Την ώρα που ο Όλι Ρεν προβλέπει νέα μέτρα και ο Γιώργος Παπανδρέου τα απορρίπτει, το ΔΝΤ στην έκθεσή του «Περιφερειακή Οικονομική Προοπτική της Ευρώπης» διατηρεί σταθερές τις προβλέψεις του για ύφεση 4% στην Ελλάδα φέτος και πληθωρισμό στο 4,6%.

Κι ενώ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στις αρχές του μήνα από τις ΗΠΑ προέβλεπε ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει το 2011, το ΔΝΤ λέει τα αντίθετα: όπως αναφέρεται στην έκθεση, το επόμενο έτος η ύφεση θα διατηρηθεί αλλά στο 2,6%, ενώ ο πληθωρισμός θα πέσει στο 2,2%.

Τα κακά μαντάτα, όμως, έρχεται να μας τα χρυσώσει το ταμείο, που αποδίδει στη χώρα μας εύσημα για τις αποφάσεις που πήρε! Μάλιστα, μας χαρακτηρίζει παράδειγμα προς μίμηση για τις προσπάθειες περιορισμού του ελλείμματος.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής οργανισμός αναφέρει: «πρόσφατα ψήφισε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απελευθέρωση των επαγγελματικών υπηρεσιών και να άρει τους κανονιστικούς φραγμούς στον τομέα του τουρισμού και της λιανικής πώλησης».

Κάπου εκεί, επισημαίνεται με νόημα πως η απελευθέρωση των επαγγελμάτων θα ενισχύσει την απασχόληση «εφόσον συνοδεύεται από μια ευέλικτη προσφορά εργασίας που θα υποστηρίζεται από την επαρκή, αλλά όχι υπερβολική προστασία της απασχόλησης».

Είναι που τα νέα μέτρα τα βλέπουν όλοι, εκτός από την κυβέρνηση...


star.gr
madata.gr

Τα χρέη έσπρωξαν τον 40χρονο στον καταρράχτη....

Βρέθηκε τελικά νεκρός σήμερα στις 09:00 ο 40χρονος άνδρας που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι στην Έδεσσα. Την Τρίτη, το αυτοκίνητο και τα ρούχα του είχαν εντοπιστεί στην περιοχή των καταρρακτών. Οι Αρχές είχαν σταματήσει τη ροή του νερού και ερευνούσαν το σημείο.

Χθες αργά το απόγευμα σταμάτησαν τις έρευνες και συνέχισαν και πάλι σήμερα από νωρίς το πρωί. Ο αυτόχειρας ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Το χρέος των 15.000 ευρώ (!) φαίνεται ότι τον «έσπρωξε» στα παγωμένα νερά του καταρράκτη.


Ασφαλή συμπεράσματα για την αιτία και τα κίνητρα του θανάτου του θα εξαχθούν από την προανάκριση και την ιατροδικαστική εξέταση. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν εκτός από τα προσωπικά του αντικείμενα και μια σακούλα με 6.500 ευρώ τα οποία πρέπει να ήταν οι εισπράξεις του τριημέρου από το εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν και εκμεταλλεύεται η Δημοτική Επιχείρηση της Έδεσσας.


Με πληροφορίες από: tastv.gr
zougla.gr
madata.gr

Συνέχεια ερευνών για την θανάσιμη πτώση 21χρονου!!!!

Σ
υνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 21χρονος σκοτώθηκε, πέφτοντας από το μπαλκόνι 4ου ορόφου, σε πολυκατοικία του κέντρου της Θεσσαλονίκης. 

Όπως έγινε γνωστό, δυο φίλοι του θύματος, 19 και 24 ετών, συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράνομη παρακράτηση. 

Σύμφωνα με τις -μέχρι τώρα- πληροφορίες, οι δύο φίλοι του 21χρονου, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, τον μετέφεραν στο σπίτι του ενός, τον κλείδωσαν στο διαμέρισμα προκειμένου να μην οδηγήσει το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια έφυγαν.

Η προανάκριση για το συμβάν συνεχίζεται, ενώ τα δύο άτομα αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα. 

http://dete.gr/news.php?article_id=9627

Τρεις συλλήψεις για την υπόθεση Αναστόπουλου...!!!

Δύο άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν για την επίθεση σε βάρος του τεχνικού του ΟΦΗ, Νίκου Αναστόπουλου, που σημειώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στο Κολωνάκι.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ως φυσικοί δράστες του προπηλακισμού του κ. Αναστόπουλου, ενώ η γυναίκα ως η ηθική αυτουργός. Όπως όλα δείχνουν το κίνητρο της επίθεσης ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχε ο τεχνικός του ΟΦΗ με την συλληφθείσα.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=186977&cid=4 

Βαριά «καμπάνα» στην Ελλάδα από την Κομισιόν για τις αγροτικές ενισχύσεις της περιόδου 2004-2007!!!

Νέο πρόστιμο, ύψους 343,7 εκατ. ευρώ, αναμένεται να επιβάλλει την Πέμπτη η Κομισιόν κατά της Ελλάδας, για αγροτικές ενισχύσεις της περιόδου 2004-2007, τις οποίες χαρακτηρίζει παράνομες.

 Οι ενισχύσεις αυτές ανεβάζουν το ύψος των πιθανών προστίµων που θα επιβληθούν στη χώρα μας τους επόµενους µήνες στο 1,3 δισ. ευρώ.
Σύµφωνα µε έκθεση που έχουν στη διάθεσή τους εφημερίδες και αφορά την εκκαθάριση λογαριασµών των γεωργικών ταµείων της ΕΕ, η Ελλάδα θα κληθεί να επιστρέψει:

1) Το «πακέτο Χατζηγάκη» ύψους 500 εκατοµµυρίων ευρώ που δόθηκε παράνοµα, χωρίς καµία έγκριση της Κοµισιόν, και εξ αυτού του λόγου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαιτεί την άµεση επιστροφή τους από την Ελλάδα.
2) Μεγάλο µέρος των αποζηµιώσεων που έδινε χωρίς έγκριση ο ΕΛΓΑ για καταστροφές παραγωγής οι οποίες κατά σύστηµα διογκώνονταν, µε αποτέλεσµα το χρέος του οργανισµού να φθάσει τα 4 δισ. ευρώ, έναντι 700 εκατ. ευρώ το 2003. Το χρέος αυτό, το οποίο την περασμένη Δευτέρα µε τροπολογία στη Βουλή ανέλαβε το Ελληνικό Δηµόσιο, επιβαρύνει το έλλειµµα της χώρας κατά 1,6%
3) Πολλές εκπρόθεσµες πληρωµές, πολλές από τις οποίες υπερέβαιναν το όριο των κοινοτικών επιδοτήσεων.

Σε ό,τι αφορά την «καµπάνα» των 343,7 εκατ. ευρώ, από την ίδια έκθεση συµπεραίνεται ότι οφείλεται σε κακή εφαρµογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και την έλλειψη ελεγκτικών µηχανισµών, οι οποίοι θα µπορούσαν να πιστοποιήσουν το ύψος των ενισχύσεων που δόθηκαν στους αγρότες µε βάση το µέγεθος της παραγωγής τους.

http://www.news21.gr/content.php?cid=114#c16761

Το κάρφωμα , του καρφώματος, ώ κάρφωμα ! Χιλιάδες καταγγελίες για φοροδιαφυγή από συγγενείς και φίλους!!!!

Την ενεργοποίηση της φορολογικής... συνείδησης των πολιτών έχει πετύχει το υπουργείο Οικονομικών, όπως προκύπτει από το πλήθος των καταγγελιών για φοροδιαφυγή.

Όπως απεκάλυψε στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Γ.Καπελέρης ως σήμερα έχουν καταγραφεί στις αρμόδιες υπηρεσίες σε όλη τη χώρα 17.948 καταγγελίες για φοροδιαφυγή. Το εντυπωσιακό στις καταγγελίες αυτές είναι ότι ορισμένες συνοδεύονται από έγγραφα στοιχεία, όπως από αριθμούς συμβολαίων, αριθμούς πινακίδων πολυτελών αυτοκινήτων κτλ., που άφησαν έκπληκτους τους ελεγκτές.

«Όλες οι καταγγελίες, επώνυμες ή μη, εξετάζονται προσεκτικά» βεβαιώνει ο κ. Καπελέρης, ο οποίος αναφέρει ότι ήδη το 20% των καταγγελιών αυτών έχει βάση και έχουν ήδη επιληφθεί οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. 

Υπάρχουν βεβαίως περιπτώσεις καταγγελιών που γίνονται από αντεκδίκηση, από φθόνο ή για επίλυση οικογενειακών διαφορών, αλλά οι ελεγκτικές αρχές του υπουργείου Οικονομικών είναι υποχρεωμένες να τις εξετάσουν όλες δίνοντας προτεραιότητα στις επώνυμες καταγγελίες.

http://www.news21.gr/content.php?cid=114#c16761

Αύξηση κόστους στις ασφαλιστικές εταιρείες από την πειρατεία στα πλοία..!!!!

Αυξήθηκε σημαντικά το κόστος απο τις πειρατείες στα πλοία, καθώς και ο αριθμός των ασφαλιστικών εταιρειών, αλλά και των... εταιρειών αναδοχής στις θαλάσσιες ασφαλίσεις (marine insurance).

Σύμφωνα με έκθεση του οίκου Jardine Lloyd Thompson Limited (JLT), με έδρα το Λονδίνο, το κόστος που έχουν πληρώσει ως λύτρα ασφαλιστικές εταιρείες, για επιθέσεις πειρατών σε εμπορικά πλοία ,στην περιοχή της Σομαλίας, κατά το χρονικό διάστημα των δυο τελευταίων ετών, αγγίζει τα 300 εκατομμύρια δολάρια .

Στην ίδια έκθεση σημειώνεται ότι μεγάλα ονόματα του ασφαλιστικού κλάδου όπως η ΑΧΑ, Groupama RSA, είναι τώρα εγκατεστημένες στη Σιγκαπούρη και τη Μέση Ανατολή. 


http://sarotiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_1932.html

Αυστραλία- Δικαστική έρευνα για το θάνατο 15χρονου από την αστυνομία


Δριμύτατο κατηγορώ εναντίον της αστυνομίας διατύπωσε η μητέρα ενός 15χρονου Αυστραλού που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες πολλών αστυνομικών πριν δυο χρόνια.

Η Σάνι Κάσιντι... κατέθεσε στην ένορκη δικαστική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, ο 15χρονος Τάιλερ Κάσιντι, τον Δεκέμβριο του 2008, έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών σε πάρκο της περιοχής του Νόρθκοτ της Μελβούρνης.

"Με αντιμετώπισαν σαν σκουπίδι" είπε και πρόσθεσε: "Με υποχρέωσαν να περιμένω δυο ώρες πριν μου πουν πως το παιδί μου ήταν νεκρό".


Η ίδια τόνισε ότι είχε σκαιά αντιμετώπιση γιατί δολοφόνοι του παιδιού της ήταν αστυνομικοί.

Πρόσθεσε μάλιστα πως τη βραδιά του θανάτου οι αστυνομικοί εκμεταλλευόμενοι το ότι είχε πάθει σοκ της την πήραν μακριά από τους δικούς της και μυστικά μαγνητοφωνούσαν τις συνομιλίες της, ενώ παράλληλα η αστυνομία διέρρεε στα μέσα ενημέρωσης λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του παιδιού της.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην έναρξη της διαδικασίας, το 15χρονο αγόρι λίγη ώρα πριν πέσει νεκρό, εκείνο το μοιραίο βράδυ του Δεκέμβρη είχε στείλει δύο "απεγνωσμένα" μηνύματα από το κινητό του.


Εκείνο το βράδυ, ο Τάιλερ θρηνούσε για άλλη μία φορά τον πατέρα του. Τέσσερα χρόνια πριν την ίδια μέρα, ο καρκίνος είχε αφαιρέσει τη ζωή του πατέρα του, στον οποίο ο 15χρονος είχε μεγάλη αδυναμία.

Δεν πέρασε μία ώρα από τη στιγμή που έστειλε το δεύτερο μήνυμα εκείνο το μοιραίο βράδυ και ο Τάιλερ ήταν νεκρός. Πριν το θάνατό του, ο Τάιλερ μπήκε σε κατάστημα της αγοράς του Νορθκόουτ Πλάζα , πήρε δύο μαχαίρια και άρχισε να απειλεί περαστικούς. Κατέληξε στο πάρκο Ολ Νέισιονς, που βρίσκεται κοντά στην αγορά, περικυκλωμένος από τέσσερις αστυνομικούς.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα των τεσσάρων αστυνομικών, ο Τάιλερ βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και απειλούσε τους αστυνομικούς με τα δύο μαχαίρια, λέγοντάς τους ότι δεν πρόκειται να τα πετάξει και ζητώντας τους να τον σκοτώσουν. Η μόνη αστυνομικός που δεν πυροβόλησε τον Τάιλερ ήταν η Αντωνία Φεράντε, οι υπόλοιποι "έστειλαν" συνολικά 10 σφαίρες προς τον 15χρονο από τον οποίο οι έξι "προσγειώθηκαν" στο σώμα του νεαρού. Η έρευνα συνεχίζεται. 


http://sarotiko.blogspot.com/2010/10/15_407.html