'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Έκλεψαν και κλείδωσαν 84χρονο...

Ζευγάρι τσιγγάνων στη Δράμα, μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένου και αφού του άρπαξαν 600 ευρώ, τον κλείδωσαν στο δωμάτιό του. 

Aπό Αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της 18-10-2010 στην Πετρούσα Δράμας, ζευγάρι (ΡΟΜ) εισήλθε σε οικία 84χρονου προφασιζόμενο ότι είναι συγγενείς του και με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και αφού ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ περίπου. 

Οι ανωτέρω προκειμένου να διευκολύνουν τη φυγή τους, κλείδωσαν τον 84χρονο σε δωμάτιο της οικίας του, απ’ όπου κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά από δύο ώρες και να ζητήσει βοήθεια. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Υπηρεσίας μας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Μεσημεριανές ώρες της 19-10-2010 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας συντονισμένη επιχείρηση από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, με τη συνδρομή Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, κατά την οποία εντοπίστηκε ο 34χρονος (ΡOM), ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης και αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλαχτα από τον παθόντα. Η 34χρονη σύζυγος - συνεργός του ανωτέρω, αναζητείται από την Υπηρεσία μας. 

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου