'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δεκαπεντάχρονοι λήστευαν με τσεκούρια και μαχαίρια!!!!

Μια επικίνδυνη σπείρα 15χρονων ονόματι MadDogsκατάφεραν να εξαρθρώσουν οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας. Μάλιστα, εξαιτίας της επικινδυνότητάς τους, ο εισαγγελέας αποφάσισε να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες των μελών της, παρόλο που είναι ανήλικοι.

Βλέπετε, οι συγκεκριμένοι δεκαπεντάχρονοι έμπαιναν σε σπίτια και τα ρήμαζαν, κυρίως όμως...

βασάνιζαν τους ενοίκους τους απειλώντας και χτυπώντας τους με μαχαίρια και τσεκούρια! Μόνο σε διάστημα έξι μηνών, από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο του 2009, χτύπησαν έντεκα τουλάχιστον φορές σε σπίτια πλουσίων για να αποσπάσουν πολυτελή αυτοκίνητα.

«Ξύπνησα ξημερώματα βλέποντας την πόρτα μου να γίνεται κομμάτια και πριν προλάβω να συνέλθω, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, με χτύπησαν με τσεκούρι, με έσυραν έξω γυμνό και με απείλησαν ότι εάν δεν έβαζα μπροστά το αυτοκίνητο θα μου ξερίζωναν τη γλώσσα. Την συγκάτοικο μου την τραυμάτισαν με κουζινομάχαιρο και της ''έβαλαν'' το κεφάλι στο μαξιλάρι με την απειλή ότι εαν φωνάξει βοήθεια θα της ξεριζώσουν τα μάτια», ανέφερε στο δικαστήριο ένα από τα θύματά τους.


Εξαιτίας της αγριότητας των ληστειών τους, το δικαστήριο τους επέβαλλε από 4,5 χρόνια φυλάκιση στον καθένα, πέρα από τη δημοσιοποίηση των ονομάτων και των φωτογραφιών τους. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της σπείρας είχαν προσπαθήσει να γελοιοποιήσουν ακόμα και τον ηγέτη τον νυν πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, όταν σε προεκλογική περιοδεία είχε περάσει από τη γειτονιά τους στο Μάντσεστερ.


Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Κάμερον πόζαρε χωρίς να ξέρει ότι πίσω από τη πλάτη του ο ανήλικος τον ''πυροβολούσε'' με ανάλογη χειρονομία...


star.gr
http://katse-kala.blogspot.com/2010/10/blog-post_9876.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου